Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salutare iubaretilor  am sa va prezint o domnisoara care am vizitat-o cu putin timp in urma ,  si care intentionez sa o mai vizitez fiind nemaipomenita...  Se numeste Tatiana , are 18 anii , bruneta  cam 1,62 cm inaltime  45 kilograme  par lung peste  sani    

Despre  Tatiana  ce pot sa va zic , arata bine fund bombat ... sani mici dar tari ,, curata epilata  fara mirosuri.

Din punctul meu  de vedere  punctul ei forte este atitudinea si rabdarea pe  care  o adopta , amiabila , sociabila rabdatoare , fara priviri aruncate pe ceas  si telefonul pe silentios , mai pe scurt  fata nu te grabeste e numai a ta .

In ceea ce priveste prestatia propriu zisa este deschisa la toate pozitiile pentru penetrare si de cateva ori in niste poziti mai deosebite.. ( chiar se implica si se vede ca ii face placere) . Face si  anal dar nu am incercat.

Si acum ORALUL    facut ca la carte  cu grija  inclusiv OO  cu limba    cu buze la suprafata in profunzime, exact ce imi doresc eu   

In ceea ce priveste tarifele  acestea sunt 100 ron /finalizare ( 30 de minute )  si 150 ron / ora . 

Locatie nu are dar a zis ca  isi face . 

NOTE !! 

ORAL - 10 ( ca la carte ) 

GFE - 10 ( sociabila , comunicativa) 

NORMAL - 9 ( se implica ) 

ANAL - NU AM INCERCAT ( dar  merita incercat ) 

Concluzie , este de revenit

O gasiti la numarul de  telefon :0762923789

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...