Sari la conținut

0733853356 Jessica

Postări Recomandate

Postat

Am fost la domnișoara aceasta.. e o recenzie mai scurta..am fost obosit mai mult ... e 200 numarul 400 ora totul protejat.. tatuata ..pozele sunt asemănătoare cu ea.. locatia la M uri pe cosbuc.. avea si colega dar nu era acasa..ca si recenzie si a facut treaba oralul deși protejat a fost cum trebuie.. normalul a dat ea mai mult.. e de revenit cand o sa fiu eu mai ok ca odihna. Nu e de evitat.  Spor colegii.

• Like 2
  • Proffmod a schimbat titlul în 0733853356 Jessica
Postat

Am uitat sa specific  ,lucreaza cu protectie ,asta e un plus pentru mine si in apartament foarte curat,si ea la rândul ei foarte curata a facut duș cu mine cand am venit si dupa cand am terminat,iar ca fata a fost foarte ok eu am fost ala obositul sa zic asa acum am recitit si eu ce recenzie slaba am lasat.. de la oboseala. Am zis sa revin sa detaliez un pic.. oralul deși protejat cum am mai zis il ia tot in guriță..nu se ajuta de maini prea mult.. e atenta la orice.. iar la sex normal cum am zis s a urcat ea peste mine dar a dat de ma facut sa imi dau drumul repede.. de obicei prefer sa termin cand o pun in capra cand e ea deasupra imi dai drumul greu.. deci e alt plus..nu stiu ca experienta scurta cu ea are din partea mea 9+.. nu vorbeste mult e foarte zâmbăreata și prietenoasa.. ii dau 10 data viitoare cand ma duc sa o testez mai bine. O recomand !

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.