Jump to content

DOAMNA 42, stilata si educata, efectuez masaj 0736016383

Recommended Posts

• Oras:none
Posted

DOAMNA  42, stilata si educata, efectuez masaj de relaxare cu (ulei sau crema) antistres si masajul prostatei, intr-o atmosfera calda linistita, 10-20, Muncii, 0736016383.

http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0736016383

Cu ocazia unui drum intr-un weekend prin Bucuresti si bineinteles fiind fan masaj si din dorinta de a vizita pe cineva nou, am vizitat doamna din anuntul de mai sus.

Activeza in zona Piata Muncii, langa benzinaria Agip intr-un bloc turn, la et. 8.

Am ajuns si am fost intampinat de o doamna in jur de 40 ani, aprox 1.70 si destule kg. zi eu vreo 75. Mijloc destul de subtire si burta moderata comparativ cu soldurile imense.

Ce sa mai, un adevarat bbw, un nas cam ciudat, dar per ansalblu draguta la fata si imbracata elegant, pe tocuri, o rochie draguta ceva colier cu perle la gat.

Locatia este un apartament cu 3 camere cred. Am vizitat baia, dotata cu cele necesare, prosop curat, gel de dus, totul ok.

Dupa dus, am revenit in camera intr-un pat foarte mare unde a inceput masajul.

A ramas nud, doar cu perlele la gat, foarte lungi si foarte placute la atingere pe spate.

A inceput cu o ungere cu ulei pe spate, dupa care a urmat un masaj cu un aparat electric aproximativ 15minute. Destul de relaxant, chiar neasteptat pentru un aparat electric, de obicei astfel de masaje cu aparate fiind destul de slabute pe unde am mai fost. A mai continuat apoi inca 5 minute masajul cu mainile, tot pe spate, dupa care a trecut la un fel de oral al zonelor adiacente, bine realizat,

atentie acordata mai mult zonelor adiacente si din cand in cand si membrului, destul de ok si placut, un fel de oral mai ciudat.

S-a intors apoi usor pana cand am ajuns intr-un 69 care a durat ceva timp.

A revenit apoi la un fel de oral, al zonelor adiacente mai mult, si am si finalizat.

A urmat inca un dus si plecarea.

Ceva note:

GFE: 8, discutii ok, putin cam dezamagita de timpul mare pana la finalizare.

Masaj: 7, de relaxare cu potential de a fi bun (perlele creaza un efect placut pe spate), dar prea scurt si doar pe spate

Oral: 7-8 destul de ok, atipic, axat mai mult pe zonele adiacente, neprotejat

Aspect: 7-8, apect ok pentru cei carora le plac femeile mature si cu ceva kg in plus

Locație: 9 apartament curat, baie cu tot ce trebuie pentru mine suficient

Tarif: 100 lei pentru masaj+"oral", 1 finalizare ca si timp in total cu 2 dusuri aprox. 50minute.

Ca si concluzie, masaj cu potential dar prea scurt si doar pe spate. Oral la fel interesant axat mai mult pe zonele adiacente, merita 100ron prima oara, dar totusi nu e de revenit, doar de bifat.

Din pozele gasite pe internet prima e cea mai apropiata de realitate (cea in alb) si poate urmatoarele 2, restul o avantajeaza sau sunt mai vechi.

post-41285-0-32766100-1397338706_thumb.jpg

post-41285-0-24511300-1397338715_thumb.jpg

post-41285-0-39684000-1397338725_thumb.jpg

post-41285-0-92373700-1397338735_thumb.jpg

post-41285-0-47742200-1397338744_thumb.jpg

post-41285-0-77331500-1397338750_thumb.jpg

• Like 4
Posted

Accepta CIM la finalizare.

La telefon e bine sa nu intrebati de oral sau altceva... doar de masaj.

Ultimele 3 poze sunt furate:

Da si mie doar primele mi s-au parut apropiate de realitate, prima sigur si poate urmatoarele 2... ultimele 3 mai putin.