Jump to content

Andra 0752852876

Guest

Recommended Posts

• cleopatra01 changed the title to Andra 0752852876
  • Oras:Galati
Posted

Suge pula și se fute 

Fără supărare de ÎNTREBĂTORI e plin de CONTRIBUITORI e lipsă scrie și tu o experiență și îți promit că o să îți spun și eu

• Like 1
Posted

Am fost acum cateva seri la ia face un oral foarte bun si anal si are o singura problema ca e cam dezordonata si miroase un pic pasarica  , îi place sa vorbeasca mult si daca o iei cu vrajeala o face si pe gratis îi cam place viata si bautura si e foarte ieftina 

• Oras:Prajiturica
  • Oras:Prajiturica
Posted
5 hours ago, Mirel40 said:

Am fost acum cateva seri la ia face un oral foarte bun si anal si are o singura problema ca e cam dezordonata si miroase un pic pasarica  , îi place sa vorbeasca mult si daca o iei cu vrajeala o face si pe gratis îi cam place viata si bautura si e foarte ieftina 

@kitkatlove experienta perfecta pentru tine 😂😂

• Haha 2
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Posted
Acum 5 ore, Lick88 a spus:

@kitkatlove experienta perfecta pentru tine 😂😂

Ai de plm. 🤣

Ba, sa zic, eu am vrut sa ajung la ea. Dar... Se pare ca era prea ocupata? Wow.

Rabla de tabla, aia zic.

Ii miroase un pic pasarica? Cine stie cati si-or fi dat drumu-n ea si sta cu sperma acolo cu zilele. Dar la telefon spune curat, normal protejat cica 🦆 Si marmota se invelea singura-n staniol, lasa ciocolata sa moara de frig.

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați
Posted

Eu nu am vizitat-o dar am fost pe aproape de a o face . Câteva red flag uri m-au intors în ultimul moment . In primul rand sunt sigur că ați trecut și voi prin asta : conversatia la început pare ca e cu  angajata lunii la call center după care vocea  aluneca ușor spre un iz tiganesc de talcioc . Din ce retin era la  p urile de la nespălata . Când am întrebat - o daca era ceva de menționat ..gen  durata numărului ...mi a răspuns : bineinteles că 20 de minute maxim . Pozele m au atras și a precizat că 100% sunt ale ei . Nu mai rețin exact daca era 150 cu oral protejat și taxa 50 extra pentru " ne " sau era doar varianta cu op.

• Haha 1

Posted

Salut golanilor

Am lovit aici o data,m a atras poza aia in spagat,gagica e tipic gagica ce licreaza pe publi,primu venit primu servit,balamuc mare in “programari”ea in mintea ei asa crede ca face si programari,dar nu exista asa ceva.Gagica o estimez ca varsta pana in 30 de ani,dar traiti la maxim,a fost si este tavalita rau,forjata asa fara pic de mila,asa ca aspect fizic sta bine pe fundulet,e simpatica,doar ca nu are grija de ea,machiat nema,paru in cap aiurea,si pe la sala nu cred ca trecut in viata ei,candva la inceput de cariera zic eu ca era talent.Actiunea semi fast fuck,ii place hardcore,intra si cu bile,face si anal deci nu te duci la ea decat pentru huidumeala,ca tehnica la oral stie joaca bine,la normal dai cum vrei tu.

Locatia la P uri semi curata,fara prosop

Aspect gagica 7

Oral 9

Np 8-9

igiena 8-9 n am investigat de aproape si nici fresh epilata nu era

Atitudine 7-8 depinde cum o prinzi

Halat 150 totul cu guma,pt oral fara + 50

• Like 5