Jump to content

🐥🐥🐥 0784944773 KASSY

Recommended Posts

• Telefon: 0784944773
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna😊 eu sunt Kassy, daca nu ma cunosti iti las mai jos un topic cu recenzii fara prea mult off-topic, desigur găsești mai multe la o simpla căutate 

20250803_081945.jpg.8f914210b1894a3843684a0c09685da9.jpg

20251023_155340.jpg.532ca4db27cc31167d3d2f7ad26bd1c9.jpg

Multumesc pentru mesajele de pe whatsapp, reveniți daca nu am răspuns 🤗

După cum poate ai citit, am o tehnica foarte bună la oral și normal😁 am sanii cupa D(implanturi mamare), 1.70 înălțime, 60kg

Iti ofer:

Oral DEEPTHROAT N/P (in functie de igiena)

Normal P

FINALIZARE ORALA/FACIALA, 69, CUNNILINGUS, ORAL CU CAPUL IN JOS, FRENCH KISS, ANNILINGUS ACTIV, DIRTY TALK+PSE

Swallow(finalizare in gât susținut) extra 20€ 

Serviciile sunt hard combinat cu soft însa NU accept hard cu marime mare

200 € -1 ora

150 € -30minute

Nu accept in stare de ebrietate. Nu știu cât stau, si nu știu când ma întorc! Sunt din România!

zona PIATA CENTRALA

❤️Lasa-ma sa te surprind in mod placut si sa imi spui ca mai vrei sa ma întâlnești încă o data si înca o dată ❤️❤️❤️ ❤️ zi minunata!❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
Posted

Bună ziua tuturor,

Am onoarea să fac prima recenzie acestei domnițe “rele” care a avut dorința și curajul să ne viziteze. În general vreau să spun ca apreciez oamenii cu bun simț iar @kassykass este tocmai acea persoană. Nu poți da gres când te decizi să faci o vizită în așa cazuri 😊

Contact pe Whatsapp, programat (respectată minut în minut de ambele părți. Locație centrală, după cum a fost menționat, bloc nou, ușor de găsit.

Aspect: după cum se observă din poze, nu e pe departe gen skinny, dar cărnița tare pe ea, piele fină, o față simpatică și zâmbitoare. Sânii frumoși, siliconați cu sfârcuri erectile, numai bune de ronțăit 😋

Ca și acțiune, după cum menționează singură, e pusă pe hard iar eu - sunt genul mai soft…. Asta e unica mea problemă…. Totuși am reușit să ne mulăm un unul după altul, pentru ca în final să rămânem ambii satisfăcuți 😁 bine, data viitoare promit să mă strădui mai bine….

Tot ce se scrie în recenziile despre ea la capitolul oral și normal - este pur adevăr. Face un oral hard, dar plăcut. Eram obosit după o zi de muncă însă soldatul stătea beton. Oral umed, salivă peste tot, luat în gură tot, ținut în gât - senzație foarte tare 🫠

FK - deep, întreținut, umed, cu limba 

GFE - la maxim

Igiena - nimic de reproșat…. Machiată, manichiură, pedichiură, miros frumos.

La normal nu am reușit să mă țin prea mult fiind super excitat după oral am terminat foarte repede….

nu știu ce să vă mai zic - atitudine de nota 10.

O experiență unică. Recomand o vizită tuturor ca să înțelegeți la ce nivel de servicii trebuie să ne orientam.

Va rog să tratați cu respect domnița, să plece de la noi numai cu impresii pozitive😊

Succese tuturor 😎

• Like 1
  • Inimioara 1
Posted

Buna, am incercat sa dau de aceasta domnisoara, si deja de 3 zile nu primesc raspuns pe whatsapp, am facut ceva gresit sau deja a plecat?

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Vizita la voi a fost scurta de data aceasta. 

Indisponibila ❤️

• Oras:Chisinau
Posted
La 19.04.2026 la 7:19, kassykass a spus:

Vizita la voi a fost scurta de data aceasta. 

Indisponibila ❤️

Sperăm să revii în curând! Te asteptam cu brațele deschise 😃😍

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 2 ore, marcus87 a spus:

Sperăm să revii în curând! Te asteptam cu brațele deschise 😃😍

Revin revin, cand mi se activează anunțurile la voi😂 va mulțumesc tuturor!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 2 minute, Psychotrope a spus:

Salut Kassy..

Ceva planuri pe la Chisinau??

Buna, nu stiu momentan...

Posted

Ehh, foarte mult as dori sa te admir aceasta vara sau macar la inceput de toamna...🥰

In sens cit mai aproape cit mai bine..😂 😂

Posted

As mai adauga ca orasul nostru duce o mare lipsa de asa gen de diamante ca tine..💎

• Inimioara 1