Sari la conținut

First time

Postări Recomandate

Postat

Salutare! Apelez si eu la voi pt o recomandare. Vreau sa incerc pt prima data o experienta cu o tipa trans ca parte pasiva. Stiu ca avem destule frumuseti in tara, dar mi-as dori sa nu fie super dotata si sa aiba experienta cu un incepator. Pe cine mi-ati recomanda? Multumesc anticipat

• Proffmod a schimbat titlul în First time
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Depinde de orasul tau, dar eu ti as recomanda pe Denissa din Galati (nu stiu unde e acum). Pentru mine a fost cea mai buna si frumoasa experienta, si de asemenea eram incepator.

Poti incerca cu Ruxi din Bucuresti, este foarte dominatoare , dar are si grija de incepatori

Gina din Brasov este o varianta buna.

Delia din Brasov , este mai mult activa , are o dotare frumoasa , buna pentru un incepator.

Este o varianta buna si la Ploiesti , dar n are un nume cu care se prezinta. Este putin mai plinuta , dar este foarte buna pe ceea ce face.

Ruby din Cluj se prezinta ca stapana daca ceri sa fie activa. Este foarte draguta , se comporta foarte frumos, sau cum ii ceri (daca vrei sa fie mai “rea”). 

Selin mai are recenzii decente , Daria, dar nu pot sa ma pronunț pentru ca nu am fost

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 2 ore, Chipicao a spus:

Salutare! Apelez si eu la voi pt o recomandare. Vreau sa incerc pt prima data o experienta cu o tipa trans ca parte pasiva. Stiu ca avem destule frumuseti in tara, dar mi-as dori sa nu fie super dotata si sa aiba experienta cu un incepator. Pe cine mi-ati recomanda? Multumesc anticipat

FIRST time! 

Unele persoane daca vad FIST, asta inseamna mana, pumnul! Si nu cred ca ai vrea asta!:))

• Haha 2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poti incerca cu Ruxi din Bucuresti, este foarte dominatoare , dar are si grija de incepatori

Are forum aici? Nu-l gasesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.