Sari la conținut

Postări Recomandate

BRUNETA sexy si provocatoare, ofer domnilor generosi si manierati clipe de neuitat, 1.70, sani nr 4. Ofer si pretind discretie si seriozitate maxima. Poze 100 % reale. Locatie lux in zona centrala, non-stop 26 Sep 11:57 0724.613.762 Pret 200L/oraRog pe cei care au vizitat-o sa scrie recenzia.Multumesc.post-3238-1334096994_thumb.jpgpost-3238-133409699401_thumb.jpgpost-3238-133409699402_thumb.jpgpost-3238-133409699403_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator yoyo_pena
Reputație: 0

Pozele sunt reale, iar daca ar fi realizatede un profesionist, tipa ar arata la fel de bine ca in realitate(in realitate arata mult mai bine). Am tot cautat pe net sa gasesc poze cu ea insa nu am gasit nimic care sa mi se para 100% real.Locatia in zona Marriot, vila destul de eleganta si foarte curat.Un plus pentru baie.Mai are o colega, Marina pe care nu am vazut-o la culoare si nici nu i s-a facut simtita prezenta.Tipa, Andreea dupa cum s-a recomandat, bruneta, parul lung, amabila, amuzanta chiar si foarte frumoasa.Tipul de fata de care te poti indragosti. O camera draguta, curata.Pret 200/ora. Face sex oral si normal, accepta oral fara prezervativ, cu finalizare orala. Se pricepe la oral, cateva tentative de deepthroat insa nu-i iese foarte tare. Accepta 69 si se pare ca-i place. La normal se pare ca ii place si se implica, pare genul de fata cu care poti avea experiente foarte placute daca stii cum sa te porti. Arata foarte bine la corp, are sani misto, fundul bombat si foarte tare si niste craci de inebunesti(a facut sport de performanta).Personal o consider o experienta foarte placuta, o tipa foarte curata si foarte ok, un oral de nota 9+ foarte umed, si tinand cont de pretul de 200 RON pentru o ora, mai ales ca accepta finalizare orala, eu zic ca e o alternativa foarte buna aceasta fata.Mergeti cu incredere...merita toti banii.De mentionat ca si-a pus telefoanele pe silent si a ignorat total telefoanele cat timp am fost la ea.

Link spre comentariu
Pozele sunt reale' date=' iar daca ar fi realizatede un profesionist, tipa ar arata la fel de bine ca in realitate(in realitate arata mult mai bine). Am tot cautat pe net sa gasesc poze cu ea insa nu am gasit nimic care sa mi se para 100% real.Locatia in zona Marriot, vila destul de eleganta si foarte curat.Un plus pentru baie.Mai are o colega, Marina pe care nu am vazut-o la culoare si nici nu i s-a facut simtita prezenta.Tipa, Andreea dupa cum s-a recomandat, bruneta, parul lung, amabila, amuzanta chiar si foarte frumoasa.Tipul de fata de care te poti indragosti. O camera draguta, curata.Pret 200/ora. Face sex oral si normal, accepta oral fara prezervativ, cu finalizare orala. Se pricepe la oral, cateva tentative de deepthroat insa nu-i iese foarte tare. Accepta 69 si se pare ca-i place. La normal se pare ca ii place si se implica, pare genul de fata cu care poti avea experiente foarte placute daca stii cum sa te porti. Arata foarte bine la corp, are sani misto, fundul bombat si foarte tare si niste craci de inebunesti(a facut sport de performanta).Personal o consider o experienta foarte placuta, o tipa foarte curata si foarte ok, un oral de nota 9+ foarte umed, si tinand cont de pretul de 200 RON pentru o ora, mai ales ca accepta finalizare orala, eu zic ca e o alternativa foarte buna aceasta fata.Mergeti cu incredere...merita toti banii.De mentionat ca si-a pus telefoanele pe silent si a ignorat total telefoanele cat timp am fost la ea. [/quote']Tpa are anunturi noi pe AT, datate 16 feb. A mai fost cineva? Sorry ca tot intreb ca prostul, dar nu ma hotarasc la care dintre cele doua dameze din acel cuib sa ma duc - la Andreea bruneta sau la Marina blonda.
Link spre comentariu
Pozele sunt reale' date=' iar daca ar fi realizatede un profesionist, tipa ar arata la fel de bine ca in realitate(in realitate arata mult mai bine). Am tot cautat pe net sa gasesc poze cu ea insa nu am gasit nimic care sa mi se para 100% real.Locatia in zona Marriot, vila destul de eleganta si foarte curat.Un plus pentru baie.Mai are o colega, Marina pe care nu am vazut-o la culoare si nici nu i s-a facut simtita prezenta.Tipa, Andreea dupa cum s-a recomandat, bruneta, parul lung, amabila, amuzanta chiar si foarte frumoasa.Tipul de fata de care te poti indragosti. O camera draguta, curata.Pret 200/ora. Face sex oral si normal, accepta oral fara prezervativ, cu finalizare orala. Se pricepe la oral, cateva tentative de deepthroat insa nu-i iese foarte tare. Accepta 69 si se pare ca-i place. La normal se pare ca ii place si se implica, pare genul de fata cu care poti avea experiente foarte placute daca stii cum sa te porti. Arata foarte bine la corp, are sani misto, fundul bombat si foarte tare si niste craci de inebunesti(a facut sport de performanta).Personal o consider o experienta foarte placuta, o tipa foarte curata si foarte ok, un oral de nota 9+ foarte umed, si tinand cont de pretul de 200 RON pentru o ora, mai ales ca accepta finalizare orala, eu zic ca e o alternativa foarte buna aceasta fata.Mergeti cu incredere...merita toti banii.De mentionat ca si-a pus telefoanele pe silent si a ignorat total telefoanele cat timp am fost la ea. [/quote']Am fost si eu.Nu stiu de ce zici ca e foarte frumoasa. Sincer nu am vazut nimic deosebit la ea. Oral destul de slabut, dar fara CIM. Iar despre corp a cam luat proportii in ultima perioada. Deja burta e cam mare. Chestia si mai nashpa e ca de la ea pana la baie se trece pe la usa Marinei si poti sa dai nas in nas cu alt client. In comparatie cu Marina e slabuta ca prestatie.Parerea mea.Eu unul o sa raman la Marina, nu mai repet.
Link spre comentariu
Vizitator chuckychuck
Reputație: 0

O stiu si eu pe tipa din vedere, pentru ca merg destul de des la Marina si mie mi s-a parut destul de plinutza, dar totul depinde de preferintze. La Marina , baia e in camera asa ca nu exista posibilitatea sa dai nas in nas cu alt client.

Link spre comentariu

Va salut domnilor ! :)Am fost si eu la don'shoara Andreea, inainte de Paste cu o saptamana, sa pacatuim.Locatie: langa Marriot, intr-o viluta, la parter, apt. luxos, baie foarte curata, dotata cu de toate, prosop curat si mare. In camera de tortura, atmosfera e placuta. Sta singurica, Marina nu mai sta cu ea. Tipa e destul de rigida la inceput, unii s-ar putea sa se sperie si sa faca stanga'mprejur. Dar eu am zis ca daca tot am venit, hai sa incerc sa socializez.Si surpriza, tipa e ca o oglinda. Daca esti jovial si deschis, asa se comporta si ea. Daca esti scortzos si plictisit, vei avea parte de-o experienta trista. Lucru care nu mi se pare ok ca atitudine din partea ei, insa asa functioneaza ea.Ok, notarea e asa:Fizic - 7-8 (fata misto, ochi frumosi, tate misto nr. 3 spre 4) - e destul de corpolenta, mare in bazin, burtica destul de marePrestatie: Oral - Maxim - cel mai tare oral pe care l-am primit vreodata, desi ejacularea n-a fost in guritza.Normal - Banal - 7Anal - n-am adus in discutie asta, deci nu stiu daca faceDe remarcat ca a avut cateva orgasme clitoridiene (unele si le provoca singura), cu ejaculari, exact cum vezi pe net, si nu credeam sa vad pe viu asa ceva.Ca bani - 200 ron / hRecomand, insa doar celor care vor si pot sa socializeze cu ea, pentru ca e aparent dificila si te cam intoarce din drum cu atitudinea ei.Fir intins la baieti !

  • Like 1
Link spre comentariu

dupa o "vacanta" (expresia ei) de ~4 luni s-a intors la deja cunoscuta locatie de langa Mariottcu toate ca "atelierul" este la casa pe pamant deci nu este riscul ca vecinul de la etajul inferior sa fie deranjat de tocuri, ea merge pe varfuri si cu prima ocazie scapa de pantofi !colega Marina era prezenta in cam ei - se auzea trebaluind...binecunoscut coca de incalzire, tigara obisnuita, palavrageala necesara...ce e nou: s-a facut cam rotunjoara, s-au marit un pic sanii, fundul (!) si burta-oralul fara, bine executat cu limbii peste tot, fara DT insa, normalul nu la feelde bun (nu are initiativa)dar compenseaza la pozitia capritza unde imaginea tatuajului "tigru" de pe fesee...lasa imaginatia inainte...-rade intr-una din senin, uneori ai impresia ca rade de tine (ceea ce n-ar fi un capat de tzara)...alta noutate (cel putin pt mine) un tatuaj color pe zona pubiana - o poz camasutra-daca am depasit era tatuajelor alb-negru (in fapt albastru/verzui) si am ajuns la cele "color"....pe cand tatuaje Full HD ?! :D200 lei / ora , 2 fin , oral cu finalizare in gura

Link spre comentariu

Salutare,Am ajuns si eu la Andreea iar impresia generala a fost una foarte buna: locatia deosebita, tipa arata bine dupa gusturile mele, pozele sunt reale, este bruneta, parul lung, amabila, destul de vorbareata, amuzanta chiar si foarte frumoasa, iar atitudinea, prestatia si implicarea sunt la inaltime.Desi ne intalneam pentru prima data, am atacat cu un FK de la intrare iar Andreea a raspuns pozitiv initiativei mele, dupa care am palavragit la o coca-cola si o tigara pe canapea.Dupa un dus, baia f OK, continuarea in dormitor cu oral neprotejat in tot felul de pozitii, cu atentia deosebita acordata zonelor adiacente, anilingus. Finalizare orala cu depunerea micutilor, dupa ce au fost adunati cu mare grija si fara graba, la chiuveta din baia de serviciu.Runda a doua a inceput cu un oral lent (cam prea lent dupa gustul meu la partea a doua), dupa care normal in mai multe pozitii, cu implicare, priviri in oglinzile la langa pat si in ochii mei, gemete usoare si finalizare la cauciuc. Implicarea Andreei mi se pare peste medie, Personal o consider o experienta foarte placuta, o tipa foarte curata si foarte ok, un oral de nota 9+ foarte umed, si tinand cont de pretul de 200 RON.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare,Tocmai ce m-am intors si eu de la Andreea. Initial vroiam sa merg la Marina (dupa recomandari) dar era fully booked si mi-a recomandat-o pe Andreea. Vizionat poze pe net, sunat, stabilit, dusat, plecat, mers, ajuns, intrat, prezentat.Camera spatioasa, betisoare parfumate, muzica de chillout, baie curata.Andreea sincer mie nu mi s-a parut a fi cea din poze, iar daca este ea, a pus ceva kilograme in plus, intr-adevar, dar arata bine, foarte bine chiar pentru cei care prefera femeile cu forme. Fund super, sani dementiali, parfum elegant, curata.Andreea este foarte "customer oriented" si m-a facut sa ma simt bine pe tot parcursul orei. Un cola cat faceam dus, tigara de palavre, discutiile cliseistice in care ne-am comparat tatuajele, dar toate intr-o nota misto, iar fata, intr-adevar rade din senin - lucru de care m-a avertizat.Oral de nota 10 cu tot tacamul si annilingus. Daca te simte jenat te intreaba daca e ok. Dupa oralul super si neprotejat am zis sa ma sui in sa, mi-a tras gumitza si ne-am regulat in varii pozitiiGFE = 10 (cu FK)Oral = 10+ (si putin 69, este super curata)Normal = 9Atmosfera si impresie artistica 10. Sunt convins ca se poate si sex mai gimnastic, dar cand voi reveni. Merita revenire.P.S. Fiind primul post, l-am redactat mai ingrijit :P

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator vyypuss
Reputație: 0
Salut mai stie cineva ceva de ia
Confrate @the end din cate imi aduc eu aminte din literatura romana ...se scrie cam asa "Salut mai stie cineva ceva de EA ? " cu punctuatie ( ia = a lua ..verb de felul sau ) fara suparare.- Pe acest forum se interzice folosirea limbajului vulgar' date=' torturarea gramaticii limbii române respectiv atacurile la persoană
Link spre comentariu
Confrate @the end din cate imi aduc eu aminte din literatura romana ...se scrie cam asa "Salut mai stie cineva ceva de EA ? " cu punctuatie ( ia = a lua ..verb de felul sau ) fara suparare.- Pe acest forum se interzice folosirea limbajului vulgar' date=' torturarea gramaticii limbii române respectiv atacurile la persoană
@vyypuss Nu e vorba de literatura, ci de limba romana. Semnele de punctuatie se pun imediat dupa ultimul cuvant, fara spatiu. Se lasa spatiu cand incepe urmatorul enunt, nu se incepe imediat dupa ultimul semn de punctuatie (cum faci tu).Apreciez sincer spiritul tau civic si este adevarat ca in comparatie cu @the end tu esti un fel de chior in tara orbilor, dar sa te apuci tocmai tu sa corectezi gramatica cuiva mi se pare ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului... =))Si ca sa inchei in stilul tau mieros (pupincurist): te rog frumos sa nu te superi pe mine, dar te rog daca se poate sa nu mai torturezi gramatica limbii romane, incerc sincer sa te ajut altfel moderatorii vor avea carne de devorat! ;) (sic!)Merci anticipat si nu te supara te rog frumos...
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

OmulPadurii, am aprecia ajutorul tău dacă n-ar conţine un subtil atac direct la persoana lui vyypuss! Diferenţa dintre tine şi el, este că tu o faci cu răutate şi sarcasm, iar el o face din spirit civic şi pentru binele acestui forum. Nu toţi sunt doxati şi tobă de carte ca să menţinem un nivel foarte ridicat al gramaticii folosite pe acest forum, putem supravieţui dacă sunt nişte virgule lipsă, câte o literă în plus ori minus, însă ia=ea sau kre k= cred că reprezintă pentru majoritatea o gravă tortură a limbii române. Ţi-am studiat bine comportamentul din ultima vreme pe forum şi tind să cred că îţi cauţi conştiincios cartonaşul roşu. Spune pe faţă cu ce te deranjăm şi dacă e posibil, ne revizuim atitudinea faţă de tine, iar dacă nu, n-o să te mai reţinem printre noi!

Link spre comentariu

Din cate am vazut astazi, i-au reaparut anunturile in AT

Iata anuntul si 2 fotografii atasate:

 

ANDREEA, bruneta sexy si provocatoare, ofer domnilor generosi si manierati clipe de neuitat, 1.70, sani nr 4. Ofer si pretind discretie si seriozitate maxima. Poze 100 % reale. Locatie lux in zona centrala, 20 Mar 16:58

Telefon  0730.763.676 sau fara puncte 0730763676

 

 

post-9912-0-83853900-1363903498_thumb.jpg

post-9912-0-73558400-1363903508_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare

recunoscut tatuajul de pe fund , a lucrat prin 2011 cu Marina in vila de la Mariot

locatia noua e o garsoniera pe Decebal , etaj superior , openspace , mobilata modern , curata , baia cu cabina de dus

fata 1,68 , 65kg ,zambareata , nu este genul skiny , mai corpolenta , putina burtica , sani mari si tari

200ron /1h/2 fin

oral neprotejat , soft , fara graba , pupaturi peste tot

normalul in diferite pozitii , activa cu contre

comunicativa , sevit cu suc

mare avantaj ca este singura , stat 1h15min

nota generala 9

  • Like 6
Link spre comentariu

fost.
locatie burebista, fara portar, garsoniera ok...fara lumina la baie, cam dezordine, dar nu murdar - nota 8
ea - cam ciudatica, un pic absenta, cu scuza insa, caci si eu m-am codit daca sa raman sau nu...
catre 170/65kg, putin puffy, tate cam lasate, fata obosita, dar nu urata, cu un fund putin prea rotunjor dar simpatic, si cu tufa aia desenata era chiar misto. m-a asteptat in ciorapi negri si un desuu sexi. nota 8
prestatia - dupa dus eu, nu si ea... vine si se apuca fara mari ocolisuri de un oral excelent, cu rabdare, cu muulta umezeala 1 kg de saliva, cu un pic de oo, fara deep, cu un pic de mana, dar nederanjant (!?) in orice caz m-am bucurat de un sfert de ora de oral magic, cu finalizare orala, dupa care s-a mai jucat cu ea 2 minute! unic...
fumeaza o tigara, apoi trecem la nr 2, inceput tot oral, ca sa se trezeasca gigi, apoi normal in vreo 5 pozitii, parand sa ii placa din lateral si pe la spate, apoi o noua finalizare orala, dupa mai bine de o ora.

la oral 10 cu felicitari
la normal 8, participarea e ciudata, fiecare din noi probabil viseaza la vreo zana respectiv fat frumos...
halatul este 200 ora, cu 2 finalizari. am incercat sa vad daca vrea si o finalizare, dar a spus clar ca e acelasi pret...
de revenit, pt oral

sa nu uit orar quasi non stop

servit o apa (sau o cola), se poarta ok, f civilizata

  • Like 9
Link spre comentariu

Am fost la andreea in noua locatie, pentru mine este un mare avantaj ca lucreaza si noaptea.

 

Locatia este foarte ok,nota 10 mai ales ca nu e nici un portar sa te ia la intrebari

 

La aspectul fizic este pe gusturile mele fiind usor plinuta insa sanii sunt usor cam lasati cred ca pe viitor o sa prefer escortele care isi etaleaza si sanii in poze insa per total nota 9

 

Oralul este intr-adevar punctul ei forte,stie sa puna presiune cand trebuie si  face chiar si annilingus nota 10

 

Normalul mi s-a parut putin banal adica gemea cam fals si in neconcordanta cu miscarile mele insa privelistea fundului bombat face sa nu mai conteze nota 8

 

Anal nu face nici macar contra cost

 

GFE 8  amabila,comunicativa insa nu am reusit sa abordez subiecte prea interesante sau intime fiind si prima intalnire

 

Una peste alta eram curios sa aflu cine e fosta colega a marinei marriot pentru ca nu ne-am intersectat in vila respectiva desi am fost de 4-5 ori.

  • Like 7
Link spre comentariu

Mi-am facut si eu simtita prezenta la domnisoara Andreea zilele astea desi nu sunt prea mare fan brunete,nu stiu ce a fost in capul meu poate dor prea mare de marina si speranta sa imi dea vesti despre rusoaica in caz ca au mai tinut legatura sa stiu si eu cum o mai duce tinand cont ca era escorta mea preferata la un moment dat si nimeni nu ii poate lua locul...n-am mai intalnit alta escorta ca marina sa te surprinda la fiecare intalnire cu ceva nou un dans,un dus impreuna,confesiuni din viata personala....insa sa revenim la subiect si anume Andreea ca deja delirez.

 

Am fost primit in aceeasi locatie ca si antevorbitorii mei pe bulevardul burebista intr-o garsoniera.Programarea s-a facut foarte usor,in 30 de minute eram la usa si m-a intampinat imbracata sexy insa putin cam lipsita de chef.Am platit 200 lei pentru o ora neexistand varianta de o singura finalizare desi nu imi inspira incredere atitudinea cam trista si distrasa a domnisoarei.

 

Locatie - 10

 

Aspect-9 arata bine dar nu e pe gusturile mele

 

Oral - 9 bun dar e cam absenta cu putina implicare ar fi perfect

 

Ce lasa de dorit cel putin in cazul meu este atitudinea cam plictisita si anosta a Andreei si asta e si motivul pentru care nu mi-am dorit sa incerc si normal,pur si simplu nu se prevedea ceva spectaculos asa ca am zis sa profit macar de CIM. Nu pot spune ca a fost nici o intalnire nereusita dar nici una oau,desi notele luate pe capitole sunt mari nu ofera o experienta memorabila si din cauza lipsei de chef ramane doar o domnisoara frumoasa cu un oral bun la care sa vii cand esti in zona.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...