Jump to content

0758329727 Deea

Recommended Posts

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Posted

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/deea-transexuala-noua-pana-luni-in-orasul-tau/6f31hd5f8eie79g4ed2e0283de57i4ih.html

Salut. Am fost la titulara undeva pe strada moților. Poze reale , par real , sâni nu (ia lăsat la Oradea)

💋 Tarif:

•  200 – finalizare
•  400 lei/oră – experiență completă activă pasivă 

📍 Locație: Mihai bravu strada moților 17 

Discreția este garantată. Mesajele serioase sunt binevenite.

Servicii oral protejat neprotejat, sexul protejat!

Oral fara ok , am pus capra și aia a fost.

Plecat mulțumit.

• Oras:Pitești
Posted

O recomand din tot sufletul a venit de la buc pe Pitești pe strada Victoriei 0 și am plecat mulțumit a fost excelent personalitate și comportând ceva deosebit cum vorbești și cat de adorabilă poate fii nu pot explica în cuvinte și oralul a fost fenomenal ceva ce nu găsești zilele astea o recomand pe deea din tot sufletul te mai aștept la Pitești deea 

Posted

Am fost la Deea și am rămas foarte mulțumit. Este o brunetă foarte frumoasă, îngrijită și discretă. Totul a fost exact cum era prezentat în anunț, iar raportul calitate–preț este foarte bun. O recomand cu încredere!

• Minus 1

• Oras:București.
  • Oras:București.
Posted

Avem boți pe nimfomane ? :)) 

2 hours ago, Ionut1039 said:

Am fost la Deea și am rămas foarte mulțumit. Este o brunetă foarte frumoasă, îngrijită și discretă. Totul a fost exact cum era prezentat în anunț, iar raportul calitate–preț este foarte bun. O recomand cu încredere!

Asta ar trebuie sa fie recenzie ? Mai plimba ursul vere. 

"Fetele" astea trebuie sa inteleaga ca in ziua de azi daca vrei sa faci bani trebuie sa oferi servicii si comportament bun. Mai ales pe criza asta. 

Noroc de colegul care a spus care e treaba cu Deea si cealalta Deea. Auzi, mai multe persoane in locatie, panarama, aia nu, aia nu, fara prezervative. 

Pai ce inseamna mizeria asta ? Noroc au de publi24 ca nu sunt recenzii/comentarii acolo ca 80% ati fi desfintati. 

Vrei sa faci 400 de lei pe ora pai trebuie sa fii impecabila.

• Like 3