Sari la conținut

Ofer placeri. 0754981770


Postări Recomandate

Va salut. Cu scuzele de rigoare pentru lipsa recenziilor mele de-a lungul timpului revin si eu cu o mică recenzie din ciclul "cine face ca mine...ca mine sa pateasca". Luat anunț din viața liberă de Galați. Anuntul suna exact ca in titlu. Sunat, discutat, 60 lei numărul oral si normal cu locatia damezei. Când am auzit de prețul asta am purces spre locatia situată in micro 20 in zona 2 cocosi. Am sunat pt confirmare ca am ajuns la care D-soara îmi comunica sa iau un prezervativ de jos ca le-a terminat. I-am spus ca eu sunt din zona si mă cunosc fetele de la magazin la care foarte amabila mi-a spus ca o sa coboare ea sa cumpere si cu ocazia asta o sa o si vad. Zis si făcut...a coborât o tipa blonda vopsit cu o pereche de colanti care scotea in evidentă un posterior bine proportionat care sa fiu sincer m-a făcut sa rămân. După ce a urcat m-a sunat ca pot urca si eu. Greșeală mare....de cum am ajuns in fata usii mă invita inauntru si îmi face semn sa tac din gura sa nu audă gazda. Pam pam....am dat sa plec dar îmi spune sa stau linistit ca nu e nici o pb. Am halit-o si pe asta. Intram in camera se dezbraca de la brau in jos...imi spune ca dacă vreau oralul neprotejat sa-i mai dau 20...i-am dat ssi pe astia, si sari pe junior. Un oral slab poate cel mai slab de care am avut parte pana acum...timp in care imi spune ca numărul e un sfert de ora. Aici m-au apucat nervii. Am vrut sa o servesc cu o directa in moalele capului dar mă gândeam ca "gazda" sa nu fie vreo 2-3 gealati si sa-mi fac de treaba serios. Am tras totuși un prezervativ si i-am dat într-o dusmanie de nu va puteți inchipui. Dacă mă credeți asta era momentul in care regretatam ca nu am si vreo 7-8 bile pe pula. In fine.....am finalizat rapid in prezervativ dat cu câteva servetele umede la locul de munca si am tăiat-o pe ușa. Ca si note..... Oral 2 ca 1 se da doar pentru copiat si sincer nu m-i s-a părut ca vrea sa copie pe cineva, normal 10 pt mine 2 pentru ea, locatie 2 din cauza dusului care nu știu cum arată din cauza ca ne vede "gazda" Per total de evitat cu desavarsire. Dacă am omis ceva întrebati-mă. Spor la futut!

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

Am sunat si eu la misto sa vad ce zice... 60 oral si normal, si cand am intrebat-o cat este ora... probabil zicea ca si-a gasit prostul... imi arunca un 200 RON... :)))... hilar.

Link spre comentariu

Mai fratilor astazi am sunat-o eu pe fata asta si am intrebat-o daca anuntul mai este valabil. Ea mi-a raspuns ca da, ca are locatie si la deruta o intreb daca tot in 150 de lei ora. La care fata ma atentioneaza ca poate am gresit anuntul, ca ea percepe urmatoarele preturi: 60 de lei , un sfert de ora, oral si normal, ambele protejate si 200 ora, oral si normal, ambele protejate. Si acum atentie ,, daca vreau oral neprotejat sa ii mai dau ceva banuti''. asta ar insemna vreo doua sute si ceva de lei pe o ora :)), ca ea nu arata cum arata altele.

M-am scuzat politicos de deranjul creat si i-am zis ca mai reflectez asupra ofertei.

Va salut si ma inclin.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...