Sari la conținut

Bruneta - 0751787833


Vizitator gingo

Postări Recomandate


Vizitator gingo
Reputație: 0

"Bruneta, 1.70, 55 kg, frumoasa, sexi atragatoare si discreta te astept sa iti satisfac orice fantezie vei cere Tel: 0751787833"

 

 

******************************************************

Fiind in cautare de ceva "nou" am zis sa imi incerc norocul. Prima data am zis sa incerc la Inna sau Deea. Inna nu are locatie, iar la hotel nu e o optiune pentru mine. Deea mi sa parut un pic cam scumpa... 100 ron / masaj + finalizare manuala si 150 ron  / masaj + finalizare normala.

 

Dupa aceste "semi-esecuri", am decis sa mai caut prin fauna locala. Dupa mai multe telefoane, am dat de aceasta domnisoara. Dupa o convorbire telefonica cu ea, am fost indrumat undeva pe langa scoala 28, la un bloc de garsoniere. Ajungand in fata usii, am reusit sa observ si "pestele" undeva pe un balcon de palier fumand o tigara. In mod normal nu incurejez astfel de practici, dar fiind pe fuga, si vazand ca "pestisorul" pleaca cu un mic handicap (daca se ajunge la o confruntare) , am decis sa merg mai departe si sa intru in garsoniera, unde am fost intampinat de o domnisoara la vreo 20 de ani bruneta, cam 1.60 m si la vreo 65 kg cred. Mai pe scurt, nu exceleaza la fizic, fiind un pic plinuta si cu sanii cam mici. Ca servicii am inteles ca face o+n protejate la 80 ron si 150 ora (2 nr). Am ales un nr de 80 ron si am trecut la dezechipare. Am inteles ca pentru inca 20 ron parca se face si oral neprotejat (am refuzat). Dupa ce ea s-a dus sa se aranjeze, cand am intreabat daca are un prosop sa ma "pregatesc" si eu , cu toate ca veneam de acasa mi-a zis ca nu are prosop, dar mi-a dat niste servetele umede sa ma "aranjez" (... doh ... wtf). In fine, am mers mai departe, si dupa cum era de asteptat am fost echipat si a inceput cu un oral scurt si prost, dar care l-a trezit destul pe "junior" cat sa pot trece la "treaba". Am uitat sa zic ca nu si-a dat bluza si sutienul jos ca cica nu suporta sa o atinga cineva pe sani ca o ia cu greata de la stomac. Am lasat-o asa si am trecut la "treaba", eu deasupra. Dupa ce am "muncit" o vreme, si s-a destins si ea un pic, i-am dat bluza jos si sutienul :P, nu ca as fi dat peste vreo comoara, dar vroiam sa fiu sigur ca are ... :D. Am mai schimbat cateva pozitii, nu a comentat dar nici nu a dat semne ca ar vrea sa "ajute". Ma mir totusi ca nu ma grabit, probabil incepuse sa ii placa. Am finalizat in balonas, dupa care am fost la baie si m-am sters cu hartie igienica... :). Dupa ce m-am imbracat plecat am fost. 

 

Notele juriului:

1.Locatia - 5 (garsoniera destul de moderna, insa cam murdara cu lucruri aruncate peste tot si cu un pat cam mic. baia fara prosop.)

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) - telefon
3.Detalii - am scris mai sus.

4.Programul de lucru - nu stiu cand e disponibila, probabil ziua.

5.Note -

atitudine - 5,

GFE - 5,

oral - 4 (putin si prost)

normal - 6 (nu se implica, dar nici nu comenteaza)

FK - nu

69 - nu stiu

CIM - am inteles ca la varianta cu oral neprotejat este si finalizare orala.

6.Tarifare - 80 ron/ finalizare

 

 

In concluzie cred ca se poate trece la "de evitat".

 

Gingo va ureaza "Paste fericit!" (chiar daca sunt ateu :P) si "O zi buna". 

  • Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...