Jump to content

Evelina Hunedoara 0728764623

Recommended Posts

• Membru Premium
Posted

Imi facea cu ochiul anuntul de ceva timp, astazi am luat contact. Este miercuri, trebuie sa marchez din nou. Dar nu a fost sa fie.

Locatia:

• Micro 7, Hunedoara, HD
  • Zona foarte foarte limitrofa a lui Micro 7, adresa exacta nu o pot scrie din motive de privacy (normal de altfel)

Modalitatea de contact (telefon, mess): 0728764623 || Wapp

Detalii: 

Am renuntat la intalnire in momentul in care am primit locatie.

Vreau sa fiu foarte CLAR:

EU nu m-am intalni cu ea, din motivele mele, am renuntat, mi-am cerut scuze pentru deranj. Tipa mi-a raspuns: "OK" - ma asteptam deja la alt raspuns. NU este in lumina proasta, asa am considerat eu. Poate tot scenarul a fost doar in mintea mea 🤔😯 . Sper ca sunt alte persoane mai curajoase decat mine si vor posta o recenzie de nota 10 despre ea iar eu raman cu un regret 😔😔

Servicii oferite (wapp): 

• OP
  • ON
  • NP
  • 69
  • mici fantezii

Programul de lucru (wapp): fusesem programa peste 1h, dupa 2 min am primit mesaj ca pot venii atunci

Note: nu ne-am intalnit, am anulat intalnirea

Tarifare (wapp): 150 - (1 fin) || 300 - (2 fin) 

"Sexul este o capcana a naturii pentru a evita disparitia." - Friedrich Nietzsche

• Oras:Hunedoara
Posted

Din nefericire am făcut greșeala să vizitez nespălata infectă….
Locație micro7 str Trandafirilor bloc 33 scara B,  150fin/300h , atitudine de mahalagioaica, din păcate am optat pentru oral neprotejat  după o zi surpriza mare mirose pula a pește stricat , asta e unde nu-i cap vai de picioare, să mă cac pe pieptu ei de cioara împuțită, învățare de minte la curve nimic niciodată fără prezervativ 

• Haha 1
Posted

Da e cea din poze de la distanță arată bine  are sânii faini doar ca are ceva tăieturi de lame ca pușcăriașii pe antebraț …. Recomand prezervativ 

• Oras:Deva
Posted

Deci vedeți care este treaba cu sexul oral fără protecție.

Nefericitul coleg a luat ceva, dacă nu se tratează și se duce și dă muie la altă fată și după aceea noi tot așa fără să gândim apelăm la ea pentru sex oral neprotejat surpriză...

Du te frate repede la urologie fă ți toate testele că nu este de joacă o să coste ceva dacă ai luat vreun carcalete dar este mai sigur. 

Gândește te că orice afecțiune netratată pe termen lung o să ți afecteze prostata ceea ce este foarte foarte grav, nu mai scapi.

Posted

No stress am fost in Deva la clinica privată , după 800ron cheltuiți (inclusiv șpaga la asistente) și toate analizele(sânge,urină, etc.) , uroloaga a diagnosticat: doar o ciupercă (se tratează cu unguent) oricum am cerut și antibiotic pt STD în caz de rezultat negativ fals, așa că nu vă panicați degeaba, radem glumim futem plătim dar de pulă nu ne batem joc.

Posted

Bravo. Foarte bine ai procedat ești un exemplu. 

Să ia aminte și nenorociții care se zgâlcesc la bani pentru tratament. 

Vezi dacă ai fost băiat serios ai avut parte și de uroloagă cred că a fost bonus.