Jump to content

0728689438 bruneta

Recommended Posts

• Proffmod changed the title to 0728689438 bruneta

• Oras:București / Constanța
  • Oras:București / Constanța
Posted

Am spart gheata cam prost. 

Făcut programare de ieri pe azi la ora 14. Ajuns la locație   vad ca nu mai răspunde pe wap. Am plecat după 20 de minute. 

Mă contactează într-o ora, că unde eram ca ea a ieșit la farmacie și nu m-a văzut. Erau doua ieșiri la bloc și nu a a ieșit pe partea pe care eram eu. 

Reprogramat, aici greșeală, la ora 21 (la 14 îmi anunțasem soția de o ședință 😂). 

Am ajuns, mi-a zis sa întru în scara, puțin sceptic, dar am văzut ușa întredeschisa la etajul 1. 

Aspect - drăguța la fața, sânii ( aici te păcălești de la haine) sunt a unei mămici dar tot sunt frumoși. Corp de mămica per total, dar frumos. Dau un 8

Am venit pentru masaj erotic, venisem dusat de acasă. Am întrat în camera, am văzut un mesaj de la soție și am zis dracu dacă ma suna în acest timp am belit-o 😂😂. Asta m-a încordat puțin sa nu ma bucur de ea. 

Apartament - 7

Masaj relaxare -6, a făcut numai pe piept și cam atâta. 

Masaj erotic - 7   a folosit câteva tehnici de masaj erotic, m-a luat cu pana mână pe mine, is cu privitul, dar m-a făcut sa pun mana 😂. La un moment dat chiar state in bratele mele și se ocupa de masaj, asta a fost ca și cum eram cu iubita. 

Am plătit o ora, dar stand cu gândul la mesaj am râmăs 30 de minute. Ea chiar s-a pus după finalizare sa mai stea lângă mine nu sa ma goneasca.

Minusuri - lipsa atmosfera de masaj erotic, scria mesaje înainte de acțiune și după acțiune. 

Oricum, faptul că eram încordat și oră târzie nu a ajutat deloc. 

Per total un 7   

Are și colega, tot tatuata, chiar simpatica și ea la față, nu am întrebat prețul. 

Am plătit 400 la început de ședința, lăsați discret pe pervaz . 

Pentru mine ar mai merita o șansă, dar să fiu liniștit când ajung. 

Pentru sex nu am cum sa dau o nota. 

Am înțeles ca a mai fost anul trecut sub coloane, acuma are locația pe Plevnei