Sari la conținut

tanara bruneta. 0751700366


Postări Recomandate

  • Oras:severin
  • Oras:severin

  Si iata ca vin cu o recenzie!  Desi cu cateva zile intarziere,sper sa fie de folos.

  M-am vazut cu domnisoara,care a venit insotita de o prietena,prin care am si ajuns sa o cunosc pentru ca altfel.....slabe sanse sa dai de ea la telefon.Mai mult de atat,cand i-am spus ca nu prea raspunde la telefon a parut mirata,intrebandu-ma daca am sunat-o.....!

  Deci asa cum v-ati dat seama au fost doua,dar nu o voi recenza decat pe ea caci cealalta fata,colega,nu are nici macar anunt,asa ca ....

  Fata este blonda,1.60-1.65m,genul slabut,cu sani mici dar frumosi.Nu este inhibata si face ce-i ceri fara probleme,nu comenteaza pozitiile la normal,se misca,da contre,geme putin si daca ma intrebati pe mine fals,dar asta e mai mult pentru atmosfera.Nu se arunca din prima pe ala micu' mai intai se ocupa de niste saruturi pe piept si apoi coboara la ala micu'.Aici pot spune ca face un oral bun,umed,destul de adanc,nu face deep si a tinut sa ma instiinteze ca nu accepta CIM....nasol.La normal e destul de stramta,nu prea se umezeste pana sa ajungi la normal dar dupa aia e ok.Finalizarea in pozitia capra,in balonas.Acum notele:

 

   Locatia: aleasa de mine,caci ea nu are,deci nu conteaza.

   Aspect fata:8-8.5. Asa cum am spus,slabuta ,deci daca nu sunteti amatori,mai bine va abtineti.

   Igiena: 9.Nu a facut dus inainte,probabil facuse acasa,dar dupa s-a ocupat de igienizare,chiar daca nu a mai fost implicata in episodul doi decat cu gura.Are la ea servetele si umede si uscate.

   Oral:8-8.5 pentru ca nu accepta CIM si nu se ocupa de zonele invecinate.

   Normal: 8.5-9.Se implica,da contre si asa cum am spus geme pentru atmosfera,dar daca nu o tii in frau are tendinta sa dea pe repede inainte ca sa incheie subiectul,insa la cerere mai taie gazul....

   In total,una peste alta,e de revizitat si poate cine stie mai adauga ceva gen CIM la serviciile prestate si atunci mai cresc si notele.

   Din cate stiu s-ar putea sa fi plecat afara,iar la revenire cam are de gand sa schimbe numarul de telefon,dar poate ca gasim un mod de a o gasi.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:severin
  • Oras:severin

am vorbit cu carla pe chat (blonda) , a venit inapoi in tara si mi-a dat si NOUL numar de telefon....uitati aici nr, in special pentru baietii care o cunosc 0755496095

 Pentru informatie,si mai ales pentru ca am verificat-o si e reala,te-am punctat! Ati putea sa faceti si voi la fel cu recenziile!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Banatean transefart in Oltenia
  • Oras:Banatean transefart in Oltenia

Ai dreptate maryusik88, putine in severin. Prin 2013 am fost la una Flori pe langa targu de vechituri, nu m-a impresionat cu nimic, dar nici nu mai stiu nimic de ea. Am mai incercat la niste nr de pe aici fara nici un rezultat. Nici nu cred ca mai este vre-una la ora asta in Severin, iar daca sunt ceva fete ... sau sunt cu circuit inchis, sau nu am aflat de ele...asta in afara de centuristele alea naspa. Poate ne mai ajuta colegii din Severin cu noutati, nu prea se merita sa dai o fuga la Craiova pt un futai, daca nu ai ceva treaba pe acolo...iar in Timisoara la fel. Mai era varianta Orsova, dar si pe acolo numai la traseu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...