Jump to content

Trans Voxi Amira 0770760184

Recommended Posts

Posted

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-voxi-amira/f385h5h5dd2977i2e3899gdg9534i185.html

Salut, este prima mea recenzie pe care o impartasesc. Am fost astăzi la domnișoara și m-am simțit super bine. Serviciile prestate din perspectiva mea merita mai mult de 10 (cel mai bun oral primit vreodată - de un Ts) . 

Sincer nu mă așteptam că la intrare să vad aceeași persoană că în poze și în video de confirmare.

Locație superbă precum ea ☺️.

Este o persoană foarte amabila. Am inceput cu o conversație deschisă (că între două persoane care ne cunoșteam de foarte multa vreme).

Încă o dată menționeze că a fost o oră de neuitat. Un oral de nota 10 și un anal la fel de bun. 

Am platit pentru aceasta oră 800 lei, și chiar a meritat. Sper să o mai reantalnesc pe Voci înainte să părăsească țara.

Posted
La 14.08.2026 la 16:11, skarlat a spus:

Fake recenzie,fake pozele de pe publi.

Ai fost? Eu nu dau recenzii că nu am ce face sau să mă aflu în treaba. Pur și simplu chiar am simțit că merită acest lucru pentru comportamentul și cum arata. Du-te și pe urmă să comentezi. 

Posted
On 8/14/2026 at 4:11 PM, skarlat said:

Fake recenzie,fake pozele de pe publi.

Evident!!!!

vin ‘unele’ cu niste poze si anunturi de te simti luat de prost  la cel mai penibil mod !