konipa35 Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2015 buna,un id de mess?
sweet glory Reputație: -366 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2015 [email protected] Scrie si mai sus pe undeva. Nu e vreun secret.
fericitu007 Reputație: 16 Postat August 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2015 Te ai updatat perfect dupa concediu! Un marketing de milioane! Cind ma poti primi si pe mine domnita Mary? Cred ca piersicuta e pe polle positin asteptind startul? Seci eu zic 'SA FUTEM BINE!
lary28 Reputație: 365 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Neata,o zi frumoasa sa aveti.Pupici!
lary28 Reputație: 365 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Te ai updatat perfect dupa concediu! Un marketing de milioane! Cind ma poti primi si pe mine domnita Mary? Cred ca piersicuta e pe polle positin asteptind startul? Seci eu zic 'SA FUTEM BINE! Suna ma ,,conferinta,,...pup.
lary28 Reputație: 365 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Fermecătoare și provocatoare!Mersi frumos,in poze arat unde vreau sa fiu atinsa,sarutata .
stefu77 Reputație: 22 Postat August 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2015 Neata,o zi frumoasa sa aveti.Pupici!
stefu77 Reputație: 22 Postat August 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2015 Dupa recenziile colegilor,esti genul de femeie pe care si-o doreste orice barbat!Sper sa ajung curand sa te cunosc,deoarece m-ai innebunit cu pozele.Te pup unde-ti place tie!
tevezis Reputație: 1096 Postat August 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2015 Buna ti-am dat mesaj dar nu mi-Ai rasuns:(
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2015 Postat August 13, 2015 Mersi frumos,in poze arat unde vreau sa fiu atinsa,sarutata .Nici nu şti cât de mult mi-aş fi dorit să te ating, să te sărut...dar n-am primit un răspuns favorabil. 1
marian_26 Reputație: 3 Postat August 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 13, 2015 afinu28 vrem mai multe detalii
ghimici Reputație: 122 Postat August 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2015 Salut frati futaciosi! Stiti ce s a intamplat cu doamna in cauza? Nu reusesc sa dau de ea...o fi luat vacanta?
eubog89 Reputație: 20 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 Salutare, un urma cu ceva vreme am vizitat-o si eu pe doamna. Foarte amabila, m-a dezbracat inca de la intrare, apoi am mers la dus unde m-a spalat pe pula pana cand s-a intarit. Cand ne-am intors in camera am inceput cu un oral perfect, exact ceea ce cautam, practic am futut-o in gura. S-a inecat de mai multe ori si cand am intrebat-o daca ii place a zis ca de multe ori face asta pana vomita. Apoi ca sa o incalzesc am trecut la cunnilingus, miroase foarte bine, proaspat epilata. Am vrut sa ma joc putin cu un dildo si i-am frecat pizda pana a facut un squirt de mare show. Am trecut la pozitia capra unde am futut-o pana am simtit ca imi dau drumul, s-a intors frumos si am terminat in gurita. Apoi scurt dus, iar la numarul 2 nu mai voia sa intre in prezervativ (nu suport latexul, acasa nu trebuie sa folosesc dar aici, deh trebuie neaparat). Asadar am continuat cu oral hard, tittyfuck si i-am terminat pe fata, totul a durat cam 30 de minute (al doilea numar) timp in care nu s-a plans, are rezistenta. PE scurt clar recomand amatorilor de hardcore.Notele: locatia 8, minus pentru baia mica"Nimfomanca": 8 pentru ca personal nu am gasit-o atragatoare la fata si nici burta nu prea, in schimb sanii si fund genialeGFE: 10 , foarte comunicativa, foarte "murdara"Oral: 11, facefuck directNormal: nu pot sa dau o nota pentru ca nu suport latexul, de aceea nu ar fi corect pentru eaCadou: 150 de lei pentru o ora, raport calitate-pret excelentSpor sa aveti!! 3
jhn Reputație: 19 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Ieri sunat la ea,ambele numere inchise , a pierit asemenea comoara ?
juseppe05 Reputație: 552 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 @ eubog89- spui ca ai trecut la pozitia capra (primul numar) iar la al doilea ca nu suporti prezervativul si nu poti da note la sex normal. Observi contradictia? Lamureste-ne daca ai facut sau nu sex normal. Poate pozitia capra inseamna altceva pentru tine
merciless Reputație: -430 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Cre ca el era capra, :-) just kidding
porumbelulcalator Reputație: 6 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 Hello! Vineri dimineata la 8:45-9:00 este ok? Multumesc anticipat pt raspuns. Ps- telefoanele sunt inchise de aceea incerc sa ma programez aici ;-)
eubog89 Reputație: 20 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 @ eubog89- spui ca ai trecut la pozitia capra (primul numar) iar la al doilea ca nu suporti prezervativul si nu poti da note la sex normal. Observi contradictia? Lamureste-ne daca ai facut sau nu sex normal. Poate pozitia capra inseamna altceva pentru tine
eubog89 Reputație: 20 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Initial eram tare de tot si am reusit sa intru, cand am incercat anal, avand streangul de latex, mi-a murit la intrare si am lasat-o balta:))
scorpionul Reputație: 1958 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Salutare, stie cineva ceva de dansa, are telefoanele inchise de vreo 2 zile de cand incerc eu. O fi plecat iar in vacanta sau s-a dat la fund de tot. Cand pun si eu ochii pe cate o pizdulice si ma hotarasc sa o vizitez dispare imediat ori nu mai raspunde cazul Izabelei ori pune conditii de reteaua din care suni cazul Sorinei, ori se retrage cazul Amaliei si al RoberteiVip. Asta e. Mai cautam. O zi buna sa aveti. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2015 Postat August 20, 2015 Salutare, stie cineva ceva de dansa, are telefoanele inchise de vreo 2 zile de cand incerc eu. O fi plecat iar in vacanta sau s-a dat la fund de tot. Cand pun si eu ochii pe cate o pizdulice si ma hotarasc sa o vizitez dispare imediat ori nu mai raspunde cazul Izabelei ori pune conditii de reteaua din care suni cazul Sorinei, ori se retrage cazul Amaliei si al RoberteiVip. Asta e. Mai cautam.O zi buna sa aveti.Vezi mah daca esti nehotarat ?!Ramai cu coaili umflate
trafikz0r Reputație: 0 Postat August 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2015 S-a reyras , nu mai lucreaza ???
jiksucu Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 S-a reyras , nu mai lucreaza ???Oficial eu nu stiu sa se fi retras.Am vb acum o saptamana cu ea si nu a zis asa ceva... sigur s-a intamplat ceva!
jhn Reputație: 19 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Inca inchise ....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum