Sari la conținut

Mary nimfomana 0763838565 si 0723869361

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Nu credeam ca o sa iasa un asa scandal. Am facut si reclama (proasta sau buna tot reclama e). Au inceput bineineteles sa iasa la iveala fanii nedeclarati ai lui Mary. 

Postul meu a fost pentru oamenii care nu au fost pana acum la Mary, sa isi ia o masura de precautie ca pot fi refuzati si in special pentru ea. Sunt foarte curios de mutivul pentru care am fost refuzat (desi sunt sigur ca nu am sa il aflu). 

Nu am vrut sa pierd timpul meu si nici al ei. Parea o fata foarte frumoasa cand am vazut-o, dar atitudinea ei m-a cam lasat masca. Ii doresc tot binele si ei si celor care m-au luat la "pula". Eu am vrut sa salvez timp si ei si celor care vor veni pe viitor, pana la uram "time is money".

Imi pare rau ca nu am apucat sa imi petrec timpul cu ea dar cred ca imi dau seama de ce m-a refuza. Par un tip foarte impunator (sunt inalt si mare), nu este prima persoana care se sperie de mine, si nici ultima. Pana la urma aparentele inseala si nu cred ca o persoana se cunoaste in 30 sec.

Va doresc numai bine!

Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Eu cand spun ca fetele astea au un al 6-lea simt ...

Mai nea Gabi, nu te-a luat nimeni la pula frate, ca daca intra brigada pe fir, te cacai ca pe burlan, Atunci cand vei contribui mai substantial sa te astepti la mai multe credibilitate, pana atunci ...

Link spre comentariu
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila

N am avut nimic cu tine insa te am simtit ,,stapan,, cum ai intrat pe usa.Inteleg sunt pe dominare ,nici chiar asa sa mi fie un pic teama de atitudinea ta in ,,privat,,.Nu refuz oamenii dupa criterii legate de greutate ,inaltime ,varsta.,aspect.,ci mai degraba am o problema cu atitudinea ostila sau distanta.Da, am intituit ca gandesti ca sunt o dama pe care automant o platesti deci sunt primit.Acest lucru reiese din postarile tale de mai sus.

Aici o înțeleg :)

Futaiul e o chestiune mentală în special.

Link spre comentariu
  • Oras:Solar System
  • Oras:Solar System

Pe Mary am intalnit-o de mai multe ori, dar nu am reusit sa gasesc timpul necesar sa scriu despre asta pana acum.
Contactul initial s-a realizat prin intermediu numarului din titlu. Am reusit sa dau de ea destul de repede si la fel de repede ne-am si intalnit. Programarea a fost stabiltia si respectata corect in ambele directii.
Locatia aceeasi, cunoscuta din relatarile anterioare, foarte aproape de Piata Amzei.
M-a surprins de la inceput o usoara discrepanta intre vocea de la telefon/fata locului si varsta declarata. Mai pe scurt vocea si comportamentul sunt cele ale unei persoane mai tinere cu cativa ani.
Despre locatie, o garsoniera, cu bucataria si baia separate de camera printrun mic hol. Cada are o particularitate, o treapta in partea din fata. Camera are un pat cu copertina de culoare rosie care surpinzator pentru mine l-am folosit destul de putin la toate intalnirile.
Aspectul fetei. Mary, bruneta cu fata zambitoare, o tipa haioasa, pielea alba, ochi albastri. Usoara burtica compensata insa din plin de miscare si energie pe care nu am intalnit-o la o buna parte din fetele mai slabe. Varsta declarata de ea 34 de ani.  
Desfasurarea intalnirii. Inca de la inceput ne-am amuzat din diverse nimicuri, totul a fost zambet si voie buna. Are foarte multa imaginatie si dispusa la incercari noi insa nu cu oricine si in nu in orice conditii. A fost printre putinele fete care mi-a lasat o senzatie neta ca ii place sa faca sex cat mai mult si mai energic si la care banii nu inseamna chiar totul.
O conditie initiala ca intalnirea sa existe si sa fie reusita este sa existe igiena de partea ta si o atitudine din care sa reiasa ca tu vii la ea ca la o femeie cu care iti doresti cu adevarat sa faci sex.
Am facut dus impreuna la inceput, figura repetata la toate intalnirile.
Si acum revenind in camera la actiunea propriu-zisa. Mary nu face treaba dupa un tipar anume, pot spune asta dupa mai multe intalniri  si ce au fost destul de variate.  
Am fost asezat pe scaunul de bar. Aici mi s-a aratat o noua definitie a termenului de sex oral. Mary interactioneaza cu jucaria si bijuteriile intrun mod aparte, hard sau mai mult de atat daca exista. Iar DT am constatat ca se poate face pana la capat, hotarat si agesiv dar fara dinti, zgarieturi sau altele asemenea. Pur si simplu reuseste sa inghita tot, daca mai ramane loc incearca sa adauge si oualele la meniu si poate sta asa mult. Aproape se sufca, dar nu cedeaza. Are usoare tendinte sexuale submissive. m-a invitat sa fac face fuck in diverse pozitii de nu ma mai saturam si nu mai stiam pe ce lume sunt. Pur si simplu nu mai imi venea sa mai ies din gura ei. A fost cel mai adanc deep (scuzati pleonasmul) primit de mine pana acum.
Am reprimat tendinta de ejaculare ce mi-a vneit de nenumarate ori pentru ca vroiam sa incerc si restul si pentru ca m-a atentionat  ca trebuie sa o si fut, nu accepta ideea sa faca doar sex oral. Pentru asta patul ni s-a parut de la inceput neincapator si ne-am desfasurat direct pe covor. Buna idee pentru ca a fost  mult mai mult loc asa. Sexul a fost la fel de energic, nu pare sa oboseasca, am incercat cam toate pozitiile care mi-au trecut prin cap intr-un ritm si alternanta foarte alerte. A durat foarte mult toata actiunea, a inclus si o repriza de sex anal. Nu are reticente, nu comenteaza la pozitii, miscari, nu da semne de disconfort la nimic, ii place sa se futa cat cuprinde, se simte asta.
Finalizarea se poate face CIM,COF,COB posibil si in alte feluri, nu am intalnit restrictii.
Pentru a face ceva de calitate trebuie sa ai in vedere sa mergi cat mai odihnit, bine hranit si hidratat pentru ca vor fi multe calorii de consumat cu aceasta fata. Nerecomandat celor tandri si slow motion. Este de mers pentru a da drumul bestiei, balaurului, leului sau ce animale mai zac intr-o stare latenta prin noi barbatii. La sfarsit cred ca am cantarit cu 1 kg mai putin, dar am fost fericit si epuizat. Sunt fan al unui numar lung, intens si bun si pot sa spun ca am fost satisfacut la maxim.
Despre programul de lucru, a fost anuntat de ea de mai multe ori, nu am ce sa adaug.

Note:

Locatie 8
Aspect fata 8.5
Atitutdine si comportament 10 telefoanele au stat pe silent, nu le a acordat atentie cat a fost cu mine, in rest amabila si bine intentionata.
GFE 8.5 te simti bine cu ea, usor copilaroasa si amuzanta.
Oral 10+ DT maxim pana la refuz
Normal 10+ sex energic, in forta, poate sustine partide de cursa lunga.
Anal 9

Ora de harjoneala este 150 lei O+N sau 200 O+N+A. Eu am stat de fiecare data o ora, nu am intrebat de pretul la finalizare.

De revenit, de cate ori imi permite timpul liber si bugetul.
De recomandat DA  

• Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

La Multi Ani pentru ziua de ieri!! Multa sanatate si sa iti indeplinesti tot ce ti-ai propus!

Cu spreranta ca iti voi face o vizita in curand, iti urez numai bine!

Niky.

P.S. acum inteleg de ce nu am reusit sa dau de tine in aceste zile...

Link spre comentariu

Buna!Sunt in locatie.M am relaxat o saptamana ca sa fiu iar plina de energie.Priveste pozele si doar gandeste te ce am face..mmmmmm.....daca n ai idei zic eu(total fac).

Voi fi tot asa de luni pana vineri  intre orele 9-18,30 ultima intalnire,ora la fel 150 sau 100 fin.Eu nu te grabesc depinde de timpul tau.Facem asa :privesti camera tot...alegi jucaria si o probam.Oralul adanc cu fnalizare orala,faciala sau  corporala.Prin telefon ,mesaje putem stabili.Tu doar spune mi in cat timp te pot contacta.Deasemenea si situl va fi deschis,pe mesaj privat putem stabili..tu alegi care ti se potriveste. Pwp!

post-116591-0-92319900-1431929139_thumb.jpg

post-116591-0-61686100-1431929147_thumb.jpg

post-116591-0-47298200-1431929157_thumb.jpg

post-116591-0-07035400-1431929175_thumb.jpg

post-116591-0-98744200-1431929186_thumb.jpg

post-116591-0-22856400-1431929200_thumb.jpg

post-116591-0-57598400-1431929210_thumb.jpg

post-116591-0-40525700-1431929221_thumb.jpg

post-116591-0-56118800-1431929229_thumb.jpg

post-116591-0-09580800-1431929265_thumb.jpg

post-116591-0-08934200-1431929944_thumb.jpg

• Like 12
Link spre comentariu

I-am facut o vizita saptaman trecuta,

Locatia:

Pt-a Amzei in spate la taxe si impozite sau in fata la Teatru :-), intrarea este printr-un gang dupa banca brd parca, o garsoniera micuta cu baia si mai micutza si cu o cada sa-ti tot rupi gatul in ea, nu recomand in nici un caz dush in doi sau sex la dush, toate sansele sa cazi si ajungi la urgenta

patul este acoperit cu o musama ceea ce deja te duce cu gandul la cum ai putea sa abuzezi de ea ;-)

ca accesorii gasesti tot ce vrei si nu vrei, inclusiv strap-on

Mary:

O tipa nu tocmai la prima tinerete dar cu carnea tare pe ea, fara vergeturi vizibile, ochi albastrii tocmai buni de privit in timp ce i-io tragi la propriu in guritza, din pacate are un dintzisor cam incalecat care insista sa te zgarie daca nu esti prea atent, cica face oralul pana vomita dar cu toate ca am dat mult si in voie nu a fost cazul

Este foarte perversa si vine cu tot felul de sugestii de pozitii si cu cat dai mai tare in ea cu atat ii place mai mult, este cu adevarat o nimfomana ;-)

Actiunea:

Am debutat cu un oral prelungit si dur, aproape ca am plecat cu cicatrice :-)) dar nu a vomitat ;-(

Am alternat apoi pozitiile toate la sugestiile ei, capra, misionar, pe burta, in picioare  etc. cu reprize de pauza in care m-a luat la anilingus din toate partile inclusiv face-sitting cu anusul in limba ei.

la sex normal, te trage in ea si te roaga sa ii dai si mai tare tinandu-se de gura sa nu tipe

La anal dupa ce i-am explorat gaura fundului cu vibratoarele realizand si dubla pentrare, eu in pasa, dildo in fund am trecut la introducerea organului propriu-zis in funduletz si dupa doar cateva minute de pompat adanc si apasat, vb lui terente, organul meu bagat bounty l-am scos mars din pacate, ceea ce a rupt firul povestii si am pus-o la un anilingus in genunchi intre picioarele mele si mi-am dat drumul pe fata ei

Dushul de rigoare si acasa

Note:

Locatia: 5 - cada riscanta

Fatza 8 - ochi mari si albastri

Corp: 6 - cam trecuta prin viata, dar cu carne tare

Normal - 8 dai cum vrei

Anal - 4 dezgustator incidentul

Tarif: 100lei/finalizare

• Like 6
Link spre comentariu

Nu contest recenzia dar din ce stiu eu Mary n-a lucrat sapt trecuta.

Asa e ,n am fost saptamana trecuta.Am  ales sa am o scurta  vacanta,dar e ok ...oricine e liber sa scrie ce vrea.

• Like 1
Link spre comentariu

• Administrator
Reputație: 114293
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Locatia:

Pt-a Amzei in spate la taxe si impozite sau in fata la Teatru :-), intrarea este printr-un gang dupa banca brd parca, o garsoniera micuta cu baia si mai micutza si cu o cada sa-ti tot rupi gatul in ea, nu recomand in nici un caz dush in doi sau sex la dush, toate sansele sa cazi si ajungi la urgenta

patul este acoperit cu o musama ceea ce deja te duce cu gandul la cum ai putea sa abuzezi de ea ;-)

Mary:

O tipa nu tocmai la prima tinerete dar cu carnea tare pe ea, fara vergeturi vizibile, ochi albastrii tocmai buni de privit in timp ce i-io tragi la propriu in guritza, din pacate are un dintzisor cam incalecat care insista sa te zgarie daca nu esti prea atent, cica face oralul pana vomita dar cu toate ca am dat mult si in voie nu a fost cazul

Este foarte perversa si vine cu tot felul de sugestii de pozitii si cu cat dai mai tare in ea cu atat ii place mai mult, este cu adevarat o nimfomana ;-)

Actiunea:

Am debutat cu un oral prelungit si dur, aproape ca am plecat cu cicatrice :-)) dar nu a vomitat ;-(

Am alternat apoi pozitiile toate la sugestiile ei, capra, misionar, pe burta, in picioare  etc. cu reprize de pauza in care m-a luat la anilingus din toate partile inclusiv face-sitting cu anusul in limba ei.

la sex normal, te trage in ea si te roaga sa ii dai si mai tare tinandu-se de gura sa nu tipe

La anal dupa ce i-am explorat gaura fundului cu vibratoarele realizand si dubla pentrare, eu in pasa, dildo in fund am trecut la introducerea organului propriu-zis in funduletz si dupa doar cateva minute de pompat adanc si apasat, vb lui terente, organul meu bagat bounty l-am scos mars din pacate, ceea ce a rupt firul povestii si am pus-o la un anilingus in genunchi intre picioarele mele si mi-am dat drumul pe fata ei

Note:

Normal - 8 dai cum vrei

Locatia:

Mary:

Actiunea:

Note:

Normal - 8 dai cum vrei

recenzie falsa = ban permanent

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...