Jump to content

Anika - 0750742218

Recommended Posts

• Oras:Baia Mare
Posted

Am fost azi la Anika.Apartamentul curat

Este o fată slăbuță, un corp frumos      ( mie îmi plac să fie schiny), un comportament superb, nu m-am simțit grăbit deloc, am optat pentru o finalizare. Am început cu un 69, știe fata foarte bine ce face, păsărica curată, mirosea plăcut, se arcuia a fost de vis. Vă recomand. Succes tuturor să aveți doar astfel de experimente. 

• cleopatra01 changed the title to Anika - 0750742218
Posted

Am vizitat si eu ! Fata poze reale...skyny naturala ...sani frumoși si o pasarica mică! Eu zic ca e la inceput de drum...foarte comunicativa! La mine a fost ok

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 32 minute, Raull42 a spus:

Am vizitat si eu ! Fata poze reale...skyny naturala ...sani frumoși si o pasarica mică! Eu zic ca e la inceput de drum...foarte comunicativa! La mine a fost ok

Raul,zi-ne despre tarife,daca are fite,daca ii place ce face! Eventual locatie aproximativa,face on,etc.

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Posted

Stie careva daca mai e zana din anunt pe la BM? 

• Oras:Baia mare
Posted
Acum 3 minute, Onofrel a spus:

Dada, și mâine!

• Oras:Toată țara
  • Oras:Toată țara
Posted
Acum 4 minute, Onofrel a spus:

Da este ,am văzut anunțul actualizat în urma cu o ora ...

Posted

Am vizitato și eu pe Anika ,Pozele sunt reale ,o fata foarte comunicativă,foarte curata ,nu m-am simțit grăbit servici de calitate.. Recomand ..

• Oras:Nord Vest
  • Oras:Nord Vest
Posted

Anika , mandruta Anika 

Pentru ca ieri am avut si eu o duminica doar pentru mine am zis sa profit si i-am facut o vizita mandrutei Anika .

Fata draguta , chiar simpatica cu o atitudine placuta un pic timida dar mie imi plac fetele astea care nu se arunca asa pe tine de cum intrii pe usa .

Corp slim , frumos proportionat , clar intorci capul pe strada dupa ea .

Actiunea mai mult decat placuta cu un oral bun , sustinut si atenta la indicatiile mele . Sexul si mai placut , pasarica frumoasa , epilata , curata , gustoasa si destul de stramta dar aici e subiectiv probabil in functie de madularul fiecaruia . Se misca bine si la LOT si doggy pt ca mai mult nu am apucat sa incerc . Tare-s curios de un reverse cowgirl , cu siguranta data viitoare pt ca e de revenit .

Locatia pe Enescu 6 , curata dar zona nu chiar cea mai ok din oras . Cred ca am mai fost acolo la mandra din Buzau , Acular69 acum vreo 3 ani .

Tariful general practicat 200/400 

De revenit sigur , si tare mi-ar place daca ar accepta FK

De recomandat , cu incredere cand revine . Ieri a plecat din oras cu promisiunea ca se intoarce la noi .

Spor in toate!