Sari la conținut

experienta la Red House Salon- 0763977629, 0754322184


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

In ultima vreme avand treaba prin Focsani destul de des, am zi sa incerc saloanele de masaj erotic. Oferta foarte limitata in Focsani.

Nu obisnuiesc sa scriu prea des despre experientele avute, decat daca ma impresioneaza ceva. Si acum chiar am ramas impresionat..si scriu ca sa va ajut sa stiti ce va asteapta daca mergeti acolo.

Ceea ce am vazut la salonul de pe bdul Independentei nr. 43 bis numit Red house nu numai ca nu am mai vazut la nici un alt salon (si am fost in multe orase din tara si strainatate), dar intrece orice imaginatie a celor care au mai fost prin saloane de masaj.

Am juns la locatie la indicatiile primite telefonic la unul din nr. din anuntul din Monitorul de Vrancea, un anut impozant dealtfel: 0763977629, 0754322184 avand reper un magazin Secret service (parca) pe bdul Independentei spre capat. M-a intampinat o fata cu parul lung, cu ten inchis vopsita roscat, nici urata nici frumoasa, care  atunci cand a deschis gura si-a aratat incisivii cariati. A zis ca are nu stiu ce..  Am intrebat de servicii si am ramas surprins sa aflu ca ora de masaj nu e ora ci dureaza .. nu stiu cat, poate 10 min poate mai mult.., ambiguitati in ce priveste serviciul..m-am plictisit si am zi sa raman ca nu aveam alta varianta.

La insistente pana la urma mi-a spus ca ofera masaj de relaxare la 50 de lei (dar intra imbracata) si dureaza vreo 20 min (ulterior am aflat ca habar nu are sa faca masaj), sau masaj erotic la 100lei care dureaza cam 30 min.

Am ales varianta a doua. Am intrat impreuna in camera, dupa care a iesit zicand ca se intoarce imediat. A dat drumul la muzica si m-a facut sa o astept cel putin 7-8 minute care "evident" ca a facut sa scurteze durata "masajului".

In fine, ma asez pe o saltea direct pe podea, dar nu tu prosop curat, nu cearsaf schimbat ..S-a strambat foarte tare cand i-am spus.

Fata s-a dezbracat, aratandu-si suncile atarnad pe burta (asta ca sa nu fiu rau). A inceput "masajul". Un frecat cu tatele cateva minute fara pic de talent sau imaginatie. Apoi s-a plictisit si de asta si a inceput cu un fel de mangaiere, aproape ca o luase somnul.

Si acum o sa va prapaditi de ras: s-a gandit sa-mi spuna ca trebuie sa mi-o frec singur, ca ea nu face finalizare. Nu stiam ce sa fac, sa rad sau sa ma imbrac si sa plec. Stiind cum sta treaba, am intrebat atunci daca are si o alta oferta. Evident ca mi-a spus ca face oral sau normal la 100 sau 150 lei amandoua. Dar chiar nu ma interesa si nu am bagat-o in sema. Si chiar nu a glumit, s-a asezat langa mine, a stat pana s-a terminat timpul (era setat dupa muzica) si a trebuit sa plec. Pana la urma am reusit sa nu ma enervez si chiar m-am amuzat de situatie.

Ramane sa va hotarati daca mergeti si voi..

Pentru mine a fost INSELATORIE, lipsa de respect fata de un client, totala lipsa de "etica profesionala", pentru ca si in domeniul asta ar trebui sa existe..

Salutari! si deplang focsenenii amatori de astfel de placeri..Cred ca si voi faceti ca situatia sa fie asta.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Daca citeai observai ca era un topic despre locatia respectiva, topic deschis inainte sa apara anuntul cu red house.... Si am spus ca au pretuL mare si nu prezinta incredere serviciile oferite!

 

Bravo Focsani 2013!! Esti grozav!

Uite ca nu am vazut recenzia ta.., dar poate cauti tu linkul pe care l-ai trecut mai sus si vezi ce e cu el. Si rugam administratorii sa le uneasca daca considera potrivit.

Oricum, ma bucur ca ai avut aceleasi aprecieri negative.

Salutari!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...