Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am vorbit la telefon. Aveţi dreptate, este foarte OK. Iar întrebările despre cine eşti şi etc mi se par de înţeles atâta vreme cât sunt convins că are de furcă cu o droaie de neserioţi care-i răpesc timpul aiurea.

Clar după paşti sunt la Bucureşti şi....    :date  :stiletto :sado

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Şi totuşi face teabă serioasă. Are studio. Are un arsenal ok din ce se vede în poze, faţă de domniţele apărute aşa peste noapte care fac BD SM cu lanţul de la poşetă şi cureaua de la ceas :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dragi colegi de forum,

Trebuie să vă spun că am ajuns la studio-ul Marei într-un final, deşi planificasem să ajung mai demult dar anumite probleme nu mi-au permis.

Are studio-ul într-o locaţie centrală, uşor de ajuns, eu unul nu cunosc Bucureştiul dar cu Google maps m-am descurcat de minune, detaliile locaţiei vi le dă la telefon.

Studio-ul: Destul de mare ca încăpere şi credeţi-mă că are de toate după cum se poate vedea în pozele de pe xhamster. O sumedenie de jucărioare, lanţuri, cătuşe, bice de toate felurile, accesorii medicale, ţinute pt sclavi şi ale ei, mobilier puternic cu grindă şi scripete şi multe multe altele pe lângă.

Accesul la toaletă cu duş şi tot ce trebuie se face din studio direct. Curat studio-ul, întreţinut, stăpâna are un câine şi o pisică dar nu au acces în zona studio-ului.

Stăpâna: Confuzat puţin de tot felul de argumente pro şi contra de pe forum nu ştiam ce să aştept dar am fost plăcut impresionat de look-ul ei. Nu e de 20 de ani, asta e clar dar arată bine, are un corp pe care multe tinere nu îl au la 20. Restul ţine de gusturile fiecăruia. Mie unul mi-a plăcut.

Iar ca persoană în afara jocului este foarte de treabă, poţi discuta absolut orice cu ea.

Jocul: Fiind total începător i-am cerut să îmi arate puţin din fiecare, curios fiind de tot ce se poate într-o scenă BDSM.

Mi-a arătat, explicat şi demonstrat cam fiecare jucărioară din studio (zic şi eu toate, nu chiar că trebuia să stau o săptămâna la ea)

Nu vă descriu acţiunea în sine dar am primit umilire, slaping, biciuire, caning, worship, nipple play, cbt, trampling, puţin medical şi apoi penetrare iar la final cuni, ani şi uro.

Toate acestea le face cu explicaţii prealabile şi foarte atentă la igienă şi sterilitatea obiectelor.

După aceasă primă şedinţă am revenit pe seară pentru o a doua: penetrare de la mic la mare :) cu tot felul de vibratoare, butt plug şi strapon. Super. Şi pe lângă asta un cuni beton.

Tributul: 350 şedinţa de peste o oră jumătate

Impresie: excluzând distanţa de la mine la Bucureşti totul e la mare artă şi merită. O să mai merg.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am revenit cu plăcere, că de fiecare data. Nu mă repet cu recenzia, reamintesc doar că am avut parte de același profesionalism. Singurul lucru de care îmi pare rau când plec de la Domina Mara este că fizic nu-mi permit sa gust din toate "plăcerile" pe care e dispusă sa le ofere. Mulțumesc!

  • Like 1
Link spre comentariu

Ultima ecperienta... ca pe Mara o stiu de cand presta intr un cuibpe Mosilor... vremuri demult apuse.

E trecuta... pastreaza ceva din trasaturile unei femei seducatoare... dar: exagereaza cu accentul ardelenesc, nu e f igienica, face totul mecanic.

Are experienta, incearc o daca n ai variante mai bune.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nici o recenzie in tot acest timp..... ma poate ajuta cineva.... cu pareri mainde actualitate.... ar fi pentru prima oara cand as experimenta cu o stapana :)

Link spre comentariu
  • Oras:tg-jiu
  • Oras:tg-jiu

salutare a mers cineva mai de curind la STAPINA MARA ? vreau sa merg la dinsa pentru o sedinta mai prelungita si voiam sa aud ceva comentarii  mai recente ,sau daca aveti filme cu dinsa va rog sa imi dati , platesc bineinteles 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...