Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Aloooooo, Xoxo NU are o pula in el (asta ai fi putut spune desre mine in urma cu 40min =)) ), el are o pula care IESE din el  :laugh2

sau care serpuieste din el  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Chiar el a zis, nu inventez nimic  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Whiskey Dick Mountain

Vere, da' pana la urma cine e bre, iubita ta?

Inca nu pot sa ii dezvalui identitatea, trebuie sa mai adun informatii. Si tu o ai mare, reputatia, faci cumva parte din Cercul oamenilor de afaceri de joi seara?

Link spre comentariu
Reputație: 78
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Inca nu pot sa ii dezvalui identitatea, trebuie sa mai adun informatii. Si tu o ai mare, reputatia, faci cumva parte din Cercul oamenilor de afaceri de joi seara?

Adevarul e ca aproape toti facem parte din cercul de joi seara . Si cei de luni, marti miercuri, vineri si sambata am trecut la joi Doar cei de duminica inca nu s-au decis dar pun pariu ca e doar chestiune de timp....

Link spre comentariu

Adevarul e ca aproape toti facem parte din cercul de joi seara . Si cei de luni, marti miercuri, vineri si sambata am trecut la joi Doar cei de duminica inca nu s-au decis dar pun pariu ca e doar chestiune de timp....

WOW  :eek , cate loje

Link spre comentariu
Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

@bronx, da tata si tu punct de reputatie daca-ti place la noi..

in alta ordine de idei.. da! am ditamai pula =)) MĂ CUNOAȘTE TOT JUDEȚU DIN TOATĂ ȚARA

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

emil cioran se da cu million ? daca nu , atunci da!

Coaie, vezi ca intri pe teritoriul altora. Ai grija! :angry  :laugh2 Tu erai cu Herpes si Burlan....

Link spre comentariu

in weekend ma dau si cu million =))

Coaie, esti nebun?!? Te dai cu toate trei deodata? Vezi ca s-ar putea ca alea sa nu lesine de entuziasm ;)  :laugh2  :laugh2

Parca ai pescui cu dinamita....mor toate, dar niciuna nu mai este folosibila  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...