kuzakelu Reputație: 1266 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 Anunt AT: ORAL, normal, anal, Roxana 19 ani, sexy, poze reale din locatie demonstrez cu tatuajul ofer cu placere d-lor interesati de o aventura romantica in bratele unei brunete, sexi 1.68m, 50 kg, sani nr.2. 70L. 0784.759.065/ 0733.825.206 Locatia pe Bd. Dacia, de program nu mi-a spus ceva concret e "in functie de programari", oral pro/nepro cu fin. orala (in functie de igiena), normal si anal protejate (logic). Se accepta cunni, anni, de FK nu am intrebat 1
lexmarky Reputație: -273 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 ,,sunama roxana" si ,,Roxana sun-ma" 1 8
eduarrdd Reputație: 228 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2014 Am fost saptamana trecuta.Locatia: Bd Dacia, langa fostul hotel Dorobanti. E ok.Fata: E cea din poze. Curata, placuta, sanii nu sunt 2 cum scrie ci 3, frumosi.Actiunea: Nu stiu daca a facut dus, dar cred ca da, era curata. Imbratisari, fara FK, am pus-o pe pat si am prelucrat-o, apoi am futut-o normal, terminat in prezervativ. Se implica, te strange cu bratele.Tarif: 50 finalizarea normal si oral.GFE: 7De revenit: daProgram: nu e fix, dar nu are tel pe silence, poti s-o suni oricand. Daca e disponibila raspunde.Mai are doua colege: Nico si nu mai tin minte cum o cheama pe a treia.Sper ca am fost util.Cu bine. Eduarrdd 5
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Mai 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2014 Foarte util!Am o curiozitate...cum ai prelucrat-o(mai explicit,ai lins-o,ai transat-o ce iai facut).:)
melcian Reputație: 52 Postat Mai 25, 2014 Oras:home Oras:home Postat Mai 25, 2014 colegele sunt cele de aici?https://nimfomane.com/forum/topic/25184-alexandra-bd-dacia-0733825382-si-0768649005/?fromsearch=1
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 25, 2014 te strange cu bratele?
raiks Reputație: 29 Postat Mai 27, 2014 Oras:buc Oras:buc Postat Mai 27, 2014 Va salut cu respect I-am facut o vizita domnisoarei. Inainte de toate trebuie sa confirm pozele, intr-adevar sunt ale ei, dovada o fac tatuajele. Am ajuns la locatie, undeva in intersectia, Dacia - Dorobanti, am intrat, apartament dragut, frumos amenajat , mi-a spus sa intru in camera, in celelalte camere sigur mai erau fete, aka cuib. M-a intrebat pentru ce optez, mi-a spus mai pe indelete oferta, 50lei/ finalizare oral protejat+normal protejat, 70lei/fin oral neprotejat+normal protejat, face si anal contra cost, n-am retinut cat, in fine, are mai multe oferte. Am optat pentru oferta de 70lei, m-a intrebat de ce nu vreau sa stau o ora, i-am spus ca nu am timp, mai ca ar fi insistat ), la fel si cu analul, de ce nu vreau anal, e un plus la placerea mea, i-am spus ca poate alta data (sincer nu ma risc si nu ma atrage). Bun, am inceput distractia, ne dezbracam, incepe cu un oral, este jucausa, da si cu limba, suge bine , dar nu a acordat foarte multa atentie la "detaliile" mele, si cand incepuse sa -mi placa , surpriza, m-am trezit cu ea peste mine, in pozitia 69.....nimic rau o sa spuneti , doar ca singura chestie care a dat-o de gol a fost damful degajat de pasarica, am zis ca mor. I-am cerut alta pozitie, sa scap nu alta, s-a urcat pe mine, a inceput sa sara, se joaca, se implica, imi place. Am mai schimbat cateva pozitii, ma tinea in brate, ma saruta pe piept, inainte sa o sarut am mirosit-o asa discret sa vad daca ii miroase si gura ) , nu ii mirosea, insa m-am limitat doar la cateva "îngânări", sa zic asa. La final m-am terminat in prezervativ. Locatie: 10, nu am vizitat baia, dar restul apartamentului este foarte okFizic: 8-9 - sani usor lasati, arata bine si nici foarte urata nu eOral: 9Normal: 9Atitudine: 9Igiena: 6 din pacate, mirosuri pe acolo pe jos, care m-au facut sa schimb pozitia cand imi era lumea mai draga Halatul: 70lei/fin Nu stiu daca o sa ma mai duc, poate in lipsa de altceva. Indraznesc sa o recomand, din cate stiu face si anal, deci pentru amatori.... Desi o recomand, va sfatuiesc sa o puneti sa faca un dus , ori sa-i cereti vreo fantezie in baie sub dus (ca sa nu bata la ochi). Sanatate si virtute! 5
alex2321 Reputație: 200 Postat Iulie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2014 salut i-am facut si eu o vizita domnisoarei. actiunea a fost ok, fara artificii. domnisoara este dragutica, miniona. in poze pare ca are sani, dar acestia sunt micuti si putin lasati. la pasarica nu am simtit niciun miros. m-a ateptat intr-un prosop, probabil proaspat iesita din dus. locatia : cuibul de pe dacia, unde se tot perinda fete. nota : 9oral : 8normal : 8-9aspect : 7 , o domnisoara draguta, probabil de etniegfe: 6halatul : 50 lei oral si normal protejat probabil voi reveni. va salut cu respect 3
exeee Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 1, 2014 Tocmai vroiam sa ii deschid topic,dar am zis sa sau un search dupa numar mai intai ) .. despărtit de prietena de cateva zile si plictiseala am zis sa vaddaca gasesc ceva promitător pentru ora asta .. in anunt scria 50 lei finalizar,ajuns în dormitorul domnisoarei..surprizaa,finalizarea se făcuse 70 de lei .. cum tipa e chiar ea cea din poze si frumusica cat de cat am ramas pentru o oră ..fiind si tarziu nu cred că mai avea ea cine stie ce chef de joaca ) inceput cu un oral protejat primul numar,cat de cat acceptabil ,schimbat trei pozitii ( la ultima ,ceva in genul la umeri- crăci , ma prins de ambele mâini ,ma strangea cu putere si la cum gemea.. pffffeeei mi-am dat drumul in prezervativ ,imi tremurau genunchii/picioarele ca atunci cand bătea Dinamo pe steaua in ghencea ) ce am mai lenevit amândoi intinsi pe pat,eu in brate la ea si cam asta a fost distractia ,aproximativ40-50 de minute,chiar daca aveam timp mai mult,nu mai eram in stare de al doilea numar.. 150 de lei bine cheltuiti ,se putea si mai bine .. atitudine 7-8 ( se cunostea ca nu prea avea chef ) oral 8 , normal 9 .. per total un 7.50-8 .. p:s mai are doua colege,dar nu le'am vazut + matroana care era închisă în bucătărie pe care o auzisem ca bătuse la o usa sa zică ca expirase timpul 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum