Sari la conținut

Postări Recomandate

Am vizitat-o si eu in noua locatie de deasupra Fast food-ului de vis-a-vis de Marriott si am numai vorbe de lauda!Nu ma apuc sa va spun despre Andreea pt ca deja o stiti serviciile ireprosabile la baie pe masina de spalat asezate curate vreo 10 prosoape mari de baie . Detalii care fac diferenta vezi cam la tot pasul , nu te grabeste, vb frumos si te face sa te simti ca la o amanta!De revenit! Sper sa ramana in zona mai mult timp!

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

goodfather, daca nu faci share cu noi la toată experienta avută cu escorta, mă tem că ne luam La Revedere! No offence, postul tău sună a reclamă! Daca spun şi eu că am trecut prin patul lu' Udrea mă crede cineva fără detalii? :)

Link spre comentariu

pai ce reclama "ciocan" vrei sa ii fac din nou portretul robot, am continuat recenziile facute mai demult si am adaugat doar detaliile actuale . Nu vreau sa ma repet ca sa sune chiar a reclama ci doar sa confirm locatia si atitudinea ei de acum pt ca detalii am tot dat la timpul respectiv!

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Tot intr-o pauza de masa (tot in Decembrie) am trecut pe la Andrea, eu fiind un client mai vechi de-al ei.Locatie : revenise in blocul cu ACR unde a mai stat, dar de data aceasta la etajul 7, garsoniera curata, cu o bucatarie mica, era impreuna cu fosta Alina - acum nu mai stiu cum se intituleaza fata, parca Ema daca nu gresesc.Aspect : nu maio detaliez, stiti cum arata cei care a-ti fost la ea, atat ca a venit din UK putin mai plinuta. Imbracata intr-un costum de craciunita, rosu, incaltata in pantofi cu toc, voluptoasa, rubiconda si suculenta.Prestatie : placuta, oral neprotejat dar fara CIM dar cu mici incercari de DT, apoi un normal protejat in ce pozitie am vrut. Nu m-a grabit, desi am stat numai pt un nr aproximativ 40 de minute, pretul 50 ron.Note : oral = 9, normal = 9.RECOMAND numai celor amatori de mature voluptoase.

Link spre comentariu

Este pentru prima data cand postez aici. M-am gandit ca am beneficiat indeajus de binefacerile acestui forum si ca, in ciuda timpului liber foarte putin disponibil, ar fi corect fata de colegii care, probabil si ei in criza de timp, totusi reusesc sa comunice experientele lor, spre folosul intregii comunitati.Am sa incep cu Andreea. Este vorba de aceeasi Andreea care presta in blocul cu ACR-ul, la Bucur-Obor. Este adevarat ca s-a mutat pentru o perioada in Titan, apoi a revenit in blocul ACR, la etajul 7. Eu am vizitat-o atat in noiembrie, cat si in decembrie, anul trecut. Avea, intradevar, ca si colega pe Emma, aceeasi din fostul cuib din acelasi bloc.Prima problema: nr de tel. Eu am sunat-o pe 0737336925.Doi: n-o sa-i mai fac descrierea fizica in amanunt, are cam 165, peste 65 de kg, varsta intre 40-42 de ani. Are copii destul de mari, este divortata.Trei: locul actiunii. Este (era, de fapt, pt ca inteleg ca s-a mutat) o garsoniera, et. 7, bloc ACR. Curatenie-ok. Baia, deasemenea-ok. Prosoape curate.Patru: actiunea. 2 numere. Primul, sex oral, nep., apoi 69, finalizare sex normal prot., schimbat doua-trei pozitii, ultima, pe la spate, o priveliste minunata, avand in vedere funduloiul rubicond, ne-am simtit bine impreuna. Spun impreuna pt ca a avut si ea orgasm (in mod sigur). Al doilea nr., sex oral nep, nu este nimic spectaculos, se ajuta de manuta, finalizare interzisa in gurita, a fost executata pe sani.Cinci: cost prestatie, 2 nr. /100 lei, plata in avans prima data, la final la a doua vizita (probabil pt ca ne cunoasteam deja).Puncte pozitive: atitudinea, curatenia atat a ei cat si a locatiei, FK -da, sex normal -doggy stylePuncte mai putin pozitive: sex oralObservatie. In anunturile noi scrie si despre anal. Nu am intrebat-o, nu ma omor dupa asta. Dar, in 69, am facut o inCURsiune cu degetul cel mai lung si n-a fost nicio pb. deci este posibil sa accepte.In finalul lucrarii de control, imi cer scuze daca nu am dat toate informatiile necesare si, poate, nu am respectat intocmai conditiile de intocmire, sper sa ma iertati.Pe de alta parte, va doresc tuturor sa aveti un an mult mai bun decat cel trecut. Si cat mai multe realizari, in toate domeniile.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator zombi
Reputație: 0

Am fost si eu azi la Andreea la locatia de pe 13 SeptembrieFoarte amabila si cu bun simt, m-a facut sa ma simt bine. Chiar daca am finalizat mai greu nu a facut figuri ca de ce nu termin mai repede.Locatie - destul de centrala, bloc curat, apartment curat, baie curata (cu multe prosoape noi si un gel de dus bun).Aspect - matura si cu niste kilograme in plus, dar dragutaOral neprotejat - 7.5 - fara deep, dar umed si placutNormal 7.5 - misionarul, pe la spate, ea deasupraChiar daca din punct de vedere al fizicului nu exceleaza, atitudinea este de nota 10+++ cu felicitari. Decat sa ma duc la una de 10 ca aspect si dupa aia sa regret ca nu am fost mai degraba sa fut un arici, mai bine aleg pe cineva ca ea.Ca nota finala pot sa zic ca o recomand cu multa caldura pentru serviciile prestate

Link spre comentariu

salut,sunt cam nou pe acest site dupa ce am beneficiat de el mam gandit sa mi fac un cont,asa k admini fiti mai ingaduitori cu mine....asadar akum cateva luni sun la doamna( 0729584563 ) imi spune k sta la intersectia cu piata trapezului ultimu bloc pe dreapta cum vii dinspre salajan,ajung imi deschide usa si totusi raman mirat ma asteptam sa fie mai urata ,genu mai plinuta dar mia asa imi plac....apartament curat cu 3 camere mergem in dormitor primu din stanga ma intrreaba daca fac dus venind direct de acasa na fost nevoie,incepem cu sex oral nep accepta si 69 da senzatia k ii place si se implica dupa 15 min de pompare termin pe la spate cu o vedere f excitanta cel putin pt mine cum am spus imi place cele cu forme in final recomand mai ales la pretu de acum 60 ronpretu 80 fin anal,cim nu am intrebataccepta FK

  • Like 1
Link spre comentariu

salutare la toata lumea. e prima mea postare aici si incep cu felicitari pentru forum. din pacate am sa incerc o recenzie nu prea favorabila pentru andreea. apropo noul numar este 0737336925 (nu stiu daca mai raspunde la cel vechi).asadar ma programez, ajung la locatie (vizavi de hotel Mariott), imi deschide Andreea zambitoare si primitoare ca de obicei si mi-o prezinta si pe colega Carla pe care dealtfel am salutat-o in fuga (eram si putin grabit). A trebuit sa aleg in cateva secunde daca raman pentru o finalizare (50 ron) sau o ora (100 ron). Am ales o finalizare din cauza catorva aspecte pe care le-am sesizat imediat : era nefardata si se ingrasase cam mult de la ultima mea vizita (pozele nu mai corespund demult cu realitatea).Cand am ajuns in pat am avut parte si de alte surprize. Am cazut de acord ca ostilitatile sa se desfasoare cu caciulita din mai multa prudenta, dar nu a facut absolut nimic sa-l invioreze pe gicuta al meu si a pus caciulita asa mai mult ca sa scape de o formalitate. de pus prezervativul cu buzele nici vorba.Oralul executat fara nicio sclipire sau incercare de deep dupa care am rugat-o sa vina peste mine cu spatele dar si aici lucrurile nu au mers prea bine (se misca greoi din cauza kg in plus) dupa care am ales pozitia pe la spate unde lucrurile au mers ceva mai bine si am finalizat.Ce face si ce nu face: din ce mi-a spus face anal (100 ron), 69, oral neprotejat dar fara CIM, FK nu am incercat dar am inteles de la un confrate care a postat mai demult ca da.Aspecte pozitive: GFE in regula (ca deobicei). nu refuza si nu comenteaza la nicio pozitie, la baie prosoape curateAspecte negative: implicare foarte scazuta, foarte multe kg in plus (ma repet), in baie ud pe jos (un pic deranjant)Nu dau note pentru ca aici e vorba si de gustul si preferintele fiecaruia dar eu personal am fost cam dezamagit fata de ce stiam ca poate sa ofere acum cateva luni

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

Salut

 

Am fost si eu la Andreea, recent. Confirm spusele preafutaciosului sorin64: a luat ceva kg in plus, nu e fardata. Insa e aceeasi persoana amabila. Nu mi-a dat vreo clipa senzatia ca se grabeste sau ceva similar. Nu are fite, nu a comentat si a facut tot ce i-am cerut. Locatia este foarte OK: apartament mare, decomandat, baia curata, prosop curat. La pretul pe care il cere, 50 ron finalizarea e foarte OK. Cu mentiunea ca e de recomandat celor mai maturi care prefera formele voluptoase.

 

Nu dau note

Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Mai deunazi fiind prin zona am sunat si mi-a raspuns. MI-a descris pe scurt ca face normal , oral, fisting , ceva joculete si tariefele - 60 lei o finalizare oral + normal sau 100 lei 2 finalizari. Daca vreau si fisting si alte nebunii mai creste . Dupa care mi-a descris blocul si scara unde trebuie sa ajung.

Intr-adevar este blocul cu fast-food-ul la parter.

Am sunat la interfon , am urcat si mi-a deschis o doamna ce avea in jur de 40 de ani , saten inchis , 1.65 spre 1.70 , plinuta .

M-a poftit inauntru , in apartament mai era cu o tipa pe la 50 de ani - s-a prezentat Carla.

Ambele fete erau in chilot si sutien si incaltate cu pantof cu toc.

Am convenit sa stau pentru o finalizare , mi-a spus ca pot intra cu amandoua in camera pentru 80 de lei. AM ales sa raman doar cu ea.

Am mers la baie - un teanc mare de prosoape uscate la alegere , baia curata ( o mai folosise cineva recent) , gel de dus si sapun.

Dupa baie am intrat in dormitor.

 

As nota intalnirea astfel :

Locatie - 10 - nu am ce sa reprosez

Normal - 6 din cauza ca femeia e relativ masiva si nu are mobilitate. Un punct in plus pentru curatenie si lipsa de mirosuri .Am schimbat 2 positii

Oral - 8 frumos executat cu incercari de deep , a insistat pe oral fara comentarii mai bine de 10 minute pana am decis eu sa schimbam.Nu accepta finalizare orala insa accepta pe corp.

 

Atitudine - 9 : femeia este voubila , deschisa spre comunicare , prietenoasa , te face sa te simti bine.

 

Minusuri - e cam pufoasa.

 

Dupa parerea mea e de revenit cand vrei ceva repede si curat.

 

Chiar cand am vrut sa plec a sunat la usa alt client. Imediat Carla a rugat-o sa imi spuna sa astept pana intra cu celalalt client in cealalta camera sa nu ne intalnim. Am asteptat un minut pana a intrat in cealalta camera.

O bila alba si pentru organizare.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Enzymex
Reputație: 0

Salutare Naţiune,

 

Nu am mai intrat de mult pe acest forum (foarte uitil), însă vineri dupa ce i-am făcut o vizită Xeniei, si după ce am scris o recenzie despre ea, m-am gândit să mai contribui şi să-mi spun părerea despre câteva escorte pe care le-am vizitat in ultimele 6 luni (pe anul 2012).

 

La Andreea am fost pe data de 9 Aprilie, o cunosc de când avea locaţia la Obor în blocul ACR. Mai era atunci cu o tipă mai slabuţă care facea BDSM, la vremea respectivă mi-a plăcut foarte mult Andreea, de ce zic asta? pentru că era aşa cum îmi place mie, cu forme, nu grasă!!!

 

Am sunat, am stabilit ora, m-am prezentat pe 13 Septembrie, vis-a-vis de Marriott lânga Chicken Staff, mai era cu înca doua fete, una mai în vârstă cealaltă mai tânără, cea tânără era în bucătărie servea masa.

 

Actiunea s-a petrecut in camera de pe partea dreaptă din fundul holului, de langă baie, dusul nu l-am folosit, am făcut înainte să plec de acasă.

 

Despre: Andreea, a pus multe Kg in plus! Era destul de largă, sâni lăsaţi, la primul numar a fost mai ok, dar la al doilea mi-am dat drumul greu!

 

Note:

7 - Locaţia: Apartamentul se prezintă ok,

6 - Sex Oral, nu a vrut să scuipe, fără încercări de Deepthroat, a zis că îi vine să vomite dacă înceracă DT! PS: A fost un oral slăbuţ fara pasiune, nu a coborât mai jos deloc!

6 - Sex Normal, a stat ea deasupra, a obosit repede, apoi am mai schimbat câteva poziţii însă treaba a mers foarte greu, este MARE si largă!

7 - Atitudine, faţă de data trecută se vede că s-a plafonat, nu o mai face cu placere, nu stiu dacă tine de zile însă consider că atunci când eşti obosită şi nu ai chef de clienti mai cinstit este să spui exact cum mi-a spus o altă escortă (la care din pacate nu am ajuns) Ana-Maria:

Nu pot in seara asta, trebuie să-mi încarc bateriile, nu vreau sa-ti i-au banii degeaba, maine daca poti! Asta da atitudine!

 

Preţ: 100 lei, 1h, 2 finalizări, face si anal, la 100 lei ora , 1 finalizare, am optat pentru prima variantă.

 

Conculzia: Nu am absolut nimic cu ea, dar eu unul nu mai vreau să merg, consider că a fost ok atunci cand am mers prima dată (2009), acum nu mai este valabila din punctul MEU de vedere!

 

Consider că această comunitate are un scop constructiv, cei care vor să viziteze o escortă să cunoască câteva păreri sincere despre ea şi să nu arunce cu banii pe fereastră! Multumesc!

  • Like 1
Link spre comentariu

Joi, 6 august fiind prin Bucuresti cu ceva treburi am zis sa incerc ceva nou. Am sunat la Andreea la numarul 0729584563 stabilit sa ne vedem in jumatate de ora si am purces la drum catre ea. singura bila neagra pe care am sa i-o dau e ca odata ajuns acolo am sunat-o si mi-a zis ca mai dureaza vreo 20 minute deoarece clientul care era la ea mai vrea o finalizare. nu ar fi fost o problema dar in aceasi clipa am vazut-o coborand la scara sa intampine un client ulterior afland ca nu functioneaza interfonul. am asteptat vreo 25 de minute si chiar in momentul in care vroiam sa plec ma suna si imi spune ca pot sa urc. a coborat jos , sa ma ia lucru care mi-a convenit de minune, daca nu mi-ar fi placut as fi facut stanga imprejur. despre ea: cam 40 ani, frumoasa ingrijita, machiata frumos epilata, mirosea bine , intr-un cuvant mi-a placut cu mentiunea ca este plinuta bine insa eu agreez genul.despre prestatie: ma rugat sa pregatesc banii, am ales o finalizare 50 de lei, am mers la dus dupa care am inceput cu FK, urmand un oral in care eu ii admiram pasarica in oglinda de la sifonier(o imagine super tare) am trecut la 69, pasarica curata, geme frumos insa a insistat sa nu termin in gura ei, deci nu accepta CIM. Simtind ca ma apropii am trecut la normal, am inceput cu misionar dupa care trecut la capra unde am si terminat.in opinia mea raportul calitate pret este excelent, merita revenit.in locatie se mai afla KARLA mai in varsta, destul de trecuta la fata din pacate nu stiu nr de tel probabil e si ea recenzata pe aici pe undeva. Andreea mi-a zis ca se poate si cu amandoua odata la 80 ron finalizarea cu mentiunea ca ele doar se mangaie intre ele. astept eventuale intrebari

 

O prima intrebare... Ai citit regulamentul? Acolo scrie clar ce trebuie sa contina o recenzie... asteptam cu mare interes!

 

A.

  • Like 3
Link spre comentariu

am citit regulamentul si chiar nu imi dau seama ce lipseste din recenzia mea. astept lamuriri.

 

 

 

Uite... ca sa nu zici ca is rau... Citez:

 

 

Fiecare recenzie (review) TREBUIE sa contina urmatoarele lucruri:
.........
  • Programul de lucru
  • Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, locatie, atitudine, etc… (Ex.: Nota 9 la oral, la normal nota 6 pt ca nu se implica , GFE nota 10 pentru ca ...etc)

 

  • Concluzia finala respectiv nota per ansamblu si daca o recomandati sau nu

 

A.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Prima mea recenzie aici, sper sa ma descurc. Azi ma hotarasc sa vizitez o matura(asta pentru ca mine imi plac maturele foarte mult, eu fiind tinerel), intru pe acest forum si imi atrage atentia Andreea, o doamna care parea teapana in poze si la un pret foarte accesibil. Imi zic, gata am pus-o, la cum arata nu vreau s-o ratez. O sun pe distinsa doamna si imi zice ca face oral, normal protejat cu finalizare pe corp, totul la 50 ron/nr si ca sta la intersectia 13 septembrie cu Panduri, in blocul cu Max Bet, ii spun ca ajung in 30-35 de min si ca vreau sa o cunosc, o intreb daca accept cunnilingus si imi spune ca accepta la greu. Ajung dupa 30 si ceva de minute in fata la Max Bet si imi spune ca e scara din dreapta, sun la interfon si urc la etajul 5. Am ramas surprins putin de cum arata, pentru ca pozele o avantajeaza mult spre foarte mult(probabil sunt mai vechi) deoarce are cam 1.65 si  undeva pe la 80-85 de kg, ceea ce pentru mine e putin cam mult. Ma hotarasc sa raman, imi face cunostinta cu colega ei Carla si imi spune ca mai are o colega Denisa care e in cealalta camera, dar nu am reusit s-o vad. Apartamentul are 2 camere din ce am vazut eu, bucataria e deschisa si baia e aranjata si curata. Intru in dormitor, ma roaga sa ma fac comod, ii dau cei 50 de ron si iese ptr 2 min din camera. Cand se intoarce ma intreaba daca doresc oralul cu prez sau fara, ii spun ca fara si ca doresc sa-i fac eu prima data ei oral. Ne apucam de treaba si observ ca doamnei chiar ii place oralul facut de mine, ptr ca ma mangaia pe cap, gemea frumos, si imi tot repeta: te pricepi nebunule, insa nu ma lasat sa introduc degetul, doar limbuta. Ma ridic in genunchi si incepe sa se ocupe de mititelul meu, un oral obisnuit, fara lins pe oo, fara DT, doar supt si lins pe cap, apoi imi spune sa punem prezervativul si incep s-o iau pe la spate, are un fundulet frumos dar cam mare, o intorc si pe fata dar aici am intampinat o problema, fiind destul de mare m-am chinuit putin cu ea, am incercat umeri craci dar n-a acceptat, am luat-o iar pe la spate si imi zice sa nu ejaculez pe spatele ei ptr ca ii ajunge sperma pe par. In final ii mai fac eu putin cunnilingus si ejaculez pe burta ei, spunandu-mi ca nu accepta finalizare pe fata ca sa nu-i intre sperma in ochi ptr ca o ustura. Si acum sa concluzionam, GFE 8(e destul de vorbareata), oral 6, normal 5 pentru ca in afara de luat pe la spate totul e un chin. Deci ptr 50 de ron e ok, insa eu n-o sa mai merg la ea, imi plac doamnele mature cum am mai zis da` pentru mine e putin cam mare, cand ma duc la o escorta vreau sa ma relaxez, nu sa ma lupt cu ea. Confutaciosi va doresc baroase tari si pasarici stramte!

  • Like 5
Link spre comentariu

pentru ca sunt de ceva vreme membru al acestui forum....si ptr ca nu am postat pana acum....solicit ingaduinta dvs. ptr urmatoarea relatare. mentionez ca nu sunt din bucuresti si ca mai sunt membru al unui forum de specialitate, similar cu acesta, unde am participari multiple. ajung destul de des in capitala...si frecventez serviciile escortelor cu fiecare ocazie atunci cand timpul si dispozitia imi sunt favorabile.

 

escorta vizitata utilizeaza numele de andreea. vizita a avut loc saptamana trecuta in jurul orelor 16:00. programul este, din cate am inteles, relativ flexibil....in sensul in care uneori escorta ramane in locatie peste noapte...dar nu domiciliaza acolo. in locatie sunt 4 dame...toate peste 40 de ani. am vazut 3 ptr ca ultima am inteles ca frecventeaza dentistul unde i se umbla in gura....si nu cu alte instrumente decat freze, burghiuri, etc. celelalte sunt: o tipa blonda, care cred ca se apropie rapid...daca nu a depasit...venerabila varsta de jumatate de secol...o sateno-roscata miniona si subiectul acestei recenzii. 

 

andreea are 43 de ani...vasta declarata si crezuta...este miniona si rubeziana in constructie dar cu o piele placuta si fara celulita atat de prezenta in multe alte colege de breasla. buneta, tunsa relativ scurt acum (pozele sunt mai vechi si o prezinta cu parul lung) este genul dens si ferm. sani medii si apreciabili ptr o femeie care a nascut de 3 ori. posesoare a unei pasarici foarte curate, cu labii maricele si un clitoris remarcabil in sensibilitate si fermitate atunci cand este bagat in seama. daca genul milf (matur) va surande...cred ca indeplineste bine aceasta nisa de piata. 

 

ostilitatile au avut loc la locatia din calea 13 sept...si este o locatie noua cu toate ca doamnele au avut o alta locatie in zona relativ vecina pana mai recent. apartamentul este cochet si comfortabil...cu 2 dormitoare. baia are prosoape curate si toate consumabilele necesare unui dus civilizat. andreea a folosit dusul inainte de episod...si s-a echipat cu uniforma necesara oricarei escorte care se respecta: un body cu jartele si chilotei asortati. o conversationalista, andreea creaza un mediu relaxant si comfortabil. pachetul cu optiunile pe care le-am solicitat au inclus oral (fara prezervativ), sex vaginal si anal (cu prezervativ) si fisting (full hand) fara manusa latex cu toate ca a fost pusa la dispozitie impreuna cu lubrifiantul aferent. episodul a durat peste o ora iar andreea nu m-a stresat cu timpul convenit de 60 de minute. pretul a fost de 200 si cred ca au fost bani bine cheltuiti. am certitudinea ca nu este genul ptr multi dintre cei de aici...dar livreaza servicii de o foarte buna calitate fata de multe alte colege. ptr mine este mai importanta o experienta sexuala satisfacatoare peste superficialitatea unei carcase prezentabile dar dezamagitoare.

 

ptr ca am inteles ca pe acest forum se acorda note...voi adera la sintagma: atunci cand esti in roma fa ca romanii!!! nu acord decat in circumstante rarisime nota 10...asa ca: la oral ofer un 8, bun, umed, adanc, cu atentie la toate ingredientele, la vaginal....sincer...nu am petrecut mult timp acolo dar ofer un 8. analul este de exceptie si dau un 9. orice pozitie este acceptata, ofera contre si mimici apreciative si chiar confera impresia ca ii place. daca ma apropii de un 10, cu toate ca am sa spun 9+, este fistingul. initial este circumspecta...si pe buna dreptate. te intreaba daca ai mai practicat...adica daca stii cu ce se serveste. odata convinsa...te lasa sa preiei controlul si ea pierde in totalitate controlul. dupa spusele ei...este aproape singurul mod in care ajunge la orgasm...dar ajunge inadvertent la orgasm de fiecare data. se uda natural intr-o maniera in care lubrifiantul aproape ca nu mai este necesar...si chiar agreaza aceasta practica.

 

faptul ca ofera full fisting...ptr mine este un plus...maniera natural si abordabila, ptr care ofer un 9 ptr gfe...si toate detaliile intrevederii ma conving sa o recomand. personal o voi mai vizita si cu alta ocazie cu aceeasi placere.

 

va multumesc ptr atentie...si astept aprecierile si/sau corectarile dvs.

 

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/andreea-marriott-funduletul-meu-obraznic-corpul-meu-cu-formele-lui-apetisante_6105588.html

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

mii de scuze dar nu ma pot abtine:

 

maestre @johnholmes ralatarea dumitale este, ca sa zic asa... de o maniera absolut delicioasa. Am citit-o de vreo 3 ori si nu ma mai pot satura :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Mi-a placut in special cum ai punctat cu multa acuratete la descrierea fetei ca este ”miniona si rubeziana in constructie” Genial. Deci care va sa zica maestrul Rubens traieste, si-a schimbat numele si construieste escorte :laugh2 . Si mi-a mai placut aia cu ”dar ajunge inadvertent la orgasm de fiecare data” Ce mai... toata recenzia mi-a placut drept pentru care ai un, din toata inima, + la reputatie de la mine. Tine-o tot asa!

Link spre comentariu

din pacate...aceasta platforma nu permite revenirea la textul original ptr eventuale corectari si/sau editari. fiind pe graba, am strecurat cateva greseli in relatarea mea. cuvantul corect este rubenziana...sau rubensiana...am vazut ca ambele variante sunt utilizate. o rubeziana...din cate stiu..este un fel de undita mai lunga...fapt care nu prea are mai nimic in comun cu experienta relatata... cu toate ca daca imi aduc bine aminte d-ra mi-a spus ca ii place pescuitul. insa, conformatia d-rei, constructia ei corporala...este una peste care maestrul peter rubens nu ar fi trecut usor cu vederea. pe finalul textului...cred ca mi se facuse foame ptr ca am mai mancat si cateva litere. gen "maniera natural si abordabila". clar ca lipseste un a cu caciulita...si cateva virgule!

 

scuze ptr. offtopic dar incerc sa fiu cat de corect posibil atat in stil cat si in continut!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:buc
  • Oras:buc

Buna ziua camarazi..... Acum o saptamana am avut drum prin zona doamnei mai sus descrisa..... Am sunat la tel in jurul orei 15 avand o portita de timp in programul meu. Mi a raspuns spunandu mi ca a avut ceva probleme personale si intarzie pana in jurul orei de 15.30. Am revenit la si 30 mi a raspuns destul de promt si mi a indicat scara si interfonul unde sa merg. Locatia langa mariot inspre 13 sept pana la semafor langa o sala de pariuri.. Am urcat , mi a deschis ....nu am fost dezamagit de imaginea care statea dupa usa....era imbracata in desuuri sexy negre.....ideale pt gustul meu....intradevar o doamna pe la 165 cu forme , in jur de 75-80 kg ....

Mai avea o colega in living dar aceasta se uita la tv dar care nu mi a raspuns la salut fiind atenta la tv.

Mi a spus ca mai are o alta colega dar avea deja treaba in alt dormitor...nu i am simptit prezenta.

Ajung in dormitor o intreb daca pot sa ma inviorez putin la baie spunandu mi ca ea tocmai ce si a facut un dus m a condus pana la baie....baia curata fara mirosuri ...cu multe tipuri de gel si multe prosoape curate impaturite ..

Ajuns in dormitor am inceput activitatile normale.....decartata halat 50 ron pt un oral si un normal din lipsa de timp....

Oral normal fara deep si ajutat de manuta... rugandu ma sa nu termin in gura ... Dupa cateva minute am rugat o eu sa puna caciulita si am inceput pe la spate ....normalul destul de ok intretinut si de ea prin miscari de raspuns ...am schimpat 3 pozitii dupa care am termitat in caciulita.....mers la dus impracat ...multumit doamnei....plecat.

Concluzie.....nu este o oferta de neglijat daca esti prin zona si iti plac doamnele cu forme un pic mai mari..

Locatie 7-8

Aspect 8 ( dinunctul meu de vedere ca m a asteptat frumos imbracata )

Oral 6

Normal 7

Anal...nu am incercat

Fk 5

..

Nu stiu daca mai revin , oferta fiind destul de bogata in buc..

Bafta la toata lumea

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: PM [Only]
  • Oras:AboveTheSky
  • Telefon: PM [Only]
  • Oras:AboveTheSky

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/6/16094844.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/6/16094845.jpg

 

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/6/16094846.jpghttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/6/16094847.jpg

 

http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/6/16094848.jpg

http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/9/6/16094851.jpg

 

 

Salutare,

 

Se pare ca Andreea si-a schimbat locatia, acum este de gasit in zona Dristor asa cum specifica in anuntul de astazi!

 

ANDREEA,! Dristor, funduletul meu obraznic, corpul meu cu formele lui apetisante, te asteapta sa il ai, sa il satisfaci, sa simtim extazul sexului total. Intimitate, rafinament. Oral, normal, anal, uro, dominare etc. Suna, 06 Sep 14:06

 
Am de adaugat si eu cateva vorbe despre aceasta doamna, am vizitat-o de doua ori, odata cand locuia la Obor in blocul cu ACR, in martie 2009, cand am avut parte de o experienta destul de ok (dar nu am sa povestesc pentru ca a trecut mult timp de atunci) si ultima data in aprilie anul aceasta, locatia de la 13 septembrie, unde mai avea doua colege, una mai tanara si cealalta cam de aceeasi varsta cu ea!
 
Am sunat-o, am stabilit intalnirea, nu m-a recunoscut dupa voce, la fata locului si-a dat seama ca am mai fost odata pe la ea, din pacate am ramas cu un gust amar de aceasta data, Andreea, s-a ingrasat destul de mult din punctul meu de vedere, in plus fata data precedenta, si nu mi-a placut deloc fizic cum arata acum!
Actiunea a durat mai putin de o ora, totul a fost mecanic din partea ei, am optat pentru 2 finalizari, oral+normal, oralul np, dar fara finalizare si ca parte financiara 100 lei! Oralul a fost scurt, si pe parcus, il tot stergea de erectie cu servetelul umed si imi spunea ca ii vine sa vomite, ca nu ii place erectia, la normal am schimbat cateva pozitii dar nu i-am facut fata, kg in plus si-au spus cuvantul! Finalizarea nr. 1 a fost pe sani, iar a doua in prezervativ!
 
Note:
 
Locatia: 7
Aspect: 7 (Mi-a placut foarte mult prima data, din principiul ca imi plac femeile pufoase, plinute, de data asta a trecut la nivelul de grasuta)
Oral: 6 (fara nimic spectaculos)
Normal: 7
Anal: Nu am incercat!
FK: Nu am vrut!
 
Eu unul nu mai revin, nu o spun cu rautate, si nu imi pare rau de bani, dar a fost buna la timpul cand am cunoscut-o prima data (2009), acum gusturile nu se discuta!
 
Mult Succes!
  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Amice @VuceaM, si eu am conoscut-o tot in 2009, in locatia din 13, dupa aceea s-a mutat in Dristor, iar a revenit in 13 si acum este iar in Dristor.

 

De atunci era grasa, dar dupa cum spui tu acum cred ca este la categoria nu grea, nu super grea, ci la ULTRA GREA, iti multumesc pentru informatie caci ma batea gandul sa o revizitez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...