Sari la conținut

ceva dameze prin salaj???

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

am fo la miha...ii buna frate ...mie mi-a placut......150 lei merge ..... am stat vreo 2 ore ...mie mi se pare ca merita are niste sani pffff ....asa micuta eu zik ca isi merita banii ...incercati si voi ca nu mai sta mult prin tara

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

am fo la miha...ii buna frate ...mie mi-a placut......150 lei merge ..... am stat vreo 2 ore ...mie mi se pare ca merita are niste sani pffff ....asa micuta eu zik ca isi merita banii ...incercati si voi ca nu mai sta mult prin tara

2  ore ai stat  la  150 Ron ???

Vizitator
Postat

Da.normal ii o ora 150 .dapoi ne- am intins la povesti

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

am fost eu cu domnisoara...andreea o cheama...m-a sunat inapoi...nu e cine stie ce...dar pt zile negre e ok...un sex oral mi-a facut...

mai am un nr de la o pipita ..... nu am fo la ea inca, am sunat-o dar nu a raspuns .numa ieri am aflat de ea .cica 50 oralu si 100 de lei ora cred. inca nu stiu exact ca nu am vb cu ea si cel care mi-a dat nr nu stia nici el nimik de tarife.

andreea o cheama are in jur de 18-19 ani ...nu stiu daca are locatie sau nu ... cum aflu mai multe postez si va spun... va dau nr poate reuseste careva sa o prinda la tel si sa vb cu ea mai rpd decat mn ...mai incerc sa o sun diseara , poate fata presteaza numai seara ( cum ii oras mic , cn stie)

0754523614 asta ii nr ........daca aflati ceva postati sa afle si restul zalaului:))))

numa bn!!!

• Telefon: 0000000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0000000000
  • Oras:Cluj
Postat

Daniteod cat ai dat cadou? Cum a fost sa implicat ?etc etc

Vizitator
Postat

tot inchis ii este telefonu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...