andy2u4ever Reputație: -124 Postat August 8, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 8, 2014 i romales....i cu figuriiiio zic ca numa in caz extrem merita...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2014 Postat August 9, 2014 am fo la miha...ii buna frate ...mie mi-a placut......150 lei merge ..... am stat vreo 2 ore ...mie mi se pare ca merita are niste sani pffff ....asa micuta eu zik ca isi merita banii ...incercati si voi ca nu mai sta mult prin tara
andy2u4ever Reputație: -124 Postat August 10, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 10, 2014 am fo la miha...ii buna frate ...mie mi-a placut......150 lei merge ..... am stat vreo 2 ore ...mie mi se pare ca merita are niste sani pffff ....asa micuta eu zik ca isi merita banii ...incercati si voi ca nu mai sta mult prin tara2 ore ai stat la 150 Ron ???
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2014 Postat August 13, 2014 Da.normal ii o ora 150 .dapoi ne- am intins la povesti
daniteod Reputație: 5 Postat August 14, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 14, 2014 am fost eu cu domnisoara...andreea o cheama...m-a sunat inapoi...nu e cine stie ce...dar pt zile negre e ok...un sex oral mi-a facut...mai am un nr de la o pipita ..... nu am fo la ea inca, am sunat-o dar nu a raspuns .numa ieri am aflat de ea .cica 50 oralu si 100 de lei ora cred. inca nu stiu exact ca nu am vb cu ea si cel care mi-a dat nr nu stia nici el nimik de tarife. andreea o cheama are in jur de 18-19 ani ...nu stiu daca are locatie sau nu ... cum aflu mai multe postez si va spun... va dau nr poate reuseste careva sa o prinda la tel si sa vb cu ea mai rpd decat mn ...mai incerc sa o sun diseara , poate fata presteaza numai seara ( cum ii oras mic , cn stie) 0754523614 asta ii nr ........daca aflati ceva postati sa afle si restul zalaului:)))) numa bn!!!
lukkky Reputație: 85 Postat August 15, 2014 Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Telefon: 0000000000 Oras:Cluj Postat August 15, 2014 Daniteod cat ai dat cadou? Cum a fost sa implicat ?etc etc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum