Sari la conținut

Antonia, satena


Postări Recomandate

  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Cu putin timp in urma acceptam .

Dar , acum nu se poate pt ca nu mai am partener ... si nu voi avea unul pana ma retrag .

Sper sa gasesti pe cineva , din cate am vazut mai de mult Randunica din Buc ar fi acceptat .

Link spre comentariu

Antonia superba fata,de ce trebuie sa te superi pt atata lucru.Fiecare om are dreptul de a alege orice meserie sau orice considera ca poate face bine,iar ceea ce faci tu faci foarte bine,nu trebuie sa multumesti pe toata lumea.Daca incerci sa mutumesti pe toti vei avea foarte multe esecuri(nemultumiri),deci trateazai ca atare.Esti o fata superba iar cea ce faci faci exemplar.Iar ca o paranteza sexul este una din cele mai puternice emoti pe care le simte omul,de aceea ceea ce practici tu este cea mai veche meserie din lume,pt ca afost printre primele dorinte ale omului, care a fost capabil sa isi foloseasca capacitate de gandire.Iti urez mult succes in tot cea ce vei alege sa faci.

  • Like 1
Link spre comentariu

Antonia, sper sa mai ajung odata la tine, au fost cele mai faine experiente traite cu o escorta. Bafta pe unde mergi. Chestia cu jignirile, nu isi au sensul, fata asta a trait nenumarate drame si traume in copilarie, si din  pacate a ajuns sa fie o piesa in jocul asta murdar. Daca ati fi trecut prin tot ce a trecut fata asta, 99% dintre voi ati fi fost la balamuc. Numa bine 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

 ce de hateri , ce usor e sa comentezi si sa spui tot felul de lucruri care nu isi au rostul . pana la urma daca iti place te duci  , Antonia e o fata superba (cei care o cunosc stiu despre ce vorbesc ) ea are standardele ei , cum fiecare le are pe a lui , cuvintele nu isi au rostul si e pacat sa vorbiti asa de ea mai ales ca nu mai sta mult ( zicea ceva de mijlocul luni asta) . si o fost cineva obligat la ea ? sau care e problema ? :offtopic retragere placuta , daca nu mai pot sa ajung la tine iti spun aici.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Hello :)

Da sunt si in weekend. Nu lucrez inainte de 12:00 in niciuna din zile asta pt cei care sunt foarte matinali , m-am gandit ca le-ar prinde bine aceasta informatie sa ii spun :) .

In principiu programul meu e 12:00-24:00 . Mici excepti se pot face doar pt cei pe care ii cunosc .

Raspund la mesaje mult mai repede de cat la apel ! Cei care folositi aceasta metoda de contact lasa-ti mentionat si timpul in care va pot raspunde ;) .

Eu personal prefer metoda aceasta 💌 de contact la inceput conversatie noastre , pana ne sincronizam sa vb in acelasi timp .

Va doresc un wekend minunat. 🎀🌞ðŸ¸

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...