Sari la conținut

Postări Recomandate

sweed29 , SalutNu vad de ce ar ajuta un link catre o galerie de poze , poze care deja le-am atasat personal in post. Link-urile catre alte forumuri sau situri nu sunt permise dar sunt acceptate acelea care sunt relevante si de stricta necesitate pentru discutii.Vei primi 1 avertisment pentru reclama care o faci de ceva vreme in diferite thread-uri.Aici este intreaga lista cu reguli

Mersi.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
sweed29 , SalutNu vad de ce ar ajuta un link catre o galerie de poze , poze care deja le-am atasat personal in post. Link-urile catre alte forumuri sau situri nu sunt permise dar sunt acceptate acelea care sunt relevante si de stricta necesitate pentru discutii.Vei primi 1 avertisment pentru reclama care o faci de ceva vreme in diferite thread-uri.Aici este intreaga lista cu reguli

Mersi.Merci frumos pt avertisment, stiu regulile. Nu faceam reclama prin link-uri ci iti dadeam ceva util de citit. Sunt 2 comentarii negative la adresa ei pe link-ul respectiv. Din pctul meu de vedere era foarte relevant link-ul respectiv daca aveai timp sa citesti comentariile. Incercam sa fiu de folos. Pe viitor o sa-mi dedic timpul sa citesc comentariile de pe site-uri si o sa-ti fac un rezumat (ca sa nu mai dau link-uri sa consideri ca fac reclama).In fine, site-ul vostru, regulile voastre!
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Am luat citatul de pe blogul faimos, nu stiu daca e adevarat sau nu..f posibil:"ANNA, 35 de ani, rafinata si stilata, ofer companie intima de calitate domnilor manierati. Discretie si igiena. Dristor0730.341.342Locatie este pe langa piata Ramnicu Valcea/Sarat. Etaj 6., langa piatzaServicii: Normal si oral.Pret: 100 lei finalizarea / 150 oraConcluzie: nu este nici o legatura cu imaginile din anunt, poate doar varsta. Tzeapa. Chiar mare tzeapa/Intr-un apartament de 2 camere in a carui bucatarie se prajeau de zor niste cartofi, apare o tanti in neglijee. Cu burta de bere, gen si cu niste tzatze cazute de parca tocmai venise de vis a vis de la taraba de cartofi si legume. Incepem: un preludiu cu oral de nota 3 si apoi intrat intr-o galeata. Gura de la metroul de la Unirea e mica. Bleah."

Link spre comentariu
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
sweed29 , SalutNu vad de ce ar ajuta un link catre o galerie de poze , poze care deja le-am atasat personal in post. Link-urile catre alte forumuri sau situri nu sunt permise dar sunt acceptate acelea care sunt relevante si de stricta necesitate pentru discutii.Vei primi 1 avertisment pentru reclama care o faci de ceva vreme in diferite thread-uri.Aici este intreaga lista cu reguli Mersi.

@Alexandru: multumesc si pt ca ai bunul simt sa dai o explicatie. Denota incredere celorlalti useri de pe site. Have fun!

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Vizitat eu azi. Localizare metrou Dristor 1.Locatie cam de nota 7, pt ca mai sta cu cateva fete intr-un apt. de 3 camere.Presteaza oral nep. cu finalizare si normal , DTH, CIM, COB nota 8-9.Fata arata bine, este exact cea din poze , nota 8, sani frumosi si mari, destul de fermi, craci lungi, piele fina, e draguta si la fata. Nu ii dau 10 pt. ca nu era tocmai proaspat epilata. E curata.GFE mare, nota 8. Comunicativa.Pret 200 ron ora / 2 finalizari fara graba, eu am stat 55 min pe ceas si n-a zis nici macar o data sa ma grabesc.Pierde la capitolul locatie pt. ca mie nu-mi plac futelnitele unde-s mai mult de 2 fete si la capitolul epilat.Totusi o recomand, e de vizitat, sunt multe la 200 de ron care presteaza jalnic si arata jalnic, la ea am fost multumit totusi.Pt. info suplimentare va rog intrebati-ma.Succes futaciosilor!

  • Like 4
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Ana pe vremea cand se afla in zona Camil Ressu, foarte aproape de statia Dristor.Statea intr-un apartament cu alte tipe.Acum are anunt in AT, se afla in zona statiei de metrou Titan.Pozele din AT sunt ale ai, dar facute cu ceva ani in urma.Fatza de cum arata in acele poze s-a ingrasat.Mi s-a parut prietenoasa si nu doar croita sa ia banii si sa-ti dea liber.Eu am apreciat asa:Oral: 7[/align]Normal: 8 (cam teatrala)Baie: 7 (masina de spalat nu avea impamantare si curenta).

Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu de cateva ori pe doamna.E foarte veche in bransa si a inceput activitatea pe la obor.Pozele sunt ale ei cu mentiunea ca sunt aceleasi poze care erau si acum 4-5 ani.Dupa parerea mea arata destul de bine, este foarte curata, iar serviciile sunt destul de ok pentru 100/fin sau 150/h.Ca servicii ...FK , oral DT cu fin, 69 si normal.Nu face analCa noteGFE - 9 se implica Oral -7Normal-7Ca si concluzie, dupa parerea mea merita incercata macar odata.Ca minus - se cam uita la ceas. Adica daca ai luat 100/fin si stai peste 30min i-ti cam bate obrazul.

Link spre comentariu

Domnilor, pentru cei cu state mai vechi in domeniu, poate mai tineti minte ca in urma cu 7-8 ani cand aparuse primul forum ca asta in Romanica, s-a lansat si ANA casatorita ca escorta, cu review-uri foarte bune la momentul respectiv (GFE, talente orale etc), apoi s-a fasait.Mai ca-mi vine sa fac cercetari pe un hard disk vechi unde salvasem cate "tintele de interes". La momentul acela nu am ajuns la ea.Revenind la prezent, vara asta recunosc personajul si zic sa nu raman cu regretul. Asa ca ajung la ea.Locatie la Dristor, pe langa Mac (sa nu se confunde cu altele, in bloc pe acolo mai sunt si altele, cum ar fi Alina cu terminatia la tel 452, prezenta pe forum). Camera intunecoasa, prosop indoielnic.Tipa arata ok, chiar bine...pana ce am privit de aproape vergeturi masiv pe fund, sanii cam moi. Se pot trrece cu vederea.Atitudine> la telefon super ok, la ea, dupa ce a luat banii complet indiferenta. Mai ca facea totul in scarba. Platit 1h/150...stat 20 min.Cum pedalam eu la ea, [fac o paranteza: incercam si sa o incalzesc, sunt chiar finut, baiat de salon, inteleg perfect beneficiile reciproce ale respectului, vorbitului frumos etc inchid paranteza]deci, cum pedalam...tipa incepe: "nu mai termini, m-am plictisit etc!"Finut ii sugerez ca nu e frumos ce face, la care vine bomba:de pe balcon (nu se vedea ca sunt perdelele trase) bate cineva cu pumnul in usa si striga cu voce groasa de urangutan: "Hai ba mai repede iesi afara! + o injuratura" ...Pestele/Barbatul ei. Ea imi zice ca are treaba si se grabeste. Eu nu aveam chef de un scandal, cu atat mai putin sa ma iau la bataie cu unul sa ajung la PRO TV cand trebuia sa fiu la serv (probabil ca pe asta si mizau).Plec de acolo facand spume ca niciodata, fac planuri de razbunare, apoi incep sa rad si sa o iau ca pe o experienta (unica pt. mine).Concluzia: Domnilor administratori, cu maxima responsabilitate, puteti sa ma intrebati, sa verificati, sa ma banati sau premiati, sa faceti ce vreti voi, numai sa fie trecuta tipa asta la TEPE. Pentru mine e cea mai mare luata ever!

  • Like 2
Link spre comentariu

Eu am vizitat-o la inceputul carierei la Obor (2003-2004) - servicii de doi bani, pe graba, cu urangutanul care iesea din camera cand mergeai sau ieseai de la dus ca sa fie clar ca este prezent daca ai avea ceva de obiectat.E drept ca la telefon zicea ca este casatorita si cu sotul prezent ca poate vrea clientul la cuplu si sa fie pregatiti, dar sa stam linistiti ca si el este linistit si nu ne deranjeaza.Apoi am ajuns pe la ea la Dristor, am recunoscut-o (desi arata daramata rau acum), m-a recunoscut si ea, i-am zis ca nu raman si a devenit obraznica. Cred ca am avut noroc ca discutia s-a petrecut in holul de la intrare, nu a apucat sa incuie si imediat ce a inceput sa vocifereze am tasnit pe scara blocului si am tulit-o pe scari. Avand in vedere ca nu a venit nimeni dupa mine, ori nu era prezent individul ori era distanta mare de la balcon pana la usa de la iesire si o fi apreciat ca luasem un avantaj decisiv.Nu recomand, voi faceti cum considerati.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Eu am vizitat-o la inceputul carierei la Obor (2003-2004) - servicii de doi bani' date=' pe graba, cu urangutanul care iesea din camera cand mergeai sau ieseai de la dus ca sa fie clar ca este prezent daca ai avea ceva de obiectat.E drept ca la telefon zicea ca este casatorita si cu sotul prezent ca poate vrea clientul la cuplu si sa fie pregatiti, dar sa stam linistiti ca si el este linistit si nu ne deranjeaza.Apoi am ajuns pe la ea la Dristor, am recunoscut-o (desi arata daramata rau acum), m-a recunoscut si ea, i-am zis ca nu raman si a devenit obraznica. Cred ca am avut noroc ca discutia s-a petrecut in holul de la intrare, nu a apucat sa incuie si imediat ce a inceput sa vocifereze am tasnit pe scara blocului si am tulit-o pe scari. Avand in vedere ca nu a venit nimeni dupa mine, ori nu era prezent individul ori era distanta mare de la balcon pana la usa de la iesire si o fi apreciat ca luasem un avantaj decisiv.Nu recomand, voi faceti cum considerati.[/quote']
Buna,sunt Ana si ceea ce scrieti sunt numai tampenii. Exista o fata care imi asemana in poze si care intra in locul meu cand eu nu eram.NICIODATA nu am stat cu ochii pe ceas si nu am "PESTE". "nu mai termini, m-am plictisit etc!"nu ma caracterizeaza...si nu am facut asta niciodata.Nu sunt casatorita cum se vehiculeaza ideea..Cei ce scriu banuiesc ca sunt numai frustrati....dar "gura lumii nu o astupi".POZELE sunt f. recente.
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Bine ai venit printre noi Ana!Ideal ar fi să te departajezi de ceaaltă fată şi să îţi creezi propria imagine. Cum? În primul rând poţi începe printr-o scurtă descriere a ta, a serviciilor oferite şi a preţului pe care-l percepi. De asemenea un set de poze recente cu tine ar fi necesar.Succes şi să auzim de bine!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
post-17552-133409729287_thumb.jpgpost-17552-133409729288_thumb.jpgpost-17552-13340972929_thumb.jpg
Bine ai venit printre noi Ana!Ideal ar fi să te departajezi de ceaaltă fată şi să îţi creezi propria imagine. Cum? În primul rând poţi începe printr-o scurtă descriere a ta' date=' a serviciilor oferite şi a preţului pe care-l percepi. De asemenea un set de poze recente cu tine ar fi necesar.Succes şi să auzim de bine! [/quote']Buna tuturor,Incerc sa clarific controversa dupa puterile mele si asta o fac cu bunavointa si decenta fara a-mi dori doar sa scap neatinsa de posturile critice,dar poate cateodata rau voitoare sau nedrepte.Iata descrierea mea:sunt o persoana comunicativa cu experienta in domeniu, cu intelegere pentru partener in masura in care ne respectam intimitatea,siguranta si bunul simt ,conditii obligatorii dealtfel pentru o intalnire reusita reciproc.Postez aici poze reale si recente care sper sa aiba valoarea necesara si utila de a completa descrierea mea.Mi-as dori ca aspectul de ordin financiar sa-l clarific doar in contextul contactului telefonic.Inteleg ca pe un forum pot apare opinii critice dar poate fi indoielnic sa postezi o opinie critica care in substrat ascunde poate un abuz al partenerului si ma gandesc ca un abuz nu mai poate duce la o intalnire reusita.Ca sa fac si o gluma nu mai precizez aici starea civila si v-o sugerez ca incerta in ideea ca nimeni nu doreste sa ma ceara in casatorie,iar in cazul in care as fi casatorita nu ar trebui asociat sotul cu "pestele",asta in ideea ca toti avem dreptul la o viata privata.Mai completez detalii in sensul ca am 35 ani, inaltime 1.70,greutate 54 kg,in sensul unui aspect armonios...(parerea mea :)).Va doresc intalniri reusite si bune intentii la postari pe forum! Va salut cu drag,Ana
  • Like 1
Link spre comentariu

Fratilor, eu sunt cel care apostat primul review critic. Titulara treadului spune ca a aparut printre noi si eu inclin sa cred ca ea e. Pozele sunt reale (desi in vara era cu alta nuanta la par, mai deschis,spre blond). Imi mentin absolut toate observatiile din postul #8. Ce insinueaza fata cu "abuz" sau alte prosti sunt aberatii. Pur si simplu in cazul meu a avut o atitudine de sictir si fast-fuck. Ceea ce se poate depasi (nu o consider teapa). Majoritatea dintre noi am nimerit macar o data la cineva care are o zi proasta, nu face "click" sau e pusa pe luat bani si e total neprofesionala. E ok, nu e de condamnat! Si cele mai bune escorte de pe forum au review-uri de nemultumiti. Spunea si Samira intr-un post ca "cine sa ne mai inteleaga!?" (un client se simtea folosit ca ea se simtea bine!!!).Problema care o arunca pe Ana in categoria TEPE (definitiv pt. mine) este prezenta si prestatia urangutanului de care vorbeam in postul #8 (nu ma intereseaza ce e: concubin, sot, frate, stiuca sau nepot). Din partea mea poate sa scrie ce vrea in continuare, cazul e inchis cu verdictul maxim: TEAPA!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Fratilor' date=' eu sunt cel care apostat primul review critic. Titulara treadului spune ca a aparut printre noi si eu inclin sa cred ca ea e. Pozele sunt reale (desi in vara era cu alta nuanta la par, mai deschis,spre blond). Imi mentin absolut toate observatiile din postul #8. Ce insinueaza fata cu "abuz" sau alte prosti sunt aberatii. Pur si simplu in cazul meu a avut o atitudine de sictir si fast-fuck. Ceea ce se poate depasi (nu o consider teapa). Majoritatea dintre noi am nimerit macar o data la cineva care are o zi proasta, nu face "click" sau e pusa pe luat bani si e total neprofesionala. E ok, nu e de condamnat! Si cele mai bune escorte de pe forum au review-uri de nemultumiti. Spunea si Samira intr-un post ca "cine sa ne mai inteleaga!?" (un client se simtea folosit ca ea se simtea bine!!!).Problema care o arunca pe Ana in categoria TEPE (definitiv pt. mine) este prezenta si prestatia urangutanului de care vorbeam in postul #8 (nu ma intereseaza ce e: concubin, sot, frate, stiuca sau nepot). Din partea mea poate sa scrie ce vrea in continuare, cazul e inchis cu verdictul maxim: TEAPA![/quote']Buna,Ma bucur ca insisti sa existi in "viata mea" si asta pentru faptul ca am si eu satisfactia ca altceva nu te preocupa sau chiar n-ai alta ocupatie.Vad ca simti nevoia sa dobandesti statutul de creator de opinie,desigur cu "IP ascuns",(nu te vad nici macar in avatar).Inteleg ca pornirea ta furibunda in prim plan este mai mult in ce privesc "urangutanii" chiar daca acestia sunt concubini,soti,frati,nepoti sau nou-nascuti.Sa inteleg ca generic in ideea ta si rudele tale intra in categoria "urangutani" si in aceasta situatie te-am inteles si sunt de acord cu tine.Mai departe gandindu-ma la faptul ca intru in categoria tepe in ce te priveste,e de inteles ca ai dorit sa uzezi de dreptul la opinie,pentru ca altfel puteai sa suferi in tacere ca un adevarat gentleman si sa o iei ca pe o experienta nereusita.Pacat ca nu sti sa-ti asumi nimic avand in vedere ca pretinzi ca erai participant("un baiat de salon"),in aceasta situatie ramane cuvantul meu impotriva cuvantului tau.Cum rezolvam problema asta? pentru ca vad incheierea ta despotica in post "cazul este inchis".In aceasta situatie eu insist sa pretind ca esti o persoana rau intentionata si complexata la gandul ca lumea ta este deranjata de "urangutani".Cred ca asa te comporti si in trafic in cazul in care Doamne fereste!,ai carnet de conducere.Nu dau sfaturi nimanui dar din auzite cazuri ca Domnia ta si-au gasit rezolvare la psiholog si psihiatru.Deci vreau ne intelegem in ideea principala asupra careia insisti cu "urangutanii"insist si eu sa spun ca in acea locatie nu erau decat fete asa ca v-a ramane o dilema pentru mine ce te-a manat sa editezi postul tau apasand pe varianta "urangutani".Poate doar complexele tale sau imaginatie mai mult decat productiva.Iti doresc totusi o zi buna si pe viitor intalniri reusite.
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator telegrafistull
Reputație: 0

salutari,

vazand reactivat anuntul doamnei pe AT saptamana trecuta si avand trecere prin zona, zic sa apelez doamna, ca si asa o urmaream de ceva timp si eram curios ce si cum, pozele afisand forme pe placul meu, sun , raspunde, intreb detalii privind anuntul, confirma , specificand ca e valabil numai oral, fara normal, demisolul fiind in revizie, zic ok, agreand ideea unui oral nep. cu finalizare, in jurul pranzului ajung in zona titan, revin cu un apel, imi comunica adresa exacta cu specificatia ca, scara are interfon, sa astept pe cineva care intra sau iese, ea neavand posibilitatea sa-mi deschida, garsoniera unde era locata nefiind dotata cu butonul de deschidere a usii?… in fine, isi face aparitia un domn cu un catel, imi deschide, multumesc frumos, ajung in locatie, zambitor, aici insa… am sa detaliez:

locatia, - 5/6 - o garsoniera intunecata, miros inchis, fum de tigare, doamna fiind fumatoare, nu inspira cu nimic la o atmosfera de cordit… baia comuna, mica, prosop folosit cel putin o data inainte sa-l folosesc eu, m-am uscat vanturand prosopul pe obiectul muncii…

escorta – 5/6 - pozele fiind ale doamnei, o avantajeaza f. mult, nu prea mai reflecta realitatea, probabil facute cu ceva timp in urma, avand cu cel putin 10 kg in minus acum, pielea de o culoare ciudata, probabil din cauza cuverturii ce tinea loc de jaluzea, sanii medii, cam lasati, acceptabili, dantura galbena, varsta in jur de 35-36, mi-a spus, dar n-am retinut, cred ca e de ajuns…

prestatia – 6/7 - in ciuda tuturor aspectelor am decis sa continui, prestatia constand intr-un oral adanc cu ea pe marginea patului, bagand cat mai mult in gura (singurul plus), trecand apoi la propunerea ei sa ma intind pe pat, continuand prestatia cu destula responsabilitate, intr-un scurt memento am propus un mouthfuck, refuzat, ok ,am continuat la modul curent pana la finalizare, a strans tot in gurita, fara obiectii, s-a deplasat la baie pentru reimprospatare… si cam asta fu.

halatul – 50 ron, donati inainte de inceperea prestatiei…

la finalul intalnirii, doamna mi-a propus sa-i mai fac o vizita peste 2 saptamani cand va fii in deplina stare de functionare, nu am raspuns invitatiei, deja gandindu-ma ca la un bloc departare avusese locatia distinsa adina blonda cu care am tras niste sedinte cu strigaturi…

ca si concluzie, intalnirea n-a fost un fiasco total, dar eu nu mai ma duc…

avand in vedere faptul ca doamna are cont activ pe forum, mentionez ca pe parcursul intalnirii, n-am adus in discutie distinsa noastra comunitate, multumesc, toate bune….

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

Ana Wolf a fost prima mea experienta platita acum vreo 6-7 anishori deci n-am cum sa o uit...

Dupa fotografii ea pare sa fie dar pe vremea aceea activa la Dristor (scara in laterala din dreapta a magazinului) si facea sex oral doar protejat dar cu lins la greu pe outze si torcea ca o pisica (sau mormaia ca un urs nu mai stiu exact). Era foarte atenta la igiena tin minte ca m-a dezinfectat inclusiv pe maini motivand ca are copil mic si trebuie sa fie atenta la acest aspect. Treaba de loc neplacuta de altfel. Si la normal era misto dar tin minte ca al doilea numar il promitea mereu data viitoare. La fizic arata foarte fine, corp frumos si frumoasa si la fatza.

 

Am sunat pe numarul de mai sus acum cateva luni si cand am insistat pe poze mi s-a raspuns ca ar fi ale unei colege care nu mai lucreaza.

 

Pana la urma este sau nu este Ana care a lucrat la Obor? Poate ma lamureste si pe mine chiar @Realone75 care inteleg ca este titulara acestui thread. Nu de alta dar stiti cum e cu prima dragoste (chiar daca e pe bani :no2 )

 

Toate bune!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Eram prin zona azi si m-a mancat sa dau o pedala.

Am gasit nr domnisoarei.

Sun - s-a prezentat , a prezentat si ce face - adica doar nromal si oral 100 lei 30 min sau 150 lei ora ( se pare ca intre timp a mai umblat la pret).

Aceeasi scena cu blocul , asteapta poate urca cineva sa iti deschida ca eu nu pot.. bla bla bla.

Am ajuns la ea, intr-o garsoniera cu o atmosfera a la crucea de piatra.

I-am platit pentru 30 min , i-am cerut un prosop curat - si mi-a scos dintr-un sertar un prosop. Am fost si am facut dus , intre timp ea a fumat o tigare.

Cand m-am intors inca mai tragea ultimile fumuri. Tipa parea amabila , volubila prietenoasa.

In timp ce se dezbraca imi spunea ca a fost in spital pentru o interventie chirurgicala - in zona inghinala.

S-a dezbracat - arata binisor la corp insa cam slabuta.Cand s-a intors cu fata la mine am vazut ca avea un plasture , nu foarte mare chiar langa pasarica da a insistat sa incercam sa o facem asa.

Mie mi s-a inmuiat instantaneu . Fata a vrut sa imi arate analizele din spital ca e ok si asa mai departe da am rugat-o sa nu se supere ca nu mai raman.

Mi-a inapoiat toti banii desi i-am spus sa opreasca daca considera ca e necesar.

A spus sa imi tin banii.

M-am imbracat si am plecat.

Note nu pot da decat la ce am facut :

Locuinta : - 6 out of 10

Aspect fata : 7 out of 10

Atitudine : 8 out of 10 ( putea sa nu se agite daca stia ca are jucaria pansata)

Poate daca se vindeca la dansa ii fac o vizita....

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In Anuntul Telefonic de luni, 26 noiembrie, au aparut trei anunturi diferite cu acest numar de telefon (cu doua adrese diferite- sublinierea mea cu rosu) :

 

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/thumb/11/48/2012/11/26/11222972.jpgNICOLE, 35 de ani, finuta si rafinata, ofer companie intima de calitate domnilor discreti. Cer si ofer discretie, igiena si seriozitate, fk, owo, dt, finalizare orala, cif, cob, 69, Titan-metrou;0730.341.342 MATRIMONIALE ea cauta 26 Nov 13:14

 

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/thumb/11/48/2012/11/24/11195108.jpgNICOLE, 35 de ani, ofer companie intima de calitate domnilor selectivi si discreti. Bd. Camil Ressu;0730.341.342 MATRIMONIALE ea cauta 26 Nov 11:00

 

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/thumb/11/48/2012/11/23/11185034.jpgPASIONALA, simpla in cel mai complex mod, timida cu un tupeu fantastic, energica intr-o lene notorie, zapacita la cel mai serios mod, pesimista in cel mai optimist mod, posibil rea, dar totusi buna,0730.341.342 MATRIMONIALE ea cauta 26 Nov 11:00

 

post-28971-0-27154300-1354023648_thumb.jpg

 

post-28971-0-33913400-1354023688_thumb.jpg

 

post-28971-0-38258300-1354023704_thumb.jpg

 

post-28971-0-29786500-1354023730_thumb.jpg

 

post-28971-0-59589200-1354023749_thumb.jpg

  • Locatia (zona): Aproape de statia de metrou Titan; Ceva ma face ca aceasta locatie a fost una ocazionala, de foarte scurta durata. Va rog sa remarcati ca in anunturile din AT, din aceeasi zi si aceeasi ora, apar doua locatii diferite (Titan metroi si Camil Ressu)!!

  • Modalitatea de contact (telefon, mess): Am sunat la nr de telefon 0730341342; Cred ca sub acest numar de telefon a mai lucrat cu numele Ana? De sapat...

  • Detalii despre intalnirea efectiva (descriere) Am sunat cu o ora inainte de intalnire, am confirmat telefonic cu o jumatate e ora inainte, si am mai sunat, cand am ajuns in apropierea locatiei la ora convenita ptr. intalnire. Mi s-a spus sa revin cu un telefon peste 10 minute, motivand prin faptul ca ar fi in cada, pregatidu-se ptr intalnire. O bila cenusie ptr. lipsa de punctualitate. Am revenit telefonic dupa 10 minute si mi s-au oferit detalii despre adresa, scara si apartament (bloc vechi din perioada comunista). Mi-a spus ca nu are interfon si nu poate sa imi deschida din apartament, dar sa stau sa astep la scara pana intra sau iese cineva! Daca nu intra sau iesea nimeni, urma sa coboare ea in 5 min. Am avut noroc si nu am asteptat mult pana cand a iesit cineva. Am urcat cu liftul la etaj, iar ea a iesit pe holul blocului, invitandu-ma in garsoniera. M-a asteptat imbracata casual (nu uitati ca ar fi trebuit sa coboare sa-mi deschida usa de la intrarea in bloc daca nu intra sau iesea cineva in cateva minute, si, probabil ar fi fost mai complicat sa coboare la scara blocului in bikinei, pe tocuri si cu o bluzita transparenta :) Relativ placuta in conversatie am hotarat sa raman pentru o ora si nu doar pentru un quick fuck. I-am oferit cadoul (150RON) inainte. Am povestit vrute si nevrute (mult prea) mult timp. Nivel de conversatie usor peste media putinelor escorte pe care le-am vizitat pana acum. In fine, a trecut aproape o ora pana cand am inceput cu un FK timid, urmat de un oral neprotejat. Iar aici urmeaza faza care mi-a facut ziua. In timp ce imi sugea pula (scuze pentru vulgaritate), scoate pula din gura, ma priveste cu duiosie in ochi si ma intreaba cu o uluitoare inocenta "a trecut timpul, ai vrea sa prelungim?" iar eu am raspuns... nu :) M-am imbracat si am plecat :) A fost oare ca intr-un film cu prosti in care eu jucam rolul principal? Va las pe voi sa gasiti raspunsul :) Credeti-ma, nu am fost suparat absolut deloc. Imi place sa cred despre mine ca as fi un tip care nu se supara niciodata, si care uneori (poate prea rar) este atins de simtul umorului. Sper sa realizati ca nu intamplator sunt luca cel naiv.

  • Aspectul fizic: inaltime aprox 1,65m, greutate aprox.55kg, varsta in jur de 35 de ani, sani relativ fermi marimea aprox.2, fata nemachiata, par saten, imbracata foarte casual, unghii la mana neojate taiate scurt, pedichiura ok, fata placuta, fumatoare, fund mic, mod civilizat de a vorbi si a se comporta cu clientul. Cu ani buni in urma a suferit o interventie chirurgicala (datorita unei peritonite?) si are o cicatrice in zona abdominala intre buric si zona intima.

  • Detalii despre servicii: Accepta FK, OWO, DT, CIM, CIF, COB.

  • Programul de lucru nu am intrebat despre programul de lucru.

  • Tarifare -100RON o finalizare sau 150RON o ora. Inspirat :) am ales 150RON pentru o ora :)

  • Note:locatie 7 (garsoniera in care nu s-a facut de mult curat). S-a scuzat ca nu a avut timp sa dea cu aspiratorul. Atitudine 7, GFE 7, oral 7, FK7. Sa acord oare nota 10++ pentru umor (involuntar)?

  • Concluzia finala: nu stiu ce sa zic. Poate i-as mai face o vizita, este o tipa relativ interesanta. As mai merge cand as avea chef sa rad de mine :)
  • Sunt rezervat sa o recomand...

Va doresc zile frumoase si senine (cum a fost cea de azi) si inimi, mereu, vesele.

  • Like 15
Link spre comentariu

luca,draga,nu ma pot abtine,chiar daca voi fi penalizat.pentru faptul ca mi-ai luminat ziua cu marturisirile tale,intrucat,adesea si eu am fost pus in situatia de a ma bloca in fata "perlelor" vreunei nemernice si de a parasi locatia si f... in c...si cu banii luati,nu pot decat sa-ti multumesc!!!dupa o atare aventura,odata ajuns acasa,imi venea sa ma bat si sa ma scuip singur.dar in nici un caz,nu m-am gandit vreodata ca m-as putea intoarce la vita care a profitat de banii mei,PENTRU A AVEA CHEF SA RAD DE MINE INSUMI!!.totusi,te stimez pentru marturisire,dorindu-ti mai multa incredere in tine!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna,

Citind din cand in cand comentariile voastre, consider ca este util sa raspund celor care au simtit disconfort, pentru faptul ca nu-mi functioneaza interfonul.

Vreau sa-mi cer scuze unora care n-au avut intelegere si sa multumesc celor care au avut intelegere.

Este o problema tehnica pe care nu stau s-o explic aici.

Pentru Luca ...precizez ca am inteles ironia, in sensul ca este el naiv,ceea ce nu cred, mai mult cred ca este tendentios  si dorea ca in intelegerea limitata strict la 1h si stimulata de acel "cadou" sa beneficieze de ospitalitatea mea pe timp nelimitat si
in sensul ca este el naiv, ceea ce nu cred, mai mult cred ca este tendentios si  poate ca a inteles gresit cand a "negociat'.

Asta nu inseamna ca cineva trebuie sa creada ca eu procedez atat de riguros incat sa stau cu ochii pe ceas,
dar dupa 1h si 20 min. "consumate" incep sa am pretentia ca totusi la modul corect s-a negociat doar 1h.
Nu e f. important dar Luca a apreciat gresit si inaltimea mea:(Aspectul fizic: inaltime aprox 1,65m, greutate aprox.55kg, varsta in jur de 35 de ani)...

 am 1,70m,53-54kg...

Am sa revin cand simt nevoia de replica sau cand cred ca e necesar sa corectez ceea ce nu mai corespunde cu realitatea.

O zi buna!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator cactusjack
Reputație: 0

Salutare stimati confutadori!......este prima mea recenzie,asa ca fac apel la putina clementa din partea dvs preastimabililor :bow Am vizitat domnita in cauza saptamana trecuta....sunat pe nr din titlul thread-ului,raspuns frumos,elegant,programat in 40 de minutele....locatia in spatele restaurantului `Paunita`,bloc garsoniere(intr-adevar,nu-i functioneaza interfonul....trebuie sa astepti ca un locatar binevoitor sa-ti deschida usa)...dar cand  nu te mai intelegi cu hormonii(cel putin asa vad eu problema),chiar nu cred ca asta este o problema chiar atat de majora....un minut,doua de asteptare in fata unei usi care,deschizandu-se,te va duce spre o `eliberare hormonala`(cel putin cu gandul asta sau macar la asta visam toti cand mergem  la asa zisele `case de vise`,nuuuu???)....umila  mea parere,de asteptator cu acte in regula....(dupa nevasta-mea astept inzecit,daca nu insutit mai mult....si pe bani mult mai multi,dar e din dragoste,de....nu se pune,nu? :no2 )... merita efortul!Asadar si prin urmare....intrat in bloc,luat ascensorul pana la un etaj inferior,facut dreapta si iar dreapta...e prima usa pe dreapta pe un hol lung ca de spital(asta-i blocul,nu e vina ei).Imi deschide usa preastimabila,normal,nu ascunsa dupa usa, ca sa ma sperii de bau-bau.....si shoc ....domnita in cauza arata  chiar foarte bine la anisorii ei,statura medie...nici inalta,nici scunda,corp bine proportionat,piele fina....sani frumosi,lucru care este de apreciat la varsta ei....inca n-au pierdut lupta cu gravitatia,un mare plus aici din partea mea,ma inclin :bow Intrat in locatie,facut comod....alt soc....am zis c-am intrat la Diaconescu in celebra lui garsoniera,la OTV....in 20 de metri patrati,doua televizoare,unul pe stiri,unul pe muzica....din pat auzi muzica, de la unul din tv,ori de la PC,din canapeaua in care m-am instalat la sosire ,esti conectat la stirile zilei...asta asa,ca sa nu te rupi prea mult de realitate :laugh2 M-am asternut  lejer in canapea,ne-am desfacut cate un ci-co d-asta modern,adicatelea `coca-cola`(aduse de mine....cresterea mea aleasa si stofa de boier care ma caracterizeaza :rax2  nu m-au lasat a ma duce pt prima data la o domnita in casa cu mana goala...am luat doua fanta ,doua cola,o ciocolata si-un pachet de tigari ...placerea mea,nu mi-a fost impus de domnita)...i-am spus sa dea tv-ul de langa canapea pe `mucles`,pt a ne putea intelege si am purces la discutii legate de serviciile oferite....i-am inmanat cadoul,150 ron(pe care i-a si dus in bucatarie...i-o fi pus la cuptor,sa creasca precum cozonacul,banuiesc :laugh2 ) pt o ora cu doua finalizari,oral neprotejat si normal protejat...alte cele cica nu presteaza.Baut ci-co,fumat doua tigari,dus la baie pt primenire si trecut la actiune....intins in pat,(cu monitorul PC-ului si celalalt tv in cap...cred ca a vrut sa-mi incerce atentia distributiva) am inceput cu ,`neste` explorari corporale,mangaieri reciproce,fk la greu...pana am alunecat  cu botul in pasarica(curata, frumos mirositoare si corect epilata)...dupa ce s-a umezit putintel,a trecut si ea la vorbitor...era nerabdatoare sa se i-a in gura cu ala micu`...ce sa va spun....`dragoste-n gura`, normala,de bun simt, spun eu...isi da silinta dar fara niciun artificiu,nu dezmierdat de OO,nu  anilingus,nu aia,nu aialalta...una peste alta un oral mediu....dupa vreo zece minutele de dragoste-n gura,mi-a pus caciulita si am trecut la lucruri mai serioase,parerea ei.....ei aici,DA.....vreo 25 de minutele m-a rupt in doua,vorbesc la modul cel mai serios...ori era excitata de la  preamaretele mele limbute,ori am facut eu renumitul `click` cu domnita,ca a facut din mine fix ce a vrut pasarica ei....am `iubit-o` numai cum a vrut ea,ea a ales pozitiile,ea a ales tot....una peste alta,si-a batut joc de corpul meu cu buna stiinta :crazylove Dupa toate acestea,nenumarate pozitii,fantezii,(ma obosise maximum....bine,e adevarat,nu prea ma ajuta nici fizicul :crazylove )i-am spus ca trebuie neaparat sa purcedem la inca o mica repriza de dragoste-n gura,pt a scapa si eu de necaz...s-a conformat,frumos ,elegant(i-am explicat frumos caci cu caciulita ne apuca 1 Mai muncitoresc....asa sunt eu,defect....nu pot termina cu prezervativ) ....si dupa cateva minutele am varsat necazul in gurita domnitei,gafaind satisfacut ca un purcelus de guineea,ce ma intitulez :atm DECI,acestea fiind spuse,eu unul am fost super multumit de prestatia domnitei....am platit o ora,150 ron,am stat  o idee mai mult de o ora,o singura finalizare.Si acum ca la scoala,notele:LOCATIE 8,garsoniera mica,cam inghesuita,dar curat(cel putin eu asa am gasit).BAIA- 8,neamenajata dupa ultimele tendinte dar la fel,curata.DOAMNA in cauza -9,corp bine intretinut pt varsta ei,SANI superbi(ma repet...e umila mea parere)GFE,pt mine 10(ori sunt eu dat dracu`,ori s-a produs celebrul `clik`)FK -10...schimb de fluide la greu :kiss3 DRAGOSTE-N GURA -8...ori avea chef doar de.......ori l-a luat la misto p-asta mic al meu :laugh2 NORMAL-10...si aici iar ma repet,e strict parerea mea :bow ASADAR...ASTA MI S-A INTAMPLAT,ASTA...CU DRAG, V-AM RELATAT!.............Va saluta cu multa stima si un deosebit respect Jack...CactusJack! :beex2 Am sa revin in limita timpului disponibil......am multe sa va povestesc!Daca am gresit cu ceva,undeva,cumva.....suport consecintele,dar aveti mila....sunt un biet incepator in ale.......forumului!ZILE FRUMOASE SI PLINE DE IUBIRE SA AVETI!

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...