Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Here
  • Oras:Here

Ce mica este lumea asta mare!

Astazi eram in cautare de ceva nou. Si o ochisem pe Ana de ceva vreme. Asa ca am pus mana pe telefon si am facut o programare.

Am avut noroc in privinta asteptatului la usa blocului, in sensul ca mi-a deschis un domn care tocmai iesea sa-si plimbe catzelul.

Am fost primit .... in fata usii. Fata iesise sa ma ghideze de la lift. Arata bine,chiar f bine as zice. Inaltutza spre 170, imbracata casual, intr-o rochita tricotata mulata. Dragutza cu ochi frumosi si buze mari carnoase si rosii ca pacatul.

Am intrat fara sa stau pe ganduri. Locatia, o garsoniera nu tocmai extraordinara, insa acceptabila. Model vechi, fara imbunatatiri. In schimb destul de curat.

M-am facut comod si ne-am asezat la o tigara, studiindu-ne reciproc. Apoi am trecut la dus. Baie nerenovata, prosop curat, geluri, sapun, etc.

Cand am revenit Ana se dezechipa. Corp copt de femeie matura, cu sani maricei frumosi si grei. Naturali si fermi. Imi tot juca prin minte o imagine veche si nu stiam de unde sa o iau.

Am trecut la ostilitati. Mangaieri ea, oral bun, magaieri eu, FK. Mi-am facut loc la un moment dat intre piciorele domnitzei. Aici am intampinat o oarecare reticentza, in sensul in care nu prea ma lasa sa-mi fac de cap. Si la un moment dat m-a tras peste ea. Asta m-a cam dezorientat un pic. Ne-am chinuit un pic cu un prezervativ si apoi a inceput o partida de sex un pic fortzata, ca sa zic asa. Nu ca ar fi fost ceva in neregula, dar nu prea m-am mulat pe stilul ei. 

Si una peste alta am ramas si fara prezervativ (inghitzit de ...pasarica). La pescuit gratioasa si am desfacut altul.

Sincer, ma cat tuflisem si cu tot concursul ei ...oral. gogu nu dorea sa stea drept.

Si atunci am hotarat un timeout. O tigara si ...... atunci mi-am amintit. O stiam pe Ana. Mai fusesem la ea o data prin 2005, pe cand activa pe la Obor.

Mi-a aratat pozele din vremea aceea pe PC. O frumusete de femeie. Era blonda atunci si un pic mai slabutza. oricum, vremea a trecut frumos peste ea. 8 anishori!

Am sporovait cateva minute si mi-a revenit cheful de pasarica. Am reluat de unde ne intrerupsesem, adica preze si inapoi la treaba. De data asta a fost ....altceva (ii si explicasem ce nu m-a multumit mai devreme). si cum ceasurile erau destul de inaintate (ora se cam dusese) nu m-am mai retinut si am terminat amandoi in vreo 10 minute frumos petrecute.

Si acum notele mele:

Locatia: 6,5

Aspect fata: 9

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 8,5 cu mari posibilitati de imbunatatire (FK bun, mangaieri, nu te grabeste absolut deloc)

Raport pret/calitate; bun spre f bun

Halatul: 150 pentru o ora de 80 min, lasati de la inceput pe o masuta, din proprie initiativa.

O recomand cu placere

Spor.......

Gogu Tirbuson

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Ptr cei mai vechi duduia se numeste  Ana Nicole (casatorita). Activeaza de foarte multi ani si daca nu ma insel aprox 10 ani.Primele ei aparitii au fost pe un site vechi XClub care acum nu mai exista , pe Noi2 , DejaVU. La vremea aceea arata demential. Se pare ca vremea amprenteaza totul.

Este consacrata.

 

Sa aveti presiune

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

 

Recenzia va fi scurta pentru ca nu am timp prea mult la dispozitie.

 

Locatie 8 - zona dristor, baia modesta, fara geluri de dus barbatesti, fara papuci, muzica din laborator asigurata de U TV, asternuturi aparent curate

Ana 8 - sani medii usor lasati, nu-i mare frumusete la fatza, dar nici nu te sperii, carne nu foarte tare pe coapse, dar nimic deranjant

Oral 8 - OWO fara dinti, fara maini, dar intr-un singur ritm; putina atentie acordata zonelor erogene adiacente, fara nimic porno, nu mi s-a parut foarte entuziasta la oral; spune ca accepta CIM

Normal 7 - cred ca are un start mai greu sau nu geme prea mult; n-am remarcat initiativa din partea ei - accepta orice pozitie fara comentarii, dar trebuie sa o depunctez serios pentru ca nu era proaspat epilata la fofoloanca

Anal 0 - clasica miscare de incovoiere ca sa nu poti introduce scula; cand am fost eu la ea, adica acum vreo doua saptamani, rula in AT anuntul cu sex total si de alfel, si la telefon mi-a confirmat ca face sex anal; la fata locului s-a dovedit ca nu este decat un tertip pentru a atrage clientii; m-am obisnuit deja cu asta si nota nu reflecta indignarea mea, ci pur si simplu arata calitatea serviciului prestat: 0 (zero) - adica nu a avut loc sex total

Pret - convenabil 150/h (cu "sex total") si chiar daca nu este sex total, ramane un pret bun pentru calitatea serviciilor. Poate am prins-o eu intr-o dispozitie proasta sau poate ca pur si simplu nu a existat chimie intre noi. Cert este ca nu sunt dispus sa ii acord o a doua sansa decat daca imi ofera serviciile gratis :)

 

Daca sunteti in zona puteti incerca o descarcare la Ana...

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Revin cu explicatiile: daca nu a fost Ana...atunci o colega s-a dat drept Ana :) Nu am primit nicio scuza de genul "Ana nu este disponibila desi la telefon ti s-a spus ca ar fi..." sau "Ana intre timp s-a ocupat cu un alt client, dar sunt eu disponibila".

Link spre comentariu

Hai ca m-ai omorat... cum adica nu e acelasi numar de telefon??? Ai avut acest numar? Daca nu e acesta numarul de telefon, tu la ce numar raspunzi??? E foarte dubios ce se intampla. Asteptam confirmarea membrilor apropos de aceasta domnita.

Link spre comentariu
Vizitator CactusJack
Reputație: 0

Sa confirmam noi ce nene afriq?...pai sa ne confirme d-nul rumburack daca a sunat la nr din titlu...in AT chiar este un anunt pe zona dristor,cu pozele anei in alte ipostaze,dar cu alt nr de telefon .Eu unul pot confirma ca femeia exista,sta in blocul de la paunita,EDITAT,pozele sunt reale...am fost de cateva ori bune la ea si SIGUR raspunde la nr 0730341342 ...acum sa ne spuna nenea rumburack daca pe nr asta a sunat sau daca in locatia asta a fost.(etajul l-am mentionat special ...poate ajuta la deslusirea misterului)...si intr-adevar,anal nu face...sau poate face cu gajica-su':)))Eu stiu ca presteaza singura,nu am gasit-o niciodata 'acompaniata'...muzica intotdeauna de la PC,nu de la cele doua tv-uri...in fine....nu stiu ce sa zic,singurul care ne poate lamuri ce si cum a fost este nenea rumburack...sau poate ana chiar presteaza si in dristor?!?...hai s-aveti spor in tot si-n TOATE!

Link spre comentariu
Vizitator CactusJack
Reputație: 0

P.S.....si sanii,dupa cum am specificat si eu si gogu tirbuson,sunt maricei si fermi,nicidecum medii si lasati.......parerea mea este ca o confunda cu ana din link-ul atasat mai sus de @t2626.SPOR!

Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Ana nu are sanii moi si lasati si sunt chiar maricei.Sunt chiar f ok.

Nu face anal.

Nu sta la Dristor.

Eu am vizitat-o langa Paunita.

Cealalta Ana sta la Dristor si are sani medii ca marime. Si eu cred ca dl Rumburak o confunda.

Amica Cactus, vezi ca am marca inregistrata la ....SPOR.

Spor........

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator CactusJack
Reputație: 0

Azi,intrigat fiind de anumite controverse referitoare la don`soara Ana...m-a mancat in anus sa vad ce si cum.....`barbat` fiind`,la auzul vocii suave,din nelamuriri am ajuns la asternut la drum de seara...pt a n`spea mia oara :laugh2 sunt barbat ce penix-ul meu,nuuuuuuuu???

Sunat,vorbit una alta la telefon,in legatura cu `nimicurile` mai sus mentionate...programat peste o ora...ora in care m-am dushat,epilat,parfumat....sa va confirme ea...sa mor daca va mint! :bow

Urnit la drum,oprit la un chiosc pt a lua de-ale gurii...recte,cico si tigari....vedeti ca nu mai fumeaza PallMall lung,fumeaza Kent 8 lung....ochit un nene cu catelul in fatza blocului si intrat in scara ignorand total problema cu interfonul...frumos si io aici,nu??? :laugh2

Intrat in laboratorul,tot OTV-ist(aparatura doldora)...facut comod in canapea,fumat 3-4-5 tigari,vorbit una alta.ca intre doi ``indragostiti` si trecut la fapte...fapte ce s-au dovedit a fi la superlativ...sa mor daca va mint :bow .....de data asta si dragostea in gura a fost dragoste in gura :atm in toata puterrea cuvantului...normalul a fost cu nabadai,anal nu face din principiu...si daca n-ar fi,nu s-ar mai povesti :laugh2

 

Locatie-8

Baie-8(toate cele...dar n-are jacuzzi) :laugh2

Normal-10

Oral-astazi 10 meritat pe deplin :bow

Anal-0...s-a jurat ca nu face :laugh2

GFE-10 cu plus

 

PULE SCULATE VA DORESC!

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator CactusJack
Reputație: 0

schuldigum bitte...am stat o ora si.............ceva.............si-am decartat 150ron :bow un numar...placerea decartarii a fost de partea mea.

Link spre comentariu
Vizitator CactusJack
Reputație: 0

Bre nene @CACTUSJACK, barbat ne-ai spus ca esti,de epilat si parfumat ne-ai spus,sa mor de nu te cred dar halatu' cat ai platit?

nenea cu aparatu de taxat............vezi bre ca scrie negru pe alb deasupra lu` matale :laugh2  :bow

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Motto:


Daca sexualitatea ar ramane pura, adica pur animalica, intocmai ca celelalte functiuni ale corpului, dracul nu s-ar mai preocupa de ea. ( Denis de Rougemont)


Dar,tocmai d'aia dracul :256 :hooray isi cam baga el coditza aia a lui,cea imbarligata; La mine, sexualitatea nu este pur animalica (in sensul dat de scriitorul elvetian citat mai sus), asa ca Necuratul isi cam face de lucru si ma gandesc cu groaza la ce caldarine cu zmoala ma asteapta cand voi trece granitza. :slap2 . Si proverbaialul meu noroc, m-a facut sa dau intr-o conjuctura total nefavorabila activitatilor fornicatorii peste o domnitza,la care dracul are abonament.

Dar sa incepem povestirea.
Vinerea trecuta,am efectuat activitati spritzicole (mei degraba bericole) cu niste prieteni setosi si cu ceva tigle lipsa pe casa. Aceasta nobila indeletnicire, s-a terminat pe la ore mici, vreo 3 a.m. trecute fix si, desi sambata, dupa vreo 3 ore de somn chinuit a trebuit sa merg la birou pentru niste treburi urgente,pe care le-am rezolvat cam in reluare, pe slow-motion,al cu cornitze mai sus amintit, m-a inghioldit,desi eram intr-o forma groaznica. Ma hotarasc sa incerc la "testate" sa nu mai zica unul si altul ca noi astia "coloratii" futem doar de top. Acuma, pana sa ajunga la top,multe fetite au fost vizitate de mine,dar astia mai noi,n-au de unde sa stie. Ma hotarasc,printr-o intuitie ce ma caracterizeaza de altfel,sa o sun pa Ana,la numarul afisat Raspunde,o discutie haioasa si zglobie, convenim ora si...la ora hotarata o sun din fata blocului,situat nu departe de statia de metrou Titan. Acolo,ma roaga sa astept pe cineva care intra/iese din bloc si sa intru la randul meu. Apare o gagicuta buuunaaaaaaaa...cu un catzel,o rog sa-mi dea voie sa intru,ma "scaneaza" scurt si vazand ca-s om serios, cu flori si punga de cadou (unde erau niste beri), imi da "liber". Urc,sun,imi deschide intru si vad in fata mea o fata imbracata intr-o rochie grej parca,decenta dar care lasa sa se vada formele armonioase ale trupului,mai ales sanii,care ulterior s-au dovedit a fi piesa de rezistenta: marisori (cam nr.2 spre 3),tari si care cam il trimit pe nenea Newton direct la somaj. Imi multumeste pentru flori,le pune intr-o vaza, ma invita sa iau loc pe canapea,o tigara,o berica. Constat ca Ana este o fata inteligenta,citita si care nu a trecut prin viata ca gasca prin apa.

Garsoniera este curata,cu mobilier vechi si cam eterogen,cu patul mare si numai bun pentru activitati fornicatorii.
Booonnn...pai "sa trecem la treaba", vorba aluia! Imi da din dulap un prosop mare,curat,pufos si ma indrept catre baia,nemodernizata nici ea. Dau sa aprin lumina si...orga de lumini fratilor...stroboscop de ziceai ca e discoteca (club,pentru cei mai tineri). Gadil eu intrerupatorul si reusesc sa-i elimin strboscopeala aia care imi futea retina, Intru in cada,imi dau cu unul din multele geluri de dus, incep "deratizarea" si " vrei sa te ajut? ". Ma pomenesc cu ea langa mine. Bine,la ce fata aveam,nedormit,mahmur si venit de la serviciu.parca ma lovise tramvaiul :s ,chiar paream a avea nevoie de ajutor. Ne clabucim noi,ne clatim,printre mangaieri si saruturi si vazand ea ca ala micu' incepuse sa devina marisor,se lasa pe vine si incepe :felatie un oral bun,numai bun sa-l faca si mai mare si mai tare. Multumita de rezultatul munculitzei sale,ia un gumar de pe suportul chiuvetei,il monteaza,se intoarce cu spatele la mine si..."fute-ma!" Mai,sa-mi fut una!. Dupa repriza de pe canapea, cu discutii aproape savante,cu termeni alesi,treaba asta mi-a dereglat sistemu' . Boonnn...intru io usor. delicat,nu ca neamu' prost..." mai tare...asa...aassaaaaa...fute-ma....tare...mai tare...mai taaareee....asa-asa...fute-ma...ooooohhhhh....aaaahhhhh...aasaaaa....fute-ma....aaasssaaa...ooohhhh...daaaaaaaaaaaaaaaaaaa..." . Mai fratilor...plm...io nu mi-s nici vreun Terente din balti,nici virinelu' virinelului,nici vreo cruce de flacau. Is si io "ia un botz de huma insufletita" ce traieste cum vrea,fute cum vrea si ce vrea si care incearca sa-si duca traiul pana i s-o termina malaiul. Dar cand mi-a zis ca a avut 3 orgasme, mi s-au ars circuitele. Nu ma iau eu dupa manifestarile sonore si alte alea, dar cele 3 bogate inundatii vaginale, m-au pus pe ganduri. Si acuma calculez: unghiuri de atac,coeficienti de fracare, directia vantului,influenta razelor de luna asupra orgasmului la escorte...imi iese cu virgula. Trebuie sa reiau experienta. In celebra sa carte : " Orgasmul le femei,mit si realitate", autorul. P.Izdelea afirma pe buna dreptate: " Orgasmul la femei,este sau nu este". Pornind de la acest profund adevar, portile discutiilor raman deschise. Eu, voi continua povestirea. Asadar,dupa vreo juma' de ora de sex/amor in baie, datorita discomfortului,decidem sa continuam in futodrom. Continuam "capreste", la fel de intens " tare...mai tare...si mai tare...mai ..." Mai stai putzin,ca m-au lasat plamanii...'m'as in ele de tigari!. Fratilor,am ramas fara suflu,cu inima batand brambura,cu ochii ficsi si falcile inclestate. Ma las de fumat...clar. O pauza de vreo 10 minute si incet,incet,printre pupaturi si mangaieli,incepe un oral bun,destul de adanc, frumos si bland executat, outzele au avut si ele parte de atentia cuvenita, si realizand erectia necesara,trecem la un clasic si frumos misionar,in acelasi fond sonor,completat de Maestrul Pavarotti pus pe calculator. Finalizez in sfarsit pe "Nesun dorma" ,una din preferatele mele,datorita in special celebrelor "entorse" de la partitura originala. Minunat! Bine,ca era sa fac si eu entorsa la pula,e alta poveste. :laugh2 . Ceva asemanator, mi s-a intamplat cu o alta escorta, tot la "testate" pe acea vreme, unde am finalizat in guritza de data asta ,fix pe de neuitatul "vibrator" de vreo 15 secundeal lui Santana la "Europe"


Ne prabusim amandoi pe o parte epuizati, gandindu-ma la celebrele versuri dintr-un cantec al lui Margineanu: " printre gemete si spasme/dupa 30 de orgasme te-am lasat in dormitor / zaceai lata pe covor '. Nu era ea prea lata pe pat, in schimb eu, da! Adica lat,rupt...varza! Ana, sa nu-mi spui ca ai avut si al patrulea orgasm, ca ma duc fix in Tibet !
Mai stam noi la o sueta, o tigara, un pahar ma imbrac cu greu si plec tarsaindu-mi picoarele catre casa, obosit,fericit si ganditor. Ma gandeam cu groaza ca mai pe seara, radaru' o avea vreum gand. Pai du unde fratilor, "om batran si cu nevoi" ? Pacate amarate! Vai de pulicica mea !

Acuma,sa va descriu fiara! Fiara e de inaltime medie,foarte putin supraponderala, un capsor frumos, o gura draguta,expresiva, cu un zambet ce face niste gropitze ce m-au dat gata,ochi caprui cu o privire extrem de expresiva si ea, par saten inchis spre negru. La corp,bine proportionata, craci frumosi,fundul micut dar rotunjor si tare, talia nu foarte bine conturata si un pic,doar un pic de burtica efectiv nederanjanta. Despre sani, v-am zis: de exceptie. Cei vreo 35 de anisori ai ei, nu prea si-au pus amprenta, daca ma refer fie si numai la sani si la fatza care nu are riduri. Cunosc fete de 22-25 de ani co fatza devastata de la farduri si sanii gen bretele, de poti sa-i faci funda.
A fost dragii mei,o intalnire memorabila pentru mine si de aceea am pus acel motto; eu privesc sexul, chiar si cel platit mai mult decat ca pe o necesitate fiziologica. Ce vreti? Unii dintre voi ma critica pentru acest lucru,dar asa sunt eu! Voi,cei ce aveti alte orizonturi in viata, lasati-ma-n durerea mea, nu ma cititi si futeti cum stiti voi! Am observat ca Ana, cel putin asa a fost intalnirea mea cu ea, are cam acelasi tip de ...daca vreti "filozofie", motiv pentru care voi mai reveni cu placere.

Acuma,pentru a respecta regulamentul, concluziile juriului format din mine si camaradul meu de arme:..

NOTE:

-hogeac: 8,00
-GFE + FK+ atmosfera: 10,00
-chip: 9,50
-corp:9,00
-curatenie' igiena: 9,50
-oral: 8,00
-normal: 10,00 cu magna cum laudae :hooray :hmmm :hooray

Halatu' regulamentar este de 150 lei/ ora. Eu am stat vreo 2 si am lasat pe masuta 200 lei. Nu i-a cerut la inceput- un plus pentru ea.

Concluzii:

Ana este o fata la care mergi sa te simti bine, sa "cumperi si vorbe", si atmosfera, sa discuti si...sa te futi. Sa te futi la greu! Fiti gentelmani si inteligenti si veti avea parte de ceva greu de uitat. Fiti melteni si va arata usa! Prin "prestatie"...doamne ce urasc cuvantul asta! , prin atmosfera si comportament si nu in cele din urma prin aspect, Ana, dupa umila mea parere este de Top escorte,

Inchei dragilor,cu urarea cu care v-am obisnuit inca de la prima mea recenzie:

FUTETI-O FRATILOR, C'ASA-I TREBUIE!

SA FUTETI BINE!

P.S. Pentru cei preocupati de plagiate (ventricole nelinistite) : am folosit citate din clasici: Ion Creanga si Afriq . Pentru anumiti tanchisti...da m-am si autoplagiat. Nu au fost facute ele chiar conform legislatiei, dar recenziile astea nu sunt nici opere de arta nici stiintifice, sunt niste biete povestiri despre sex si nu numai.

P.P.S. La cererea fanilor,am refacut recenzia pe care am varzuit-o initial. Cei apropiati mie stiu de ce is varza azi,dupa ziua de ieri,asa ca rogu-va dragilor,acordati-mi clementa! Multumesc anticicipat! Rog un moderator daca poate sa-mi stearga postarea anterioara,cea incompleta.

  • Like 30
  • Minus 21
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Supun atentiei voastre, urmatoarele: :thinking

ralucamail30 este id-ul de mess al titularei acestui topic...

conversatia copiata dupa mess

 

 

astazi...in jur de 10 am..

gogu_p: Buna Ana,...ne putem vedea maine pe la 8:15? 
ralucamail30: in principiu...da...Neata
gogu_p: ok...atunci...in jur de 16_17...revin cu mesaj de confirmare....iar ca zona Titan Metrou...nu??....si daca este ok...maine in jur de 8 cu telefonu...ce zici?
ralucamail30: e ok...16-17...confirmarea
gogu_p: ok...sms pe telefon 0730341342
ralucamail30: da
ralucamail30: corect
gogu_p: asadar....150 ron ora....oral cu CIM, normal, FK...corect? 
ralucamail30: da
ralucamail30: COB
ralucamail30: &CIF
gogu_p: ok 
gogu_p: anal??
gogu_p: stai singura?
ralucamail30: singura
ralucamail30: NU ANAL
gogu_p: ok...revin cu sms
gogu_p: c ya
ralucamail30: see y
 
ora 16...................
gogu_p: ...ramane pentru maine dimineata pe la 8:15....te sun in jur de 8:10....cand o sa ajung pe la Mag.Titan...E ok??
gogu_p: ....din nou raspunzi f greu...ti-am trimis si sms si nimic.....eu vreau sa vin maine dimineata la tine,...asa cum am vorbit....te rog sa-mi raspunzi aici...daca ramane asa!!! eu, o sa mai intru...mai pe seara...sa ver
gogu_p: ific
 
 
Aceasta a fost discutia noastra dupa mess....astazi 27.06.2013
Fata nu a mai raspuns nici la mess, sms sau telefon (care nu a fost inchis)....
Din pacate, este a doua oara cand incerc sa programez cu ea o intalnire....si patesc la fel. :slap2
 
CONCLUZIILE....sunt clare,...nuu??? :angry
 
 
Dan
  • Like 6
  • Minus 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...