Sari la conținut

ERIKA 0749655919


Postări Recomandate

  • Oras:arad
  • Oras:arad

multumim de recomandare...dar nu poti detalia putin?? cine este Erika..cum arata, de unde o stii? cat costa?? fa o recenzie adecvata stimabile :) nu ne arunca rama si noi sa muscam...eu tind sa cred ca vrei sa te razbuni pe fosta iubita si sa ne faci sa o stresam cu telefoane..:)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:micalaca
  • Oras:micalaca

nu este iubita mea in primul rand as dori eu dar ea nu doreste casatorie CUM ARATA ARE 1,74 .70 KG 30 ANI LOCUIESTE IN ARAD PIEPTUL `FRUMOS NU ESTE LASAT SI UN CUR BOMBAT BETON,foarte simpatica si amabila mereu zambeste ce mai o companie placuta

 

 

 

 

 

 

 

O RECOMAND TUTUROR BARBATILOR ESTE DE NOTA 10

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Am fost astazi la doamna este draguta sociabila tunsa scurt sanii medi frumosi fund bombat dar mai mare are 1.70 are putina burta ofera sex oral neprotejat si sex normal protejat face un oral bun geme se implica pret 100 lei 30 min o finalizare si 200 lei ora mie mia placut imi cer scuze daca am omis ceva dar sunt nou pe aici. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:micalaca
  • Oras:micalaca

STIIMATE DOMN VREAU SA ITI POVESTESC CEVA NU ARE NICI O LEGATURA CU PROMOVAREA SAU MARKETING...........eu o cunosc pe ERIKA de cand a stat la uta vis a vis cu depoul de tranvaie ok pe mine ma satisfacut intodeauna .....fiind intr/o zi la ea o intreb daca nu are cumva o prietena sa o facem in 3 ce mai omule mie imi place pasarica ea foarte amabila imi ofera un nr. de telefon .....imi spune ca tipa e ok stie meserie ma asigurat ......trece un timp si ma duc la o d/soara vroiam sa o cunosc astazi vad ca este nr. 1 in arad ........cand mi sa pus pata pe ele mam programat si  mam dus la d/soara B locuia pe atunci in vlaicu iau si o sticla de sampanie cu mine si o invit si pe ERIKA VREAU SA SPUN ca amandoua stiu meserie frate .......n vreau sa lungesc prea mult daca ERIKA era pe forum de cand am cunoscut/o pana acum sant sigur ca era nr.1 si nu vorbesc prosti dar ce vreau sa SPECIFIC este ca am ramas un client pentru ERIKA DOMNU MEU MIE IMI PLACE MULT PASARICA  NU VREAU SA CONVING PE NIMENI DE NIMIC DOAR INCERCATI SA O AVETI SI MAI VB SALUTARE.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am vorbit cu ea mai devreme are locatia in micalaca zona euromedic o fin 100 / doua fin 200 de lei accepta cam orice in afara de anal am vrut sa imi fac programare astazi dar a spus ca are programul full. A fost foarte amabila are o voce de femeie matura maine poate reusesc sa ajung la ea. Daca ati vizitat-o careva lasati si voi o recenzie. Cius!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Hai ca ma bag in seama si eu cu o recenzie , n am s o lungesc prea mult:sunat -programat-ajuns deschide usa o milfa imbracata sau mai bn zis dezbracata doar intr o lenjerie neagra ,primele cuvinte ale ei au fost stiai ca am 30 nu? Apoi am facut cunostinta am fost intrebat daca doresc un suc o tigara sau ceva dar am refuzat , m am cerut la baie am facut dus are multe prosoape (curate) si multe geluri de dus printre care si de barbati. Bun merg in dormitor se dezbraca ne intindem pe pat mergea si muzica incet la telemundo, ea a initiat un mic preludiu saruturi pe corp care au fost f placute accepta fk cunni orice in afara de anal. oralul o fost protejat la cererea mea placut f adanc limbi pe oo unde o si insistat probabil si a dat seama ca imi place mult din oralul aproape m a terminat a facut vreo 5-10 min chiar se pricepe am trecut la normal, schimbat 2 pozitii gemea cateodata real dar si fals ca mi am dat seama dupa 15 min am zis sa finalizez cob dupa ce am finalizat nu s a ridicat doar dupa vreo 2min am mers pe rand la dus. Dupa care m am imbracat am fost servit din nou cu ceva de bagat la gusa. Inainte de plecare m a intrebat daca revin I am zis ca nu cred oricum vreau sa ma las de acest fucked-up game ca nu e ok am o varsta totusi, la inceput am intrebat-o daca nu este o problema varsta mea a zis ca e ok daca sunt major.

Note:

 

Locatie : 10 (bloc nou totul ok)

 

Oral: 9

 

Normal: 8

 

Igiena: 8 (am simtit un miros cand schimbam pozitiile dar nu f tare)

 

Aspect: 7 (kg in plus , fire de par pe unde nu trebuie, mie mi a spus ca are 30 dar eu tare cred ca are 40)

 

Gfe nu stiu ce sa zic aici nu poate fi vb doar de atidudine : 8 (incearca tot timpul sa fie atenta la nevoile clientului a fost f ok zambeste mult si ai ce vorbi cu ea)

 

Nota de plata: 100 de lei

 

Door to door 35 de min

 

De recomandat o recomand celor care au filme in cap cu femei mature.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare,

Am spus sa testez si eu doamna saptamana asta sa vad despre ce este vorba.

Am sunat si mi-a spus locatia in micalaca la blocurile Urbana, am stabilit ora si intr-o ora si jumatate am fost acolo.

M-a indrumat prin telefon unde sa sun si cum sa ajung. Locatia este una de lux. Un apartament nou, modern amenajat, camera de primire, camera unde se petrece actiunea si o baie foarte ingrijita cu prosop curat si gel de dus de barbati.

Doamna intradevar nu este fotomodel ca si pozele de mai sus dar nici rau nu arata pentru varsta ei. Par scurt, sani medii, fund dragut si ceva burtica.

Actiunea a inceput cu un ON faoarte placut efectuat dupa care am pus durex-ul si am inceput si NP schimband cateva pozitii. Finalizarea a fost CIM.

Locatie: 10 Locatie de lux.

Aspect fizic: 7 .Frumusica cu forme placute, sanii medii dar putin lasati.

Oral: 9 Placut cu atentie si la zonele adiacente si umed

Normal: 9 Parca ii face o deosebita placere sa faca sex.
Gfe: 9 Foarte simpatica si comunicativa.
Nota de plata: 100 lei pentru 30 min ON+NP

Servicii: Oral, normal
Concluzie: Voi mai ajunge pe la ea si cum spunea si play hard pentru cine este interesat de MILF recomand.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salut, iată prima mea recenzie:

sunat, stabilit ora și ca voi suna din nou când ajung la Euromedic. Am ajuns și am sunat, cu 2 minute mai târziu decât ora stabilită - intrat căsuța vocală.

Am sunat peste 5, 10, 15 minute, aceeași căsuță vocală.

 

       Se pare că ăsta este norocul începătorului (ucenicului).

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Erika îmi cer SCUZE!

 

....din categoria SUNT UN DOBITOC... am încurcat numerele și în prostia mea am sunat o altă escortă, care nu a răspuns pentru că era ”on the critical days” și avea telefonul închis. Astăzi am sunat să întreb ce s-a întâmplat și așa m-am lămurit (în sfârșit).

Rog un moderator să șteargă postările, aceasta și cea de dinainte. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si asta ce vrea sa insemne? Ai plecat , asa si? Care e rostul postarii ? Daca ai fi citit recenzia mea nu te-ai fi ofticat. Stii vorba aia nu toate pot fi de nota 10.

Pai exact asta e scopul acestui sait dar daca lumea nu citeste recenziile... Decat sa pierzi 10 minute la calculator mai bine se pune pe drum si pe deasupra si degeaba...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...