Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: geaninasexy69
  • Oras:Bucharest

Buna baieti, la recomandarea unor clienti mi-am facut cont pe acest forum :*

Pustoaica sexy, 19 ani, 165 cm, 50 kg, naturala, atenta,   bruneta, piele fina, sanii mari, fundulet bombat si jucaus, iti ofer sex oral neprotejat cu finalizare, normal, masaj erotic / relaxare, la domiciliul tau sau la hotel, pupici  :*

80 lei / finalizare -  150 lei / ora

Sexy girlie, 19 years old, 165 cm, 50 kg, natural, close, brunette, soft skin, big breasts, bulging bum and playful, I offer unprotected oral sex cum, normal, erotic massage / relaxation at your home or hotel, kisses  :*

20 euro / 30 minutes - 40 euro / hour

post-118902-0-74016800-1399552347_thumb.jpg

post-118902-0-12697600-1399552354_thumb.jpg

post-118902-0-20800100-1399552361_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Buna baieti, la recomandarea unor clienti mi-am facut cont pe acest forum :*

Pustoaica sexy, 19 ani, 165 cm, 50 kg, naturala, atenta, bruneta, piele fina, sanii mari, fundulet bombat si jucaus, iti ofer sex oral neprotejat cu finalizare, normal, masaj erotic / relaxare, la domiciliul tau sau la hotel, pupici :*

80 lei / finalizare - 150 lei / ora

Sexy girlie, 19 years old, 165 cm, 50 kg, natural, close, brunette, soft skin, big breasts, bulging bum and playful, I offer unprotected oral sex cum, normal, erotic massage / relaxation at your home or hotel, kisses :*

20 euro / 30 minutes - 40 euro / hour

ne bucuram. Fara nici o suparare dar lasa-ne un nr de telefon ceva sa putem sa contactam;)
  • Like 2
Link spre comentariu

Deci m-am riscat eu acum si o sa incerc sa foi obiectiv. Sper sa aiba 18 ani nu i-am cerut buletinul. Am sunat m-am deplasat spre Locatia ei din Zona Zizin Vitan. Am intrat in locatie si surpriza o Bruneta pe la 1.5 m am crezut ca e copil mai mai sa dau inapoi. Am intrat am platit 80 lei pt o finalizare, orala am ales eu. Nu m-a invitat la baie m-am cerut eu de altfel baia nasoala fara urme de prosop sau papuci. S-a dezbracat domnita si aici pot spune ca are tate fratilor. La cat e de mica are niste tate frumoase dar doar de mamelit nu de supt ca nu m-am riscat. Mi-a efectuat un oral mediocru si atras de cat e de mica (nu sunt **spam editat**) am reusit sa finalizez in guritza ei mica.

Locatia mediocra 7

Aspect 7 pare **spam editat** desi jura ca nu e

Oral ne cu finalizare 7

Normal nu am incercat poate data viitoare

Pare a avea si anal in pachet la 150 ora.

Pozele par ale ei insa e mult mai mica la inaltime decât se vede in ele.

Daca o recomand sincer poate. Fata de centuristele care cer 50 lei pe finalizare merită. Voi hotarati

• Like 11
Link spre comentariu

Accept si fantezii de genul: Uro, Facesitting, Anilingus, sunt exclusiv ACTIVA pentru aceste fantezii, fiecare fantezie costa 50 de lei in plus.

Link spre comentariu

In  regula, scuze, sunt la inceput :D, am o rugaminte, eu am dreptul sa-mi editez postul initial ? vroiam sa pun in titlu si numarul de telefon si sa adaug si alte servicii ca tag, multumesc ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Revin cu completari, se poate sex anal + oral + normal, dus asistat, masaj de relaxare, pentru 250 lei

pretul per finalizare sau  per/h ?? 2 finalizari 250lei ??

• Like 1
Link spre comentariu

Exact, eu zic ca scrie destul de clar in anunt :), 150 de lei sex oral + normal, 250 lei - sex oral + normal + finalizare orala + masaj, etc, pe ora

Link spre comentariu

futacios_man buna, ideea e ca locatia mea nu e destinata pentru asa ceva... si nicusor2 a remarcat asta... nu e gandit pentru clienti ci doar ca sa locuiesc eu in el, dar cine nu are pretentii poate veni linistit si la mine, cine vrea super lux, inchiriem o camera cu 50 de lei pt 3 ore... super lux... ca tot s-au ieftinit :)

• Like 2
Link spre comentariu

Nu inteleg ce aveti toti cu buletinul, nu ati mai vazut fete minione cu fata angelica ? Cat despre locatie am mai spus, nu este pregatita pentru asa ceva... de aia am recomandat outcall, doar cine nu are deloc pretentii poate veni, o sa cumpar si prosoape pe parcurs.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aici.
  • Oras:aici.

Geanina au / am vazut . Dar lafel de bine multi dintre domni au vazut si **spam editat**e probabil care se dau majore si practica.... fapt ce atrage muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte probleme . Nu ai auzit niciodata de vorba better safe then sorry ? :)

• Like 1
Link spre comentariu

Buna seara baieti, am revenit cu mai multe detalii si preturi finale care raman batute in cuie, dar mai ales cu poze noi facute in seara asta !, va astept cu drag !

SERVICII:

• Sex normal + oral + FK + finalizare orala - 80 de lei o singura finalizare
  • Sex normal + oral + FK + finalizare orala + masaj de relaxare / erotic - 150 lei / ora
  • Sex normal + oral + anal + finalizare orala + masaj de relaxare / erotic - 200 lei / ora

SERVICII EXTRA:

• Finalizare faciala, uro (doar activ), anilingus (doar activ), facesitting (activ), - 50 de lei fiecare fantezie in plus.
  • Sex cu 2 barbati simultan (fara dubla penetrare), oral / normal / anal / fk / masaj - 400 lei / ora
  • Orice serviciu outcall ( la dvs acasa, hotel, etc) se taxeaza cu 50 de lei in plus pentru taxi

Despre GFE (girl friend experience) - eu incerc sa fiu cat mai draguta cu toata lumea si sa va fac sa va simtiti cat mai bine in timpul petrecut impreuna, dar conteaza foarte mult atitudinea voastra. Cu cat veti fi mai amabili, calmi, gentlemani, cu atat veti avea de castigat.

Putem discuta pe Yahoo la geaninasexy69 - atentie totusi, va rog sa fiti scurti si cuprinzatori, nu am foarte mult timp de stat pe messenger, prefer sa discutam in realitate sau la telefon, dau detalii dar nu am timp de stat la discutii interminabile ore in sir, asta ca sa nu va suparati

Va pup :kiss3 si va astept cu drag.

post-118902-0-05390000-1399669206_thumb.jpg

post-118902-0-15871600-1399669214_thumb.jpg

post-118902-0-51553800-1399669218_thumb.jpg

post-118902-0-48973200-1399669222_thumb.jpg

post-118902-0-71022600-1399669226_thumb.jpg

post-118902-0-20076500-1399669232_thumb.jpg

post-118902-0-60428700-1399669236_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Geaninutzo, mi-am sucit gatul  , am intors si monitorul pe verticala ca sa te vad mai bine in poze ,dar tot nu m-am lamurit  :snap

Incearca sa editezi  pozele inainte sa le postezi ,pentru ca nu e in avantajul tau cum arata.

succes!

• Like 1
Link spre comentariu

Baieti, atat eu cat si colega mea LarisaHot  https://nimfomane.com/forum/topic/25496-larisahot-tigroaica-focoasa-20-ani-vitan-0762519444/ - o roscata cu ochii verzi frumusica, lucram si in fiecare week-end de la 12 pana dimineata la 4. Se poate si show cu doua fete, doar ca noi nu suntem lesbi / bisexuale, ne putem saruta / mangaia, dar nu ne sarutam in zonele intime. Pretul pentru un show cu 2 fete simultan este de 400 de lei pe ora, show in care eu voi oferi servicii totale, oral, anal, normal, finalizare orala iar ea doar oral si normal, bineinteles cu multa caldura si French Kiss, va asteptam cu drag  :felatie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...