geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 8, 2014 Buna baieti, la recomandarea unor clienti mi-am facut cont pe acest forum Pustoaica sexy, 19 ani, 165 cm, 50 kg, naturala, atenta, bruneta, piele fina, sanii mari, fundulet bombat si jucaus, iti ofer sex oral neprotejat cu finalizare, normal, masaj erotic / relaxare, la domiciliul tau sau la hotel, pupici 80 lei / finalizare - 150 lei / ora Sexy girlie, 19 years old, 165 cm, 50 kg, natural, close, brunette, soft skin, big breasts, bulging bum and playful, I offer unprotected oral sex cum, normal, erotic massage / relaxation at your home or hotel, kisses 20 euro / 30 minutes - 40 euro / hour 2 Link spre comentariu
nicushor2 Reputație: 111 Postat Mai 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2014 Buna baieti, la recomandarea unor clienti mi-am facut cont pe acest forum Pustoaica sexy, 19 ani, 165 cm, 50 kg, naturala, atenta, bruneta, piele fina, sanii mari, fundulet bombat si jucaus, iti ofer sex oral neprotejat cu finalizare, normal, masaj erotic / relaxare, la domiciliul tau sau la hotel, pupici 80 lei / finalizare - 150 lei / ora Sexy girlie, 19 years old, 165 cm, 50 kg, natural, close, brunette, soft skin, big breasts, bulging bum and playful, I offer unprotected oral sex cum, normal, erotic massage / relaxation at your home or hotel, kisses 20 euro / 30 minutes - 40 euro / hour ne bucuram. Fara nici o suparare dar lasa-ne un nr de telefon ceva sa putem sa contactam;) 2 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Da, scuze, am uitat, metoda principala de contact este telefonul: 0764155770, intru si pe mess dar mai rar: [email protected] 1 Link spre comentariu
nicushor2 Reputație: 111 Postat Mai 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2014 Deci m-am riscat eu acum si o sa incerc sa foi obiectiv. Sper sa aiba 18 ani nu i-am cerut buletinul. Am sunat m-am deplasat spre Locatia ei din Zona Zizin Vitan. Am intrat in locatie si surpriza o Bruneta pe la 1.5 m am crezut ca e copil mai mai sa dau inapoi. Am intrat am platit 80 lei pt o finalizare, orala am ales eu. Nu m-a invitat la baie m-am cerut eu de altfel baia nasoala fara urme de prosop sau papuci. S-a dezbracat domnita si aici pot spune ca are tate fratilor. La cat e de mica are niste tate frumoase dar doar de mamelit nu de supt ca nu m-am riscat. Mi-a efectuat un oral mediocru si atras de cat e de mica (nu sunt **spam editat**) am reusit sa finalizez in guritza ei mica. Locatia mediocra 7Aspect 7 pare **spam editat** desi jura ca nu eOral ne cu finalizare 7Normal nu am incercat poate data viitoarePare a avea si anal in pachet la 150 ora.Pozele par ale ei insa e mult mai mica la inaltime decât se vede in ele. Daca o recomand sincer poate. Fata de centuristele care cer 50 lei pe finalizare merită. Voi hotarati 11 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Accept si fantezii de genul: Uro, Facesitting, Anilingus, sunt exclusiv ACTIVA pentru aceste fantezii, fiecare fantezie costa 50 de lei in plus. Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 8, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 8, 2014 Geanina bine ai venit printre noi .Prima rugamintea este sa scri mai mic si sa apesi tasta "Caps Lock". Esti pe un forum de curvari nu de chiori . Multumesc 3 1 2 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 In regula, scuze, sunt la inceput , am o rugaminte, eu am dreptul sa-mi editez postul initial ? vroiam sa pun in titlu si numarul de telefon si sa adaug si alte servicii ca tag, multumesc ! Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 8, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 8, 2014 Imparatul forumului te poate ajuta cu ce vrei tu dar mai intai sa-l rugam sa te inroseasca . Numele lui este http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts 2 1 2 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Revin cu completari, se poate sex anal + oral + normal, dus asistat, masaj de relaxare, pentru 250 lei Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Mai 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2014 Revin cu completari, se poate sex anal + oral + normal, dus asistat, masaj de relaxare, pentru 250 leipretul per finalizare sau per/h ?? 2 finalizari 250lei ?? 1 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Pretul este pe ora, cate finalizari poti in ora respectiva pentru 250 de lei sex total. Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Mai 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2014 Pretul este pe ora, cate finalizari poti in ora respectiva pentru 250 de lei sex total.si fara anal ? 150lei/h ?? Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Exact, eu zic ca scrie destul de clar in anunt , 150 de lei sex oral + normal, 250 lei - sex oral + normal + finalizare orala + masaj, etc, pe ora Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 8, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 8, 2014 geanina, in anuntul tau spui ca te deplasezi la client/la hotel, dar nicushor2 spune ca te-a vizitat la domiciliul tau, pe zizin.pana la urma cum e, oferi amble servicii, incall si outcall, sau a fost o exceptie? 5 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 futacios_man buna, ideea e ca locatia mea nu e destinata pentru asa ceva... si nicusor2 a remarcat asta... nu e gandit pentru clienti ci doar ca sa locuiesc eu in el, dar cine nu are pretentii poate veni linistit si la mine, cine vrea super lux, inchiriem o camera cu 50 de lei pt 3 ore... super lux... ca tot s-au ieftinit 2 Link spre comentariu
alamicumare Reputație: 58 Postat Mai 8, 2014 Oras:BU Oras:BU Partajează Postat Mai 8, 2014 interesant topic, chiar interesant.la cerere, ne arati totusi buletinul? cu datele importante ascunse, si doar la fata locului, evident. plus ca nu strica sa ai niste prosoape la dispozitie, cine stie.... Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 8, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 Nu inteleg ce aveti toti cu buletinul, nu ati mai vazut fete minione cu fata angelica ? Cat despre locatie am mai spus, nu este pregatita pentru asa ceva... de aia am recomandat outcall, doar cine nu are deloc pretentii poate veni, o sa cumpar si prosoape pe parcurs. 1 Link spre comentariu
motanelu Reputație: 269 Postat Mai 9, 2014 Oras:aici. Oras:aici. Partajează Postat Mai 9, 2014 Geanina au / am vazut . Dar lafel de bine multi dintre domni au vazut si **spam editat**e probabil care se dau majore si practica.... fapt ce atrage muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte probleme . Nu ai auzit niciodata de vorba better safe then sorry ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Care e diferenţa între o fată de 17 şi una de 19? E doar o diferenţă legală! 1 1 Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat Mai 9, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 9, 2014 la fel si herăstrăul vs.curtea de la jilava... 1 4 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 9, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 9, 2014 Care e diferenţa între o fată de 17 şi una de 19? E doar o diferenţă legală!pentru diferente morale, va rog sa va inscrieti pe forumul patriarhiei romane, si sa studiati acolo problema. 4 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 9, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 Buna seara baieti, am revenit cu mai multe detalii si preturi finale care raman batute in cuie, dar mai ales cu poze noi facute in seara asta !, va astept cu drag !SERVICII: Sex normal + oral + FK + finalizare orala - 80 de lei o singura finalizareSex normal + oral + FK + finalizare orala + masaj de relaxare / erotic - 150 lei / oraSex normal + oral + anal + finalizare orala + masaj de relaxare / erotic - 200 lei / ora SERVICII EXTRA:Finalizare faciala, uro (doar activ), anilingus (doar activ), facesitting (activ), - 50 de lei fiecare fantezie in plus.Sex cu 2 barbati simultan (fara dubla penetrare), oral / normal / anal / fk / masaj - 400 lei / ora Orice serviciu outcall ( la dvs acasa, hotel, etc) se taxeaza cu 50 de lei in plus pentru taxiDespre GFE (girl friend experience) - eu incerc sa fiu cat mai draguta cu toata lumea si sa va fac sa va simtiti cat mai bine in timpul petrecut impreuna, dar conteaza foarte mult atitudinea voastra. Cu cat veti fi mai amabili, calmi, gentlemani, cu atat veti avea de castigat.Putem discuta pe Yahoo la geaninasexy69 - atentie totusi, va rog sa fiti scurti si cuprinzatori, nu am foarte mult timp de stat pe messenger, prefer sa discutam in realitate sau la telefon, dau detalii dar nu am timp de stat la discutii interminabile ore in sir, asta ca sa nu va suparatiVa pup si va astept cu drag. 5 Link spre comentariu
adonis69 Reputație: 1066 Postat Mai 9, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 9, 2014 Geaninutzo, mi-am sucit gatul , am intors si monitorul pe verticala ca sa te vad mai bine in poze ,dar tot nu m-am lamurit Incearca sa editezi pozele inainte sa le postezi ,pentru ca nu e in avantajul tau cum arata.succes! 1 Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 9, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 Scuze, acum le-am modificat, sunt si eu la inceput Link spre comentariu
geaninasexy Reputație: 152 Postat Mai 10, 2014 Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Telefon: geaninasexy69 Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Mai 10, 2014 Baieti, atat eu cat si colega mea LarisaHot https://nimfomane.com/forum/topic/25496-larisahot-tigroaica-focoasa-20-ani-vitan-0762519444/ - o roscata cu ochii verzi frumusica, lucram si in fiecare week-end de la 12 pana dimineata la 4. Se poate si show cu doua fete, doar ca noi nu suntem lesbi / bisexuale, ne putem saruta / mangaia, dar nu ne sarutam in zonele intime. Pretul pentru un show cu 2 fete simultan este de 400 de lei pe ora, show in care eu voi oferi servicii totale, oral, anal, normal, finalizare orala iar ea doar oral si normal, bineinteles cu multa caldura si French Kiss, va asteptam cu drag Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum