Sari la conținut

Blonda matura 0744154929


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salutare

 

Cum sunt mereu in cautare de ceva nou, am tot cautat pe toate site-urile posibile cunoscute si in final am gasit  acest anunt

http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/blonda-sexy-si-dulce/427401/ !

 Am sunat de cateva ori si intr-un final a raspuns, am intrebat daca este valabil si am discutat spunand ca este discreta , ca are 1,65 inaltime, blonda 60 de kg, ochii albastri si ca practica oral neprotejat normal protejat la pretul de 100 ron ora, dar nu are locatie. Am convenit sa ne vedem pe la 12:30 pe langa spitalul de pediatrie. Am ajuns in zona si mi-a spus ca este in fata pensiunii Ion am dat cateva ture si intr-un final am gasit-o. Din nou am discutat ce si cum am convenit pe o ora, oral si normal si sa mergem la pensiunea ION (unde probabil are ea ceva protectie sau beneficii-cotizat 30 ROn camera).Am intrat in camera, m-am dezbracat am mers la baie apoi am revenit ( in acest timp telefoanele ii sunau raspundea vorbea- pe unul spunea ca e maicasa ca e bolnava pe celalalt ca o suna unul si vrea sa stea ea la telefon cat o fute el pe a lui - italianca ) ,a mers si ea a revenit dezbracata. Eram intans pe spate in pat se aseaza langa si incepe sa se vaite ca aoleo ca e cam groasa...in fine incepe sa o suga apreciabil, cateva minute bune, dupa care ca o doare falcile ca sa trecem la normal. Cand vrea sa puna prezervativul la pus pe dos apoi l-a sucit si nu reusea deloc- m-am enervat l-am pus eu,se cam inmuiase in acest timp si soldatelul, a mai supt putin , apoi s-a suit pe mine si se chinuia sa si-o infiga, a reusit putinel a calarit putin dupa care am intors-o pe spate. A inceput ca e stramta ca o doare ca sa se umezeasca - ok, am scoso i-am bagat degetelul apoi degetelele am umezito bine si am trecut la treaba si continua ca o doare se tot chinuia si simteam ca nu are nimic... apoi am futut-o asa m-am chinuit sa termin mai repede sa scap de ea si i-am dat tare tare si am finalizat. Ster, spalat curatit ..i-am multumit si am iesit afara, am lasato acolo.

 

Anunt : http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/blonda-sexy-si-dulce/427401/

Tarif : 100 ora

Locatie : Pensiunea Ion (nu mi-a placut- nu este curat parerea mea )

Aspect : matura sani lasati si ceva burtica, ceva probleme cu dantura, blonda , nu chiar frumusica, probabil viata sia lasat amprenta :)

Comportament: vorbeste , participa la discutii mai putin la fapte.

Note :

Oral : 6 se preface ca vrea sa faca bine

Normal : 3 se misca se trage in spate se vaita si nu reusesti mai nimic

Anal : nici nu am indraznit sa intreb

 

Nu Recomand , mai ales ca vorbeste la tel intr-una si se vaita din orice.... :(

 

 

 

http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/blonda-sexy-si-dulce/427401/

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...