Sari la conținut

Masaj senzual 0749622826


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

UP

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9821942/masaj_senzual_cu_pietre_vulcanice/

 

 

Masaj senzual cu pietre vulcanice

Intr-un cadru intim de vis, pe vibratiile line ale muzicii, prin masaj senzual reusesti sa intorci directia catre pace si caldura. Trupul primeste linistea pe care o transmite mai departe sufletului si mintii.

Vrei sa te cufunzi intr-un alt univers in care trupul devine atat de usor, de lin, de ondulabil, sa uiti de tot ce te inconjoara si ce ar mai reprezenta o grija?

Masajul este o stare binecuvantata de bine, o clipa vesnica de liniste si pace mintii si sanatate trupului. Orice secunda de liniste aduce un imens beneficiu vietii

Sophia

 

Telefon 0749622826

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

bravo la ea , eram curios sa experimentez vulcanizarea la tanti umar-falca , cea care nu accepta sex ,pe linga emag, asa mai pun 20 de roni la tacim si maninc cu cutitul si furculita pe platou de portelan , la tanti sophica  nimfomana  si impusc doi iepuri dintr-un foc , intii ma vulcanizez apoi explodez dupa explorarile tantrice .

sa fie intr-un ceas bun

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Bine zis D-nule 02 "bravo la ea".Am mers pe mina ta si am ajuns in locatia D-nei Sofia.Locația de nota 10 ,un ap modern si ff curat linga rest.Forum.Sofia o femeie care te face sa te simti bine doar cind vb cu ea ,ma astepta intr-o tinuta sexi cu siguranta dusata pt ca mirosea ff bine.In timp ce eu eram la dus Sofia se pregătise astptindu-ma goală în dormitor cu draperiile trase si muzica ambientală.M-am lăsat pe mina ei sa ma relaxeze cu un masaj cu pietre vulcanice ,nu pot sa fac comparatie fiind prima data cind merg la masaj de genul asta,ce pot sa spun e ca ma relaxase de uitasem de ce venisem defapt la Sofia....mai aveam putin si adormeam .Am revenit la realitate cind a trecut la partea de masaj erotic intorcodu-ma cu fata in sus,sărutări tandre si un oral de vis fara graba,apoi i-am încălzit pasarica pînă sa umezit natural si trecut la un futai cu gemete si contractii finalizind in balonas dupa ce am scimbat trei ,patru pozitii.Ce sa mai zic ...nota 10....10 pe linie.Cu singuranta de revenit.

  • Like 7
Link spre comentariu

am facut programare acum doi ani urma si am stat aprope ora linga biserica alba.. nu stiu ce santamplat cu ea .. a zis nu se poate.. urma nu am mai incercat.. locatie e tot linga biserica alba ?? sper ca fac o vizita si poate resusesc data asta .. vad ca numai cuvint bune despre ea..

Link spre comentariu

Am fost azi la sophia..programat la tel,ajung in zonă si îmi spune unde sa urc.bloc nou,curat,liniștit si zona ok.apartament curat,spațios,tipa ma aștepta dintr-o ținută sexy,am intrat,am stat puțin ,după care mi-a dat prosop și am intrat la duș. După duș, revin si ma aștepta goala.mi-a propus sa îmi facă masaj cu roci,eram curios sa vad cum e,așa ca m-am lăsat pe mâna ei.apoi mi-a făcut un masaj incepand de la talpi si până la ceafa,între timp se urcase pe spatele meu cu păsărică si se freca,când cu părul, când cu sânii, când cu păsărica de corpul meu.M-a întors pe fata,m-a masat pe cuc,apoi l-a luat in gura neprotejat, unde am finalizat.note:apartament :curat,confortabil, muzica ambientala-10, baia curata,cu geluri de duș diferite-10,tipa:amabila,știe sa se facă plăcută, ai ce discuta-10.

Eu unul revin

  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost azi la sophia(saraca di ia)..programat la tel,ajung in zonă si îmi spune unde sa urc.bloc nou,curat,liniștit si zona ok.apartament curat,spațios,tipa ma aștepta dintr-o ținută sexy,am intrat,am stat puțin ,după care mi-a dat prosop(io mirosit iei civa)și am intrat la duș.(nu pria tio convinit tii da noi avut di alies) După duș, revin si ma aștepta goala(iesisei tu pria riepidi ca vroia sa sie imbracie si sa fuga).mi-a propus sa îmi facă masaj cu roci(a zis ca poati scapa si daia tio propus),eram curios sa vad cum e(oricum noi intilies nimica la cat iesti di prost),așa ca m-am lăsat pe mâna ei.apoi mi-a făcut un masaj incepand de la talpi si până la ceafa,între timp se urcase pe spatele meu cu păsărică si se freca,când cu părul(cried ca ierea peru di pi tini ala)când cu sânii, când cu păsărica de corpul meu(nu stia cum sa scapie moi riepidi).M-a întors pe fata(la tini nui nisi o difirienta),m-a masat pe cuc(nota 10 pientru tanti sofia ca o rieusit sal gasiasca in paduria ceia),apoi l-a luat in gura neprotejat, unde am finalizat.note:apartament :curat(ierea pana sa ajungi tu),confortabil, muzica ambientala-10, baia curata,cu geluri de duș diferite(la cari teai uitat ca la masini strainie)-10,tipa:amabila,știe sa se facă plăcută, ai ce discuta-10.(mda,ia nu pria o avut cie discuta cu tini)

Eu unul revin

(Daca ti moi primiesti ia)

:))))))
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

:)))))

 

Babay...trebe sa recunosti ka poviestirea ie funny. Pi mini mo bufnit risu, kear dak nu iera vorba dispri tini an rilatare. Da kum iera vorba di tini...si tu iesti pretinu mieu, am anciercat sa raman serioasa si sa nu rid !

 

:(

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe-alu ma-ta și-a lh tac-tu bai papagal împăiat.te-n morții ma-tii de sluga umana,ca ești tare-n gura numai virtual, in viața de zi cu zi ești 0 barat

Ba pi a lu ai tai ca sa fii intri voi

Babay sati faca mamitica ta un fratior cari sati spuna tata

:)))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...