danstefan1996 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 18, 2014 salutare doresc si eu o fata acceptabila poate fi si **spam editat** deoarece mai am 4 luni pana fac 18 ...etc si nu am incercat niciodata saloanele sau fetele de la masaj erotic :
bc67 Reputație: 960 Postat Mai 19, 2014 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat Mai 19, 2014 Salut, bine ai venit printre noi pune mana pe telefon si suna ... fetele nu vin la tine ... ... tu trebuie sa le cauti ...grea '' munca '' ) 1
men66 Reputație: 906 Postat Mai 19, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 19, 2014 salutare doresc si eu o fata acceptabila poate fi si **spam editat** deoarece mai am 4 luni pana fac 18 ...etc si nu am incercat niciodata saloanele sau fetele de la masaj erotic : Succes la '' vanatoare '' si evita ... si nu uita ... portofelul sau cardul sa fie cat m ai plin.... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2014 Postat Mai 19, 2014 Eu zic sa astepti sa faci 18 ani, sa iei "bacu" si apoi sa te gandesti daca vrei sa o iei pe drumul asta, adica sa mergi la fete pe bani. Cat priveste "**spam editat**" sper sa nu gasesti pe aici.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum