Sari la conținut

Blonda - 0727562667 (Dr Taberei/intre Favorit si Piata Moghioros)


Vizitator scrat

Postări Recomandate

Vizitator scrat
Reputație: 0

Blonda 37 ani frumoasa 165/65kg ofer masaj de relaxare ca preludiu combinat cu oral si normal numai pt un domn educat sint selectiva bl stradal dr.taberei discretie domnilor casatoriti 100 ron.Detalii daca a fost cineva la ea.

post-3686-133409701376_thumb.jpg

post-3686-133409701377_thumb.jpg

post-3686-133409701378_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Am fost la doamna pentru ca eram curios si aveam chef de o rubiconda (deh, bausem ceva beri si ma apucase amocul pentru o matura). Sunat la telefon, o voce placuta imi comunica detaliile si ma anunt ca vreau sa-i fac o vizita pe inserat.Locatie : Dr Taberei, intre fostul complex Favorit si Piata Moghioros, pe dreapta in spate la restaurantul Grizly (o garsoniera foarte curata la parterul blocului). Doamna este blonda, in jur de 38-40 de ani, scunda cam 1,65 m, putin voluptoasa (nu grasa - cam 65 kg), niste sani micuti si destul de frumosi si placuti la atingere cu niste sfarcuri foarte erectile. Imbracata intr-un capot vaporos desfacut si incaltata intr-o pereche de pantofi rosii cu toc foarte sexi - parea putin mai inalta. Are un TV si un DVD care merge pe filme porno non stop.Facusem dus acasa dar tot m-a pus sa ma dusuiesc dupa care in camera mi-a sters cucul cu un servetel umed - ma rog daca asa a vrut. A fost cam grabita dpmd vedere, oral cu prezervativ (a spus ca nu face fara), cu incercari de DT si uitat pervers in ochii tai dupa care destul de rapid trece la normal. Cum eram plin ca un cires am trecut la un umeri craci si dupa cam 10 min am terminat in caciulita.Note : Oral = 7, Normal = 8 (nu refuza nicio pozitie), GFE = 7, Anal, CIM, COF = NU. Pretul a fost pentru cam 45 de min de 100 de ronisori cu tot cu dus.Recomand in lipsa de altceva, dar sa nu te grabeasca.

Link spre comentariu

bine v-am gasit! e prima mea postare si sper sa-mi iasa "compunerea". asadar, am vizitat si eu doamna din imagine chiar de mai multe ori si pot sa spun ca conteaza foarte mult chimia care se stabileste intre tine si partenera. e intradevar un pic cam grabita cum spunea si Guests dar asta doar la prima intalnire, dupa care lucrurile merg ok. are nici mai mult nici mai putin decat 48 ani dar are o atitudine pozitiva, poate sa intretina o discutie si chiar o conversatie agreabila si te face sa te simti in largul tau. tine foarte mult la igiena si trebuie sa treci pe la baie obligatoriu. partida de amor incepe invariabil cu un masaj placut al lui gogu (se pricepe la asta) pana ce acesta ia pozitia "drepti", dupa care iti pune prezervativul cu gura ( o bila alba ). trebuie sa precizez ca face totul protejat si chiar spune lucrul asta la telefon. oralul bun spre foarte bun cu incercari reusite de deep, te lasa s-o impingi cu mana pe cap s-o ia mai adanc si nu comenteaza, iar daca finalizezi asa ai scapat cu doar 50 lei care zic eu ca merita. daca vrei si normal te costa 80 lei dar nici aici n-am regretat pentru ca accepta orice pozitie si se implica la fel de mult. daca vrei sa stai 1 ora cu 2 finalizari te costa 100 lei dar eu n-am ales niciodata varianta asta. fata de locatia precizata Guests pot sa spun ca a ramas oarecum in zona dar undeva pe bulevardul Timisoara pe langa plazza, locatia fiind modesta dar primitoare. nu dau note pentru ca gusturile nu se discuta dar precizez inca o data ca tot ce face executa doar cu prezervativ. nu face FK si nici anal cu toate ca mie mi-ar fi placut. in raport cu ce a constatat confratele de mai sus, pot sa spun ca s-a mai ingrasat un pic, dar daca va plac maturele plinute (dar cu forme) puteti sa-i faceti o vizita. se imbraca destul de provocator asa ca prima impresie e ok! si te va determina sa ramai sigur. nu stiu daca sa recomand dar eu zic ca macar din curiozitate merita avand in vedere pretul si serviciul oferit

  • Like 1
Link spre comentariu

- Sursa: anuntul.ro

 

- Continutul anuntului

PLAZZA Mall, Militari, doamna blonda 37 frumoasa, ofer sex oral si arta masajului cu oil gel la penis-70 L un nr./ 120 L doua finalizari. Exclus sex. Curatenie, discretie; 0727562667

- Numarul de telefon : 0727562667

 

- Tarifare - 70 L un nr./ 120 L doua finalizari

 

- Locatia

Azi aflandu-ma in zona, am zis sa incerc! Locatia: intre intersectia de la Plazza Mall cu pasajul Lujerului si cea de la Piata Moghioros, mai aproape de prima. Oarecum vis a vis de statia de tramvai e un bloc de garsoniere, cu o biblioteca la parter, tot la parter presteaza si doamna!

 

- Aspectul fizic

Exact cum scrie, este o doamna la 37 ani, dar care il are pe vino-ncoa... ceva celulita, dar nu e grasa! Pare genul de functionara care lucreaza la stat sau invatatoare/profesoara de scoala generala/liceu!

 

- Detalii despre servicii:

Era imbracata in halat alb, pe dedesupt, chilotei si ciorapi negri cu portjartier si normal pe tocuri! Discutia stricta si la obiect: "iti plac? Ramai?" Ihim - am zis, si a urmat.... o muie ca pe centura, dar intr-o garsoniera civilizata! Si in plus, niste servetele umede, au reimprospatat zonele infierbantate!

 

- Serviciile:

Are un pat si un fotoliu/sezlong - preferat pentru activitatea asta! Ce masaj general? Noi lucram pe incredere dom\'le! Direct la aparat! Si se pricepe spre foarte bine! Ii recomand un lins pe 00 - raspunde dur "nu am precizat asta inainte", dar imi arata ca poate si stie ce face! , finalizarea a fost pe sanii madamei.

 

 

Dupa final, a sunat la un Nokia ieftin si a spus ca totul e ok, cred ca sotul e si bodyguard! Pentru prestatia ei am decartat la sfarsit 70 RON.

 

Note : Oral = 7, GFE = 7 ,COB-da , Pret :70 ron un numar oral.

 

Pozele au fost postate de colegul mai sus , sunt reale.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator student_hard
Reputație: 0

salut, am vizitat-o si eu pe domnisoara acum ceva vreme si am fost foarte placut impresionat. Doamna arata pentru cei 48 de ani (asa se vehicula) foarte bine, cei carora le plac femeile coapte or sa confirme. Orisicum, am fost acolo, apartamentul cam inghesuit dar curatel, igiena, tot ce trebuie. La GFE i-as da chiar si un 9, femeia este foarte placuta si chiar se ocupa sa te simti cat mai bine.

Per total a meritat vizita, desi eram in graba si am plecat relativ repede.

 

Citeste regulamentul despre cum trebuie facuta o recenzie!

 

A.

Link spre comentariu

Am avut si eu o miniexperienta cu doamna, destul de "cultivata" la telefon, am stabilit o intalnire in 20 de minute, dar odata ajuns acolo nu a mai raspuns, am asteptat 5 min si am plecat. De mentionat ca locatia s-a schimbat de curand, acum activand la 2 statii distanta de Plaza, statia Frigocom. 60 RON o finalizare scurta 10-15 min, 70 RON o fin de 30 de min. Exclus anal. Cam atat am discutat.

  • Like 1
Link spre comentariu

Revin cu amanunte, pentru ca am hotarat sa-i mai dau o sansa, parandu-mi-se OK la telefon. De data asta intalnirea s-a intamplat, in aceleasi conditii:

60 RON finalizarea de 10-15 min, 70 RON finalizarea 25-30 de min, 100 RON ora, oral si normal, totul protejat. Zona asa cum am mai spus, aproape de statia RATB Frigocom.

Locatia decenta, nu stiu daca era singura pentru ca livingul era despartit de hol printr-un fel de draperie. Cum am spus locatia decenta, destul de curat, baia mica dar destul de OK.

"Duduia" se prezinta destul de bine fizic, putin plinuta avand in vedere ca e destul de scunda, sani numarul 2 micuti dar destul de frumosi. La faţă e placuta, as fi putut spune chiar frumoasa daca as fi vazut-o cu 5-10 ani in urma. Varsta bine aproximata de confutaciosi la circa 38-40 de ani.

Invitat direct in camera de lucru fara sa ma mai descalt, totu s-a desfasurat pe repede inainte, desi platisem pentru o ora. La 1 minut dupa ce am intrat era deja mufata la microfon, un oral protejat de calitate indoielnica, dupa 30 de secunde spune "imi spui cand vrei sa o bagam". Dupa alte 30 de secunde se urca direct pe mine dar se razgandeste destul de repede pentru ca "e lunga, e groasa", si ma roaga sa trec eu deasupra, unde vazand-o grabita, m-am grabit sa termin ca sa nu fiu pe graba la nr.2. Ea se tot plangea de marime desi nu e nimic deosebit, si oricum mi se parea destul de larga, ce-i drept folosise lubfiriant.

Dupa ce am terminat a facut curatenie, m-a igienizat, si m-a intrebat daca cred ca mai pot o finalizare, pe un ton destul de "sceptic"... "eu nu te dau afara". M-am simtit destul de prost sa fi platit o ora si sa imi spuna dupa 15 minute "eu nu te dau afara".. Drept urmare vazand-o fara chef, am mai stat 5 minute si am plecat, desi as fi putut sa raman.

Cam asta a fost "experienta" pe care nu cred ca o voi mai repeta, pentru ca singurul aspect pozivit e pretul modic si oarecum aspectul fizic. Desi cu siguranta ca nici eu nu am stiut cum s-o "iau", e clar interesata sa iti ia banii si sa scape de tine cat mai repede.

Locatie:7

Fizic:7

Oral:4

Normal:6

GFE:3

  • Like 1
Link spre comentariu

Cu regret trebuie sa spun ca a scazut mult calitatea serviciilor. Chiar daca i-am facut mai demult o recenzie pozitiva sunt nevoit sa remarc faptul ca presteaza din ce in ce mai prost. Am fost zilele trecute pe la ea si serviciile prestate sunt deplorabile: oralul i-l face foarte prost, ba chiar se simt dintii foarte pronuntat ceea ce jeneaza si preferi sa treci la normal dar si aici e grabita si necomunicativa. Probabil odata cu inaintarea in varsta nu mai are rabdare si da rasol cat se poate de vizibil. Nu mai recomand nici macar de curiozitate: teapa sigura! Sa futeti bine,dragi tovarasi!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salut, vreau sa zic ca si eu am vizitato pe doamna aceasta. Si spre surprinderea mea, are o alta locatie la o statie de Plazza Romania. o locatie destul de curata si aranjata. a fost prima data cand am fost la ea dar vreau sa zic ca mie mia placut. intradevar este o doamna intre 35-38 de ani care arata bine si care te intampina untrun mod foarte provocator. Dupa igienizarea de rigoare mia facut un masaj foarte relaxant si cand zic masaj, intradevar a fost masaj. Este foarte vorbareata si destul de placuta, te face sa te simti bine si sa te relaxezi. La pretul pe care il are eu am fost multumit si cu siguranta o sa mai revin pentru ca mam simtit bine si am avut parte si de un oral bun chiar daca a fost protejat. Nu vreau sa dau note dar parerea pe care mia facuto a fot una buna.

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

  Asta micu' Colby sau doamna blonda cum vrei sa iti zic esti penibil. Serios! Esti primul care pomeneste de masaj si recitind tot ce a fost scris inaintea ta nici vorba de asa ceva plus ca e grabita. Deci mai incearca ca poate noi nu ne prindem.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Asta micu @colby sau doamna blonda au/are dreptate, duduita de 38 de ani care nu mai imbatraneste, s-a apucat si de masaj, s-a dotat cu masa de masaj, dovada fotografiile din anuntul de azi si numar nou de telefon.

 

Duduita 38 ani, masajul somatic, induce relaxarea muschilor prin eliberarea de oxitocina si serotonina hormonii starii de bine, inghinal si soft al prostatei, lux muzica ambientala, filmulete xxl, plazza dr taberei,100ron 18 Jul 15:13 0736867134  100 lei ora

 

post-18823-0-15293300-1374154511_thumb.jpgpost-18823-0-75840100-1374154516_thumb.jpgpost-18823-0-89595700-1374154521_thumb.jpgpost-18823-0-54028800-1374154527_thumb.jpgpost-18823-0-84446900-1374154534_thumb.jpg

 

Si cateva in natura.

 

post-18823-0-10207100-1374154541_thumb.jpgpost-18823-0-54219600-1374154546_thumb.jpgpost-18823-0-45871200-1374154553_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:EUROPA
  • Oras:EUROPA

Este vesnic tanara. Si asta activeaza de 5 ani si are aceleasi poze.. S-a tot mutat , ba la Lujerului , ba Frigocom , ba bd Timisoara. Are 46 ani pe putin si e un pic isterica.

Nu recomand. O bididoaca . :laugh2  :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Duduita noastra de 38 de ani vesnic tanara, s-a lasat de masaj si a revenit la vechile indeletniciri, cu vechiul numar de telefon, si cu aceleasi pozele vechi.

 

DOAMNA, 38 ani, ofer sex oral si normal, ambele sunt protejate, exclus anal, fara graba, discretie maxima domnilor casatoriti, lux, Drumul Taberei 70 ron 1 fin., 2 fin. 100 ron, 06 Sep 17:40 0727.562.667  0727562667

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la ea. Am gasit o de la Plazza Romania, prima statie de tramvai (Compasului )pe Bdul Timisoara catre frigocom. Apartamentul este curat, chiar cochet, ea arata bine spre draguta, imbracata sexi, cu forme, nu este grasa. La inceput este tacuta. Daca faci conversatie cu ea, te tehuieste de cap. Iti face show, si se pricepe. Pozele sunt facute in locatie, are masa de masaj si a facut si cursurile. Chiar iti face masaj, are putere, nu-ti intinde doar crema. Masajul dureaza 30 min, dupa care urmeaza oral protejat si normal la fel. M-a calarit ca la RODEO pe masa de mi-am dat duhul. Am trecut-o la MILF, relexare. Daca vreau sex nebunesc, ma duc la pustoaice. Cam atat am sa va spun confutaciosilor, restul mai descoperiti si voi.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu la ea. Am gasit o de la Plazza Romania, prima statie de tramvai (Compasului )pe Bdul Timisoara catre frigocom. Apartamentul este curat, chiar cochet, ea arata bine spre draguta, imbracata sexi, cu forme, nu este grasa. La inceput este tacuta. Daca faci conversatie cu ea, te tehuieste de cap. Iti face show, si se pricepe. Pozele sunt facute in locatie, are masa de masaj si a facut si cursurile. Chiar iti face masaj, are putere, nu-ti intinde doar crema. Masajul dureaza 30 min, dupa care urmeaza oral protejat si normal la fel. M-a calarit ca la RODEO pe masa de mi-am dat duhul. Am trecut-o la MILF, relexare. Daca vreau sex nebunesc, ma duc la pustoaice. Cam atat am sa va spun confutaciosilor, restul mai descoperiti si voi.

Of of of... Nu stiu de ce dar nu te vad prea bine... Lasa drq autoreclama asta ca nu suntem prosti...

Link spre comentariu
Reputație: -414
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

:)) Cel mai tare anunt, cu cea mai tare poza :))

 

DOMNISOARA istorica, pandispanoasa, draguta, roscata, 165, 68 kg, masa masaj, calificare relaxare, sportiv, reflexoterapie, 30 min. apoi oral si normal 110 ora sau 70 1 fin., 2 fin 110, Plaza Taberei, dus, prosoape curate, lux, 26 May 13:01

 

si poza:

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/domnisoara-istorica-pandispanoasa-draguta-roscata-165-68-kg-masa-masaj_11906141.html

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

dupa caderea saitului anuntul telefonic din 1 aprilie ma gasiti numai la nr tel 0736867134 masaj terapeutic masa speciala diploma si companie intima liniste discretie zona numai plaza taberei va astept cu drag de la 11 dim 20 seara 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

am trecut astazi pe la Dna Carmen (este totusi o doamna). Locatia este aceeasi, Mall Plaza, vis-à-vis de Lidl. Programat cu 25 de min inainte. Respectata programarea de ambele parti.

M-a asteptat intr-un capotel negru. Prima impresie ? f placuta asa ca am ramas.

 

Camera de lucru este destul de inghesuita. Camera mica, bloc communist...in camera insa gasesti pe langa o canapea si masa de masaj.

 

Am beneficiat de un masaj ca la carte. NU vorbim de masaj erotic ci de un masaj sportiv. Pt mine a fost super ok pt ca am fost sportiv de performanta si sunt obisnuit cu acest fel de masaj. Ba recunosc ca, la un moment dat, chiar ma durea :) Masaj efectuat cu ulei, cu scrub (un amestec de sare si crema de cocos daca imi amintesc bine) si cu un aparat special de masaj. M-am simtit excelent.

 

Daca va asteptati la sex cu nabadai, nu aveti ce cauta la Dna Carmen! Din pct meu de vedere este f apetisanta. Cu forme rubensiene. deloc grasa, putin corpolenta dar cu carnea tare. Are pielea catifelata, miros placut, fund "bombastic" (pt gusturile mele), sani medii dar frumosi.

Este o femeie f ok si, indifferent ce cred unii despre ea, este o femeie inteligenta. DA, are marele minus ca vorbeste mult. "imens" de mult :)

Eu am preferat sa o las sa vorbeasca si sa o ascult iin liniste. Este amuzanta si nu m-a deranjat. Probabil si datorita faptului ca nu m-am dus la ea chitit pe sex cat pe relaxare si sex :)

 

Nu prea imi place sa dau detalii despre actiune..am dat detalii o data sau de doua ori si m-am simtit cam aiurea dupa (nu neaparat fata de dameza cat fata de mine..pur si simplu ca principiu). Prefer sa fiu si aici ca si in viata reala, mai discret in privinta anumitor lucruri. F succinct, am beneficiat de un masaj f bun, OP si NP pe masa de masaj.

 

Nu recomand pt fast fuck, super fuck sau mai stiu eu ce :) Recomand insa pt un masaj bun si o "detensionare" suplimentara prin OP sau NP. Pt pretul cerut merita sa savurati meniul complet pt 60 de min.

 

 

Note.

locatie - 7

masaj - 10

OP - 8

NP-8

de apreciat faptul ca vine dupa client la dus si il spala pe spate, pe picioare..il sterge cu prosopul.

halat - daca nu ma insel a cerut 100 lei dar am platit de la inceput 120 lei. Nu mi-a cerut banii, I-am pus pe masa din dormitor de cum am intrat.

 

Succesuri !

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Amor octogenar...cu o domnisoara istorica voce clantanabila pandispanoasa facuta cu oo de piripopelnita ofer stasmas plasmas kuaterix piripom plex cu metraflox neprilix exclus susplenger hemadiplana vorbesc papuaneza cu klik sau bibistrocel kuku bazdukat cu koklender roz in varianta semipopoloidala a preschinadei sau domnisoara istorica proaspat intoarsa de la morga fak masaj la oase pe capacul cosciugului astept un domn care umbla dezgropat tintirimul taberei, Tu daca nu ai simtul umorului si te urmareste un nor cu grindina si te trasneste in khiur stai acasa Sunt madam bazabam,papadopolina,pizgobezgu si astept pe Murmugel costica,Lacrimel bai coi Dezideriu smintanel etc sufar de bucurie agresiva kiss

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...