Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

LA  MULTI ANI  FRATII MEI  DE ARME

AS DORII SA VA POVESTESC CA AZI AM FOST LA DOAMNA  ALINA SI NE-AM APUCAT  DE TREABA  DA TREABA NU ASA

NU ARE ROST TOATA LUMEA STIE LOCATIA DE LA MALL VITAN  APRTAMENT MISTO  CU DE TOATE AM INTRAT SA FAC DUS GELURI TOT CE VRETI SI NE APUCAM DE TREABA

AM FOST ASTEPTAT INTR-UN NEGLIJEU NEGRU CU BICHINEI  NEGRI SI GATA DE ATAC CEVA MISTO

M-AM APUCAT SA FUMEZ SI CU O MINA LA PASARICA EI FRUMOASA SI EPILATA UN SFIRC IN GURA  O LIMBA IN GURA PARU MARE MARE SE JUCA CU EL  MA RIDIC IN PICIOARE PE CANAPEA SI INCEPE CU UN DEEP DA DEP DIN ALA DEMENTIAL CU LIMBI IN CUR SI SUPT DE COAIE

TERMIN TIGAREA SI O INTIND IN PAT PE BURT SI MA REPED CU  LIMBA ADINC IN CURU EI FUTUT IN CUR CU LIMBA VREO 10 MINUTE SCHIMBAM EA CU LIMBA IN CURU MEU ADINC CUM IMI PLACE MIE NU AM STAT MULT CA NU REZISTAM DE BINE CE ERA

O PUN CU PASARICA PE FATA MEA LINS ACOLO LIMBUTE IN CURULET,GUSTOS CURULETU SI PASARICA CEVA DE SPERIAT

SE URCA PE MINE O BAGAM IN PASA PUS PREZE SI INCEPE LUCRAREA  ADEVARATA SIN 10 MINUTE JETU CALD SI UMED M-A INDUNDAT CU TOTU,APOI MA URC PESTE EA UMERI CRACI DAU CE DAU IAR SQUIRT O PUN CAPRA IN FUNDULET CEVA TIMP SI EJACULEZ IN GURITA EI SI HAPPY END

ACTU DOI DUPA UN COLA SI O PAUZA DE O TIGARE L-AM AVUT PE CANAPEA CU DEEP DE DEEP NUMAI ORAL CACI ASA A VRUT DOMNIA MEA SI O SUGE CA IN POVESTI CU SCUIPAT PE GOG SI TOATE CELE

EJACULEZ CU GREU DIN NOU MAI BEAU O COLA O TIGARE SI BIST SPRE CASA,PE DRACU AM FOST LA CIRCIUMA CU TOVARASII DAR ASA SE SPUNE MAI NOU

NOTE;ORAL 100

ANAL 1000

NORMAL 10000

ASPECT FIZIC MIE IMI PLACE MAXIM SUNT MARE AMATOR MILFETE DECI NOTA 10 CIOCANE TARI BAIETI

HALATU 200 RON LASATI DE MINE INAINTE CA ASA IM PLACE MIE SA FIU GARCON  :clapp

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

AT: BLONDA 45, ofer placeri totale (oral, normal, anal, squirt) domnilor care sunt hotarati sa vina, nu suna fara rost L-V-12.00- 22.00, S-12.00-18.00, 150 L fin., 200 L/ora, cititi cu atentie anuntul si programul, 200L ora.

post-64257-0-83021900-1398822405_thumb.jpg

post-64257-0-08290100-1398822409_thumb.jpg

post-64257-0-30914500-1398822413_thumb.jpg

post-64257-0-18964400-1398822417_thumb.jpg

post-64257-0-14455100-1398822423_thumb.jpg

post-64257-0-49011300-1398822426_thumb.jpg

post-64257-0-24030700-1398822432_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

AT: BLONDA 45, ofer placeri totale (oral, normal, anal, squirt) domnilor care sunt hotarati sa vina, nu suna fara rost L-V-12.00- 22.00, S-12.00-18.00, 150 L fin., 200 L/ora, cititi cu atentie anuntul si programul, 200L ora.

:clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Va salut, camarazi. Saptamana trecuta am vuzitat-o pe aceasta escorta pentru a 3-a oara, daca nu ma inseala memoria. Programarea am facut-o la numarul din titlu si am ajuns la locatia de langa Mall Vitan cam in 30 minute.

 

Alina este o femeie matura, micuta de statura, dar care arata destul de bine pentru varsta ei.

 

Dupa cateva minute de conversatie ne-am apucat de treaba, sarind peste dus deoarece il facusem acasa. Prima data a trecut la un oral destul de bine executat, dar am zis sa ma infrupt si eu din pasarica ei. Pot sa spun ca n-am remarcat niciun miros ciudat; curata. In cateva minute i-am zis sa puna prezervativul si dupa ce am dat ceva timp din cur deasupra ei, mi-am dat drumul in prezervativ. Dupa actul sexual a mers rapid la dus pentru igienizare.

 

N-am mai avut cum sa stau si pentru al doilea numar asa ca i-am lasat cei 150 de lei si am plecat satisfacut.

 

Daca simtiti nevoia sa incercati o femeie matura, eu o recomand pe Alina.

 

Sanatate multa.

 

NOTE:

Locatie: 9

Aspect: are totusi o varsta si nu stiu ce nota as putea sa-i dau

Oral: 9

Normal: 9

Pret: am platit 150 lei pe 1 finalizare

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare dragi confrati futaciosi! Dupa o lunga absenta(din motive obiective),am revenit. Pe alina o stiam din Matei Basarab,dar nemaiavand nr. ei de telefon am deschis biblia AT,si am cautat-o.Discutat la telefon,am aflat ca lucreaza acum langa Mall Vitan,am stabilit intalnirea si am purces la drum.

Acum...

1.Locatia-Mall Vitan,in lateralul,parcarii subterane,un bloc mai retras

2.servicii-oral neprotejat,normal si anal ambele protejate

3.Actiunea-Sunat,comunicat interfonul,urcat in locatie,o garsoniera decent mobilata.Dupa o tigare si conversatie de aprox 10 min,m-am cerut la dus.Baie curata,dotata corespunzator,geluri de dus,vreo 3 feluri,deodorante barbatesti la fel vreo 3 feluri,apa de gura.Mi-a adus un prosop curat,scos din sifonier,papuci de unica folosinta.Dupa dusul de rigoare am purces in camera,unde am inceput un oral neprotejat cu DT,lins pe oo si zonele adiacente,scuipat,etc.Dragii mei,in 5 min eram KO.din nou dfus,atat eu cat si ea,dupa care stam la palavre circa 20 min la o tigara si un suc.Acum nu sunt nici eu un machine fucking,trebuie sa recunosc ca imi trebuie ceva timp sa-mi revin,plus de asta imi place si sa socializez.Dupa circa 20 min ma intraba daca continuam.Eu cu gandul si avand imaginea acelui fundulet frumos(parerea mea)si recunosc imi place sexul anal la nebunie,zic da.Alina incepe iar cu un oral fenomenal,ala micu isi revine surprinzator,dupa care ai cer sa puna caciulita sa trecem la anal.zis si facut.Va marturisesc sincer,ma gandeam ca o sa dureze ceva tip,stiind cum sunt,dar nici vorba de asa ceva.In 10 min,in pozitia capra,avand in fata ochilor,intreaga priveliste,am fost facut KO pt a doua oara.Mergem la dus amandoi,mai stam 10 min la o tigara,dupa care ne luam la revedere,cu promisiunea ca voi reveni.

Si acum notele

GFE-9,comunicativa,volubila,te trateaza cu un suc,apa,cafea,

locatia-8,curata,modern mobilata,nu lux,bine aici notiunile difera

oral-9,DT,scuipat,lins oo,zone adiacente,finalizare in gurita,nu inghite

Normal,nu am incercat

Anal 9-se pare ca ai place f. mult,da niste contre de mori

Aspect fizic-8,fata o strica putin,dar cand rade parca e alta treaba,mai draguta,inaltime cam 1,65,sani nr3(cred)nu ma pricep deloc la marimea sanilor,greutate cam 55 pana in 60 kg.

Pentru mine a fost o experienta placuta,desi asta a fost a doua oara cand am fost la ea,de aceea o recomand celor care vor o milf care arata destul de bine pt varsta ei(46 declarati)

Daca am omis ceva,rog moderatorii sa-mi spuna

Acestea fiind zise,va doresc o vara plina de actiune

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut din nou. Contrar obiceiurilor mele de a posta mai devreme de 3 zile,nu ma pot abtine

Aseara ,ora 22,30,diavolului din mine i se nazarise de un sex anal.Aveam in minte ,recunosc spre rusinea mea,fundul apetisant al Luizei de pe Unirii pe care o sunasem cu nu foarte multe zile in urma si avea telefonul inchis,moment in care m-am decis sa apelez la propria agenda din masina. De ce din masina?

pentru ca am inceput acum ceva timp o relatie cu o cadana si momentan vreau sa o pastrez( mentionez ca nu locuim impreuna)

Revenind,sun la tel,nr este urmatorul(cel pe care il notasem eu) 0721061652,si desi era peste program,afisat in anunturile ei de peste tot( 12-22),imi raspunde! Zic,libera,zice da,ok in 15 min sunt la tine(stau aproape relativ).Deja stiind adresa completa,ajung,parchez,sun la interfon,si urc.

Intru in locatie,ma astepta incaltata in pantofi cu toc negri,dresuri banda negre si portjartier,fara sutien. Nu stiu cum sunt altii,dar eu capitulez cand vad asa ceva!!! Ne-am pupat de la intrare,m-am bagat la dush,ea deja stiind de la tel ca vin pentru un anal,dupa igienizarea de rigoare,am trecut in camera ostilitatilor.Pur si simplu,m-a aruncat in minunatul pat rotund,mi-a facut un deep de simteam xca mor,si ca sa nu patesc ca data trecuta cand am fost facut KO,am ziss la un oral deep  time out! Am tras repede o tigare,am savurat o bere rece( are in frigider pt tratatia clientilor),dupa care am purces la un oral deep again,nu mai mult de 2 min,am cerut caciulita,si direct anal.Dragii mei,nu stiu cum,daca si cand s-a dat cu maglavais la rozeta,cert este ca a intrat usor,iar dupa 3 min eram varza! Zic hai ca iar mi-am luat-o! Bine eram si super excitat dupa oral(greseala mea ca am acceptat,stiam ca e ca o motopompa,se opreste cand se termina benzina),dar.....PFFFF,si acum cand scriu ma ia capu! La final,dupa ce am ejaculat,am rugat-o sa ma lase sa stau putin IN,pt ca nu ma mai tineau picioarele.Mi-am revenit,am purces catre baie,am mai stat pe canapea in camera cam 10 min de vorba ,am tras textila pe mine,am zis saru-mana si am plecat,nu inainte de  a lasa cadoul pe pat.

Acum...

Locatia,aceeasi ca in postul meu anterior,nota 9(patul ala rotund ma face sa-mi pierd mintile)

GFE-9,(saruturi,tratatie,etc)

Oral-9,5

Anal-10( iar dau 10,sper sa nu fiu subiectiv doar pt ca am fost sub impulsul momentului)

P.S> Atentie,doamna are numerele tuturor clientilor bagate in memoria telefoanelor,in caz ca cineva nu a corespuns asteptarilor ei,nu va va raspunde cu siguranta dupa program. Eu se pare ca am fost unul dintre fericiti

Halatul( nu in ultimul rand) cerut a fost 150 pentru o finalizare,am platit 200(deh,deranjasem peste program,)si eu sunt un domn( mi-au murit laudatorii)

Timp door to door,40 min

+berea

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

eu sunt "dus" si am dat! vezi ca jignesti userii aiurea in tramvai.

P.S. intr-adevar,pozele nu sunt in avantajul ei,cine stie cum dracu le-a facut,realitatea este alta,citeste recenziile despre ea,iar cine a fost la ea,poate confirma spusele mele

In schimb tu ai 4 postari in 8 luni dar iti dai cu parerea

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Alina  

 

Dezamagit de ziua precedenta de vizita de la Ania am zis hai sa incerc ceva de top sa merg la sigur. O aveam pe Monik in tel dar nu am reusit sa obtin decit o programare la ora 16. Ce fac eu pina atunci, era 12.30 , hai sa caut o doamna serioasa.

O aveam pe lista , sun si stabilesc detaliile, si fuga spre Mall Vitan . Locatia este intr-un bloc pe partea dreapta cum te uiti la Mall. Am ajuns relativ usor, am fost indrumat corect si cioc, cioc la usa. Doamna chiar este o doamna, mi-a fost frica sa intreb virsta, m-am speriat putin , dar usor usor dupa ce am analizat putin si corpul am decis sa ramin. Nu stiu cred ca doamna are dupa fata 50 ani iar dupa corp 40 , o medie de 45 rezonabila.

Multe perechi de pantofi frumoase expuse prin camera, cred ca este vorba de o garsoniera confort 1 mobilier nu foarte nou dar de bun gust. Patul rotund  arata bine de tot avind in vedere destinatia. Am discutat o perioada de timp , am mers la dus, a mers si doamna. 

A inceput doamna un oral bun, atentie zonele adiacente, scuipat, lins in fund , oral de top . Am insistat cu oralul vreo 15 - 20 minute , sincer mi-a placut si era pacat sa ma grabesc. In timp ce doamna presta la oral am verificat cu degetele pasarica si sa vezi si sa nu crezi , interesant de strimta si mi-am zis ca trebuie incercat si dupa partea orala am continuat normal cu lady on top. 

Am continuat vreo  citeva  minute in pozitia asta, dar tocmai cind ma gindeam sa schimbam pozitia gigel a inceput sa scuipe in prezervativ. Oralul si-a facut treaba nu stiu cum de am rezistat atit de mult.Doamna face si squirt dar asta este alt fetish pe care inca nu il apreciez, asa ca sa abtinut, poate alta data.

Dupa am discutat destul de mult , am gasit multe subiecte comune, a trecut ora parca prea repede , as mai fi cerut un oral dar urma alta programare si m-am abtinut.

 

Locatie  -  8

Aspect  -  6  totusi 45 de ani

Atitudine - 10

Oral -  9

Normal  - 8

GFE - 8

Igiena  -  10  - ai parte si de periute de dinti de unica folosinta , stiu ca nu are legatura cu igiena doamnei doar asa ca sa va dati seama ca este foarte atenta cu toate aspectele mai ales igiena personala.

Doamna este o doamna din toate punctele de vedere , si daca ar fi sa compar experienta aceasta cu cea avuta la Ania , as alege de 1000 de ori experienta cu doamna de 45 de ani  in detrimentul pustoaicei de 23 ,nu stiu sigur, pe acolo pe undeva. 

 

Daca apreciati segmentul 40 - 50 , doamne , milfuri,squirtul, un oral bun etc doamna nu trebuie ratata.

 

Rocker 27

  • Like 10
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare salutare saptamina trecuta am fost pe la doamna Alina

deja ne cunostem foarte bine stie ce vreau si ce imi place si ne-am apucat de treaba

episodu unu

am inceput cu un oral bine executat adinc si apasat coaie supte linse limbi in cur adinc adinc,o pun capra desfac bucile limbi in cur adinc la ea degete la pasarica la greu,o pun sa se puna cu bucile pe fata mea sa o fut cu limba in cur priveliste frumoasa pasa si curu parfumat ne jucam ce ne jucam  apoi pun preze si o caprita la anal apoi la pasarica sfircuri muscate linse supte si finalizez in gurita ca un brav ostean

pauza facem un dusulet o tigareta fumata cola rece pnru mine si incepem treaba

episodu 2

statea in lateral ma bag cu capu acolo alternez gaurile cu limba asa vo 10 minute,incep sa ma suga asa cum trebuie incep adinc si apasat si punem preze ne asezam in lateral si incep sa o frec in fundulet adinc cu pula  apoi in pasarica apoi in fundulet ceva vreme

icepe apoi cu un oral bine executat  si finalizez in gurita ei fermecatoare

note pai girfrend 1000 :iagree

anal 1000 :iagree

normal 1000 :iagree

oral 10000 :iagree :iagree

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare salutare saptamina trecuta am fost pe la doamna Alina

deja ne cunostem foarte bine stie ce vreau si ce imi place si ne-am apucat de treaba

episodu unu

am inceput cu un oral bine executat adinc si apasat coaie supte linse limbi in cur adinc adinc,o pun capra desfac bucile limbi in cur adinc la ea degete la pasarica la greu,o pun sa se puna cu bucile pe fata mea sa o fut cu limba in cur priveliste frumoasa pasa si curu parfumat ne jucam ce ne jucam  apoi pun preze si o caprita la anal apoi la pasarica sfircuri muscate linse supte si finalizez in gurita ca un brav ostean

pauza facem un dusulet o tigareta fumata cola rece pnru mine si incepem treaba

episodu 2

statea in lateral ma bag cu capu acolo alternez gaurile cu limba asa vo 10 minute,incep sa ma suga asa cum trebuie incep adinc si apasat si punem preze ne asezam in lateral si incep sa o frec in fundulet adinc cu pula  apoi in pasarica apoi in fundulet ceva vreme

icepe apoi cu un oral bine executat  si finalizez in gurita ei fermecatoare

note pai girfrend 1000 :iagree

anal 1000 :iagree

normal 1000 :iagree

oral 10000 :iagree :iagree

era sa uit halatu 200 ron evident mai ult de 1 h lasati la inceput la initiativa mea

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila

Tocmai ce am revenit de la Alina alături de care am avut o experienţă deosebită.

Sătul peste culme să mă babardesc cu cucoane măritate sau divorţate cu ţânci, care uneori se zgâiau la noi, m-am orientat.. Am avut repede de unde alege, Alina, pe care o ştiam că a fost la Top în trecut şi Elisa cu care urmează o întâlnire.

Fiind mai matinal din fire şi oleacă organizat de la natură, mi-am făcut programare la telefon cu o zi înainte. Mi-am băgat maşina în beciul mallului, unde am avut o întâlnire de gradul zero cu un fost pacient cu chef de vorbă şi care nu-mi mai dădea drumul la mână de teamă să nu-i întrerup discursul. Am scăpat repede de omul acesta, tocmai când se pregătea să-mi povestească ce-i mai face câinele. Am sunat-o pe doamnă pentru a-mi anunţa venirea şi am fost nevoit să aştept pentru că încă nu se pregătise. Între timp, o babă tulburată alerga de nebună pe stradă cu baticul în vânt, căutând nu ştiu ce cărucior.

Să revenim. Alina m-a aşteptat într-o plasă rozalie şi este o prezenţă plăcută, interesantă. Am stat la taclale preţ de două ţigări şi am vorbit despre ţări străine, în vreme ce la televizorul din cameră rula o emisiune pe Viasat Nature în care unii alergau nişte pui de lup jegăriţi.

Prima rundă a început cu un oral lung, NP, cu atenţie la accesorii care, în cazul meu, sunt puţin cam sensibile. Atât de sensibile, încât nu-mi dau seama dacă-mi place sau nu. N-am beneficiat de analingus de data asta şi cred că rămâne pe date viitoare. Aşa-i? La normal eram mult prea excitat, enorm de stătut şi nu prea am reuşit să transpir. Finalizare pe buze, obraji .etc, iar Alina a avut grijă să-şi astupe nările şi ochii, intuind după volumul bilelor că s-ar putea să am o cisternă de spermă.

La pauză, încă o țigară, am mai povestit despre nesimţirea la români, în vreme ce ăia de la televizor se căzneau după ultimul pui de lup. A urmat acelaşi oral superior, normal cu ea deasupra, când a obosit am schimbat poziţia şi … restul sunt detalii inutile până la finalizarea în căciulă.

Între timp, pe Viasat Nature unii făceau ceva baloţi, semn că toţi lupişorii au fost prinşi.

Am uitat de anal, dar rămâne şi treaba asta pe altădată. Per ansamblu m-am simţit foarte bine.

 

Totuşi, eu fiind anorgasmic de la natură cred că ar trebui să mai lucrăm împreună, cât să-mi fac şi eu un rost de un climax sănătos, iar oralul până la finalizare şi după ar putea fi o soluţie perfectă.

 

DE REVENIT!

 

 

Note

Prezenţă: 10

Locaţia: 8 (e cam înghesuit, eu fiind obişnuit cu spaţiile largi)

Oral: 10

Normal: 10

Anal: neexecutat

Halatul: 200 cu depăşire semnificativă de timp.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...