Sari la conținut

ELLA /// 0760.528.775


Postări Recomandate

Cu ocazia acestei recenzii tin sa salut cu respect toti membrii acestui forum deosebit de util !!

 

Incitat de pozele postate de Cassy care apropo sunt reale, am hotarat sa-i fac o scurta vizita acestei domnisoare ce m-a surprins placut de la prima vedere fiind pusa pe shotii si glume.

Actiunea s-a petrecut intr-o garsoniera foarte curata de pe Eremia Grigorescu fiind indrumat telefonic de catre domnisoara(nr. tel din titlu). Odata ajuns in locatie m-a intampinat o domnisoara aparent timida imbracata casual foarte placuta la aspect, fapt ce m-a si determinat sa raman.

Odata ajunsi in camera am renuntat la haine unde fata a inceput cu un oral executat cu pasiune pret de 5 minute nu inainte de a-si undui formele bine definite in jurul falusului ce ardea de nerabdare sa intre in pasarica ei proaspat epilata, dupa care Ella a pus balonasul si a luat taurul de coarne postandu-se in pozitia de Cow Girl unde m-a innebunit lasandu-ma sa ma infrupt din sanii generosi cu care mama natura a inzestrat-o!!Dupa 5-10 minute de efort din partea ei am hotarat de comun acord sa schimbam pozitia trecand eu deasupra pret de alte 10 minute.Punctul forte al acestei intalniri a fost ultima pozitie practicata cu dansa respectiv "mama iedului"  unde fata poate fi admirata in toata splendoarea ei avand un fund de milioane similar cu cel al fetelor ce le vezi vara pe motor in Mamaia:))) in completare venind si tatuajul ce il are deasupra feselor.Dupa ce am pompat intens pe la spatele domnisoarei pret de alte 10-15 minute a venit si momentul de glorie mult asteptat finalizand in prezervativ pe sunetul de fundal al gemetelor duduiei.

 

Notele care le ofer dupa experienta avuta sunt urmatoarele:

Atitudine - 10

Aspect fizic - 8.5 poate chiar 9

GFE - 10+

Oral - 8

Normal - 9 (ii ofeream 10 daca contributia ei la miscare era mai mare)

Overall: In opinia mea Ella este o fata de nota 9, lucru ca ma va face sa revin cu mare placere in cuibosrul ei de nebunii pentru noi aventuri erotice:D

 

Tarif si servicii: -80 RON platiti pt o singura finalizare cu Oral neprotejat+ Normal protejat - timp petrecut alaturi de ea: 45minute.

Concluzia finala: O recomand cu drag mai ales ca este o aparitie noua in orasul nostru Pitesti!!!

 

Numai bine, weekend placut tuturor!!!!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Am sunat si eu la Ella de dimineata, am vrut sa ii fac o vizita si a spus ca nu lucreaza in wekeend.sapt viitoare e disponibila, de luni.

Apropo,**andrew 99**, finalizarea se poate si in gurita ei???

Link spre comentariu

Am omis sa precizez ca in weekend nu lucreaza....iar despre finalizarea orala am intrebat in timpul ostilitatilor si mi-a raspuns politicos ca sa o fac in prezervativ(drept concluzie nu accepta). Dar cine stie pe viitor poate acest aspect se va schimba :)

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Vizitat si eu pe ella(raluca)...locatia este la intrare in eremia dinspre bulevard, intr-o garsoniera la ultimul etaj, semimobilata. Fata are vreo 30 ani, scunda, plinuta, sanii maricei, dar lasati, un pic due burtica, fund mare.... celulita in floare :-) totusi, dragutica so cu bun simt. Pozele sunt ale ei, dar o avantajeaza... probabil ceva mai vechi. Una peste alta, fata curata, parfumata so proaspat rasa LA pasarica. Am stat 2 numere, O+N, 120 lei. Oralul inceput neprotejat, continuat cu caciulita in cap.... mimic interesant.... mechanic, fara deep, fara atentie LA oute.... doar pe spadasin gramada:-) a urmat o pauza.... apoi am trcut din nou LA treaba....inceput cu oral, combinat cu un "masaj" cu sanii, apoi misionar so in sfarsit Capra....explozie...final. imbracat, las at halatul, plecat.... LA scara, deja astepta urmatorul.... aglomeratie mare.... so inainte, so dupa.... can nasol....

Notele:

Locatie-6

Aspect -7

Oral-6

Normal-7

Halatul- 120 lei/2 numere

De revenit ? In lipsa de altceva.....poate....desi, nu cared.

 

Ciocane tari !!!

  • Like 4
Link spre comentariu

Am ajuns si pe la ea. Numarul de telefon este cel din titlu, locatia, cea de pe pe E. Grigorescu, la etajul 4 din 4. Foarte cald la ea in camera din cauza asta, mai ales pe canicula, dar si pentru ca folosea o aeroterma ce imita un aparat de aer conditionat care mai mult incalzea aerul. Dupa cum se poate vedea si in anunt, a mai ridicat preturile. Ora 200 lei, finalizarea 100. Pozele sunt reale, aspect usor de verificat multumita tatuajelor. Ultimele postate sunt chiar din locatie.

 

Fata e vorbareata, de treaba, nu te grabeste deloc, e voluptoasa, are sanii mari :boob , nu e genul slim, dar din punctul meu de vedere e ok.

Am optat initial pentru un singur numar, s-a asezat in pat deasupra mea si a inceput sa se atinga cu trupul de mine, m-am jucat cu sanii ei indelung :baby2 , i-am atins pasarica ce se umezise natural, iar dupa cateva minute mi-a pus prezervativul si mi-a facut un oral bun zic eu, pentru ca mi-am dat drumul.

Am ales sa mai stau pentru inca un numar, dar nu m-a grabit deloc sa trecem la el, am mai stat de vorba intinsi in pat pret de cateva minute, apoi am reluat preludiul atingerilor si oralul, dupa care in sfarsit am ajuns si la normal, unde am transpirat amandoi foarte tare dupa multe schimbari de pozitii in patutul ei. Finalizez in balonas, primesc din nou servetele umede pentru igienizare si invitatie la dus, mai stam un pic de vorba si plec multumit cu gandul de a reveni.

 

Atitudine 10, GFE 9, Oral 9, Normal 9.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Scurt si la obiect: intrarea in eremia dinspre bulevard, etajul 4. Pozele sunt reale, are un aspect placut, nu te sperie fata in nici un caz :)

Fata este ingrijita, are pielea f fina, cateva tatuaje, are pana in 30 ani.

Ostilitatile in sine nu mai conteaza... Oral si normal, ambele protejate, totul ok. 
 

Note:
Locatie - 8
Aspect - 8-9

GFE - 8-9
Oral - 7 (sunt pretentios din fire la punctul asta :laugh2 )

Normal - 9 (stramta, se umezeste foarte ok)
Halatul- 100 lei / 1 numar
 

Eu personal recomand, nu neaparat din punctul de vedere al calitatii servicilor (care sunt oricum ok) cat din punctul de vedere al faptului ca este o persoana foarte sociabila, cu simtul umorului... este genul de fata alaturi de care te simti f ok. Mai are de lucrat la mici amanunte, dar per total merita. Eu unul revin sigur :)
 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Pentru toti cei interesati, am discutat cu Ella si m-a rugat sa-i postez ID-ul de mess aici. Urmeaza sa-si faca si cont pe forum in scurt timp. Asadar, ID-ul de mess pe care poate fi contactata pe langa numarul de telefon din topic este: yo_raluk20

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti

Salutare,

 

În urmă cu ceva timp am trecut și eu pe la Ella. (sa fie 2-3 săptămâni)

 

Modalitate de contact, nr de telefon din titlu.

Adresă, cea care s-a tot menționat anterior, Eremia Grigorescu, intrarea dinspre bld, locuri de parcare destule (cel puțin la ora 11 dimineața).

 

Fata este ok, atât ca aspect cât și ca GFE; stand de vorba cu ea, la un moment dat ai impresia ca vorbești cu o prietenă pe care o cunoști de mult timp; de remarcat ca are cercel în limba.

 

Am apreciat seriozitatea, discreția și faptul ca nu primește mulți clienți într-o zi. Din câte am înțeles de la ea, sta în București și în unele weekend-uri se întoarce acasă.

 

Din păcate eram oarecum presat de timp și nu am putut sta decât un nr, care s-a împărțit intre un oral și un doggy.

 

Oralul a fost bun, cu deep, alternari de ritm, per total OK mai ales ținând cont de faptul ca a fost protejat; la normal nu pot sa evaluez prea bine întrucât a fost relativ scurt și doar doggy după cum am dorit, dar pot spune ca este strâmtă.

 

Per total, o experiență bună, nimic ieșit din comun, dar nici nu ai ce sa reproșezi.

 

Locația: garsonieră, foarte curat, baie cu tot ce trebuie.

Servicii: oral, normal - ambele numai protejat

GFE: 9

Aspect: 8

Oral: 8

Normal: 8 (strâmtă)

Cadoul: 100 lei

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare dragi futaciosi. Astăzi am hotărât dupa lungi ezitări sa-i fac si eu o vizita domnișoarei Ella. Țin sa precizez de la început ca pozele sunt foarte reale. Am sunat la nr de tel din titlu, îmi Răspunde o voce vesela, îmi spune tarifu, si sp ca dacă ma decid sa o sun înainte, confirm ca vreau sa vin, sp sa o sun cand ajung in apropiere.

Ajuns la locatie îmi deschide urc la etaj (cam sus), îmi enumera tarifele, aleg o finalizare oral plus normal, țin sa precizez ca ea tocmai ce ieșise de la baie asta merita un plus de la mine pt igiena, ma întreaba dacă doresc sa fac dus, ii sp ca tocmai ce făcusem.

La inițiativa mea își pune o rochița roz foarte sexy, asortată cu sutienul si cu chiloțeii, si ne punem pe treaba. Începem cu niște mângâieri tandre care au avut imediat efect, dupa care trecem la un oral destul de bun, fara Deep a zis ca nu poate, dupa care trecem la normal, destul de strâmtă, aici am schimbat mai multe poziții, dupa care am finalizat in balonas, curățat obiectu muncii si plecat.

Acum notele:

Pentru igiena merita un 10

Atitudine 9 (nu te grăbește, poți discuta cu ea orice)

La oral 8.50 dacă făcea si Deep lua mai mult

La normal 9 strâmtă, se umezește natural

Per total o experiența plăcuta

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Totul protejat, mangaieri, saruturi pe corp, o escorta curata.

Vizitat, am ales o finalizare.

igiena merita un 10+
Atitudine 9
La oral: 8 incercari de deep nereusite,
La normal: 10 se umezește natural
De revenit, pacat ca paraseste orasul :slap2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Am dat si eu o "fuga" la Ella...ca eram foarte curios si de data asta, cum arata, cu toate ca eram putin sceptic in ceea ce o priveste, mai ales ca face si oral-ul protejat...

Am vb la tel, sta undeva pe Eremia, la un etaj superior...

M-a asteptat cu usa deschisa, fata arata binisor la corp, cu toate ca m-a asteptat in niste pijamale, cred...mi-a enumerat tarifele, a specificat clar, ca oral-ul este protejat...

Mi s-a parut ca era cam pe fuga, plus de asta, mi s-a parut cam "dura" la fata, nu prea mi-a placut...pozele postate sunt reale...

Am refuzat-o politicos...si am plecat...

De revenit?...eu nu, poate doar daca ii pun o perna pe fata...asta e...poate sunt eu mai pretentios...bafta tuturor...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...