Sari la conținut

BAIETI,, TREZIREA !!!

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie

Ha ha haaa, doamneee ma doare burta de ras. Asta era marea problema? Stai linistit ca sunt si altii de care sa luat sfinxul ca ba sunt clonele mele , ba mi-au tras-o gratis ca sa ma promoveze. Ha ha ha, de cand sunt prostie mai mare nu am vazut ca la el :)))))))))

Dacă te doare burta du-te la budă, că s-a terminat filmu...

Apropo, ți-ai tras-o vreodată cu o clonă?

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila

Din cate am cunostinte in domeniu clone umane inca nu sau realizat inca sau cel putin nu am auzit eu inca. Singura clona este oaia Doly. Daca as avea o clona probalil ca mi-as trage-o cu ea sa vad cum e . :))))))

Link spre comentariu

Cu cea mai mare placere danielibus, dar poate mai sunt amatori. Dream a spus sa o tin la curent cu acest party ca vrea sa vina si ea. Deci suntem 3 tu eu si dream. Dar trebuie sa stabilim din timp daca veniti la mine la Braila la locatie si o ora aproximativa .

Link spre comentariu

Cu cea mai mare placere danielibus, dar poate mai sunt amatori. Dream a spus sa o tin la curent cu acest party ca vrea sa vina si ea. Deci suntem 3 tu eu si dream. Dar trebuie sa stabilim din timp daca veniti la mine la Braila la locatie si o ora aproximativa .

Aș veni și eu, dar sunt clona Tatianei :laugh2

Și Dream a recunoscut că este clona Tatianei :slap2

Oare si Danielbus, și Gingo, și Țapu, și Sex_with or fi și ele clonele Tatianei...înseamnă că Tatiana conversează singură cu ea de pe atâtea conturi...și poate or fi și altele :no2

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu

Ai vazut ce face plictiseala din om? Aaaaa stai nu plictiseala, "lipsa clientilor"....., m-am apucat sa vb singura, daca nu vrea nimeni sa vb cu mine  :laugh2

Posteaza la tine acolo pe br... vrei sa cuceresti baietii din Galati? Nu.ti ajunge Braila?

Haidi haidi... =))

PS: Ti :*

• Like 18
  • Minus 11
Link spre comentariu

Posteaza la tine acolo pe br... vrei sa cuceresti baietii din Galati? Nu.ti ajunge Braila?

Haidi haidi... =))

Dream nu vrei să activezi și tu în Brăila...știm o locație meseriașă, lângă Lidl...

Toată lumea va veni la tine și o va lăsa cu buzele umflate pe protejata Sfinxului :laugh2

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu

Haidi haidi... =))

Nu-mi ajunge iubita, io vreau sa cuceresc tot cu uratenia mea, ca tot s-a zis ca sunt urata  :laugh2, bueyyy sunt atat de urata ca nici oglinda nu imi rezista si se crapa  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ti  :kiss3

Link spre comentariu

Țapule, ar fi fost tare dacă te-ai fi înverzit și tu...

Te păpa căprița, dacă te prindea la fetițe :laugh2

Nu ma intereseaza culorile ,nu prea le mai vad rostul !!! Si nu ma papa caprita,m-am facut baiat cuminte (pentru moment) :rax2  :rax2 :rax2 si sunt cuminte :rax2  :rax2  :rax2  

Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

Si ce sa scrii pe ea ? :D

Apropo, stiu doar engleza si franceza, iar la franceza scartii rau, singura chestie care am retinut-o mai bine e "manage-a-trois" :).

Cred ca altii au merite mai mari :P .

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...