marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Ha ha haaa, doamneee ma doare burta de ras. Asta era marea problema? Stai linistit ca sunt si altii de care sa luat sfinxul ca ba sunt clonele mele , ba mi-au tras-o gratis ca sa ma promoveze. Ha ha ha, de cand sunt prostie mai mare nu am vazut ca la el ))))))))Dacă te doare burta du-te la budă, că s-a terminat filmu...Apropo, ți-ai tras-o vreodată cu o clonă? 5 3 Link spre comentariu
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 4, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Din cate am cunostinte in domeniu clone umane inca nu sau realizat inca sau cel putin nu am auzit eu inca. Singura clona este oaia Doly. Daca as avea o clona probalil ca mi-as trage-o cu ea sa vad cum e . ))))) Link spre comentariu
danielibus Reputație: 210 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Decembrie 5, 2014 daca nu te intereseaza o mica petrcere, ok ! Poate sunt alti amatori...Mai avem cateva zile la dispozitie...si daca nu sunt amatori pe 12 decembrie, sarbatoresc numai cu Tatiana Link spre comentariu
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Cu cea mai mare placere danielibus, dar poate mai sunt amatori. Dream a spus sa o tin la curent cu acest party ca vrea sa vina si ea. Deci suntem 3 tu eu si dream. Dar trebuie sa stabilim din timp daca veniti la mine la Braila la locatie si o ora aproximativa . Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Cu cea mai mare placere danielibus, dar poate mai sunt amatori. Dream a spus sa o tin la curent cu acest party ca vrea sa vina si ea. Deci suntem 3 tu eu si dream. Dar trebuie sa stabilim din timp daca veniti la mine la Braila la locatie si o ora aproximativa .Aș veni și eu, dar sunt clona Tatianei Și Dream a recunoscut că este clona Tatianei Oare si Danielbus, și Gingo, și Țapu, și Sex_with or fi și ele clonele Tatianei...înseamnă că Tatiana conversează singură cu ea de pe atâtea conturi...și poate or fi și altele 5 4 Link spre comentariu
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Ai vazut ce face plictiseala din om? Aaaaa stai nu plictiseala, "lipsa clientilor"....., m-am apucat sa vb singura, daca nu vrea nimeni sa vb cu mine Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Ai vazut ce face plictiseala din om? Aaaaa stai nu plictiseala, "lipsa clientilor"....., m-am apucat sa vb singura, daca nu vrea nimeni sa vb cu mine Posteaza la tine acolo pe br... vrei sa cuceresti baietii din Galati? Nu.ti ajunge Braila?Haidi haidi... PS: Ti 18 11 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Posteaza la tine acolo pe br... vrei sa cuceresti baietii din Galati? Nu.ti ajunge Braila?Haidi haidi... PS: Ti Dream nu vrei să activezi și tu în Brăila...știm o locație meseriașă, lângă Lidl...Toată lumea va veni la tine și o va lăsa cu buzele umflate pe protejata Sfinxului 5 4 Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 6, 2014 ) daca as calcula mai bine.. in ultimul timp cred ca in Br am stat mai mult decat in Gl. Pentru mine locatia nu.i o problema. Are Tatiana Link spre comentariu
pat Reputație: 6 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Posteaza la tine acolo pe br... vrei sa cuceresti baietii din Galati? Nu.ti ajunge Braila?Haidi haidi... PS: Ti Link spre comentariu
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Posteaza la tine acolo pe br... vrei sa cuceresti baietii din Galati? Nu.ti ajunge Braila?Haidi haidi... PS: Ti Nu-mi ajunge iubita, io vreau sa cuceresc tot cu uratenia mea, ca tot s-a zis ca sunt urata , bueyyy sunt atat de urata ca nici oglinda nu imi rezista si se crapa ti Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Nu inteleg de ce sunteti toti verzi ? Nu de alta dar poate va mananca vaca... Link spre comentariu
Tatiana Reputație: 465 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Cadou de la pisicuts ptr sarbatori cu cont verde. Opteaza si tu daca vrei. La DG 1 Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 si daca is verde ce am in plus ? Link spre comentariu
parpanghel1 Reputație: 126 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Cadou de la pisicuts ptr sarbatori cu cont verde. Opteaza si tu daca vrei. La DG si daca is verde ce am in plus ? Daca optezi ramai cu opturile Link spre comentariu
tapu Reputație: 208 Postat Decembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 si daca is verde ce am in plus ? Poi daca e la oferta ,trebuie sa profiti si tu ,indiferent daca ai sau nu in plus !!! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Poi daca e la oferta ,trebuie sa profiti si tu ,indiferent daca ai sau nu in plus !!! Țapule, ar fi fost tare dacă te-ai fi înverzit și tu...Te păpa căprița, dacă te prindea la fetițe 5 4 Link spre comentariu
tapu Reputație: 208 Postat Decembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Țapule, ar fi fost tare dacă te-ai fi înverzit și tu...Te păpa căprița, dacă te prindea la fetițe Nu ma intereseaza culorile ,nu prea le mai vad rostul !!! Si nu ma papa caprita,m-am facut baiat cuminte (pentru moment) :rax2 si sunt cuminte Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Decembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Tu mereu ai fost..... 18 11 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Tu mereu ai fost..... Sărac și cinstit...Ca nenea Ilici(escu) 4 4 Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 A vrut sa zica "Tu mereu ai fost... cu limba scoasa"... Link spre comentariu
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Decembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 9, 2014 A vrut sa zica "Tu mereu ai fost... cu limba scoasa"... Raule am vrut sa spun ca el mereu a fost cuminte. numai la limbi iti e gandul... sa vii sa.ti dau o diploma de "merit" (ptr limbi) 19 11 Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Si ce sa scrii pe ea ? Apropo, stiu doar engleza si franceza, iar la franceza scartii rau, singura chestie care am retinut-o mai bine e "manage-a-trois" .Cred ca altii au merite mai mari . 2 3 Link spre comentariu
danielibus Reputație: 210 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Decembrie 10, 2014 ...glumesc...se vede ca scartai la franceza Se scrie menage a trois monsieur... Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Da... is mai mult cu executatul decat cu vorbitul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum