Sari la conținut

Nou! Salon de masaj in Iasi 0757657275


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am ajuns si eu pe meleagurile unde Stefan celMare a scris istorie.

Am ales-o pe Daria , o prezenta placuta, lipicioasa, atragatoare la fel ca si formele pe care le are, mai ales sanii, bestiali.

Fizic 10

masaj 9

 

Oral 9 - m-am invatat cu scuipaturi, incercari de DT, CIM 2 finalizari

GFE 9.5 incearca orice

FK - nul

Igiena 9, pasarica nerasa de ieri ,  

 recomand. 

Halatul..., halatul, cat e halatul?

Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei.

 

Tocmai intors de la salonul pomenit in acest topic, ma simt dator fata de regulament si comunitatea aceasta sa fac o recenzie.

 

Trecand pentru prima data pragul salonului in cauza, am fost intampinat  de domnisoarele Ana, Diana si Ella ( sper sa nu le fi confundat ). M-ar fi atras Ella dar am zis sa incerc prima data cu Diana. Dupa cadoul lasat la intrare, am fost condus spre camera de ostilitati, cu dusul facut de acasa in prealabil, unde Diana mi-a incantat privirea cu trupul ei nud. Recunosc ca arata foarte bine cu toate ca nu sunt fan al fetelor blonde, dar Diana are acea carisma care te face sa faci abstractie de culoarea parului si sa-ti dai seama ca stai de vorba cu fata inteligenta, prietenoasa si politicoasa. Deci GFE-ul deja a fost punctat cu nota mare.

 

Nu cred ca are rost sa detaliem prea mult actiunea, stie toata lumea pentru ce merge acolo ( doar nu mergem sa ne jucam pe Play Station ). Atat am de zis in privinta actiunii : un masaj aproape bun, un oral bun dar putin cam dur uneori pentru mine. Apreciez faptul ca la tura a doua Diana si-a dat tot interesul sa nu plec umflat dar din politete am intrerupt-o pentru ca firul se rupsese din cauza oboselii. Am mai socializat putin, imbracat, luat la revedere, ura si pe cai.

 

Prima mea vizita la acest salon in compania Dianei va fi notata astfel :

 

- Locatie : 9 - accesibila, curat, conditii mai mult decat civilizate, o apa, o maslina

- Fizic : 9 - nu prea ma dau in vant dupa blonde dar Diana mi-a placut. Fund de pustoaica, epilata, curata, fara mirosuri, sani micuti dar pe gustul meu, simpatica

- Oral : 7 - bun, sustinut, cu tehnica dar putin cam dur pentru gustul meu

- GFE : 10 - politicoasa, prietenoasa si joviala

 

Sper sa nu fi uitat nimic iar daca am facut-o, sa-mi fie cu iertaciune ca mi-e cam somn.

 

Asadar eu o recomand pe Diana, recomand salonul si voi reveni cu siguranta mai ales ca mai sunt atatea domnisoare de incercat si piata de fete noi si de calitate din Iasi este in prabusire sigura. Nu stiu si nu ma intereseaza cine face management-ul acestui salon ( prin recenzii citisem de Catalina si chiar sunt curios sa-i vad decolteul ) dar o face foarte bine si ii urez succes.

 

Sa aveti un weekend frumos.

 

Stima.

  • Like 7
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Mi-am promis mie insumi sa nu revin cu o recenzie noua la aceeasi cadana decat daca apare ceva cu adevarat nou la ea! Si cum surpriza placuta a aparut din nou revin cu o recenzie a unei fete favorite-Ana! Cred ca lumea o cunoaste in general din recenziile anterioare-inclusiv ale mele- asa ca nu o sa insist asupra aspectului fizic, asupra igienei impecabile, asupra GFE-ului remarcabil si nici macar asupra tehnicii de oral-desavarsita. Noutatea a fost de data asta ca dupa un oral de exceptie si un masaj bunicel soldatelul s-a cam dat la somn... Asa ca am trecut eu la mansa ca sa spun asa si dupa un preludiu indracit am executat un cunni ca la carte-rasplata prea  mica pentru dragalasa Ana- care dupa gemete se pare ca a apreciat si ea prestatia mea...

Asadar revin cu notele:

 

Locatia:9

 

Igiena:10 cu plus- nu am remarcat nimic suspect chiar daca am forat in adancime

 

Oral:9,5 umed, cu atentie la sateliti, CIM si in plus...accepta cunni

 

GFE:10 cu tot ce si-ar dori cineva de la propria prietena-FK, mangaieri, saruturi corporale

 

Halatul obisnuit:200 RON / ora

Acum astept cu nerabdare replica celeilalte cadane favorite...Daria.

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cartoons
  • Oras:cartoons

Mi-am promis mie insumi sa nu revin cu o recenzie noua la aceeasi cadana decat daca apare ceva cu adevarat nou la ea! Si cum surpriza placuta a aparut din nou                               indracit am executat un cunni ca la carte-

 

http://media.tumblr.com/f490ff65a7552155c2b70ed04673970b/tumblr_inline_mlucphzIPZ1qz4rgp.gif

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Desi am cont de ceva timp e prima recenzie pe care o fac. Pana acum nu am facut mai mult de lene.

Am facut programare la Maya pt. ora 12, ca de obicei ora a fost respectata.

Ce pot spune despre Maya...greu de descris.

O fata super frumoasa, pe la 20 de ani.

Urmand tiparul:

Locatie: 10

Atitudine: 10

Gfe: 10

Nu prea am vrut sa fac recenzia, sa tin pt mine experienta, dar na, mergand la ea de mai multe ori si la rugamintea ei, am zis, hai c-o fac si pe asta.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

 Va salut, cum la top escorte d-soarele erau ocupate, zic astazi e zi de masaj. Am sunat facut programare la scumpa noastra Daria. O d-soara  minunata, foarte dragutza, blonda,  fina, sani medii frumosi,corp bine proportionat si o minunatie de fund. Toata e un zambet si chiar zambeste frumos. Urcam pe scari in camera placerii, aici un mic minus baia la comun si pe hol. 


Incepem cu un FK si alinturi prelungite, dupa care Daria incepe cu un oral foarte bine executat, cu tente de DT, a alternat sexul oral cu atentia cuvenita zonelor adiacente si saruturi pasionale, finalizare CIM.


Apoi am continuat cu un masaj sa zicem bun, la cererea mea cu ulei fara mirosuri.


Per total Daria e o fata minunata, dornica sa se faca placuta in fata clientului si sa ii satisfaca dorintele. 


Vizita sa petrecut acuma doua zile in jur de ora 17.


 


Locatie:                 8 -  baia la comun si pe hol


Apect fizic:            9,5 - frumusa, blonda, subtirica, sani mediifrumoasi, fund tare si ferm 

Thailandez:            9,5 - atenta, pasionala, tentative de DT, CIM

GFE:                     10 - FK excitant, pupici pe corp, mangaieri, alinturi.

Atitudine:               10 - placuta, comunicativa

Igiena:                   10 - foarte curata, fara mirosuri stranii, frumos parfumata

 

Remuneratia: 200 ron (vizita de 1h)

Concluzie: Experienta placuta, recomand

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am fost si eu acum 3 saptamani la acest salon. Am sunat si am facut o programare la ora 17:00, la domnisoara Ana. La ora stabilita m-am prezentat la usa salonului unde am fost primit chiar de frumoasa domnisoara. Am achitat 200 de lei pentru o ora in compania ei si am purces catre camera unde dorintele devin realitate (la etaj, de data aceasta :) ). Imediat cum am intrat in camera, Ana a inceput cu mangaieri si un FK sustinut. M-am cerut catre dus, care se afla in afara camerei. La intoarcerea in camera, domnisoara ma astepta dezbracata complet. Ana are aproximativ 1.70, sanii micuti dar frumosi, un corp slim si tonifiat. Am continuat cu FK si mangaieri, dupa care ne-am asezat in pat. Aici Ana a efectuat un masaj tailandez cu DT din plin. Dupa primul numar am mers amandoi la dus si am continuat cu FK. La al doilea numar tailandezul s-a transformat intr-un 69 foarte placut pentru amandoi, tind sa cred :) A durat mai mult timp, dar Ana nu s-a lasat pana nu am ajuns la apogeu. 

Note:

Locatia: 9 - o vila cu mai multe camere, la etaj baia este pe hol;

Aspect fizic: 9 - Ana este o fata frumoasa, slim, cu sani micuti dar incitanti, piele fina si cu niste buze perfecte pentru FK; pe timpul intalnirii si-a tinut parul legat, abia la sfarsit l-a desfacut si am observat cat de bine ii sta asa - cu siguranta la viitoarea intalnire o voi ruga sa-l tina desfacut :)

Atitudine: 10 - pe tot parcursul intalnirii isi da silinta sa te simti bine in compania ei;

GFE: 10 - FK intretinut, lipicioasa si senzuala;

Igiena: 10 - miros placut al pielii, pasarica curata si dulce.

 

Recomand si planuiesc inca o experienta in compania Anei.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Tarziu in noapte, dupa o zi lunga, caut ceva relaxare. Cunoscand deja salonul, sun si intreb care fete joaca titulare. Aleg pe Ella, fiind noua (pentru mine cel putin), mi se spune ca e disponibila si ma asteapa. Masina, contact, trafic, ajung. Ma intampina o d-soara inalta, simpatica (probabil subiectiv, dar chiar draguta). Etaj, duj si masaj. Note (ca la carte de data asta):

 

Locatia: 8.5 - intrarea expusa si baia comuna trag nota in jos, altfel ar fi de 9.5 - 10. 

Apect fizic: 9 - inalta (173-175), sani mari, picioare lungi, forme voluptoase (ai ce atinge si mangaia), se vede si se simte tinerete peste tot. 
Masaj: 9.5 - chiar relaxant dupa o zi lunga
Thai: 9  - atentie adiacente, DT aproape reusit, foarte atenta la ce vrei (poti sa stabilesti ritmul cum vrei, nu o deranjeaza ghidarea cu mana), CIM final
GFE:  foarte atenta sa iti fie pe plac, iti zice de cateva ori sa ii spui daca ceva nu e ok si asculta indicatiile
 
De revenit din punctul meu de vedere. 
  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salut! Aceasta este prima recenzie.

Vinerea trecuta, abia ajuns in Iasi, am decis sa sun la acest salon. Ajuns acolo erau 2 fete libere, una dintre ele fiid Daria si am decis sa merg cu ea. Dupa dusul de rigoare am cerut pt inceput un masaj. Aveam nevoie de ceva relaxare avand in vedere ca in ultimele zile nu dormisem mai mult de 3 ore pe noapte. A urmat un oral bine executat cu finalizare CIM. Din pacate dupa primul nr nu am mai fost in stare de nimic...

Locatia 8- camera de sus cu baie la comun, intrarea cam in strada.

Atitudine 10- comunicativa, placuta...a reusit pt cateva minute sa ma deconecteze de cotidian.

Aspect 9,5

Igiena 10

Masaj 9

Plata 200 pt 1 ora.

Am sa revin,cu placere,cand ajung din nou in Iasi.

 

 

Sambata am sunat din nou la salon. Am facut programare pe ora 12. Ajuns acolo erau 3 fete. Am ales sa imi petrec o ora cu Ella, dar din pacate dupa jumatate de ora a trebuit sa plec. Oricum in jumatate de ora am avut parte de un masaj si un oral, atent executat cu finalizare CIM.

Locatia 9- camera de jos fiind cu dus, fata de cele de sus care au baia la comun.

Atitudine 10

Igiena 10

Aspect 9,5

Plata 200 pt 1 ora.

 

Am facut 2 vizite la salon si din pacate din cauza mea nu am apucat sa ma bucur pe deplin de nici una.

Oricum tin sa multumesc fetelor. Sigur voi reveni!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Salutare, am vizitatofost zilele pe la Ella. Am incercat si altadata, dar nu avut noroc sa fie libera. Am stabilit la telefon ora la care sa ne vedem.


Ajuns la locatia bine stiuta,Ella o fata bruneta circa 20-21 ani,inatuta, ochi superbi, sprancene bine conturate si foarte expresive si un nasuc frumos, toate astea inbinandu-se intr-un chip tare frumos. Sanii sunt frumosi,mari si foarte placuti la atingere.


M-a asteptat pe tocuri, intr-o rochita care-i venea foarte bine, iar atitudinea pe care a manifestat-o a fost una dezinvolta si foarte prietenoasa. Pot sa spun ca din punctul asta de vedere face parte dintre fetele cu GFE-ul foarte bun. Am vorbit putin,am stabilit termenii intalniirii, dupa care am fugit la dus,camera la partier si cu dus in camera. Actiunea a debutat cupupici pe corp, FK sustinut bine de Ella. Pot sa spun ca are un gust foarte bun si de asemenea o igiena impecabila. Apoi Ella a inceput un masaj bun si foarte excitant, trecut la oral, foarte bun, cu tente de DT, cu schimbari de pozitionare a capului si o usoara unduire a gatului, cu atentie la zonele adiacente si finalizat CIM.


A contiunat cu un masaj bun.


Timpul trecand foarte repede si aici fiind vina numai a fetei, care chiar te invaluie cu felul eu placut de a fi. In final chiar a fost o conversatie placuta, care mie mi-a prins bine si m-a umplut de buna dispozitie.


Si acum notele:


Locatie:                 9,50 - camera la partier cu baie proprie


Apect fizic:            10 - frumusa, bruneta, cu forme foarte bine conturate, sani mari frumoasi.

Thailandez:            9,5 - atenta, pasionala, tentative de DT, CIM

GFE:                     10 - FK sustinut, pupici pe corp, alinturi.

Atitudine:               10 - placuta, comunicativa

Igiena:                   10 - foarte curata, fara mirosuri stranii, frumos parfumata

 

Remuneratia: 200 ron (vizita de 1h)

Concluzie: Experienta foarte placuta, recomand.
  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Delia, Daria, Diana...iar am uitat....batranetile mele ....dar sigur e fata din recenzia de acum mai bine de 1 an.

 

Re-ajuns pe plaiuri moldave am asaltat fortareata din Calarasi (strada). Mi s-a spus ca sunt libere doua, posibil 3. Ella,Diana erau libere si inca una la lucru in camera de sus-stanga.

 

Deturnez un taxi, ajung la locul cu pricina. Ma invart nitel...si  usa se deschide miraculos, fara a ciocani....intru tiptil si vad cele doua zane cuminti foc. M-am decis rapid pentru ca Ella avea o pozitie de timido-speriata cu mainile impreunate...am zis..s-o ruga fata sa nu o aleg pe ea, desi n-am 150 de kg, nici fioros nu sunt, dar na....de gustibus...

 Asa ca alegem Diana, intindem ceremonios cei 200 lei si urcam in camera.

 

Locatiei ii scad un punct ( adica e de 8)ca dusul a reusit sa vina rece cand nu trebuia, aerul conditionat e instalat ciudat si te baga in racori la propriu cand iesi din baie, dar camera in sine are cele necesare desfasurarii ostilitatilor.Bonus un pepsi cerut , dar neatins ca m-am luat cu altele.

 

Diana e bronzata total, se arcuieste ca o felina, ochi mari si pofticiosi...o delicioasa care se muleaza pe dorintele mele si nu are cum lua sub 10.

Atmosfera placuta, masaj suficient de relaxant pentru mine.

 

Si realizez dupa jumatate de ora ca am mai vizitat-o acum un an....am cautat recenzia...la fel de mulata pe temporizarea si gusturile mele....pare ca tre sa trec pe lecitina :)

 

P.S. oferiti bilete Ellei la Ice Age....vine in curand pe marile ecrane....poate se mai destinde si are o alta prezentare :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei.

 

Am incercat zilele trecute sa ajung la doua domnisoare pe forum recenzate dar nu prea am reusit asa ca am zis sa-mi incerc norocul si la fetele de la FInesse. Sun, intreb politicos despre durerile mele si mi se raspunde la fel de politicos ca "de lucru" sunt Diana care era cam rezervata aproape pana seara, Ella, Laura si ca urma sa vina si Maya. Dat fiind faptul ca Ella era demult pe lista mea, imi porn-pun s-o incerc. Vorba unul coleg...telefon, trafic, caldura, nervi, ajung in zona si ma intampina Ella zambareata. Mergem in camera, ne dezechipam, pac la dus si hop in patut. Venit sa ma relaxez, sarim peste masaj si trecem la actiune. Mi-a placut de Ella pentru ca este o fata joviala, se implica, te asculta si se straduie sa-ti fie pe plac. Nu are rost sa detaliem actiunea dar Ella promite desi nu e cea mai buna tehnica ( comparand doar cu Diana pentru ca doar pe ea am avut ocazia s-o cunosc la acest salon ) dar se straduie sa-ti fie pe plac, cum ziceam, si mai mult de atat...te asculta si are grija sa te simti bine. Si de la mine are toata stima si respectul.

 

Hai sa trecem la note ca restu e can-can:

 

- Locatie : 8 - nu prea-mi place camera de la parter ( e ciudat sa stai cu dusul in dormitor ) si nu prea-mi plac miresmele de la lumari sau uleiuri parfumate...mai usor ca nu toata lumea le suporta. Eu as propune sa fie folosite la cerere

- GFE : 10 - Ella merita respect pentru ca este joviala, prietenoasa, se straduie sa te simti bine, iti asculta doleantele

- Fizic : 9 - e o femeie pe care o simti cand pui mana pe ea, sani mari, fund ferm, fara chestii atarnatoare

- Masaj : nu ma pasioneaza

- Thailandez : 9 - finalizare CIM, ceva tehnica de deep cu toate ca nu prea sunt fan, munceste constiincios pana la finalizare

 

Acestea fiind spuse o recomand pe Ella cu cea mai mare placere. Eu voi reveni la ea dupa ce o sa mai fac cunostinta si cu alte fete de aici.

 

Va doresc o duminica frumoasa si racoroasa. Bere rece sa aveti.

 

Stima.

  • Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu

Buna seara 

 

In urma unei vizite la acest salon m-am decis sa imi fac si eu cont pt a va impartasi experianta frumoasa traita

 

     Duminica am sunat la acest salon si am facut o programare la Daria pe care o stiam din pozele de pe site si din discutiile voastre de pe forum.. Ajuns la locatie m-a intampinat chiar Daria . M-a intrebat daca doresc un suc sau o apa, dupa care m-a invitat sa mergem in una din camerele de sus.

         Despre Daria ce sa va spun...este o fata super draguta , super amabila si face tot posibilul sa te faca sa uiti de grijile cotidiene. Are un corp de nota 10 ,un fund de nota 10 + si niste ochi superbi. Precis intorci capul dupa ea pe strada.

         Dupa dusul de rigoare au urmat sarutari pe corp si apoi un oral foarte bine executat cu DT  atentie zonelor adiacente. si CIM.  Daria e o adevarata diva in tot ceea ce face si dupa prima vizita garantat iti doresti sa revii cel putin inca odata la ea. Eu unul abia astept urmatoarea vizita desigur tot la Daria. 

        Notele:

 

           Locatie  - as da un 9 pt ca intrarea e cam din strada

 

           Aspect fizic:10 + cu super corp si super fund

 

           Atitudine     10   :foarte placuta,foarte amabila

 

           Igiena :       10 foarte curata si frumos parfumata

 

           GFE          10

 

           Masaj        10  oral de vis,cu DT si CIM

 

 

    Am achitat 200 ron pt o ora insa se merita fiecare banut dat. Cu siguranta voi reveni la acest salon de masaj si recomand cu incredere celor care vor sa incerce

   

  PS :scuze daca am omis ceva,e prima postare pe forum.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...