Sari la conținut

Nou! Salon de masaj in Iasi 0757657275


Postări Recomandate

  • pisicuts a schimbat titlul în Nou! Salon de masaj in Iasi 0757657275
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna, am fost si eu la finesse; si a fost bine; de fapt chiar minunat. Bine, in regula, poate un pic mai intens decat m-am asteptat, dar cu siguranta e de revenit.

In primul rand, le-am explicat fetelor ca imi doresc sa fiu intampinat de o priveliste frumoasa, si ca imi plac femeile care poarta cizme cu toc si fuste din piele; e adevarat ca astfel iti incanti doar privirea dar cu siguranta e mai excitant decat atunci cand vezi o duduie nemachiata, cu ochii obositi si cu niste chiloti ieftini. Le-am mai explicat ca imi plac fetele cu bikinii sexy negrii (dar fiecare cu culoarea lui preferata), sa fie curata, eventual sa accepte facesitting/69 insa cu limbute primite prin chiloteii dati la o parte. Si, inca ceva, am tinut ca cea care merg in camera sa serveasca inainte o bomboana mentolata. Stiu ca se spala ele dar au gurita "obraznica" si e mai bine sa miroase aceva mai ... comestibil.

Fetele m-au ascultat intocmai. Mi-a deschis usa o tipa sexy, eleganta, intr-adevar ce purta cizme cu toc si fusta din piele, m-a invitat inauntru, mi-a spus ca ma astepta si mi-a dat o lovitura (usoara) de genunchi in testicule; nu m-a durut dar am ramas surprins cand mi-a spus ca asta merit din moment ce am avut pretentia sa o gasesc astfel costumata, ca ea cand se imbraca asa asta le facea celor care-i puneau mana pe fund (tot ce-i posibil). Apoi a spus ca din moment ce oricum ma voi simti bine sus (in camera) macar sa "merit" si ca placerea vine dupa durere si m-am mai trezit cu un genunchi; practic i-a folosit pe ambii, atat stangul cat si dreptul.

M-am dezmeticit repede si intr-adevar era o domnisoara draguta cu bikinii intr-adevar negrii; si culmea, machiata si ingrijita. Am mers cu ea sus si, intre timp, m-a intrebat daca ma doare loviturile; desigur ca au fost doar, sau mai mult, de forma, dar au fost foarte sexy si mi-au starnit cheful si mai mult.

Sus, domnisoara, s-a asezat cu bikinii pe fata mea si a inceput sa managaie ceea ce mai devreme a fost "strivit" de niste genunchi sexy. Senzatia a fost placuta, si pentru ea, deoarece ma jucam cu limba (apropo, curata, epilata, fara mirosuri etc) si a fost placuta si pentru mine. La momentul culminant fata a inghitit tot, probabil a fost surprinsa din cauza ca se simtea si ea bine.

In turul doi s-a jucat cu sanii peste ceea ce a fost strivit de acei genunchi sexy, si chiar ea spunea ca dupa durere e placere, a luat-o in gura, s-a jucat cu limba; practic a facut un soi de deep pana la finalizare, tot orala.

Cand am plecat tipa in fusta m-a intrebat cum m-am simtit, mi-a zambit, mi-a mai dat un genunchi, tot mai mult de forma, dar tot sexy, spunand ca dupa durere e placere si apoi iar durere. Si ca in felul acesta se asteapta sa mai vin.

Probabil o sa mai vin.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Acum 7 ore, cocodrilo88 a spus:

Si fata se numeaste???

Irina.

Restul datelor, cum ar fi locatie si tarife se regasesc in acest topic si nu le-am re-re-re-luat.

Da, fata da, Irina. Cand am scris "actiunea" am omis sa-i trec numele. Dar vezi ca in fiecare zi sunt altele, prin rotatie.

Cum gusturile la fete sunt nediscutabile, simte-te liber sa alegi pe care vrei/consideri.

Spor la mult amor!

Link spre comentariu
  • Oras:nicaieri
  • Oras:nicaieri

Avand in vedere zvonurile din ultimul timp ca s-ar fi inchis salonul mi-am luat inima in dinti (si certificatul de... vaccinare) si am descalecat in strada Calarasi. Din fericire lucrurile sunt bine aici, asa cum le stiam inainte de pandemie! Am inteles ca doar in perioada aceea neagra din primavara trecuta, cand toti am stat inchisi in case, salonul nu a functionat. M-am programat la o veche cunostinta draga mie si anume Ana. Acum in varianta blond spre saten si parca mai implinita, si la propriu si la figurat. Locatia o stiti bine, cu camerele de la etaj cu baie comuna si cea de la parter cu baie si dus propriu. Actiunea a fost cea standard, cu un oral bine executat si CIM pana la ultima picatura. In plus si ceva mai multe zgomote de fond decat inante de pandemie. 

Si in final pentru ca sunt de moda veche iata si notele:

Locatie:9

Aspect Ana:9,5

Sex oral:9,5

Igiena:10

GFE:10 cu felicitari

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu mai căutați scuze și acuze la adresa salonului și a fetelor. Dacă ești hotărât sa mergi la salon pentru un masaj suni și te programezi. Punct. Cât despre fete nu cred ca dacă apar pe site și nu au poza nu fac masaj ca la carte. Eu am de gând sa merg chiar la fete fara poze. Surpriza va fi mai mare.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...