Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Silvia, doamna matura, bruneta focoasa, sani nr 2 naturali. Ofer clipe de pasiune nebuna cu sarutari si mangaieri, ador 69 si pe la spate. Tandrete, nebunie si rafinament, nu vei regreta. 0731521190

 

Salut!Am observat ca multi intreaba de Silvia pe aici asa ca ii fac eu un review complet.Locatie Octavian Goga cu Nerva Traian, dupa ce treci de intersectie mergand inspre posta Vitan e prima strada pe dreapta, al doilea bloc pe stanga.Look cam de nota 7, este cea din poze. Are cracii subtiri si lungi, fund frumos, sanii cam lasati, iar fata este banala nu are nimic special, parca un pic de pustoaica, nu-i dai 30 de ani cat zice ca are.Ap. ok, destul de curat, mai sta cu inca 2 sau 3 fete. Am primit prosop care arata ok si am fost invitat la igienizare.Prestatie: oral neprotejat de calitate medie, un pic cam mecanic executat, fara DT si fara aritificii excitante; normal bun, se misca bine si geme frumos. Este suficient de stramta la pasarica. Per total prestatie cam de 7, avand in vedere ca oralul nu m-a incantat deloc.Nu am facut decat oral si normal cu ea asa ca nu va pot spune alte aptitudini, nu i-am cerut sau nu am intrebat pt. ca nu m-a atras suficient cat sa-mi doresc mai mult.Atentie la igiena voastra ca nu face oral neprotejat daca i se pare sa miroase clientul sau acesta refuza sa se spele.O recomand pentru ca face sex normal destul de bine si sugerez sa incercati capra din picioare cu ea, eventual ea cu un picior sus pe un scaun...e foarte excitant si pt. ea cred pt. ca gemea foarte fain.Pret 100 ron/ora sau 2 finalizari deci se preteaza celor cu buget mai mic dar nu va asteptati la ceva deosebit. Daca aveti alte intrebari despre ea va raspund aici, intru aproape zilnic.Ciocane tari sa aveti!

post-3390-133409701811_thumb.jpg

post-3390-133409701812_thumb.jpg

post-3390-133409701814_thumb.jpg

post-3390-133409701815_thumb.jpg

post-3390-133409701817_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Deasupra
  • Oras:Deasupra

Am fost si eu azi la Silvia si pot sa confirm cele spuse mai sus. Fizicul si comportamentul sunt agreabile, tipa nu are figuri in cap, iar pretul este mai mult decat convenabil. Niste amanunte suplimentare ar fi ca nu face anal si nici finalizare orala.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Da, mii de scuze , am uitat sa mentionez ca nu face finalizare orala!Merci coss ca ai amintit, mea culpa.@Prypiat1 am mai vazut una din fete in fuga asa pt. ca tocmai intra cu un client cand am iesit eu. Era dragutica la fata dar n-am apucat sa intreb nimic pt. ca a zambit si a intrat dupa el in camera si a inchis usa. Era un pic mai voluptoasa, dar deloc grasa ci doar un pic mai atletica in conformatie, bruneta...ten creol, creata, par lung, dar nu era tiganca singur. Imi pare rau ca nu pot da mai multe detalii dar sper sa mai treaca ceva colegi pe acolo.Sunt cel putin 3 fete in apartament, iar la una din ele am mai fost acum ceva vreme, dar nu stiu daca mai era acolo si nici nu-mi amintesc numele, doar pozele ei le stiu si mai are un topic undeva aici pe forum.Ciocane tari!

Link spre comentariu

Aseara m-am gandit sa-i fac o vizita doamnei Silvia. Am vorbit cu ea la telefon si am zis ca ajung in jurul orei 18:30. Fiind traficul infernal la unirii am sunat-o sa-i spun ca intarzii. Ajung in zona Nerva Traian in aproximativ 15 minute. O sun din nou, ii spun unde sunt si imi zice s-o sun cand ajung la Dacia. Necunoscand zona m-am invartit ceva timp pe acolo si cand am ajuns la Dacia am sunat-o. A zis sa merg la blocul XX Sc.XX. Cu greu am gasit un loc de parcare si am inceput sa sun. Nu mai raspundea. Am sunat de pe alt numar si mi-a zis ca ajung cam greu de la Dacia la blocul ei si ca ii pare rau dar nu ma poate primi. Asta mi se pare nesimtire avand in vedere ca in tot timpul asta am stat de vorba cu ea la telefon. Asta e. Eu nu mai calc pe acolo. Numai bine.Prea multe detalii nu fac bine nici clienţilor, nici escortelor.This post has been edited by Prafuit

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Da, e vorba despre reprezentanta Dacia de pe O.Goga. Imediat dupa Dacia faci dreapta si este al treilea bloc pe stanga, ultima scara din cate-mi amintesc.@adrian_enache imi pare rau, nu stiu ce sa cred, mie nu mi-a facut asa, probabil ca a ajuns alt client exact inaintea ta, insa ar fi fost mai ok din partea ei sa te dea pe mana unei colege, pt. ca sunt cel putin 3 fete in locatie, sau sa te intrebe daca esti dispus sa mai astepti.bafta si ciocane tari!

Link spre comentariu

Salut. Am reusit sa ajung la doamna cu pricina. Nu cred ca o sa va ajute prea mult review-ul meu dar incerc. Locatia este aceeasi, casa curata, prosop curat. N-am fost niciodata fan sex oral si de cand am inceput viata sexuala si pana in prezent nu mi-am dat drumul in acest fel. In consecinta n-am cum sa dau o nota. Silvia este slaba...rau de tot, sanii sunt lasati ce sa mai vorbim si sincer nici fata nu o ajuta prea mult. Am dat doar un numar si-am plecat, ca la al doilea n-am mai putut. Ea este ok, vorbeste frumos, te intreaba de unele de altele, dar din pacate nu este pe gustul meu si de asta nu ma mai intorc. Numai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Salut. Am reusit sa ajung la doamna cu pricina. Nu cred ca o sa va ajute prea mult review-ul meu dar incerc. Locatia este aceeasi' date=' casa curata, prosop curat. N-am fost niciodata fan sex oral si de cand am inceput viata sexuala si pana in prezent nu mi-am dat drumul in acest fel. In consecinta n-am cum sa dau o nota. Silvia este slaba...rau de tot, sanii sunt lasati ce sa mai vorbim si sincer nici fata nu o ajuta prea mult. Am dat doar un numar si-am plecat, ca la al doilea n-am mai putut. Ea este ok, vorbeste frumos, te intreaba de unele de altele, dar din pacate nu este pe gustul meu si de asta nu ma mai intorc. Numai bine.[/quote']Pai la 100 ron / 2 finalizari nici nu am pretentii prea mari. Totusi e ok daca vrei sa te descarci repede si sa nu platesti mult. Recomandata celor cu buget mic.Bafta!
Link spre comentariu

Am vorbit si eu in seara asta cu domnisoara. Voce placuta, dicutie civilizata. Mi-a facut o impresie placuta si am sa o vizitez cat de curand. Nu stiu daca in total in ultimii 3 ani am fost la mai mult de 10 dominsoare. De obicei cand gaseam pe cineva care mi se parea ok deveneam client fidel. Am fost la o tipa sorina dar nu am mai reusit sa dau de ea. Banuiesc ca s-a retras. Pacat.Multa bafta.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Am vorbit si eu in seara asta cu domnisoara. Voce placuta' date=' dicutie civilizata. Mi-a facut o impresie placuta si am sa o vizitez cat de curand. Nu stiu daca in total in ultimii 3 ani am fost la mai mult de 10 dominsoare. De obicei cand gaseam pe cineva care mi se parea ok deveneam client fidel. Am fost la o tipa sorina dar nu am mai reusit sa dau de ea. Banuiesc ca s-a retras. Pacat.Multa bafta.[/quote']Daca esti un tip foarte pretentios, atunci nu ti-o recomand pe Silvia. E ok in limita bugetului de 100 ron, dar nu te astepta sa fie wow. Craci si cur frumos, geme frumos cand o tragi pe ciocan, dar in rest nimic spectaculos.Bafta si ciocane tari!
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Craci si cur frumos, geme frumos cand o tragi pe ciocan,
a zis Ciocan:) , bruneta cu ochi albastri, adaug eu. Mie mi se pare ca merita sa mergi! Ce poti sa-ti doresti mai mult la banii astia. Eu cred ca este cea mai buna varianta la categoria asta de pret.
Link spre comentariu

confirm si eu spusele lu ciocan insa domnisoara a modificat tariful trecand de la 100 ron la 120 ron , mai sta in apartament cu andra tipa la vreo 20 ani usor plinuta si alina cam de aceeasi varsta care se plange ca nu poate sta capra , ca nu vrea finalizare orala , corporala , amorteste repede :)) ...bafta domnilor

Link spre comentariu
  • Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

De unde sa stiu eu ca doamna avea deja thread caci am cautat si nu am gasit decat acilea la numarul de telefon 0733614581:

Cami o cheama mai nou...[/url]Maestre Ciocan daca e adevarat se poate muta recenzia mea acilea, sau ramane acolo cu noul numar de telefon?Confutador DANUTZ87 azi am fost la dansa. Citeste la linkul de mai sus te rog.


Later Edit:Ca sa fac putin lumina in ce am scris mai sus: Maestrul Black sustine pe threadul cu noul numar ca e aceeasi persoana de pe thread-ul asta"Este vorba despre doamna Silvia recenzata de maestrul Ciocan aici ->
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...