Sari la conținut

0729252718 - Andreea maseuza escorta


Postări Recomandate

  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

0729252718 gasit pe site de anunturi locale, nu mai stiu care. Sunat, o voce prietenoasa explica reterarul, sunasem pentru masaj, dar a spus ca finalizarea se poate si normal, si oral cu ceva de genul 70 lei doar finalizare si 100 lei masaj + finalizare. Imi explica daca am vazut pozele ca ea e mai plinuta si daca sunt deacord. Sunt deacord, cer detaliile locatiei.

Locatia este undeva in Ploiesti, intrarea dinspre Targoviste. Ajuns la ea, intru, dameza parea OK, putin prea durdulie, dar oarecum pe gusturile mele, ma intreaba politicos daca raman si ceva scuze ca avea canapeaua in reparatii si foloseste una mai mica. Aveam de gand doar un masaj.

Locatie, apartament cu 2 camere cred, mobilate as putea spune oriental, curata. nu foarte luminoasa, dotata cu un acvariu impresionant si pestisorii de rigoare, adecvata destinatiei.

Dameza prezentabila, politicoasa, curata, parfumata, aranjata, cam pufoasa pentru gusturile unora, dar pentru mine este in regula. Retin ca am mai vazut ceva topic despre ea aici, in aceasta sectiune dar nu il gasesc dupa numarul de telefon.

Vizitat baia eu apoi ea. Primit prosop curat, apa calda, geluri, totul in regula. Ba chiar voia sa-mi dea papuci de casa, neobisnuit pentru Ploieti, doar Gina face asa, insa eu nu prea suport sa fiu intr-o incapere incaltat.

Actiunea, am solicitat oral si normal si apoi masaj. A specificat de la capul locului ca nu accepta finalizare orala si muscaturi. Nu ma duc la astfel de activitati sa musc/mananc fete dar probabil a avut ceva experiente.

Oralul ne este foarte bun, cu o tehnica proprie pe care cred ca si-o perfectioneaza constant, adanc, umed, ruperi de ritm, si cum nu am vazut pana acum, ia juniorul si il baga intre masele si obraz, fara a te agata cu dintii. Ce sa mai, foarte bun. Am incercat si eu stangace sa o satisfac, sani OK, sfarcuri erectibile, pasarica ingrijita. Normal pro cu mine deasupra, lasa senzatia ca ii place, se sincronizeaza corect. Apoi normal pe la spate unde raspunde foarte bine la miscari si este cooperant. Finalizare pe sani unde la fel, coopereaza dar totusi feresete fata.

I-am explicat ca nu mai vreau masaj, cred ca statusem pe lucrare mai mult de 30 min, ea ar fi stat fara probleme in continuare la masaj, eu nu, nu a insistat, ba chiar a cautat sa-mi de restul. Eu nu, i-am zis ca ramane datoare pe data viitoare si a confirmat.

Vizitat baia, mai povestit doua trei vorbe si plecat la ale mele.

Note:

Locatie - 9, curata, aranjata, usor depunctata ca mi s-a parut camera de lucru prea incarcata cu diverse briz brizuri.

Dameza - 8, curata, aranjata, greutatea ceva mai mare distribuita uniform, aspect al fetei comun, tatuaj desupra fundului atragator, si mai avea ceva tatuaje.

Atitudine - 9.5, cam prea politicoasa insa incearca sa se simta bine atat ea cat si partenerul.

Oral - 9.5, executat foarte bine, artificii, atenta la zonele adiacente, adanc, depuinctata ca nu accepta finalizare orala.

Normal - 9, se implica, raspunde la stimuli, pare sa se simta in largul ei cand presteaza.

Pret - 10, cred ca cea mai buna prestatie din Ploiesti daca o tratezi bland. Oricum pretul este in norme. Am achitat de la inceput 100 lei fara sa mi se solicite asta.

De revenit, da, eu o sa mai revin in limitele timpului meu, m-am simtit bine, lipses fitele si aere de diva, as putea spune chiar exagerat de politicoasa.

 

Poze cu dameza si din locatie:

 

post-55313-0-64761600-1401366313_thumb.jpg

post-55313-0-69150600-1401366316_thumb.jpg

post-55313-0-59552700-1401366318_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...