Sari la conținut

chief


xzvt

Postări Recomandate

salut,urmaresc de ceva vreme forumul asta si la un moment dat mi-am facut si userul, dar fara sa intervin in discutii si am vazut ca sunt cativa baieti "de-ai casei" - se vad dupa continutul si nr comentariilor, vechime etc. - si spre surprinderea mea destul de multe escorte care nu isi cauta clientii aici, ci un pic de socializare, isi spun povestea sau povesti si intamplari din zona asta de discutii.pe un alt thread se discuta despre un gang bang, care pana la urma nu s-a mai facut. nu sunt amator de asa ceva, dar ce mi-ar place ar fi un chief. se selecteaza dinainte cati baieti si cate fete (ca daca nu se tine cat de cat cont de paritate 1:1 risca sa devina gay party), cel care se va ocupa strange banii pt un mic bufet suedez si bautura, o locatie inchiriata si asta-i chieful. fetele sa nu fie platite ca sa se simta obligate sa presteze ci sa vina ca la chief.ideea chiefului e de socializare, de a cunoaste noi persoane, de a ne simti bine si de a iesi din ritmul zilnic. vreau sa va intreb daca ar fi ok sa se faca un grup pt party-uri de genul asta.astept opiniile, sugestiile si observatiile voastre.

Link spre comentariu

dap... se pare ca propunerea nu e in concirdanta cu tema de pe site-ul asta. my bad... promit sa nu mai fac derapaje de genul acesta :)
http://dexonline.ro/definitie/chefi se spune chef :) chief = (engl) sefjust an idea :)
merci :Pn-am fost mare maestru la limba romana, mi-a placut mai mult matematicahttp://www.youtube.com/watch?v=vbE_EkaAY3k:Drog un moderator, daca intra, sa inchida topicul pt ca precis am mai facut si alte greseli de gramatica sau macar de constructie frazeologica si pe masura ce scriu, as putea sa dau subiecte pt off-topic. multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...