Sari la conținut

Sex Nebun - 0760756517


Postări Recomandate

  • Oras:RO
  • Oras:RO

ceva nou?!

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/6490753/sex_nebun/

 

anunt:

 

Vrei o partida de sex nebun, un ezita, abatate de la drum si un vrei regreta, ofer sex total, oral neprotejat cu finalizare orala, un raspund la numar privat sau sms, va pupacesc, DEPLASARI LA TINE SAU LA HOTEL

 

Telefon    0760756517

 

poze:

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6388299__ea33f7c6c1fa6fa56af6.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6388299__9b844a01a770d3edee04.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6388299__main.jpg

 

Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Am ajuns eu pe la ea. Parca nue cea din poze desi aduce destul de mult, cu siguranta are parul un pic mai scurt(poate s-a tuns) si parca nu asa bulanoasa. Pozele par din locatie.  Este o fata satena cam de 1.65, cu sanii nr.3 destul de volubila.

Are locatia langa OMV, INTR-UN APARTAMENT CU 2 CAMERE. Cind am fost eu era singura si zicea ca practica singura desi canapeaua din sufragerie era desfacuta. In acea locatie au mai fost in trecut 2 fete dintre care una facea anal.

Locatia destul de curata, desi patul era cun pic ciufulit. Te puteai spala dar te stergeai cu ce aveai sau cu hartie.

Eu am luat un nr. am inceput cu unoral bunicel cu atentiela OO, incercari de DEEP, bine executat, pina cind i s-a parut fetei ca e cazul de prez (nu pot sa spun ca s-a grabit si nici nu i-am cerut sa continue sa oralul ca facuse destul). Am trecut la normal cu ea on top chiar binre executat cu opturi si multa miscare, chiar parea ca ii place si a reusit sa ma termine asa (ceea ce nu mi se prea intimpla). Mi-A PLACUT CA ERA SI DESTUL DE STRIMTUTA.

Un minus nu amvazut-o sa se spele inainte, si dupa s-a clatit usurel.

Una peste alta OK LA 60 RON halatul. de revenit

vine radarul completez mai tirziu

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna seara. Manat de dorinta de a testa ceva nou, am ajuns la Ionela. Fata este cea din poze dupa parerea mea, insa culoarea parului difera, acum ea fiind mai deschisa. Arata bine, nu este foarte inalta avand inaltimea undeva pe la 1.65, e frumusica la fata si bine proportionata la corp.

M-a primit in niste pantaloni scurti care ii acopereau jumatate din fund si intr-un maieu. Am inceput cu un French Kiss bine intretinut, si apoi fata dupa ce m-a sarutat de la gat in jos aproape pe toata pielea, a ajuns in cele din urma si la punctul care ne interesa pe noi cel mai tare. Ajunsa acolo a stiut ce sa faca si a trecut cu brio proba orala; incercari de deep timide, nu se foloseste de mana si nu se grabeste. La normal este si mai bine, actul in prima faza desfasurandu-se cu ea pe mine, dupa care eu pe ea, in tot acest timp ea gafaind timid si sarutandu-ma pe gat. Uitandu-ma in ochii ei i-am cerut o finalizare pe fata si mi-a zis ca face si acest lucru fara probleme. Am avut grija sa o mazgalesc destul de mult, in tot acest timp ea uitandu-se la mine si asteptand sa scot tot.

Una peste alta lucrurile s-au desfasurat foarte bine, iar la sfarsit neavand sa imi schimbe banii a acceptat sa mearga cu mine pana la OMV-ul de la Boema, peantru a ne regla socotelile. Aceasta scurta plimbare mi-a dat ocazia sa aflu ca sta singura in acel apartament si ca mama ei e plecata in Italia (motiv pentru care vorbeste cu ea pe Facebook in fiecare seara, Facebook pe care mi l-a dat si mie).

Pentru toata tarasenia am platit un pret modest de 60 de lei.

Note

locatie - 8

fizic - 7

oral - 7.5

normal - 8

igiena - 7 nu a facut dus cand am venit dar nu am simtit niciun miros deranjant

GFE - 8 poate sunt subiectiv, pentru ca fata nu e foarte vorbareata, insa compenseaza in timpul actului cu niste imbratisari calde si cu niste saruturi patimase, care te fac sa uiti ca esti cu o escorta, dandu-ti impresia mai degraba ca esti cu o fata din afara orasului, pe care tocmai ai cucerit-o la o discoteca de la tara.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...