Sari la conținut

vizita


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

   Buna ziua/seara dragii mei ce parere a-ti avea daca as face o vizita frumosului vostru oras?daca sunteti de acord in scurt timp o sa pun aici toate detaliile si data sosirii mele.va pup si astept raspunsurile voastrepost-112546-0-91562000-1401521350_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

                                                                       Buna ziua dragi Clujeni

 

 

       Revin cu detalii in legatura cu sosirea mea in orasul vostru

      

 O sa ajung in orasul vostru in data de 04.06(miercuri)

  

 servicii si cadouri: 30 min 150 ron-oral protejat/neprotejat, normal protejat 1 finalizare

 

                              60 min 200 ron-oral protejat/neprotejat, normal protejat 2 finalizari

 

   serviciile mele mai includ urmatoarele: fk, cob(finalizare pe corp), 69, diferite pozitii

 

    cadoul se lasa la inceput si nu este negociabil 

 

 

    programarile se fac prin pm si telefonic o sa afisez numarul de telefon cand ajung

 

 

         Va sarut si astept cu drag sa ne intalnim pana atunci va doresc un inceput de saptamana minunat 

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Stelistule...poate , fetele vin pentru relaxare . :)

nu...dar unde am facut rezervare a uitat sa treaca in calculator si cand am sunat marti pentru confirmare nu aveau locuri libere decat de luni :)

Link spre comentariu

Stimati confutadori,

vad ca nimeni nu se grabeste cu recenziile desi cred ca vizite au fost. Asa ca m-am "sacrificat" din nou pentru binele comunitatii, noroc cu firea mea altruista. Deoarece sunt presat de timp voi fi mai succint la aceasta recenzie.

Sun, cer programare, mi se spune ca de la 11.30 incolo se poate, aleg 12.00. Pe la 11.45 revin cu un telefon, mi se spune ca mai dureaza un pic si revine ea cu un telefon. Astept, fire rabdatoare, pana la 12.30 si cand eram pe punctul de a renunta ca ma saturasem de atata "futut" si-i scriam un sms ca mi-a pierit cheful primesc in sfarsit apelul cu pricina, cu scuze, etc... Mi-a zis ca s-a miscat mai greu clientul dar avand in vedere ca clientul anterior ar fi trebuit sa termine la 11.30 si a fost gata la 12.30 banuiala mea e ca au inghesuit un alt client de o finalizare intre cele doua programari, finalizare care s-a prelungit. 

Avand in vedere ca eram deja acolo desi chieful imi cam pierise am zis ca totusi sa urc, poate reuseste Roxana sa-mi readuca cheful si zambetul pe buze si a fost o decizie foarte buna ca am urcat. Imi deschide usa o bruneta draguta, cam la 165 cm, bronzata toata, cu niste sani generosi, intr-un body negru de dantela, toata numai un zambet si foarte lipicioasa. Cum intru, dupa ce facem cunostinta, se si lipeste de mine, ma pupaceste usor si se pisiceste pe langa mine. Bineinteles ca n-am ramas imun la farmecele ei, ii raspund si eu, eliberez sanii din stransoarea body-ului sa ma pot juca cu ei si sa descopar niste sfarcuri numai bune de supt. Ma dezbraca si coboara la un oral foarte bine facut, cu atentie la zonele adiacente. Iau un prezervativ, o intorc si ala micu se bucura de o primire calda si umeda. Continuam lupta pe pat, in diverse pozitii, variante de misionar si termin glorios in una din aceste pozitii. Mai stam un pic sa ne tragem sufletul, ia prezervativul, curata soldatul, merge la dus, eu imi revin povestim de una de alta, dupa o vreme ma duc si eu la dus, ea fumeaza o tigara, revin, continuam. Incep cu un cunilingus, apoi "rupem patul" cu diverse pozitii pana suntem epuizati amandoi si ma termina oral dar fara CIM, micutii au zburat care incotro pe corpurile noastre epuizate.

Locatia este cea deja stiuta, Zorilor, vis-a-vis de Profi

Atitudine: 9 depunctarea este pentru intarzierea de la inceput, daca nu ar fi fost aia ar fi fost 10, foarte comunicativa si deschisa atat la telefon cat si face to face.

GFE: 10 pupacioasa si lipicioasa cum imi place mie, implicata, ii place sexul (sau asa m-a lasat pe mine sa cred :) )

Oral: 9 din pacate e fara CIM, dar daca nu-i face nici un fel de placere CIM-ul mai bine asa decat sa vezi o grimasa care sa-ti taie tot cheful. In afara de CIM oralul e "cu de toate" si facut foarte bine

Normal: 10 cu placere si implicare din partea ei, foarte "disponibila" la orice pozitie, extrem de flexibila, chiar am observat la pozitia in picioare pe la spate ca s-a ridicat pe varfuri si statea in semi-genoflexiune, pozitie ce iti permite sa ai acces maxim la pasarica ei.

Aspect: 9, frumusica la fata, piele fina bronzata, fundic buuun, talie definita, sani generosi un pic moi cu sfarcuri erecte, mie mi-au placut muuult, epilata cu un mic mot in fata pasaricii (e bruneta si asta se vede in zona pubiana, cu brunetele din pacate ai doua variante: sau le prinzi imediat dupa epilat cand sunt fine fine dar cu foliculita sau le prinzi cu 2-3 mm de par, ma refer exclusiv la zona pubiana. Sincer, eu prefer a doua varianta mai ales ca si eu sunt brunet si cam stiu ce inseamna :) ) Pe picioare sau in alte zone epilata fin, fara nici un fel de urme vizuale sau tactile.

Overall: 9,5

Cadou 200 RON pentru "putin" peste o ora :) dar chiar si asa n-am reusit sa bat "recordul" colegului de dinainte care a stat o ora peste o ora :P

Bineinteles ca o recomand, este de vizitat si revizitat, e o scumpete de fata, iar cand treceti prin Oradea e de vizitat din nou. :)

@Pisicuts - poate fi mutat la testate, ca avem si recenzie, multumesc.

Desi persoana a 3-a poate fi folosita la o naratiune si in prezenta celui despre care se vorbeste mi se pare un pic ciudat sa fac recenziile folosind persoana a 3-a, mai ales pentru fetele despre care stiu ca-si citesc recenziile si sa nu le adresez nici un cuvant asa ca:

Roxana, te pup si sper sa ne vizitezi cat mai des. :hug1

Jinks out

  • Like 11
Link spre comentariu
Vizitator CountPorcula
Reputație: 0

Salutare, m-am decis si eu sa ii fac o vizita Roxanei. Locatia o stiti, blocul vizavi de Profi Zorilor. Apartamentul este ok, am inteles de la fata cum ca e inchiriat in regim de hotel (adica plata la zi). Roxana este la fel ca in descrierile precedente (bruneta, frumusica ~165 inaltime). Actiunea: fata este intr-adevar foarte prietenoasa, cum nu am mai facut sex de ceva vreme m-a terminat (oral) f.repede. Dupa in urma unei conversatii care am avut-o cu Roxana (si datorita faptului ca mi-am amintit niste chestii amuzante din trecut) nu imi mai statea capul deloc la sex, "soldatul" ca sa ii zic asa a mai avut o tentativa sa se scoale, dar mie imi venea sa rad in timp ce ii faceam fetei sex oral (ea nu avea nici o vina a vrut sa se implice, dar eu parca eram plecat pe alta planeta). I-am zis ca nu are rost sa mai pierdem timpul, i-am lasat banii si m-am imbracat. Am mai stat dupa la o poveste scurta cu ea si cu colega ei. Platit 200 ron, a vrut sa imi dea 50 inapoi dar am refuzat eu fiinde de vina.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

si eu am sperat :)) sunat acum la 8AM sperand ca prind un earlybooking da e toata ziua full :)

Oare de ce nu sta mai mult pe la noi daca e asa de cautata?Cred ca sint  multi care ar vrea sa o intilneasca dar pina nu au citit ceva p-aci nu au stiut daca merita efortul.Roxana,mai gindestete!

Link spre comentariu
Vizitator danyelle1980
Reputație: 0

     Salutari ! Recent reintors pe plaiurile ardelenesti, m-am decis sa o vizitez si eu pe Roxana vazand ca e prezenta un timp limitat in urbea de pe Somes. M-am informat, telefonic cu privire la disponibilitatea ei marti, dar nu am reusit numai miercuri sa ajung pe la ea. Programarea am facut-o telefonic, de dimineata.

     Locatia ok, asa cum mai sunt precizari pe forum, in blocul acela mare vis-a-vis de Profi Zorilor, eu am parcat chiar in parcarea de la Profi, deci destul de discret si ok. Apartamentul e ok , cred ca are doua camere/dormitoare , pt ca deserveste doua escorte, baia ok,cu cabina de dus,  un singur fel de gel de dus am vazut, prosoape curate, uscate, dar nu am primit(nici nu am cerut ce-i drept) papuci pt baie- aici minus. 

     Roxana, brunetica, corp 165cm, cu cateva kg in plus pe la burtica, dar nu deranjant(aici poate-s subiectiv.....sotia lucreza in modeling si are 90-59-89),sani maricei placuti dar cam moi,lasati, bronzata, epilata(sau rasa) dar nu m-a deranjat la acest aspect, dar....iarasi poate ca-mi exprim o parere subiectiva, mie nu mi s-a parut draguta deloc la fata. In ce priveste dialogul, intradevar vorbeste mieros, mi-a soptit vorbe foarte erotic la ureche, si de cum am intrat in camera de actiune, a devenit foarte lipicioasa, ca si cum ar fi prietena ta nimfomana.

   In ce priveste actiunea,m-am improspatat cu un dus inainte iar dupa ce am revenit in camera de actiune, am inceput din picioare, sarutari, pipaituri, a coborat la un oral neprot. foarte ok, apoi ne-am intins pe pat unde a continuat oralul iar apoi a montat prez.si am trecut la un lady-on-top, unde s-a miscat bine, apoi am continuat un misionar, iar finalizarea, findca doar la una am stat, am cerut-o orala si a acceptat, dar fara CIM asa ca am fost baiat cuminte si am iesit din gurita inainte de finalizare.

  Mai trebuie sa precizez ca banii(150 lei) i-am scos inainte dar nu s-a atins de ei cat am stat acolo.

  Eu o recomand. 

  Notele:

   -locatia 10

   -apartamentul 8 (lipsa papucilor de baie si miros de fum- aviz nefumatorilor cu familie)

   -aspect fizic Roxana 8

   -oral 9(fara CIM)

   -normal protejat 9

   -anal nu stiu/nu am intrebat

   -GFE 10

   - O nota generala pt experienta in sine ar fi 8.50.

 Daca am omis ceva imi cer scuze !Nu am mare talent la recenzii/reportaje ! Mai intrebati-ma !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...