Sari la conținut

0744232970


Postări Recomandate

  • Oras:IASI
  • Oras:IASI

Va salut,

Ma hotarashi sa dau telefon la numarul din anunt:"Brunetă pasională cu sâni frumoşi, cu un corp perfect, decisă să-ţi ofere momente de răsfăţ, îndeplinindu-ţi toate poftele nebuneşti. Deţin loc, mă deplasez doar la hotel. tel 0744232970"

Dupa ce am fost ghidat la locatie undeva pe langa starea civila si cum am un talen deosebit de a incurca lucrurile simple fiind doua scari cu aceiasi litera normal ca am sunat la scara gresita haha. Dupa ce m`am lamurit eu, desi am impresia ca nici domnisoara nu stia numarul blocului in care sta haha.. 

In fine ajung la locatie si asteptau doua domnisoare: o brunetica frumusica cam pe la ~168 si vre-o ~50kg parul lung desi se cam juca cu telefonul nu era ea chiar in forma ei cea mai buna si a doua tipa un pic mai inaltuta  aproape 170 si spre 55kg. 

Dupa ce achit un numar care e 70 si ora ar fi 130.. si din cate discuta una din domnisoare cu cineva la telefon ON ar fi cam 100..

Apartamentul e ok dar cand am fost la dush nu cugea apa calda desi cred ca avea centrala ..dar nu strica un dush semi rece acceptabil :)) prosopul un pic cam umed dar nah trecem si peste asta si ajungem in camera de actiune.

Prima domnisoara frumusica cu sanii mari si cum zice si in anunt frumosi si chiar are un corp fain deobicei e vrajeala ieftina dar in cazul asta fata arata bine chiar daca e mai micuta. N`am putut sa nu remarc cand s`a dezechipat de blugii scurti ca ea e una din tipele care are un mic spatiu intre picioruse ceea ce pentru mine e al naibi de sexy ;)

Dupa ce m`am harjonit un pic cu ea am zis sa trecem la treburi mai serioase ..Initial a dat sa treaca sa`mi faca oral dar eu prefer sa`i simt caldura dintre coapse si mi`am pus prezervativul..Am rugat`o sa treaca caprita..stramta fata nu gluma ..Asa ca bonus este o oglinda langa pat asa ca poti sa admiri si perspectiva din lateral..si actiunea a continuat cu contre si dupa un timp a venit si finalizarea.

Apoi la fel am trecut la dush apoi am mai stat un pic de vb cu cealalta fata pana m`am imbracat.

 

Locatie 7 chiar daca e in centru lipsea apa calda si prosoapele uscate

Aspect 9+ mie mi`a placut de fata si am avut "clickul" cu ea;)

Normal: 9+ m`am simtit foarte bine

GFE: 7 well cu toate ca cealalta tipa mi`a zis ca domnisoara pe care am ales`o nu se simte prea ok dar pana la urma a acceptat si de aici stiam ca nu o sa scot prea multe de la ea dar nu asta era intentia mea in schimb a fost ok 

Cadou:70 ron

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Paris
  • Oras:Paris

Salut.

 

Acu ceva zile in urma cand am fost acolo erau 2 domnisoare .Una plinuta roscata si draguta la fata iar cealalta o bruneta slabuta sani putin in cupe avand in vedere proportia corpului. un fund micut dar la pozitia dat din spate se apreteaza o priveliste frumoasa si stramta.Iti raspunde la telefon putin obosita si cu oarecum atitudine.Te invita in camera oralul nu e ceva spectaculos la normal e un pic mai bine.Nu da contre doar se asteapta sa te misti.Am facut un dus apoi m am intors in camera s a apucat de o tigara apoi butona telefonul nu era prea comunicativa poate am prinso intr o pasa mai nasoala.De la nr 2 specifica ca mai ai 20 de minute trecem la oral la fel de nespectaculos doar o sugea 66% din acadea.Apoi trec la spate si terminand la timp cred.

 

Ce sa zic despre bruneta

 

Note

 

Oral 6

Igiena 7 - fara mirosuri

Normal 6.50

Atitudine 7

Locuinta 8

Parcare -4 recomand sa parcati mai departe de zona ca greu gasit.

Halatul 150 la inceput, la tel a fost vb. de 130. N.am mai zis nimic de rest ca poate am inteles eu gresit.

 

As fi incercat colega ei ca era mai zambareata cine stie.

Daca e sa recomand ma abtin.Poate mai vedem si alte comentarii

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...