Sari la conținut

Oana, matura Obor 0737193751


Postări Recomandate

  • Oras:unde este necesar
  • Oras:unde este necesar

Cautand dupa numarul doamnei, am constatat ca nu are o recenzie aici, asa ca imi aduc contributia la informarea comunitatii.

La inceputul saptamanii, dupa ce am luat teapa cu o tanara prestatoare, care n-a mai raspuns la telefon la ora programata, am inceput sa caut la repezeala pe tel mobil ceva variante din AT. Dupa mai multe incercari, (n-au raspuns, sau nu mi-a convenit oferta) cele din urma, m-am oprit la urmatorul anunt :

 

DOAMNA, 46 ani, sunt o doamna experimentata, mereu spontana si intr-o forma de invidiat. Privesc sexul ca fiind o experienta frumoasa, asadar incerc sa fac fiecare clipa memorabila, ofer sex oral si normal domnilor

 

Atasez si pozele, verificate de mine ca fiind reale si reprezentative.

 

post-18000-0-51348700-1401965595_thumb.jpg

post-18000-0-56581700-1401965611_thumb.jpg

post-18000-0-97341400-1401965620_thumb.jpg

post-18000-0-01652900-1401965631_thumb.jpg

post-18000-0-64552900-1401965640_thumb.jpg

post-18000-0-52847500-1401965647_thumb.jpg

post-18000-0-14590300-1401965655_thumb.jpg

 

Am sunat, mi-a dat informatiile necesare despre locatie, mi-a spus ca face oral neprotejat fara CIM si normal protejat si ne-am inteles pentru o intalnire.

Amplasament foarte aproape de pasajul Obor, al doilea bloc de pe strada Masina de Paine.

Oana m-a primit in stilul cunoscut, dupa usa.

Apartamentul este modest, dar curat, iar in dormitor era un miros placut. Dupa cum am constatat apoi, si baia era curata si dotata cu tot ce trebuie, papuci, prosop foarte mare, curat si uscat.

Una peste alta, din punctul meu de vedere nota 8 pentru locatie (unde si locuieste)

Pentru aspect, nota este aceeasi, adica 8.

Probabil ca Oana are 2-3 ani peste cei 46 declarati, inaltime cca 1,70 si aspect potrivit cu varsta. Corpul destul de bine pastrat, cu semne mai evidente de trecerea timpului pe coapse si abdomen, (vizibile si in unele de poze, care nu au suferit nici o prelucrare). Vocea aspra  si chipul de profesoara exigenta nu mi-au facut o impresie prea buna, dar am ramas si bine am facut, pentru ca Oana este o femeie foarte placuta. Este o interlocutoare agreabila, zambeste des si rade placut, facandu-te sa te obisnuiesti repede cu vocea (probabil ca fumatul este de vina, se simte un pic ca este fumatoare, dar nu deranjant, nici macar pentru mine, care nu fumez)

Dupa baie, am trecut in camera cu pat model vechi, dar solid si incapator, unde am inceput cu ceva mangaieri din partea mea, continuate cu un cuni la care a raspuns foarte bine. Niciodata nu o sa stim sigur cand reactiile de placere ale escortelor sunt adevarate, dar in orice caz, nu a fost una dintre acele reactii false, de placere simulata-exagerata care-ti taie tot cheful (cel putin mie).

De notat ca, in mod evident, nu m-as fi bagat la cuni daca nu era curata si fara mirosuri suspecte.

Apoi oral din partea ei, fara mentiuni deosebite, decat ca in scurt timp am simtit nevoia sa punem preze pentru normal. Aici ar fi un mic minus, pentru ca la montat si demontat preze, a manevrat soldatelul cam brutal, dar am tracut peste. Normalul in pozitia misionar, cu reactie la fel de placuta din partea ei ca si la cuni (contre, mici gemete, se impingea catre mine),  care m-a facut sa termin destul de repede.

Desi din descriere nu pare, ceva din atitudinea ei, (prietenoasa as spune) m-a facut sa-mi placa foarte mult finalizarea, dupa care m-a tinut un pic aproape, cu ceva mangaieri. Placut moment.

Cred ca 8 la oral si normal, este o nota corecta.

Per total, au fost cca 50 de minute care mi-au lasat o amintire placuta.

Raportul pret calitate este OK.

Pentru cei interesati, am observat ca avea si bici, strapon, etc pentru dominare, pe care a spus ca o practica la cerere, dar n-am intrebat de conditii si tarif. Aspectul de profesoara poate fi tentant pentru unii amatori de asa ceva.

In concluzie, eu cred ca voi reveni, si v-o recomand si voua.

Sa auzim de bine.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Am fost de 2 ori la dameza, locatie Obor - Masina de pâine.

Apartamentul mare, baie curată primit prosop curat,gel de dus

Dormitorul măricel dotat cu un pat mare.

Doamna zic eu că are in jur de 50 ani, pozele sunt ale ei dar o avantajează,

Sâni medii si moi, pielea parfumata si fina.

Am decartat de la venire 100 Ron menționat de la telefon că pretul este ptr. O oră fără limite de finalizări. După dusul de rigoare, m-a așteptat in pat intinsa unde a rămas in chilotei si sutien. A început cu un oral lent, de precizat protejat la alegerea mea, cu ușoare tenta de deep, după care vizibil excitat s-a pus pe mine.

E si ce sa vezi.... Desi nu am o dotare iedita din comun doamna este foarte stramta. O dată intrat a început o cursă ca la rodeo, cu mișcări bruste da placute, pana la finalizare in balon.

Scos prezervativul de către ea, sters al mic cu serverele, făcut dus rapid si întors in camera.

Pentru al doilea număr am optat pentru un masaj cu dildo-ul din dotare, din păcate lubrifiantul îi lipseste si folosește Johnson Baby Oil .

 

Oral:8 (face si neprotejat dar fără finalizare orală)

Normal: 8

Anal: nu face aviz amatorilor

FK: Da, dar am refuzat

Masaj al prostatei cu dildo: 6, lipsa lubrefiantului si ușor stângaci

Halatul: 100 Ron / ora

 

Doamna merită încercată, ușor impulsivă la telefon, aviz începătorilor, poate lasă senzatia de femeie dură. Cum a menționat si colegul mai sus, aduce a învățătoare exigentă.

 

Baftă si ciocane tari!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...