Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

SEX TOTAL bruneta focoasa, anal nep. normal protejat, oral deepthroat nep. cu finalizare orala, masaj erotic si de relaxare. 69, diverse fantezii si pozitii, 69, uro, accept si cupluri, te astept, Berceni, 08 Jun 11:02

Bucuresti 50L

post-9697-0-99022700-1402227898_thumb.jpgpost-9697-0-82238400-1402227941_thumb.jpgpost-9697-0-42014000-1402227988_thumb.jpgpost-9697-0-36159600-1402227995_thumb.jpgpost-9697-0-34915400-1402228002_thumb.jpgpost-9697-0-77511000-1402228013_thumb.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nimic despre verisoara ?

Tu n'ai curaj , este ? :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Opammmm... Ce albastru esti, Mariane!!!! :)

Te oftici ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Na Mareane ca ți-a pus gând rău daywalker.

:laugh2 Nu la el ma refeream ci la mamiferul din poze. Sunt indecis, dacă mă duc la ea nu stiu daca să îmi iau la mine prezervative sau harponul.

Oricum tipa e tare. Face normal protejat dar anal neprotejat. What the fuck ya yo?!? :laugh2

Postat

Buna dimineata frati futaciosi.

Ma mancat pe mine in fund...de fapt ma manca altceva si din cauza ca era tarziu si vroiam ceva aproape de casa, am deschis AT si primul anunt mai aproape de casa era al doamnei (caci vorbim de o doamna de etnie, la circa 150 cm inaltime, burta, tate lasate cu niste sfarcuri maroni si foarte tuguiate...cred ca avea 1-2cm sfarcu....)...Sunat la ora 01:45 si programat pentru ora 02:00...Ajuns la locatie (strada Racari, vis-a-vis de Kaufland), deja aveam un deja vu...mai fusesem acolo dar la alta domnisoara, sun sa confirm ca am ajuns si ma invita sus. Urc scarile incet, incerc sa-mi scot deja-vu-ul din cap si bat la usa. Deschide usa doamna, ascunsa dupa ea si intru...iar eu cum sunt bou si daca am intrat nu mai plec indiferent de ce vad, ma dezbrac rapid, inmanez cadoul (50 ron/finalizarea) si ma pun in pat (aranjat, frumos). Doamna se dezbraca si se arunca cu gura direct in curu meu si incepe un anilingus foarte ok(stai ca nu e draq chiar asa de negru)...si dai si linge si suge pe toata pula si suge fara ajutor de manute(stai ca draq e chiar negru....cum tinea e o mana pe pieptul meu am avut proasta inspiratie sa ma uit la degetele ei si sa observ.....negru sub unghii....mi unul acest lucru mi se pare cel mai murdar lucru...adica ce pula mea...nici pe maini nu poti sa te speli cum trebuie). Mi sa luat si am zis sa termin mai repede asa ca am cerut caciulita....In timpul cand doamna se juca cu ala mic al meu, i-am scapat si vreo 2 degete in pasaroi si apoi le-am mirosit...dar nici un miros suspect chiar mirosea frumos....Dupa ce a pus caciulita, a trecut ea deaspura..si in ciuda faptului ca are burtica se misca bine si chiar ma futut ea pe mine nu eu pe ea....a durat vreo 5 minute si am schimbat in misionar unde am inceput sa dau cat mai tare si repede sa se termine chinul odata....iar surpriza...doamnei chiar ii placea cum o futeam...adica tare si repede....am terminat repede, mi.a oferit un servetel uscat si unul umed, m-am imbracat si dus am fost. Cat timp am stat in casa, se mai auzea o vocea dintr-o camera alaturata (banuiesc ca era bucataria). Cand am coborat din bloc un alt confrate cu chef de una mica astepta la intrarea in bloc. 

Si acum note:

Locatie: usor de ajuns, locuri de parcare suficiente, discret 10

Apartament: este garsoniera, cu bucatarie separata...(cand am intrebat daca mai e cineva, mi-a spus ca e colega care raspunde la telefoane), pat care scartie, cearsafurile nu cred ca au fost schimbate nici inainte nici dupa, iar baia nu am vazut-o (eu venisem de acasa dusat...iar la plecare tot acasa ajungeam)....avand in vedere toate aceste aspecte pot sa dau maxim nota 5

Doamna: de etnie, nici o legatura cu pozele, sani lasati, burta, mizerie sub unghii...si am uitat un aspect cand am luat-o misionar...mi-a trecut un picior prin fata care a lasat o urma de miros si mai precis de picioare imputite....deci pentru doamna si aspectul ei nu-i dau note de trecere 4

Actiunea: oral...all inclusive...deep, coite supte, umed, fara maini, anilingus....8

normal: schimbat pozitii, sa miscat bine, a gemut (real, zic eu) deci 7-8

anal: nu am incercat cu toate ca era in meniu

Concluzie finala: eu unul nu revin si nici pe voi nu v-as sfatui....chair daca sexul a fost cat de cat ok...partenera nu e ok deloc....

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...