Sari la conținut

Bruneta Diham-0766665040


Postări Recomandate

  • Oras:in ... cu liftu`
  • Oras:in ... cu liftu`

si-a mutat cuibul... mai noi o gasim pe Decebal/Agip

 

BRUNETA, sexy, sani nr. 3, ofer sex oral nep. cu fin. unde doresti, normal, diverse fantezii, 69, dus asistat masaj erotic fara graba se poate si anal contra cost. Igiena si discretie maxima, zona Muncii Agip, 21 Jul 15:08 0766.665.040 Bucuresti  30L

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

M-a pus dracu' sa ma mai duc odata la ea...

 

De data asta era mai lumina in camera si am vazut-o mai bine. Bai deci e urata, pe cuvant. Nu mi-a placut nici cum a lucrat. Am stat vreo 15-20 de minute in care mi-a torturat pula ba cu gura ba cu mana. Muia foarte prost efectuata, brutal, fara blandete, in viteza, dup-aia alterna cu cate o laba mecanica... nu credeam ca mai plec cu pula intreaga de acolo.

 

Vreau sa ma credeti ca am incercat sa-i dau cateva indicatii cum sa lucreze, mai lent, mai cu blandete... a ripostat de fiecare data foarte iritata spunand ca ea nu poate sa faca decat asa cum stie. Orice i-as fi cerut raspundea rastit si cu un ton sictirit. Ii mirosea si gura ingrozitor, ca la babe.

 

Mi-am dat drumul cu noduri fara sa mai simt vreo placere preorgasmica. Ma mir cum am reusit. Merit un premiu pentru potenta in asa conditii.

 

Acum am o senzatie nasoala, parca nu mai vreau nici sa vad vreo femeie in fata ochilor. O sa iau o pauza de abstinenta pana ma refac psihic dupa experienta de astazi. Imi este scarba cand imi aduc aminte. Nu faceti greseala sa mergeti la ea ca nu merita nici gratis. Si-a schimbat comportamentul radical de cand am vizitat-o prima data.

 

Va doresc numai futaiuri de la excelente in sus sa aveti !

  • Like 4
Link spre comentariu
BIANCA, 25 ani, fara fite, draguta si atenta la dorintele tale ofer companie intima sex oral nep./ normal sau anal, 69, diferite fantezii, discretie si igiena maxima, fara graba, fund bombat, ideal pt. anal, kiss, 11 Aug 11:27
 

Bucuresti

 

30L

 

 

 

post-16555-0-84926100-1407764087_thumb.jpg

post-16555-0-32351600-1407764092_thumb.jpg

  • Like 7
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov

eu am fost acum o luna-doua cam asa la ea.....statea pe calea calarasilor,intersectia cu pta muncii,vis-a-vis de agip.....a fost ok experienta pt pretul acesta... am optat pt oral neprotejat si anal protejat(doar asa facea)....finalizarea anal in prezervativ....de atunci n-am mai ajuns la ea....dar pt experienta de atunci as recomanda-o si poate mai trec sa vad cum e acum.....bafta

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

 Bai deci e urata, pe cuvant [...]

 

O sa iau o pauza de abstinenta pana ma refac psihic dupa experienta [...] Imi este scarba cand imi aduc aminte. Nu faceti greseala sa mergeti la ea ca nu merita nici gratis. [...]

 

Cred ca si eu o sa iau o pauza foarte lunga de abstinenta dupa experienta asta. Ar fi trebuit sa imi dau seama ce ma asteapta pt un pret de 30 L. Nu spun nimic mai mult decat ca nu pot gasi nici o asemanare intre poze si ce am vazut la fata locului, iar daca vreti anal cu fata asta, sa va asteptati sa va murdariti cu foarte mult maro ! Dupa toate astea, nici macar nu s-a obosit sa se spele, s-a sters cu putina hartie, s-a imbracat la loc si s-a asezat la tv. Mi se face greata doar ca povestesc toate astea. Ganditi-va bine inainte sa apelati la ea !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Sud
  • Oras:Sud

dupa ce am vizitat-o pe Alina 0731553783 https://nimfomane.com/forum/topic/14856-alina-0731553783  am inceput sa butonez telefonul pe AT sa caut ceva de muit repede in zona Babanovac-Mihai Bravu.

am dat de fata aceatsa, pe Mihai Bravu, la telefon iti ofera punct de reper spitalul Victor Babes, cuibul se afla intr-o garsoniera, la etajul 8.

eram cu coaiele tari asa ca am ales o ora/2 finalizari, oral si anal.

decartat 70 lei(la telefon nu am intrebat tarif la ora, mi-a specificat doar 30 finalizare).

fugit la dush iar cand ma intorc ma pune fata sa trec pe pat, se urca langa mine si am trecut la oral. destul de...comun, cu putina atentii la oo, putin ajutata de mana insa am reusit sa- i umplu gura.

am luat o pauza de 10-15 minute in care am schimbat cateva cuvinte, defapt ea a vb... a inceput sa vb despre viata ei, cum ca este divortata, a povesti despre pisica de acasa care a zgariat-o pe maini (avea zgarieturi pe mana ce-i drept, s-o fi simtit obligata sa-mi dea explicatii mie?!? :)) )

am trecut la anal, protejat, nu a comentat, doar a cerut sa intru usor.

cateva gemete, mai repede cred ca au fost "de decor", ca la un moment chiar am intrebat-o daca ii place asa de mult in cur, ca prea exagera cu sunetele.

pot sa confirm acceasi atitudine de care se plange >bama_boy< eu am fugit la dush iar cand m-am intors ea se imbraca, nu stiu daca a folosit "putina hartie" sau nu ;))

de revenit? nu cred, poate doar daca as fi in zona si ar fi singura disponibila.

daca ar fi sa acord note:

 

oral 6

normal   nu am vrut/nu am avut parte

anal 7  se descurca si nu comenateaza. 

atitudine:  2 la telefon (aproape ca a vrut sa-mi inchida telefonul in nas cand am intrerupt-o cand vorbea), aproape ca era deranjata ca am sunat-o.

                 6 face-to-face, nu mai este asa "intepata" ca la telefon.

 

concluzie: am platit 70 lei, am fost tratat ca pentru aceasta suma. la pretul acesta nu vad ce  poti cere mai mult.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Relatare din fata blocului. Fata cea ieftina a schibat locatia la Obor , Mega Image Colentina, deasupra intr-o garsoniera.

Contactat la tel 0728794280 din anuntul.ro. Mare grija sa nu o suparati, sa o intrerupeti! Ghidat la locatie , intrare prin spate stradal , etaj intermediar, caldurica , degajat, curat, garsoniera.

Fata cred ca 1.65 bruneta , balcaza si lalaie , astepta in pantaloni scurti si ceva :).

Inmanat 30 lei , igienizat cu serv si inceput un oral scurt destul de deep. Corp ok un pic de burta, sanii marimea 2-3, piele alba , fund frumos , exact ca in imginile de sus. Inceput misionar sau sa deschid labiile , destul de mari si sare ca arsa: nu pune mana! Bag-o direct. Pompez incepe un cantec fals... Intorc la capra si pompez spre final. Cand termin am senzatia ca iese balonul(ieftinut) de fapt am fost ejaculat cu muschii vaginului. Iar am pus mana sa o trag afara iar problema. Cred ca fata are fixurile ei si ar fii bine sa o ascultati.

De revenit ? Da . Un fast curat constit.

Locatia:9

Fata :7(cur bun)

ON: 8

NP: 8

Halatul : chiar ca aici "dincolo era mai ieftin!" Numai 30 lei romanesti.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pai asta cu numarul 0728794280 e tot ea ?? Ca arata altfel, parca e mai slaba si par buclat.

Nu le-ai incurcat ? Si-a schimbat locatia si si numarul de telefon ?

Acest numar zis de tine are anuntul si pozele :

 

BIANCA, 26 de ani, finuta si discreta ofer sex total fara graba, sex oral neprotejat cu finalizare orala, sex normal prot. in orice pozitie, sex anal nep. contra cost, plus alte fantezii fin 30L, 2 fin. 60 /80 ora, 17 Mar 16:49
 
Bucuresti

 

 

 

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104198711.jpg

 

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104198721.jpg

 

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104198731.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost astazi la ea, noua adresa este la Mega image colentina, de la metroul obor inca 100-150 de metrii pe colentina.

Astazi eram hotarat sa iau 2 finalizari normal ( fara anal ) cu un dus impreuna intre finalizari si eram foarte inctitat pentru asta, dezamagirea a fost uriasa. Am trecut peste faptul ca se enerveaza la telefon daca o intrerupi, daca o intrerupi te intrerupe ea cu un " ma lasi sa-ti explic!!! "., in fine, despre ea pot sa va spun ca este mica de inaltime, slabuta cu pielea deschisa la culoare si ochii luminosi, este foarte frumoasa gagica dar eu am o chestie, eu nu pot sa termin daca nu am cateva momente de tandrete inainte dar  fata asta are o chestie, nu suporta sa fie atinsa, sa fie sarutata, ani si cuni, nimic, absolut nimic.. Nu mi se mai scoala de mult cand vad gagici goale, nici cu miss Danermca sau Suedia nu mi s-ar intampla, fara un moment de tandrete. Am trecut la actiune cu ea asa nesculata, m-am chinuit cateva minute, mi s-a sculat putin dar mi se lasa din nou si se tot enerva cand o atingeam. A incercat si cu un oral ( cu prezervativ ) si tot degeaba. la un momentdat i-am pus mainile pe cap, pe par, si s-a crizat teribil iar aici m-am enervat eu si am oprit totul in momentul ala. Este ciudat sa nu suporti o atingere pe par dar sa accepti sexul anal, este bizar!!! este ilogic!!!! Prefer sa fiu atins pe par si rasfatat decat sa fiu ftt in cr. I-am cerut 20 de lei inapoi din cei 60 lasati inainte, i-am lasat 40 de lei pentru nimic dar sa nu spuna dupa aia ca n-am fost eu corect.

Am inceput sa ma imbrac fara a mai spune nimic iar ea se tot criza si spunea cu noduri in gat si aproape plangand " ce aveati mah astazi " , " ce aveti mah astazi " si probabil ca a mai fost cineva nesatisfacut inaintea mea, eu am iesit aproape plangand dupa aia 40 de lei degeaba si dupa dezamagirea suferita. Daca mergeti la ea o sa va faca oral in prezervativ, ea insista cu asta, si apoi treceti la normal sau anal, fara tandreturi, fara GFE, sa nu va asteptati la nimic in sensul asta. Tipa este frumoasa foc, chiar ma gandeam la cate as fi putut sa fac cu ea dar nu se poate, este prea incuiata la cap. Nu o recomand sa fie trecuta la " de evitat " datorita pretului. Unele escorte ma luau ele de maini sa le pipai, sa le ating, sa le mangai si aveau ele initiativa in sensul asta doar ca ele nu faceau sex anal iar sex anal nu am cerut de la fata asta, de la Bianca. Pozele sunt reala si arata foarte bine la banii astia nu poti cere mai mult.

PS: daca aveti prietena, sotie, ramaneti-le fideli, eu deja am pierdut prea multi bani anul asta ( pentru posibilitatile mele ) cu tot felul de finalizari aiurea pline de stres, pline de nervi si de draci si in scarba sau de finalizari care nu s-au intamplat. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Interesanta si bine scrisa recenzia. Experienta asta ar trebui sa te faca sa intelegi ca pentru a avea parte de o partida de sex anal reusita e nevoie si de o escorta care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Insa pentru asta iti trebuie clar un buget up-gradat. Nu poti emite pretentii la 60 de lei, nici macar pentru un amarat de oral... Decat sa pierzi cate 50 de lei la 3-4 curve, mai bine ii dai 200 unei escorte cu GFE mare si o sa fie ok. Cauta mai bine ca sigur vei gasi una si pentru tine.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salut, multumesc pentru sfat. Eu am cautat 2 fin normale cu un dus impreuna si cu putina tandrete, tipa era misto si era ideala la banii astia. Se pare ca si altii au fost dezamagiti de atitudinea ei, chiar ea spunea " ce-i mah cu voi astazi, ce aveti astazi ? " Asta remarcam si asta m-a surprins pe mine, cineva care face sex anal sa nu accepte niciun fel de atingere, nici macar sa ii pui mana pe cap. Nu-i place sa fie atinsa dar face anal, eu prefer sa fiu atins decat sa fiu ftt in cr pardon de expresie, si nu numai eu sunt de parerea asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Ok. N-ar trebui sa fi surprins, mai mult ca sigur ca nici nu face anal, "strategie" ieftina de marketing de cartier. Dupa cum au constatat si confratii pe topic, si acum si tu,nici normal nu prea face. Ramane valabila recomandarea facuta, in cazul tau nu cred ca sunt prea multe escorte cu care sa ai 2 finalizari, ambele reusite. Nici mie nu mi se intampla des.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la tipa cand activa la diham... sunat programat, ajuns. Era vizavi de liceul anghel saligny intr-o garsoniera ok pot spune. Ne-am inteles la un oral cu 30. S-a apucat fata de treaba. Ok. M-am gandit eu mai bine si i-am cerut finalizarea anal. Inca 20 ron. A luat pozitia de capra, ma ajutat sa i-o bag si am pompat pana la finalizare.

Note:

Locatie 7

Oral 8 - fara maini

normal nu am facut

Anal 8 - era stramta dar putea sa se implici mai mult

gfe nici o sansa... 2 doar ca era acolo, in rest nu ma atinge, ai grija la sani, era si nervoasa ca se certase cu vecinii pe acolo.

Fata 7 - arata bine la corp... dar nimic wow... gen arogante cu lenjerii si asa mai departe...

 

per total. La cat a costat se merita pentru un fastfuck low budget.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare!

La fata asta am fost de 2 ori la locatia actuala la bucur obor

Locatia a decriso colegi de mai sus este ok mai alee pt mine ca este la un minut de unde muncesc

Fata este cea din poze la 30 ron este prea bine....cei drept cred ca are ceva la cap dar daca te duci sa o futi plm nu dau importanta

De fiecare data am optat pt o fin de 30 o+n....oralul la facut neprotejat intarit pula pus prez si dai caprita cand sa termin iam cerut cim si a acceptat fara discuti terminat in gurita igenizat si inapoi la munca

Locatie 9....pt mine ma avantajaza

Fata......6....ceva comun

Oral 7 +1 pt cim

Normal 7...ca nu comenteaza

De revenit da ca mi se umfla coaiele de ce pizde trec pe strada si pt o decartare rapida la bani astia este bine venita

Gfe ....ma duc sa o fut nu sa imi fac gagica

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...