Sari la conținut

Tinuța Vine La Mare

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Ai trait degeaba =))

Ce sa fac . La fel nu stiu nici sa fut nici sa fac bani . Ciudat este ca femeile trage la mine si este moarte dupa mine . :)

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

las ca inveti

Ce sa fac . La fel nu stiu nici sa fut nici sa fac bani . Ciudat este ca femeile trage la mine si este moarte dupa mine . :)

Postat

las ca inveti

Toata viata inveti . Dar mai bine cand recunosti ca ai de invatat decat sa le stii pe toate.

Postat

<-15 -10 -5 0 5 10 15 20 25 30 35+

Ziua Noaptea

Duminica, Iunie 22 - Max: 25˚C - Min: 13˚C

Mai mult senin

Sanse de precipitatii: 0%

Vant: 14 km/h dinspre VNV

Umiditate: 60%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/34.png

Senin 

Vant: 12 km/h dinspre V

Umiditate: 78%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/31.png

Luni, Iunie 23 - Max: 26˚C - Min: 16˚C

Senin

Vant: 12 km/h dinspre VNV

Umiditate: 54%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/32.png

Senin 

Vant: 12 km/h dinspre SV

Umiditate: 76%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/31.png

Marti, Iunie 24 - Max: 28˚C - Min: 17˚C

Mai mult senin

Vant: 24 km/h dinspre SSV

Umiditate: 59%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/34.png

Ploaie

Sanse de precipitatii: 70%

Vant: 14 km/h dinspre SSV

Umiditate: 75%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/12.png

Miercuri, Iunie 25 - Max: 26˚C - Min: 17˚C

Averse cu descarcari electrice

Sanse de precipitatii: 70%

Vant: 12 km/h dinspre S

Umiditate: 78%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/11.png

Izolat furtuna cu descarcari electrice

Sanse de precipitatii: 40%

Vant: 8 km/h dinspre S

Umiditate: 90%

http://vremea.ido.ro/img-meteo/new/47.png

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

vremea perfecta de facut amor nebun :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

vorbesti in nume personal?  :350x

posibil...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

hmmmmm......abstract....incitant......!!! definesti un pic "amor nebun"???

hmmm

e atunci cand savurezi un pahar de vin rosu alaturi de barbat incitant...si dupa catev vorbe frumoase te lasi purtat de efectul deosebit al vinului, pe care il simti cum ti se zbate prin vene si cum iti creste temperatura si dorinta de a fi tot mai aproape de el..si mai aproape...pana cand devii o singura fiinta cu cel de langa tine..pana cand buzele se unesc intr-o furtuna de dorinta si bratele si trupurile se contopesc intr-o singura fiinta..este atunci cand vrei sa-l simti langa tine..in tine...si orice cuvinte spuse mai apoi sunt in zadar, caci singurele sunete permise raman gemetele de bine in tacerea pasiunii de moment....cam asta inseamna amor nebun..cred...zic si eu...

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

zici bine asa cum zici!!! o singura intrebare....cu sau fara cascaval? ca daca e fara....sunt doar cuvinte frumoase, dar cu alt scop! ;)

amorul se face din dragoste ma nebunaticule, nu din interes. nu totul in viata are pret si nu totul e pe bani

• Like 1
Postat

amorul se face din dragoste ma nebunaticule, nu din interes. nu totul in viata are pret si nu totul e pe bani

i beg to differ!!! totul in viata se invarte in jurul banilor. un fost socru de-al meu isi invata fetele cam asa: "e mai usor sa iubesti un barbat cu bani decat unul fara!". in dragoste intotdeauna exista interes!

deci, este doar lectura lejera de duminica dupa-amiaza! pacat! era mult mai simplu pe interes financiar. mai tangibil, mai palpabil, mai pragmatic, ca atare mai real. vezi tu, eu nu sunt genul visator, mie-mi cam place realitatea aia neumflata cu pompa imaginatiei!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

i beg to differ!!! totul in viata se invarte in jurul banilor. un fost socru de-al meu isi invata fetele cam asa: "e mai usor sa iubesti un barbat cu bani decat unul fara!". in dragoste intotdeauna exista interes!

deci, este doar lectura lejera de duminica dupa-amiaza! pacat! era mult mai simplu pe interes financiar. mai tangibil, mai palpabil, mai pragmatic, ca atare mai real. vezi tu, eu nu sunt genul visator, mie-mi cam place realitatea aia neumflata cu pompa imaginatiei!!!

pf..nasol daca in viata ta totul se invarte in jurul banilor...mi-e nu-mi pasa daca iubesc pe cineva care are sau nu bani, important e sa fiu iubita si fericita. si chiar nu am nici un fel de interes cand iubesc.

eu sunt o visatoare, dar asta nu ma opreste sa traiesc si viata reala, neumflata de imaginatie sau altceva.si crede-ma, iubesc !mult!pe cineva care nu are bani!si nici nu conteaza asta, cata vreme exista iubirea.

Postat

ca sa o luam totusi de la capat si intr-o ordine fireasca! nu esti indiferenta fata de bani. prezenta ta aici nu subliniaza nicidecum lipsa necesitatii financiare si nici extravaganta unui stil de viata lipsit de motivatie baneasca! tu esti aici ptr a produce bani. iti pot da argumentul ca abordarea acestei necesitati intr-un stil independent va degaja oarecum presiunile create de lipsa banilor a partenerului tau. tu vii si compensezi cumva acest lucru, insa iubirea sa stii ca trece si prin stomac, prin apartament, masina, tzoale, excursii, vacante, starbucks, bamboo, s.a.m.d.! ce vrei, asta-i viata comerciala pe care cu totii o cam traim in cotidianul ce ne inconjoara. viata reala te dezumfla foarte repede cand te frustrezi de aceste dorinte/vise, mai ales atunci cand contul bancar nu permite! mai mult, iubirea are termen si data de expirare sa stii tu de la mine! e frumoasa la inceput, e confortabila pe la mijloc si e regretabila pe la sfarsit. 

oricum, ma bucur sa vad ca esti mai bine azi! te-a satisfacut iubirea aseara? tantric sau prin metoda traditionala?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ca sa o luam totusi de la capat si intr-o ordine fireasca! nu esti indiferenta fata de bani. prezenta ta aici nu subliniaza nicidecum lipsa necesitatii financiare si nici extravaganta unui stil de viata lipsit de motivatie baneasca! tu esti aici ptr a produce bani. iti pot da argumentul ca abordarea acestei necesitati intr-un stil independent va degaja oarecum presiunile create de lipsa banilor a partenerului tau. tu vii si compensezi cumva acest lucru, insa iubirea sa stii ca trece si prin stomac, prin apartament, masina, tzoale, excursii, vacante, starbucks, bamboo, s.a.m.d.! ce vrei, asta-i viata comerciala pe care cu totii o cam traim in cotidianul ce ne inconjoara. viata reala te dezumfla foarte repede cand te frustrezi de aceste dorinte/vise, mai ales atunci cand contul bancar nu permite! mai mult, iubirea are termen si data de expirare sa stii tu de la mine! e frumoasa la inceput, e confortabila pe la mijloc si e regretabila pe la sfarsit. 

oricum, ma bucur sa vad ca esti mai bine azi! te-a satisfacut iubirea aseara? tantric sau prin metoda traditionala?

bla bla bla...

dupa 9 ani de relatie nici nu am chef sa te contrazic...

nu am facut amor aseara ca sunt racita cobza. dar o sa fac atunci cand o sa am chef si placere.

ps: nu stiu daca ai realizat;mie imi place ceea ce fac, tocmai de aceea lucrez rar, cand am chef, cu cine am chef, daca am chef...banul e doar un moft si o metoda de selectie...nu fac gratis pentru ca e tot un fel de job si la orice serviciu te duci tot te astepti sa fii remunerat, indiferent ca alegi sa faci ceea ce vrei sau ca esti nevoit sa faci ceva ca sa traiesti. ei bine, eu muncesc jobul meu de baza care imi place foarte mult si in timpul liber fac masaj, alt job care imi place la nebunie. nu totul se rezuma la bani. dovada : solicit o suma pentru un timp. nu cred sa fi fost cineva la mine si sa fi stat exact timpul spus. eu dublez, uneori triplez timpul unei sedinte daca ma bucur de compania unei persoane demne si cu mult bun simt, in compania careia ma simt efectiv bine.

am o rugaminte la tine si la toti ceilalti. cand vorbesti cu mine adreseaza-te personal si nu generaliza. eu nu sunt, nu eu sunt ceilalti sau toate sau majoritate. eu vorbesc in numele meu, eu vorbesc despre actiunile mele, eu vorbesc despre alegerile mele. daca ma respecti catusi de putin, cand vrei sa contrezi ceva incearca sa o faci doar in ceea ce ma priveste, ca si eu vorbesc tot doar in numele meu si nu in numele altora sau majoritatii.

Postat

se spune ca atunci cand generalizezi gresesti!

de acord cu tine in principiu, insa cum noi nu ne cunoastem, nici personal si nici virtual, cel putin nu de foarte mult timp pe partea virtuala, nu am cum sa-ti adresez conversatii care implica o oarecare intimitate. stiu doar ca iti doresc sa treci repede si usor peste raceala ta, tocmai ca sa iti revina cheful si placerea de iubit. te va face mai buna!!! 

referitor la generalizari insa, iti pot spune ca in putinele ocazii in care m-am intersectat pe forum cu scrierile tale, cel mai frecvent din partea ta am avut parte tocmai de generalizari. impresia mea este ca vorbesti mai mult despre alte persoane decat despre tine. am inteles ca iti doresti un statut aparte si ca nu accepti sa fii introdusa in turma, insa de cele mai multe ori turma protejeaza! cand iti asumi calitatea de "outsider" cam trebuie sa iti asumi si riscurile ce vin cu statutul respectiv. oricum, eu unul nu cred ca iti voi adresa vreodata ceva personalizat, vorbim totusi doar despre fatade si iluzia personalitatii aici, nu despre realitati profunde. iar ca sa-ti exemplific, am sa folosesc o relatare, o afirmatie, o indrumare de-a ta: de unde stii tu cat de bine se fute tinuta? din cunostinte "first hand", sau din auzite???

later edit: cu ocazia asta ne intoarcem si on-topic! ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu stiu..pt ca stiu..din surse sigure nu din auzite..pe incercate, nu pe ce spun altii

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

O stiu pe tina din clasa 1 :))

Postat

clasa 1 de scoala, sau clasa 1 de lectii de futut? iar ca sa nu mai generalizam, poti fi mai specifica in ceea ce priveste afirmatia: "Eu stiu..pt ca stiu..din surse sigure nu din auzite..pe incercate, nu pe ce spun altii"? concret, nu ambiguitati! fapte, relatari, povestiri la care ai fost martora. astfel nu ne vom incadra din nou in categoria generalitatilor si vom fi fix pe subiect!!!

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

pf..nasol daca in viata ta totul se invarte in jurul banilor...mi-e nu-mi pasa daca iubesc pe cineva care are sau nu bani, important e sa fiu iubita si fericita. si chiar nu am nici un fel de interes cand iubesc.

eu sunt o visatoare, dar asta nu ma opreste sa traiesc si viata reala, neumflata de imaginatie sau altceva.si crede-ma, iubesc !mult!pe cineva care nu are bani!si nici nu conteaza asta, cata vreme exista iubirea. ...Si el stie ca-l iubesti?  :hmmm

... totusi sunt curios sa aflu cine-i iubitu: Printzul din Poveste ori vreun seic falit din Dubai ? :thinking

bla bla bla...

dupa 9 ani de relatie nici nu am chef sa te contrazic...8, 9, 69. ce mai conteaza un an-doi acolo, daca-i dragoste la mijoc. :slap2

Randunica, on 26 Apr 2014 - 16:54, said:snapback.png

alo!!sa nu amestecam lucrurile!

Iubitul meu nu are nici o treaba in treaba asta.ABSOLUT NICIUNA! nu imi este si nu mi-a fost client vreodata v-ati tacanit? am o relatie de 8 ani, nu de ieri. treaba sta a intervenit in viata mea acum vreo 4,5.

....................................................................................................................................................

PRIETENUL/IUBITUL tau de OPT ANI din liceu ?   :eek ...este BARBAT, are BOASHE :thinking ...te lasa de cinci ani sa faci laba cu ulei parfumat la bulangii rujati, ce se joaca cu stromeleagu pe langa Randunica ta ?  :thinking si mai nou sedinte de amor intens pe 1000 de ieuroi ?  :thinking 

...ori te impresarieaza el pe tine?  :thinking ..atunci, chiar e tare gagiul, auzi,  impresarul lu' Heidi Fleiss de bucale, daca-i asa, bravo lui.  :hihat

Te rog, nu-mi zice ca-i retardat si ca nu stie.   :refoz
Sa te mai intreb o data...IRINA RUXANDRA RANDUNICA...esti  INDEPENDENTA ?   :thinking
Aaa, si inca ceva, ma intreb unde era iubitul cand tu organizai sesiuni de noapte de somnici pufosi cu clientii ?  :thinking
  • Like 1
  • Minus 3

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ships, esti prea prost ca sa iti raspund. Faza cu mia de euro e simpla: toti ma intrebau de ce nu ma fut si devenise stresant sa explic ca nu vreau sa ma fut cu nimeni. Asa ca in ambitia unora am scris ca ma fut pe 1000 euro. In acest fel nu mai sunt intrebata si nici deranjata. Ai vazut tu sa vina vreunul sa scrie ca mi a dat mia si am pus botul?!? Nu!! Si nici nu ai sa vezi!

Iar faza cu iubitul meu ma priveste personal, 8 ani si multe luni inseamna aproape 9 ani . sau 9 ani fara cateva luni. Relevanta nu e ca e in colo si in coace, e treaba mea. Mai las o balta cu insinuarile, stie lumea ca esti penibil, nu mai semnaliza ca se vede din elicopter. Din acest moment esti la ignorre ca m ai deranjat. Sa nu mi te mai adresez pt ca nu te mai citesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...