Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

post-88629-0-74496800-1403267174_thumb.jpgSenzualitatea , erotismul si placerile le puteti descoperi in ambianta salonului nostru. Locatia noastra este refugiul perfect pentru o relaxare incomparabila. Pentru a va desprinde de viata cotidiana am creeat acest loc, caracterizat prin rafinament unde imaginatia si simturile pot fi lasate sa evolueze. Camerele sunt diferit amenajate pentru ca dumneavoastra sa alege-ti unde doriti sa va relaxati. Mirosurile incandescente, sunetele paradistice si decorurile din camere va va ajuta sa va deconectati de lumea exterioara. Cand o sa pasiti in locatia noastra o sa fiti intampinat ispite seducatoare, care va va pune in dificultatea de a alege un tip de masaj si in compania cui doriti sa petreceti timpul. Tinerele maseuze sunt initiate cum trebuie sa comunice cu trupul dumneavoastra, cum sa va relaxeze si sa va ofere placere. Pentru ca dumneavoastra sa plecati cu o amintire placuta si cu dorinta de a reveni curand, fetele sunt dispuse sa va satisfaca fanteziile, placerile ascunse si dorintele neimplinite...

 

GOA - 0732.559.785 zona Piata Ovidiu !!!

 

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

salut ! pozele o sa apara mai curand decat crezi ! tariful pentru masaj cu o singura domnisoara este de 160 de ron pentru o ora ! Despre fetele de etnie iti pot spune cu siguranta ca nu exista asa ceva in locatia Goa !

Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
   Sediul vechi???...hmmm....e praf zona aia, trebuie sa-ti lasi masina parcata la primaria lu botanistu de fasole, care a distrus toata peninsula, futu-l in creierii aia prajiti de halucinogene, de **spam editat** care este.

  Doar 4 fete???...asta nu-i deloc bine, chiar e grav, inseamna ca vom gasi maxim doua fete in receptie si alea obosite moarte si fara chef de viatza, exact cum era si acum un an-doi, inainte sa distruga animalul ala de primuist zona, ca sa-si ingrope concurenta, in incercarea lui de a o cumpara pe doi bani.


   Am trecut azi p-acolo, si nici cu trei beri n-am reusit sa-mi curat praful din gura si de pe gat, santier in Peninsula mai ceva ca la canalul Dunare Marea Neagra, exact acum in sezon, futu-l in dinti de alcolist.

  Iesiti din groapa/vagauna aia aflata momentan in ruina, asta daca va doriti sa faceti ceva si la fata locului, si nu doar sa trimiteti fetele la clienti prin hoteluri doar cu prezervativele la ele, ca acolo, in special noaptea, nici cel mai dement taximetrist n-are curaj sa mearga, iar daca ploua, s-a terminat, abia cu tabul poti intra/iesi de acolo.


 

 Parerea mea. :habarnam

    :hihat
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hai mosule ca zona e in renovare, adica se vede ca lucrurile tind spre mai bine! Nici noi nu suntem fanii primarului dar uite ca lucrurile incep sa revina la normal si acolo! Fara santier nu poti face treaba!

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

ESTI timid? Alaturi de noi scapi de inhibitii, te vom face sa descoperi senzatii noi pe care nici nu-ti imaginai ca le poti simti. Curaj si nu vei regreta. Clipele petrecute alaturi de mine iti vor ramane intiparite
GOA 0732.559.785

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...