nonstopsexxx Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2014 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Ai dreptate bogznimf, este o tipa super faina(pentu varianta)o mulatra cu parul lung(nu tiganca)la vreo 25-27ani cam 1.70inaltime putin mai facuta ca alte fete (adica mai rotunjoara)dar nu grasa,presteaza in zona Luckoil(fosta fabrica de lapte).De fiecare data cand am trecut prin zona si era acolo nu puteam opri(dif.motive)macar sa o intreb de scor, telefon,servicii deci dragi colegi daca stiti ceva despre aceasta tipa va rog scrieti aici!Cred ca descrierea facuta e cat de cat ajutatoare.Bafta!daca faci rost de numarul ei de telefon trimitemi-l si mie pe mail [email protected] Link spre comentariu
mustaciosul 77 Reputație: 358 Postat Octombrie 15, 2014 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Linistitiva baieti...nu-l da nimanui...nu o inteleg deloc...sta pe marginea drumului si cand o intrebi de un nr.de tel."hai mai lasa-ma cu numere de telefon".Trage-ti voi concluziile! Link spre comentariu
mustaciosul 77 Reputație: 358 Postat Octombrie 15, 2014 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 15, 2014 ok mersi Link spre comentariu
mustaciosul 77 Reputație: 358 Postat Octombrie 15, 2014 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 15, 2014 GabyStil stii ceva despre domnisoara cu nr.0754402002? Ai fost pe la ea? Merita banii? Link spre comentariu
gabystil Reputație: 144 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Octombrie 16, 2014 GabyStil stii ceva despre domnisoara cu nr.0754402002? Ai fost pe la ea? Merita banii?Nu stiu nimic, am sunat si mi-a spus ca nu face asa ceva, k de unde am nr ei.....blabla Link spre comentariu
mustaciosul 77 Reputație: 358 Postat Octombrie 16, 2014 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Gaby prietene...spune-i ca nr.ei e postat pe site si ca de aici l-ai luat...sigur va recunoaste;eu unul asa i-am zis...ca un anume "monchery" i-a postat nr.si asa am dat de ea... Link spre comentariu
lucianoo Reputație: 5 Postat Octombrie 25, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Ati reusit sa obtineti un nr de tel de la tipa? Eu nu am.mai vazut o.pe acolo.. Link spre comentariu
vladmatesan Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 ok mersi Fata arata foarte bine, a disparut de ceva vreme din peisaj, pretul era 100 ron in masina. Oricum, atentie. Link spre comentariu
romanasul Reputație: -393 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Salutare, MaraMuresenilor! Am fost cu vreo 2 zile in urma in Baia Mare, iar la iesirea spre Reghin, inainte de OMV, pe dreapta... o faptura blonda. Am franat brusc, am dat in spate. Tipa e la 165cm si vreo 60kg, dar simpatica. Sanii frumosi, iar fundul apetisant! Forme de brazilianca. 50 OP sau NP. Am optat pentru un oras prestat pe un gang chiar langa punctul de expunere. Oralul a fost format doar din suptul melesteului si frecat, fara lins sau alte jonglerii. A fost destul de bunicel, dar am apreciat ca nu m-a terminat si gemea frumos. Ca nota dau un 7 cu incredere. Link spre comentariu
mmmircea Reputație: 101 Postat Decembrie 3, 2014 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Intr-o seara aveam chef de ceva nou asa ca ma plimbam prin orasul pustiu. La OMV la iesirea catre Dej 3 dameze 2 micute uratele dar cu forme cat de cat si o bruneta care pe tocuri avea cam 1,70 tunsa destul de scurt imi prezinta oferta : 50 lei NP sau 80 lei OP+NP. Optez pentru varianta de 80 de lei si parchez in spate intr-o parcare. S-a dezechipat repede cerandu-si scuze ca este putin rece la maini si la buze si a inceput un oral de nota 7 dupa care am puso capra si am penetrato pana la finalizare. Avea un fund de nota 10+++ o pasarica frumusica pacat ca prezenta ceva mirosuri dar sa simtit foarte putin. Per ansamblu o experienta cat de cat placuta pentru o descarcare rapida. Data viitoare ii cer si numarul de telefon pentru a-l posta aici. 3 Link spre comentariu
jason4u Reputație: 261 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Decembrie 4, 2014 s-a simtit numai un pic :) Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Am vazut si eu doua individe in zona restaurantului Hora, din pacate nu servesc fete de la strada da' m-ar fi ars lipba sa intreb ce-i cu ele si care-i meniul Link spre comentariu
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 pun aici o intrebare daca totusi topicul acesta se refera la fetele de pe strada: a mai fost careva cu tipa cu tatuaje pe spate si pe picior? daca cineva isi aminteste ca a luat-o de pe independentei va anunt ca am numarul ei si tipa e de nota 10 si nu exagerez deloc. e roscata-bruneta, 1.60, tiganca 100% da ce mai tiganca, zice ca are 31 de ani si 3 copii, nu ii dai mai mult de 24 de ani si nici un copil, a fost in anglia unde probabil a invatat lucruri buni in aceasta meserie, 1 miroase chiar foarte bine, 2 e chiar frumoasa, placuta, adica eu cel putin nu stiu daca m-as satura de ea. numarul nu il pot posta decat daca imi aproba pentru ca nu are si nu vrea sa aiba o locatie, sa va povestesc: in vara intro calduroasa zi de august am plecat la vanatoare cu masina, si am oprit la ea pentru ca nu era in grup cu celelalte tipe, am fost cu masina pe drumul de langa metro, unde: surpriza, am fost intrebat numai pretul, 50 ok, am plecat, a inceput sa faca un oral cum nu prea vezi nici in filme, neprotejat,atunci i-am propus sa mergem la o pensiune, nu a raspuns, a inceput sa suga, umezind si lingand cum rar mai vezi( in cazul ca vi se pare exagerare astept replICI) cand si-a dat pantaloni jos am vazut tatuajul pe picior si cand am atundo asa prin spate la pasarica surpriza, epilata complet si cu miros atractiv chiar, e de nota 10, am finalizat cand a urcat pe mine, ceva gen ejaculare precoce, si sincer nu patesc de astea, RECOMAND , si de atunci am mai avut 2 intalniri cu dameza pe care le voi scrie maine, toate bune 1 Link spre comentariu
nelupop2 Reputație: 52 Postat Ianuarie 29, 2015 Telefon: nelupop2 Oras:Baia Mare Telefon: nelupop2 Oras:Baia Mare Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 De mult caut si eu o tiganca frumoasa, am intalnit numai fete de 2 bani< tiganci si la propriu si la figurat> exexcradlemin, propune fetei sa-si posteze nr de telefon. Va avea success daca face totul cu professionalism. Mai nou pe Baia Mare am intalnit numai fete setate pe profit si fara respect fata de clientii care le umple buzunarele. Deja m-am saturat de astfel de atitudine Link spre comentariu
lezbyy Reputație: 5 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 posteaza numarul de telefon sa vedem si noi acea bunatate Link spre comentariu
bogznimf Reputație: 79 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Vestul Salbatic Oras:Vestul Salbatic Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 pun aici o intrebare daca totusi topicul acesta se refera la fetele de pe strada: a mai fost careva cu tipa cu tatuaje pe spate si pe picior? daca cineva isi aminteste ca a luat-o de pe independentei va anunt ca am numarul ei si tipa e de nota 10 si nu exagerez deloc. e roscata-bruneta, 1.60, tiganca 100% da ce mai tiganca, zice ca are 31 de ani si 3 copii, nu ii dai mai mult de 24 de ani si nici un copil, a fost in anglia unde probabil a invatat lucruri buni in aceasta meserie, 1 miroase chiar foarte bine, 2 e chiar frumoasa, placuta, adica eu cel putin nu stiu daca m-as satura de ea. numarul nu il pot posta decat daca imi aproba pentru ca nu are si nu vrea sa aiba o locatie, sa va povestesc: in vara intro calduroasa zi de august am plecat la vanatoare cu masina, si am oprit la ea pentru ca nu era in grup cu celelalte tipe, am fost cu masina pe drumul de langa metro, unde: surpriza, am fost intrebat numai pretul, 50 ok, am plecat, a inceput sa faca un oral cum nu prea vezi nici in filme, neprotejat,atunci i-am propus sa mergem la o pensiune, nu a raspuns, a inceput sa suga, umezind si lingand cum rar mai vezi( in cazul ca vi se pare exagerare astept replICI) cand si-a dat pantaloni jos am vazut tatuajul pe picior si cand am atundo asa prin spate la pasarica surpriza, epilata complet si cu miros atractiv chiar, e de nota 10, am finalizat cand a urcat pe mine, ceva gen ejaculare precoce, si sincer nu patesc de astea, RECOMAND , si de atunci am mai avut 2 intalniri cu dameza pe care le voi scrie maine, toate bune Subscriu celor scrise mai sus de catre cei doi colegi p.s: bun (re)venit pe forum Link spre comentariu
gigi eu Reputație: -6 Postat Ianuarie 31, 2015 Oras:zalau Oras:zalau Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 baga nr pe piata Link spre comentariu
monchery Reputație: 7 Postat Februarie 1, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Februarie 1, 2015 Nr de tel Link spre comentariu
gigi eu Reputație: -6 Postat Februarie 1, 2015 Oras:zalau Oras:zalau Partajează Postat Februarie 1, 2015 da da da Link spre comentariu
ryo Reputație: 29 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Februarie 1, 2015 Pe ce strada sunt aceste "fete de la strada"? Link spre comentariu
pletosu Reputație: 171 Postat Februarie 2, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Partajează Postat Februarie 2, 2015 Pe ce strada sunt aceste "fete de la strada"?cum vii din satu mare inainte de mall pe B-dul Independentei si pe B-dul Bucuresti dupa pod, pe stanga unde sint ceva depozite de mobila Link spre comentariu
lezbyy Reputație: 5 Postat Februarie 10, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Februarie 10, 2015 bogznimf ne dai la la noi nr ei ???sau o ti pt tine ?? Link spre comentariu
lezbyy Reputație: 5 Postat Februarie 10, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Februarie 10, 2015 bmw.bmw534 id meu lasal aici te rog daca vrei Link spre comentariu
exexcradlemin Reputație: 81 Postat Februarie 11, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Februarie 11, 2015 prietene, as face un gest necugetat sa postez numarul cuiva care nu doreste acest lucru, v-am dat cel mai tare indiciu, strada si culoarea parului, si inca un sfat, nu incercati sa pareti dubiosi ca citeste bine de tot omul 1 Link spre comentariu
monchery Reputație: 7 Postat Februarie 12, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Februarie 12, 2015 Vadim trebuie sa te faci la cat de destept esti ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum