gogu21sex Reputație: -474 Postat Martie 30, 2015 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Martie 30, 2015 Ne vedem in seara asta;)?
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 30, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 30, 2015 no si un selfie 15
sportivul19 Reputație: 56 Postat Martie 31, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 31, 2015 no si un selfie un selfie reusit si un corp de invidiat 1
talisker Reputație: -376 Postat Martie 31, 2015 Postat Martie 31, 2015 no si un selfie intentia e buna....executia nu a reusit. Pentru a respecta toate standardele trebuia facut la oglinda din baie 1 6
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 31, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 31, 2015 intentia e buna....executia nu a reusit. Pentru a respecta toate standardele trebuia facut la oglinda din baie no las ca imi faci tu altele 3
zorro66 Reputație: 164 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 2, 2015 Salutari, dupa o lunga perioada de asteptare a ajuns in Cluj, am avut norocul sa ma primeasca si pe mine. Am ajuns intr-o locatie cu o priveliste superba, am fost chiar impresionat. Ea este o femeie MILF pe placul meu, draguta, la corp bine proportionat, chiar arata bine la varsta ei pe care nu o arata. Dupa un pic de povesti s-a echipat sexi si am trecut la actiune. Mai bine zis a trecut la actiune, m-a dezbracat si a inceput un oral de zile mari. Oralul a fost super placut, cu schimbari de ritm, adanc, lins pe oo. La un momendat am trecut la un 69 unde am gustat pusulica, foarte apetisant fundul ei. Dupa un timp am schimbat a revenit in pozitia de intre picioarele si am lasat-o sa ma satisfaca la maxim, intr-un final de CIM glorios supt pana la ultima picatura, ce mi-a placut cel mai mult in final ca in filmele prono mi-a arata cum o are pe limba si o inghite..., o mica "canibala" , pauza de recreatie, fum, suc, povesti. Partea 2-a, inceput cu un oral de revenire, motat cu gura prezervativul, o las sa vina peste mine, imi place mult ca e strampta si stie sa ma excite, o moduleze cu muschii vaginali, ce sa zic e adevarata profesionista. Am fost curios sa ii vizitez anusul, un pic de jel si gata am fost inauntru, un alt loc placut strampt si cald. Am trecut la treaba pozitia dogi se simte ca ii place si eu m-am simtit bine am continuat actiunea, din pacate am aruncat prosopul am ramas fara suflu dupa ceva timp de dat din fund . Aici numai eu sunt de vina, cred ca imi trebuie mai mult antrenament si mai putine McD-uri. In final am propus sa lasam continuare pa data viitoare pana atunci ma mai antrenez. Timpul a trecut foarte placut si repede. I-am lasat 50E fiind in EU ii si de inteles Gabi se gandeste la viitor.Notele:Locatie:10, superba priveliste, ea foarte precauta a lasat sa curga apa la dus sa fie calda pe cand avem nevoie, prosop curatAspect: 9, nu am ce sa ii reprosez, cocheta, pielea fina, arata f bine pt varsta ei.Oral: 10, tot tacamul, lins peste tot, CIM, swalowNormal: 9, depinde cine cui ii place mai mult N sau A, eu nu am incercat multe pozitii cu ea poate pe data viitoareAnal:10, foarte placut se misca bine, ii chiar place.GFE:10, se comporta cu atentie la tine, FK, vrea sa te faca sa te simti bine.In concluzie una dintre cele mai placute intalniri. Sigur o sa doresc sa revin. Spoor la futut. 15
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 4, 2015 Dragi mei ! Daca as putea sa dau intlnirilor noastre un nume, acela ar fi Amintiri de Neuitat . Va multumesc ca mi-ati oferit amintiri pe care le voi pastra in suflet si ca ati fost ca de fiecare data exact asa cum m-am asteptat cu bun simt aici ma refer si la `paraziti` de pe site ( intuitia rar ma inseala) dar si acelor cu care m-am mai vazut Va tuc dulce si va doresc multa sanatate si love `JUSTLOVE` sa ne revedem cu bine. Paste Fericit pt cei care maine sarbatoresc Pastele dar si Floriile ! 7
mark2000 Reputație: 3125 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Aprilie 4, 2015 Gabi draga si noi te pupam si iti multumim pt. vizita ta la Cluj. Atata timp cat oferi placere din placere nu poate fi decat o intalnire deosebita...si din nou am avut parte de cateva momente alaturi de tine care nu mai au nevoie de detaliere. Dar parca simt ca ti-ai dori o notare mai noua din partea mea....Iat-o : Locatie - 9Aspect - 8,5ON - 9.9NP - 9.9GFE - 9.9A - 9,5media : 9.45 Nu pot sa o recomand decat la persoanele care stiu ce vor, cele care au o experienta de viata....bravo Justlove....Sarbatori Fericite ! 8
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 11, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 11, 2015 Dragi mei va doresc PASTE FERICIT! Va tuc 10
borospista Reputație: 38 Postat Aprilie 11, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 11, 2015 M-am logat doar ca sa vad poza! Foarte frumoasa, nu chiar ce ma asteptam, dar faina oricum .
ravsolo Reputație: 381 Postat Aprilie 13, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 13, 2015 Dragi mei va doresc PASTE FERICIT! Va tuc Demonstreaza ...
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 13, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 13, 2015 te tuc data viit fata in fata pana atunci numa virtual 3
marius2015cj Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 14, 2015 Buna, Puteți un număr de telefon?Aș dori să fac un programare pentru mâine după-amiază
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 Buna, Puteți un număr de telefon?Aș dori să fac un programare pentru mâine după-amiază 0764150802 1 1
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 14, 2015 0764150802sau....http://nimfomane.com/forum/topic/39933-justlove-0764150802/ 4
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 sau....http://nimfomane.com/forum/topic/39933-justlove-0764150802/ Adevarat,in nebunia mea,am uitat sa postez topicul 1 1
mmmircea Reputație: 101 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Postat Aprilie 14, 2015 pana cand stai la cluj?
jason4u Reputație: 261 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Aprilie 15, 2015 Justlove sau just love it Dupa conversatii indelungate pe pm, am ajuns s-o reintalnesc pe Gabi.Locatia, e hotelul despre care au relatat si altii, e curat si discret.Gabi, nu prea am multe de adaugat fata de altii, mai ales ca sunt o gramada de poze pe aici, e o veritabila MILF..Am ajuns in ultimul moment la ea, fiind si eu si ea presionati de timp. Cand am urcat la ea in camera, dansa era la dus deja. Am asteptat-o, dupa care am trecut si eu pe la dus. Bineinteles nu am putut trece pe langa ea sa nu-i fur cateva saruturi si imbratisari.La intoarcere ne-am instalat in pat la o scurta poveste. Am trecut rapid la sarutari si mangaieri ce repede si-au facut efectul. Am primit un oral super cu de toate. Nu am putut rezista si a trebuit sa dau inapoi ce am primit. Am gustat o pasarica curata si dulce. Gabi a dorit sa treaca la normal, dar eu egoistul am mai vrut oral, nu de alta dar asa de bine o face..si egoistul din mine nu a mai rezistat si am terminat la ea in gurita primitoare. Am purces la povestioare, dupa care a inceput din nou cu sarutari, mangaieri, oral...dar poate oboseala, batranetea si-a spus cuvantul, nu prea am mai reusit sa fiu in forma. Fiind presionat si de timp am decis s-o lasam asa... Concluzia: Justlove...just love it...e asa cum trebuie sa fie..Locatia:9Esacorta:9Gfe:10Igiena:10Oral:9Normal: nu am apucat.. Cadou; 50 euroi 14
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 26, 2015 pana cand stai la cluj?nu mai sunt in cj de 3 sapt, luna viit o sa mai vin... 4
lupul6999 Reputație: -9 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 26, 2015 Bine te astept draga mea poți sa stai la mine la garsoniera sînt doar eu cu mama
lupul6999 Reputație: -9 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 26, 2015 Bine te astept draga mea poți sa stai la mine la garsoniera sînt doar eu cu mama
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum